Ildi!
Sokat gondolok Rád! Drukk,hogy mihamarabb rendben legyél,mindenhogyan! Kocsis Margit szerintem is nagyon rendes,én csak vele találkoztam.
Nini!
Nem veszem zokon! Nem az a kocsi,ez egy Giovanni márkájú,nagyon új,Magyarországon ősz óta van forgalomban,majd teszek be róla linket,hátha érdekel valakit! Szuper,nagyon sokat tud, csak testvérfellépője nincs,de már kinéztem egyet,amire Berci nem csak ráállni,hanem ráülni is tud!
Na,akkor nemsokára költözhettek! Alig várod,gondolom!
Manka!
Te kérdezted a kocsit? Nekünk van egy nagy, Kamilla minden du. 4 órát alszik benne minimum,nagy,téliesíthető(simán belefér a vastag bundazsák),kényelmes! Avanti márkájú,de az ABC Design-nak is van hasonló,illetve figyelmedbe ajánlom a
www.arzuhanas.com oldalt,ahonnan meglepően jó áron tudsz Hauck babakocsit venni,mi majdnem amellett kötöttünk ki,jók a sportkocsijaik is!
Susy!
Igen,nagyon imádom öltöztetni!!! 5 kislányról kaptam rá ruhákat,úgyhogy több van neki mint nekem,mert persze én is elcsábulok ám és muszáj vennem neki párat!
Cipő:
Elefanten,Siesta(de vigyázzatok,mert a egy részét Kínában gyártják,a
Line nevű a magyar! és hát aranyárban mérik),
Falcon,nagyon jó ortopédus szemmel is és megfizethető(olasz-magyar koprodukció és tuti kinézetre),aztán nagyon drága,de a legjobb bőrből,mem mindig nagyon esztétikus a
Pablovski (tuti rosszul írom),ha találtok
Mokit,az szép,drága,elnyűhetetlen,viszont nem sokáig lesz,legnagyobb bánatomra,mert csődbe ment a cég,én mindig ilyet vettem Csabinak,mert képtelen volt szétrúgni. Aztán van a
Stacho néven futó(régebben
Killefeet) cipő,ami azért még megfizethető(kb.7.000.-től indul) s kiváló minőségű,ilyenünk is többször volt már,jól tartja a lábat és jól is éz ki,illetve a
Melania is jó még,szintén nem vészesen drága. Aki pedig Szigetszentmiklós közelében jár,tudok ajánlani jó,kifejezetten gy.cipőboltot,ahol a tulaj ortopéd dokival nézeti meg mindig a cipőket (és még játszósarok is van a gyerekeknek)! Ja,szandálnál általános,hogy 3 éves korig ne vegyetek hátul csak pántosat,mert a legfontosabb,hogy jól tartsa a bokát,így a zárt sarkú a legjobb választás!
Márti