Új privát üzeneted érkezett!

Szép jó reggelt!

Nálunk is esett a hó éjjel,meg most is szálingózik egy kicsit.

Dius,én se tudom mi lehet ez,Bencusnak nem volt ilyen,de szerintem is vidd el Barnust dokinénihez. Amúgy biztos minden rendben lesz.
dius02

Jó reggelt! Nekem volt már a jobb is!

Anyám teljesen kikészít, mindenért engem okol, és hogy ő egész éjszaka nem aludt miattunk, meg hogy a gyereknek bélhurutja van és tőlem kapta el meg mossak állandóan a kezet meg a cumiját is mossam és ne csókolgassuk, mert tőlem kapta el biztos!

Én meg beolvastam és rácsapta a telefont! Tudom én magamat okolni ő nélküle is. Hogy lehet ilyen? Ahelyett hogy lelket öntene az emberbe... teljesen magamba zuhantam. Persze nála a kutyától nem kaphatott el semmit, mert állandóan simogatja azt a dögöt meg vele egy ágyban alszik, de nekem eszembe se jutott őt okolni meg azt keresni hogy mit hol kaphatott el a gyerek... a végén már azt mondta hogy én elhanyagolom a gyereket és hogy arca is pöttyös de azzal se vagyok hajlando elmenni a bőrgyógyászatra, de hát most nézte a doki néni mondta hogy kenegessem fürdetőkrémmel és igyak kevesebb tejet... de én elhanyagolom meg olyanokat mondott hogy én szeressem azt a gyereket! Mintha nem szeretném, hát ő a mindenem!!!! ÁÁ lányok teljesen ki vagyok... pocsék anya vagyok!

11re megyünk beszéltem a védőnővel, azt mondta elég ha tanácsadásra bemegyek, megnézi a doki néni. Gyalog, szakadó hóba, és még esővédőnk sincs a kocsira, 15perc alatt csak nem ázik át...

Kép
dius87

Dius,Barnus kizárólag anyatejes? Nem adtál neki valami mást,teát,stb,mert nálunk Csillának volt ilyen,amikor elkezdtem a tápszert. Vagy esetleg nem a te melled vérzik? Ha egyikse,akkor vidd el a doihoz,és majd ő hátha meg tudja mondnai,mi lehet ez.

Kép
Kép
josi

Dius,ez eszedbe se jusson,hoyg te nem vagy jó anya!!!!!!!!!
Na még csak ez kell.......ne foglalkoz ilyen beszólásokkal,tudom,hogy rosszul esik meg minden,de inkább a telefont se vedd fel,amíg nem tudod meg,hogy mitől van!!

Kép
Kép
josi

Josi Barnus csak anya tejes, és nem láttam hogy vérzett volna a mellem meg nem is fáj. Mostanában teát sem kapott néha adok neki baby mecseket.. Védőnő azt kérdezte nem e taknyos, de lehet hogy piros a torka... de ma mindent megbeszélek a doki nénivel!

Nem tudok vele nem foglalkozni a saját anyjától nem ezt várná az ember! Mikor legutóbb mondtam hogy nagyon sír a Barnus és nem tudtuk hogy mitől a pofámhoz vágta a telefonba hogy vigyem el a gyereket majd ő felneveli, és akkor is ráraktam a telefont fél óra múlva meg úgy hívott mintha semmi nem történt volna!

Kép
dius87

dius,asszem neked fejmosást kell tartanunk. Nagyon gyorsan felejtsd el,hogy nem vagy jó anya. Ezt verd ki a fejedből,vagy mi tesszük meg!!!!
Szereted Barnust,foglalkozol vele,odafigyelsz rá. Ha nem lennél jó anya,nem vetted volna észre,hogy mi van. Elizának rengetegszer volt zöld a kakija,mikor szó szerint telezabálta magát,és írt,mert fájt a pocakja. Ne ijedj meg tőle. Ha hasmenése van,lehet tényleg picit megrepedt a popsija,és az vérzik úgy,hogy te nem is látod!!!
Hidd el,nincs baj. Anyukádra inkább nem mondok semmit,ne haragudj. Elmentek szépen a tanácsadásra,és megnyugszol,meglátod.

tuntun,kérek havat!!!!!!Légyszi!!!!!

rékababa majd ha lázasan,tiszta betegen viszed a lányaidat,akkor mérgesek leszünk rád. Addig nem :wink:
Óvónéni-köhögés dolgoról már elmondtm a véleményem,mikor itt voltatok :wink:

Elvoltunk vérvételen,szegénykém annyira üvöltött,attól féltem,hogy megint nem vesz majd levegőt,de szerencsére vett. Egyébként estére tiszta nátha lett,meg kegyetlenül üvöltött,el nem tudtam képzelni,mi a baj. Aztán megláttam-kijött a 4.szemfoga. Délután még nem volt kint. Tuti nem lesz jó megint a véreredmény...
Jó,hogy jött Zoli is,mert nem volt asszisztens,alig bírtuk lefogni szegényt. Hihetetlen erő van benne.

Na,lépek,átöltözünk,tízórai,stb...
tuntun,küldj havat!!!!!!!! :D
Vendég

na,jó bakisan írtam,de ha nem baj,nem szerkesztek :P
Szerkesszenek a szerkesztők :lol:
Hú,poén-hegyek :oops: :roll:
Vendég

Ani itt is baromi sok hó van, hófehér minden... de jobban örültem volna ha ez decemberben van és nem most!
Szegény kis Eliza, én nem bírom nézni a vérvételt... rosszul is voltam csak terhesség alatt hozzá szoktam...

Kép
dius87

Hahó!
Itt kicsi hó van. De olyan tavaszias a levegő mégis.
Dius, te tökéletes anya vagy, hidd el nekem. Anyukád meg jó lenne, ha kicsit mellőzne benneteket... Márbocs. Tudom, nem lehet kiküszöbölni, hogy hívjon, vagy odamenjen hozzátok, meghát mégis az anyukád, de egyszerűen nem értem, hogy viselkedhet így. Hát, ha még igaza lenne... De nincs!!! És hülyeségeket mond, ahelyett, hogy melletted állna meg támogatna most, hogy úgyis kétségbe vagy esve. (Természetesen nem lesz semmi baj, 11 után majd megnyugszol :wink:) Majd mesélj, mi volt! Ha jól bebugyolálod Barnust, semmi baja nem lesz, esővédő nélkül sem. Max lát egy kis hósesést!
Eliza ügyes volt, meg ti is, Ani! Ó, ne félj, hogy nem vesz levegőt, mer úgyis vesz... Nálunk a dokinénink ijedtében meg szokta fújkálni enyémeket, mikor kicsi korukban üvöltöttek mint sakál, de persze aztán ők is vettek levegőt. :lol: Muszáj volt nekik.
Rékababa, drukk a sulihoz, minden elismerésem, hogy belevágsz! Naná, hogy menni fog! Kicsi lányod/óvónéni - nemtom, melyiknek higgy. De, ha tudják, hogy ilyen problémái vannak Evelinnek, igazán odafigyelhetnének rá jobban.
Dadomi, remélem, Danid nem lett betegebb!
Majd még visszaolvasok rendesen, írok Tuntunnak meg a többieknek is, de most gyorsan: olvastam ezt a jelölés-ötleteteket, nagyon meghatódtam, nagyon aranyosak vagytok, de ne fáradjatok, ez a megye újságírója-díj nem erről szól... :lol: Én nem tettem le semmit az asztalra - hogyúgymondjam - nem volt olyan cikkem, riportom, akármim, ami figyelemfelkeltő, vagy társadalmilag hasznos, vagymittomén hogy mondjam lett volna, vagy ilyesmi. Az, hogy Paksra írogatok, meg itt nálunk szerkesztem az újságot, nem jogosít fel kitüntetésekre, ahhoz valami nagy durranás kellene, nekem meg olyan nincs. :lol: :lol: Mondjuk, még lehet, majd egyszer, ha időmilliomos leszek. :P De tényleg nagyon rendesek vagytok, puszi mindenkinek!
Na, ezt most elküldöm.

been

SZiasztok csajok!

Dius:irgum-burgum :evil: mi ez a hozzá állás.

Ne aggódj a zöld kaki miatt ,nekme is azt mondták ,hogy hasfájás az oka.Ha nyálkás és kissé szürkés-zöld akor vírus,a vére cucc ,meg ha vírusa van akkor bélbolyhok esetleg egy kisér meg pattant vagy a kisvégbele berepedt.

Figyelni kell a kakit és ami a legfontossabb -már írták a csajok-
Kakis pelust vinni kell a dokihoz,hogy lássa miről van szó!!!!!!!
Majd ő ellát tanácsokkal.
Tápszeres babaák szoktak inkább zöldet kakilni.Ha pár nap alatt nme lesz sárgás árnyalatú váltani kell tápit mert nem bírja a gyerek-mi a HA tápokat nem bírtuk.
Tudom Barnus anyatejes,ezért javaslom én is ,hogy vidd el orvoshoz és próbálj vissza emlékezni ,hogy mit ettél ill. ittál az elmúlt 2 napban.

Okés???

Nagy baj tutitra nincs :wink:

Ja Zsombi egyébként 7 hetes volt amikor elkapott egy fosós vírust -keresztelője volt,valaki ide hozta a vírust :evil: -Normaflort kellett adnom neki és helyre is jött.
Ja egyébként a nátháját is rendbe teszi a Normaflore.

Anyum szülinapján lettem beteg aztán totál begyulladt az arcüregem,Én szedtem gyógyszert .Zsombi is elkapta ezt a zöld orrfolyást ,DE nem vittem orvoshoz szépen magától Normalforral meggyógyult.Féltem ,hogy antib. lesz megint és az = a bélflórák kinyírásával és megint fonsi fog.
Most már megemészti megint az ételeket kezd barnásat kakilni,idáig zöld volt ,meg olyan színű amilyet evett .
Szal ennyi erőből én is mondhatnám ,hogy de rossz anya vagyok ,mert megfertőztem és zöldet kakil a gyerekem.
Ha eg a gyerek hozza haza a bölcsi,ovi ,suliból akkor meg ő a rossz mi,hogy megfertőz minket..Ugyan már........... ez elkerülhetetlen.

Nyugi anya!!!!!!!!
Ideges leszel megváltozik a tejed összetétele ,nem lesz elegendő tápértéke,nyugi,segítünk!!!!!!!!

Ani:szegény kislány :cry: :cry: ,puszi a kis kacsójára.
reméle nem lesztek betegek ,mi lesz a hétfői ringatóval :cry: én egyedül nem megyek Kép

Hát valami töténhetne itt is,vagy süssön a nap vagy essen a hó :evil:
Ezt a szürke hangulatot útálom :cry: :cry: :cry:

Réka baba örülök ,hogy jobban vagytok ,bakker tényleg nehéz ám a suli,bár maga a könyvelés az nem ,én mívelem ezt a dolgot és csodálkozom ,hogy ezért némelyik mennyi pénzt elkér.
Ez egy nyílt fórum szal nem akarom kifejteni ,mit és hol csinálok.

Dadomi:hogy a patológus hajolna már a Ferenc Testvérünk főlé Kép
Lányok vissza kell mennem nekem is dolgozni,mert nem fogjuk tudni fizetni adolgokat.

Ezt szokatm tanyulmányozni minden év elején ,ez is a munkámhoz tartozik ugyi

http://www.afsz.hu/engine.aspx?page=all ... _kozterhei

Szerintem ez a legérthetőbb,meg a HVG TB és ADó Különkiadása.
Ha vali komolyan könyvelési és TB ügyintézési dolgokba akar fogni érdemes megvenni.És sokszor elolvasni az adott témát ÉS éertelmezni.Mert egy A betű is megváltoztata sok mindent.

NA ha megnézitek az oldalt látni fogjátok ,mennyi lesz a gyes -én azt hittem annó( én kis naív ) ,hogy majd eléri a 31-32 ezer HUF-ot
meg a CSP is eléri a 30 ezer Közeli HUF és az elég lesz.
Aha....álmodj királylány és bilibe lóg a kezem :evil: :evil: :evil:
berni611

Lányok, ha felhatalmaztok akkor odamegyek Diushoz és jaj neki! :lol:
Dius, bár a lányok már mindent leírtak én, mint papagáj ismétlem őket. Ha nem lennél jó anya, akkor nem vetted volna észre. Egy "rossz" anyára nem az jellemző (többek között), hogy elemzi a gyerek székletét. Az valóban előfordulhat, hogy Te fertőzted meg az influenza alatt és rajta bélhurut formájában jött ki, de ezt egy szopizós babánál nem tudod kivédeni.
Anyukádat én sem szeretném jellemezni, mert később amikor nem neheztelsz rá és visszaolvasnád a véleményemet lehet, hogy megbántódnál, meg nincs is jogom ahhoz, hogy bíráljam. :(
Azt azért még szeretném elmondani, hogy amikor a szülő(k) ilyenformán reagálnak le dolgokat, érdemes azon elgondolkodni, hogy vajon mindent gondot/bajt meg kell vele osztani? Lehet, hogy ezért megköveztek, de nagyon sok esetben nem mondok el dolgokat apósomnak, vagy anyósomnak, mert csak rosszabb lenne. Persze tudom, hogy kihez forduljon az ember, ha nem az anyukájához, de.........

Ani küldeném én, de csak itt akar maradni :cry: Tegnap óta egyfolytában esik, igaz ahhoz meleg van, hogy megmaradjon, de én utálom. Szegény Eliza sok-sok puszit küldök neki.

Én egy nagyon rossz szokást vezettem be Ricsinél és Eriknél is folytatni fogom: akárhányszor megyünk vérvételre, oltásra megbeszéljük, hogyha ügyes lesz és nem sír csak egy kicsit, akkor kap utána egy játékot. :oops: Ez nálunk Ricsinél bevált, fogszorítva tűrte a különböző "molesztálást" és éppen csak sírt.
Vendég

Ja még azt elfelejtettem írni, hogy olyan kótyagos vagyok, hogy már az 5. kávémat ittam meg :oops: :oops: De előtte megmértem a vérnyomásom (111/80). És most már tudnám inni a következőt. Lehet, hogy csak szomjas vagyok? :lol: :lol:
Vendég

vagy kívánós??? :P
Vendég

Na én meg elfelejtettem gratulálni Eilzának a fogacskához :oops:
Gratula!!!!

been:na végre ideértél te is.
Kár ,hogy én nem tudom elolvasni amket írtál.Van Paks-nak is olyan WEB oldala ahol olvashatóak a cikkeid?
Ugye indoklás is kell.Na azt ugye nem írhatom ,mert az egyik legjobb barátnőm és jó fej Kép

Betegségek közösségben:lányok a suli még rosszabb-ahogy mondja tuntun-az én lányom is megy suliba betegen. :(
Nincs itthon tartás egy takonnyal meg egy kis torokfájással.
Megkapja az antibiotikumot este,reggel neocirtán, orrcsepp.
Plussz c vitamin bevitel és indulás a suliban.
Itthon ,csak hányás -fosás,gége gyulladás,lázas állapot,és ha annyira köhög ,hogy zavarná vele az órát.
Ja annyi van ,hogy ellenőrzőbe tesnevelés alól kap felmentést.
De ez nem csak nálunk van így ,hanem minden gyereknél.

Oviba mi sem sokat jártunk annó,hiba volt ,mert vihettem iskola előkészítőre.Lemaradt a foglalkozásoról ugye.
Az egészségét fontosabbnak tartottam.
Így utólag nem bántam meg,mert elég jól bírja a starpát,gyors le is kopp-kopp.

Na eldugulok ,mert kapok Jositól :lol:
berni611

tuntun-dius,köszönöm!!!!!
Szállingózik a hó!!!! :D
Vendég

Tuntun:ja kivánós Kép
berni611

Tuntun,majd jól bekávézol,oszt jöhetsz itt este baglyoskodni :lol:

Kép
Kép
josi

Ani:Itt nem Kép
berni611

Ja ,nem is dicsekedtem ,hogy megyünk bálba. :roll:
Suliban lesz ,alapítványi ,GHB zenekar húzza a talpalávalót.
AZt még nem tudom ,mit veszek fel :?
Ani ! Ti voltataok ovis bálon ,mi a terendi :lol:
kosztüm nadrággal vagy szoknya ,bokáig érő bársony vagy selyem ruha ,szín :lol: ??? stb.
berni611

Légy piszok nagyságú hó esik már itt is.
berni611

Évi attól függ,kikhez akarsz csatlakozni :D
Én fekete naciban voltam,meg fekete ingben,ilyen átlátszós,csini...( a fekete slankít.bár engem már az sem :? )
Voltak szoknyás cuccok is,de nagyrészt naci,zakóval vagy inggel. Bár volt,aki térdnaciban volt,meg csizmában,meg hozzá kötött pulcsiban :roll:
Nálunk is drága Csabiék voltak zenélni-eddig minden évben...
Most hétvégén mentek?
Most lesz a Kindl disco is,de semmi kedvem menni. Öregszem asszem :?
Vendég

Josi: A bekávéztálról nekem más jutott eszembe.
Indul a bakterház :lol: Bendegúz mondja a Bakternak: " Na ,te aztán ilyetedben jól bekávéztál" :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára berni611 2009.02.17 10:45-kor.
berni611

itt is olyan :?
Lassan már azt sem tudom,milyenek az igazi hópelyhek :(
Elizámat beirattam a bölcsiba,szeptembertől elkezdünk próbálkozni. Remélem jobban tetszik majd neki,mint annakidején Szabóúrnak.
Hú,megyek,itt valami bűzlik...Eliza már odapakolta a pelust meg a popsitörlőt az ágyra :D
Vendég

Ani, ha kívánós lennék akkor esnék csak igazán kétségbe. Nem kell nagymamakorban pici gyereket nevelni nem igaz. :lol: :lol: Bár ahogy beszélgettünk apával ő benne lenne. :oops: De már így is kiszorultunk a nappaliba aludni. :lol:

Josi, bevallom őszintén, hogy még 7-8 körül szoktam kávét inni és utána olyan jól tudok aludni. :lol: Amikor én baglyoskodom, akkor általában tanulok és közben be-be nézegetek a netre.

Nemsokára kimegyünk egy kicsit Erikkel az udvarra, hogy ebéd előtt még levegőn legyen. Lapátolni nem kell, de egy mini hóembert tudunk építeni. :lol:
Vendég

Akkor egyszerre Kép

Azért kérdeztem ,mert 1000 éve nem voltam bálba :?

Halász naci pulcsival,szeritem ez nem bálba való.
Én még a nadrág csini blúz,meg szoknya csini felső esetleg ruha kosztümnél tartok.ja meg a hosszú bársonyruhánál :?

De való színű,hogy nadrág lesz belőle,bár apa hosszú ruhára szavaz..

Márc.7-én lesz a bál.
Viszont elsodálkoztam ,hogy Cs. elhagyta a feleségét meg a pici fiát :( ismertem a csajt a játszótérről és egy másikkat választott ,azt annak is gyerek.Na érted????

Böhöméken meg tényleg meglepődtem.6 éve építettek egy bazi nagy házat -kórház mellett-nem gondoltam,hogy most.
Egyébként a Böhöm Gy. hagyta el a D....nem fordítva.
Böhöm ráadásul egy férjezett csajjal kezdett ki.
Jó mi?
berni611

Tuntun:
Kép

Kép

Én max. megfagyni mehetnék ki :(
berni611

Aninak:

Kép
Kép
Vendég

Sziasztok!

Nálunk is még mindig esik a hó. Kávét valaki?

Dius,én is csatlakozom a többiekhez,gyorsan verd ki a fejedből hogy nem vagy jó anya.Anyukádról meg inkább nem irok semmit. Majd gyere és mondd el mit mondott a dokinéni.
Cseriani,szegény Eliza,pusza a kis kezére. De biztos jó lesz az eredménye.
Évi,biztos jó lesz a bál. Mi szilveszterkor voltunk utoljára bálban,de már mennék én is.
Tuntun,ja, kívánós. Egyébként az én vérnyomásom meg 100/60 körül van,ezért kávézom én is.

Igaz,hogy mi még nem járunk se bölcsibe,se oviba,de Bencus is már volt úgy hogy folyt az orra,meg prüszkölt,de még sem vittem el dokihoz,mert nem szerettem volna ha rendelőben elkapott volna valami betegséget és még betegebb lett volna.Így saját magam kikúráltam és 2-3 nap alatt rendbe is jött, és ilyenkor jött anyósom és mondta, hogy miért nem viszem el a gyereket orvoshoz mikor beteg.Én meg mondtam neki hogy azért nem viszem el,mert 1. nincs láza,nem köhög, 2. nem szeretném ha elkapna valami nyavalyát pluszban.Erre még ő volt megsértődve.
dius02

Akkora hó van arra? Betojááás! :shock:
Csajok, olyan jókat röhögök itt a szövegeiteken...
GHB-t ismerem én is, jóóók! Grat a fogacskákhoz! Nálatok van bölcsi, tök jó! (Lelkendezek itt basszus...) Eliza, arany szíve... :D
Hát, még ihatsz egypár kávét Tuntun, mire normalizálódik a vérnyomásod, hallod... :lol:
Évi, aranyos vagy, na igen, indoklás... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (www.paksihirnok.hu; a legutóbbi számban 3 írásom is van, de nem tudom, hányadik oldalon, mert még nem láttam az újságot... :lol: :lol: :lol: ), de mindegyikben van legalább 1, ha esetleg az archív számok is érdekelnek. :P
A suli nálunk is így lesz, szó szerint, ahogy leírtad. Oda muszáj menni. :cry:
Ezen az oldalon nincsenek még fotók, úgyhogy tessék kölkekről képeket tenni, mert régen láttam őket, mindet! :twisted: :lol:

been

Tuntun, de csodaszééééép! (Olyan hintaállványunk van nekünk is! A nagypapák meg a férjem rakta össze. :D)
Szia, Dius! Pocak?

been

ANi:melyik bölcsit be.
Anyós erőlteti a bölcsi témát,de nem érti meg ,hogy nincs már olyan,hogy 4 órás.
Berninél volt a Perczelben ,ahány órát volt annyit fizettem ,sőt ebédeltetni is lehetett meg ott is aludhatott.
DE nem sokszor volt ,mert oda is bevitték pofátlanul a beteg gyereket,anyuka meg otthon volt az ikrekkel.Én elhiszem ,hogy könnyebb volt neki így.De azért még is csak álljunk meg egy szóra,lázasan????

A rendes bölcsibe ,ha beteszem akkor is többet lesz itthon betegség miatt,mint közöségbe,ergo felesleges beíratnom.

A Mérey magánba meg nem viszem :evil:
Anyám majd vigyáz rá,ha vissza megyek.
berni611

Nekünk is ilyen hintánk van :wink: ,de ezt apa csinálta akácrönkből.
Most tavasszal fogjuk svédvörösre lefesteni.

been:majd ,ha Zsombi alszik megkukolom az oldalt.

Most itt ül az ölemben ő is nyögös rendesen :evil: Tiszta anyja :twisted:
berni611

itt nálunk van családi napközi. Viheted csak pár órára is,de egész napra is. Persze fizetős,ha egész napra van,akkor kajával együtt 15000.

tuntun úúúútállak!!!!!Itt már semmi nem potyog :(

Évi van nekem is egy ruhám(na van ám több is... :lol: ),sztem jó rád,ez selyem,hosszú,de nem bő,és rá egy csippke felső,ez olyan ferde aljú,jó popsitakarós. Bordó,tényleg szép. Anyósom varrta. Ha gondolod,elviszem hétfőn,szívesen kölcsönadom,ha gondolod.

Gyuriékon nagyon meglepődtem,de gondolom Laci mesélte,amit mondtam.
Vendég

Sziasztok csajok!
Dius! Jó anya vagy és próbálj meg nem foglalkozni az ilyen rosszindulatú megjegyzésekkel. A fertőtlenítésről meg annyit, hogy az én gyerekeim sem voltak sosem domestos-babák, és nem is kell, hogy az legyen. A te bacijaidat meg egyébként is megszokja Barnus szervezete, nem jelentesz rá olyan hatalmas veszélyt. Vannak betegségek, amiket ha fejre állsz akkor sem kerülöd el, de azért nem élhetünk steril sátorban! Zöld kaki inkább attól van, hogy túlette magát, sok epe kerül így a táplálékhoz és az a kakijával ürül. Ezzel semmi gond, nálunk is volt ilyen. A nyálkás széklet viszont megfázásra utalhat, de ez sem jelenti a világ végét. Jaj de sokat lesz még náthás. És ez nem attól függ, hogy ki milyen jó anya! Egyet pedig ne felejts: a te gyerekednek te vagy a legtökéletesebb!!! A vér a székletében pedig ahogy írták már a csajok simán lehet egy megrepedt hajszálértől. Remélem mikor ezt írom már megnyugtatott az orvos!!!!!

Más: csajok van egy nagyon jónak tűnő álláshirdetés (nem írom, hogy hol és milyen remélem megértitek), én megpályáznám, de párom ellenzi. Mert hogy hova teszem a gyerekeket ha betegek, mert ugye sokat betegek, meg ilyenek. Viszont nem azért mennék dolgozni, mert nem érzem itthon jól magam, hanem azért mert lassan már nem tudunk megélni abból a pénzből, amit kapunk. Ellenkezik minden porcikám, hogy Domit beadjam bölcsibe, de a nadrágszíjon már nem tudok jobban meghúzni. És lehet, hogy évekig nem lesz ott álláshirdetés, ahol most van. Vélemények?

Egyébként Dani megint itthon van, beteg, egész éjjel köhögött, reggel már fuldokolva. Elvittük orvoshoz, még most kezdődik nála a betegség, doki se tudta még pontosan megmondani, hogy mi is a baja, de valószínű a légcsövében kezdődik a gyulladás, a fuldoklás erre utal. :evil:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Nem pletykált :evil: nem mondta.

Köszi rendi vagy,van 2 kék estélyi rucim nekem is,sőt anyánál van a 3-dik az bordó.
Csak azért kérdeztem ,hogy mi a trendi,mert furcsán néznék ki ,ha esetleg nadrágos a buli én meg beállítok estélyiben vagy éppen fordítva.
Szövet nacim is van ,meg egy halvány sárgás kosztüm ruhám.
(térdig érő egyszerű ujjatlan ruha és hozzá illő rövidujjas zakó ami fenék alá ér)
Tényleg aranyos vagy,majd ha alszik a gyerek leforozom magam a ruhában me má nem most vettem őket ,de szerintem olyan ruhadarabok amik sosem mennek ki a divatból.Vagy tévedek :? ???
Szal délután divat bemutató :lol:
berni611

Dadomi:én megpályáznám ,biztos.Még ha nem is veszenk fel ,de legalább tudod ,hogy ne szalasztottad el a lehetőséget.
Ha meg sikerül ,a mai világban annak nagyon örülni kell.
Egyébként az Államkincstárban is volt állás lehetőség egy pár hónapja.ÉRETSÉGIZETTEKNEK ÉS felvettek még idősebb hölgyeket is.
A barátnőmnek sikerült a felvétel bérszámfejtő lesz.Most betanítják.Egyébként nem fog megszakadni mert a gép kiszámol helyette mindent :evil: :evil: :evil:
Én meg számológéppel bérszámfejtek :evil: :evil: :evil: :evil:

Na Hát ,ha Zsombi októberben lett volna 2 éves biztos én is beadom az önéletimet,mert nagyon soka embert vettek most fel.

Pici fiadnak meg gyors gyógyulást,remélem nem fullad be :(

Bocs most nem olvasom vissza amit bepötyögök(elütések) ,mert Zsombi éhes.
berni611

Ani ezt nézd meg

http://www.idokep.hu/?oldal=idokep

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Zsombi drága nem óhajt kanálla enni :evil:

Most páit eszik az üvegből :evil: majd megeszi uzsonnára a tökfőzit
berni611

Dadomi,én is megpályáznám a helyedbe,manapság nem osztogatják a munkahelyeket :evil: másik,hogy mert sokat betegek a gyerekek,mér apának nincs szabi,táppénz??? Pályázd meg!! Remélem sikerül :wink:

Kép
Kép
josi

Dadomi,én biztos megpályáznám a helyedben.Veszíteni nem veszítesz vele semmit, a mai világban ki kell használni az ilyen lehetőségeket! Remélem sikerül! Daninak jobbulást,gyógyuljatok meg minél hamarabb.
dius02

Na én belenyálaztam a virtuális újságba Kép been ,nem kéne ennyire szerénykedned.Még ,hogy nem fontos dolgok.
Csak a mindenapok fontos dolgai.Igaz még el nem olvastam egyik cikket sem ,de már a címe is utal erre.........
Itt mindjárt süt a nap :shock: az ország másik felén meg 15cm-es hó :?
berni611

Az a szomszéd állványa :oops: , de nem hinta, hanem csak úgy áll üresen. Azt hiszem talán hintaágynak akarták megcsináltatni, de elfogyott rá a pénz.
Én elfogult vagyok, a miénk sokkal szebb, mint az övék. :lol: :lol: Majd lefotózom.
Dadomi, én sem gondolkodnék sokat, mert manapság minden lehetőséget meg kell fogni. Nekem Ricsike éppencsak elmúlt 1 éves, amikor elvittem bölcsibe, mert egyszerűen nem tudtunk megélni máshogy. A párod kijelentését meg nem igazán értem, nemcsak a Te gyerekeidről van szó, ő is kiveheti a részét ha esetleg beteg lesz a gyerek.
Daninak meg jobbulást, szegénykém csak nem fullad be. :( :(
Évi, nálunk is tökfőzelék volt az ebéd :lol:

Na majd még jövök, csak hazaállított az uram. :shock:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.02.17 12:57-kor.
Vendég

Dius-Bencus:köszi a 18 h. köszöntést.

Na hát képek nem lesznek ma a ruháról,lemerült az akksi viszont ,ha elalszik a kölök akkor feltöltöm amik idáig készültek.
berni611

Ellenőriz ,hogy kivel csevegsz.
Nekem gyümi van mára ,nuku főzelék :(
berni611

Na képzeljétek nem is az uram volt, hanem az egyik alkalmazott :lol: Én innen föntről csak azt láttam, hogy áll egy kocsi az ő helyén, de a fenyőtől már magát a kocsit nem.
Pedig úgy örültem, hogy legalább együtt ebédelünk :cry: :cry: , de ha már lementem, akkor meg is kajáltam.

Évi, akkor én már nem is merem mondani, hogy mit eszem itt írás közben s-sel kezdődik és üti-vel végződik. :lol:

Vacsira meg a megmaradt nokira ütök tojást a fiúknak.
Vendég

Na megjöttünk... jégcsapok lógnak a hajamról meg az orromról! :?

Olyan kis ügyi volt Barnus, most mindenki sírt csak ő nem. De olyan mérges tudok lenni... az egyik csajt elkísérte az anyja is, és ott köhögött meg krákogott.. az ilyen milyen jön gyerekek közé? És akkor még tőlem kapja el a gyerek... a döglött csótányról nem is beszélve a védőnő asztala alatt... pfújj...

Megmérték a lázát, láza nem volt. Meghallgatta a pociját, azt mondta hangosak vagy milyen a bélbolyhok, de nincs semmi. Protexint kellett kiváltani (3895FT :shock: ) és csütörtökön vissza vinni és addig is figyelni a székletét! Ha nem változik akkor kakit vizsgáltatunk. Torka kicsit piros, az lehet attól hogy mi betegek voltunk és elkapta...
Gógyszertáros szerint, vírus lesz ha hasmenése is van.. ma még széklete se volt.. délután küld 3-4 csomagot, de régebben volt reggel is kaki... Mikor kijöttem gondoltam felhívom anyámat h kúrvára nem volt igaza és hogy nincs olyan komoly baj. És direkt megkérdeztem nem igazán kaphatta el TŐLEM! De kinyomta a telefont, többet nem is próbálkoztam. Tőlem élhetünk haragban, de ő fog jobban sírni! És már előre megírom hogy most hogy fog viselkedni mert ő olyan szót nem ismer hogy bocsánat, és soha nem vallja be ha hibázott inkább hozzám vágja a régi dolgokat meg azt hogy ő mennyit segít.. hát köszi de ilyen áron nem kell akkor tartsa meg a pénzét, meg leszünk valahogy. Tuntun És csak azért nem beszélek csúnyán róla mert mégis csak az anyám. Majd úgy is kibékülünk, de SOHA többet nem hívom fel semmiért ha történik valami a gyerekkel vagy velünk, ezt már neki is mondtam a telefonban hogy ez volt az utolsó!!

Kép
dius87

Én meg epret eszem edédre Kép igaz csak8 szemet,mert aranyban mérik az árárt.
Alma meg nem kell :x banán volt reggelire,narancs savat csinál.
Este meg enyhén cukrozott ananász befőtet eszem :roll:
berni611

Dius:látod ,mondtam ,hogy semmi komoly.
Na jó drágát ajánlot :evil: a normaflore ugyanaz.
A védőnénik javasolta nekünk is,mert először én ezt a pro.szart vettem .
Viszont a Laktívot nem ajánlom ,nekünk görcsöt okozott.

Én anyósomal vagyok így ,ha kiviszem agyereket ,minek viszem ki ,ha nem viszem akkor miért nem.na hát jót nem tudsz csinálni :evil:
Ezt nem csak velem játsza el hanem a többi menével is.
Mondjuk én nagy ívben leszarom amit mond.
Persze ,hogy ne ,feltétlenül úgy csinálom , csak menj már hazaKép

Anyud ,ha akar valamit ,majd felhív,ne bosszantsd magad.
berni611

Protexin dobozán az van hogy adagolás:
napi egy tasak főétkezéskor vagy étkezés után bő folyadékkal. A tasak tartalma ételhez, vízhez, tejhez vagy gyümölcsléhez hozzá keverhető.
Most akkor forraljak neki vizet és tegyem bele? Vagy fejjek le egy kis tejet és abba? De mennyibe? Vagy elég ha este a tejcsijéhez keverem mert az üvegből kapja, de az meg nem főétkezés? Miért nem lehet ezt csepegtetni???? :evil:

Kép
dius87

Lányok ma sóska van itthon szerintetek megehetem, vagy most ártanék vele?

Kép
dius87

Itt vannak a 18 hónapos és a farsangi képek.

http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=35216
berni611

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?