Sziasztok!
Sajnos elképesztő napokat élünk meg, állandóan rohanunk, próbáljuk utólérni magunkat, úgyhogy hétfőn csak annyi időm volt, hogy bekukkantsak, de írásra már nem jutott semmi. Tegnap nem tudtam jönni, mert koncerten voltunk, szóval ma jó sokat kellett visszaolvasnom, nem is nagyon sikerült, csak átfutni.
Senki nem hiányolt
Na, akkor most megpróbálom leírni az elmúlt napok eseményeit, annyi minden történt!!!
Talán sorban:
Hétfőn azért nem tudtam jönni, mert éjjel 12-kor értünk haza, ugyanis tanítás után mennünk kellett a kivitelezőhöz megbeszélni a házzal kapcsolatban egy csomó dolgot és negyed 7-től fél 12-ig ott voltunk!!! Alig éltem mire hazaértünk.
Kedden szerencsére nem tanítottunk, de így is egész nap mentem, délután voltunk kismamatanfolyamon, ami tök jó volt, egy csomó mindent meg tudtunk kérdezni, volt egy doki meg egy szülésznő, akit érdekel majd a talin elmesélem
Este pedig koncertre mentünk a Zeneakadémiára. És valami hihetetlen élményben volt részünk!!! Egy dzsezz-vibrafonos, a ma élő leghíresebb, Gery Burton adott koncertet egy zongoristával, hát majd szétszedtük a termet, annyira szuper volt!!! És kis Gergőnknek is nagyon tetszett, megkérdeztem tőle az egyik számnál és visszajelzett a tündérke
Ebből következik, hogy már tudjuk, hogy szinte 100% kisfiú
Ma voltunk a Praxisban mi is Győrffy doktor úrnál (direkt oda kértem magam, annyi jót hallottam róla már itt
) és SZUPER VOLT!!!!
Igaz a picurkánk múlt csütörtök óta megfordult egy picit és most farosan feküdt, ami nem túl jó képeket ígért, de szerencsére a doki tök türelmes volt és végül nagyon édes képeket sikerült csináalni, itt van egy pár
Gergő, 19+5 :
Szóval ő a mi kis prüntyőkénk
Nagyon tündér volt és igazán rendesen viselkedett, mert pont úgy fordult, hogy jól lássuk
Fütyköskét is egyértelműen lehetett látni
A doki mindent rendben talált, azt mondta, hogy gyönyörű kis formás baba, de gondolom mindenkinek ezt mondja
De szerintem is gyönyörű kis formás a drágám
Szóval mindenkinek csak ajánlani tudom a 3D-s UH-t, nagyon megéri , akkora élmény!!! Mi biztosan elmegyünk még egyszer majd a 35. hét körül!
Úgyhogy Panó, most már beírhatod a Gergőt
Amúgy a házzal kapcsolatban alakulunk, ugynis ma végre szállítottak valamennyi ablakot, és reméljük ahogy ígérték pénteken megjön a többi! Igaz, azért semmi sem tökéletesm nert egy pár ablak sérült volt, úgyhogy azt vissza kellett küldeni, de reméljük a következő szállítmányra már jobban figyelnek. Ha nem, akkor gáz van, mert pénteken muszáj lenne beépíteni az összes ablakot! De reménykedünk, hogy sikrül!
Na, most valahogy ennyi jut eszembe, biztos akartam még írni, de már túl késő van és nem forog az agyam
Vali
A hátfájásra annyit, hogy én is küszködök vele és nekem nagyon jól használt a párom által finoman bemasszírozott kínai kámforos olaj, amit gyógyszertárban lehet kapni, egy üvegcse, ami benne van egy dobozban, amin van egy jegesmedve és zöldes színe van. Totál homeo, mert semmi más nincs benne, csak természetes és ez minden este bemasszírozva szuper tud lenni. Ülj lovaglóülésben egy székre, az alkarjaidat nagyon lazán rakd a támlára és így a párod dörzsölje be a hátadba, de lehet hosszan!
Vigyázzon utána a szemére és más érzékenyebb helyekre
, mert nagyon tud csípni
Remélem segít ez is
Anikó
Nem tudom elolvastad-e a litániámat itt fent, de a Praxisról én csak jót mondhatok a mai vizsgálat után és a Győrffy doki szuper kedves és aranyos
Kb.15-20 perc, amíg bent van az ember.
Na, letragad a szemem, megyek aludni.
Puszi mindenkinek!
Orsi
19+5