SZiasztok csajok!
Dius:irgum-burgum
mi ez a hozzá állás.
Ne aggódj a zöld kaki miatt ,nekme is azt mondták ,hogy hasfájás az oka.Ha nyálkás és kissé szürkés-zöld akor vírus,a vére cucc ,meg ha vírusa van akkor bélbolyhok esetleg egy kisér meg pattant vagy a kisvégbele berepedt.
Figyelni kell a kakit és ami a legfontossabb -már írták a csajok-
Kakis pelust vinni kell a dokihoz,hogy lássa miről van szó!!!!!!!
Majd ő ellát tanácsokkal.
Tápszeres babaák szoktak inkább zöldet kakilni.Ha pár nap alatt nme lesz sárgás árnyalatú váltani kell tápit mert nem bírja a gyerek-mi a HA tápokat nem bírtuk.
Tudom Barnus anyatejes,ezért javaslom én is ,hogy vidd el orvoshoz és próbálj vissza emlékezni ,hogy mit ettél ill. ittál az elmúlt 2 napban.
Okés???
Nagy baj tutitra nincs
Ja Zsombi egyébként 7 hetes volt amikor elkapott egy fosós vírust -keresztelője volt,valaki ide hozta a vírust
-Normaflort kellett adnom neki és helyre is jött.
Ja egyébként a nátháját is rendbe teszi a Normaflore.
Anyum szülinapján lettem beteg aztán totál begyulladt az arcüregem,Én szedtem gyógyszert .Zsombi is elkapta ezt a zöld orrfolyást ,DE nem vittem orvoshoz szépen magától Normalforral meggyógyult.Féltem ,hogy antib. lesz megint és az = a bélflórák kinyírásával és megint fonsi fog.
Most már megemészti megint az ételeket kezd barnásat kakilni,idáig zöld volt ,meg olyan színű amilyet evett .
Szal ennyi erőből én is mondhatnám ,hogy de rossz anya vagyok ,mert megfertőztem és zöldet kakil a gyerekem.
Ha eg a gyerek hozza haza a bölcsi,ovi ,suliból akkor meg ő a rossz mi,hogy megfertőz minket..Ugyan már........... ez elkerülhetetlen.
Nyugi anya!!!!!!!!
Ideges leszel megváltozik a tejed összetétele ,nem lesz elegendő tápértéke,nyugi,segítünk!!!!!!!!
Ani:szegény kislány
,puszi a kis kacsójára.
reméle nem lesztek betegek ,mi lesz a hétfői ringatóval
én egyedül nem megyek
Hát valami töténhetne itt is,vagy süssön a nap vagy essen a hó
Ezt a szürke hangulatot útálom
Réka baba örülök ,hogy jobban vagytok ,bakker tényleg nehéz ám a suli,bár maga a könyvelés az nem ,én mívelem ezt a dolgot és csodálkozom ,hogy ezért némelyik mennyi pénzt elkér.
Ez egy nyílt fórum szal nem akarom kifejteni ,mit és hol csinálok.
Dadomi:hogy a patológus hajolna már a Ferenc Testvérünk főlé
Lányok vissza kell mennem nekem is dolgozni,mert nem fogjuk tudni fizetni adolgokat.
Ezt szokatm tanyulmányozni minden év elején ,ez is a munkámhoz tartozik ugyi
http://www.afsz.hu/engine.aspx?page=all ... _kozterhei
Szerintem ez a legérthetőbb,meg a HVG TB és ADó Különkiadása.
Ha vali komolyan könyvelési és TB ügyintézési dolgokba akar fogni érdemes megvenni.És sokszor elolvasni az adott témát ÉS éertelmezni.Mert egy A betű is megváltoztata sok mindent.
NA ha megnézitek az oldalt látni fogjátok ,mennyi lesz a gyes -én azt hittem annó( én kis naív ) ,hogy majd eléri a 31-32 ezer HUF-ot
meg a CSP is eléri a 30 ezer Közeli HUF és az elég lesz.
Aha....álmodj királylány és bilibe lóg a kezem