Sziasztok!
Mindenkinek szép havas napot!!!!
Szoninak és Zsöminek boldog hófordulót!!!
Oti továbbra is láztalan, de Nati kezd nyűgös lenni, talán jön a himlő nála.
Akata, sajnálom a rosszkedvedet, örülök, hogy tudtál szakavatottal beszélni, és annak is, hogy Zoli meglett
Orsi:
[quote]F írta:érfiak! Mint a néma halak. enyém is ilyen, sosem kérdez, bár, nem is válaszol
Ez csúcs
Titi, örülök, h jobban vagy kicsit. Tamás azért lehetne odaadóbb is....
Kike, jobbulást Kristinek!
Marcsi, hogy van Laura?
Tami, Annád nagyon édes lehetett!!
Kriszti: ha van még "érintetlen" rugitok, arra alapból is húzz zoknit. Állagmegóvás végett
Viki:
[quote]U írta:tána mintha bolondgombát evet volna, röhögött mindenen.
ezen meg sem lepődöm
Vkata, a csomag engem is elborzasztott. De Apa azt mondta, ezt még el is kell fogadtatni (bár sajna nincs kétségem a felől, hogy át fog menni...). Reményfelelős vagyok, így próbálok reménykedni, hogy átvészeljük valahogy!
Henka: olyan jó, hogy jól érzed magad velünk!
Dodó: jó, hogy megmondtad Apának! Remélem, hatása is lesz!
Kell egy kis szussza, még ha csak annyi is, hogy abban az egy órában, amikor Apa otthon van, de fölpakold a lábad és csak nézz ki a fejedből...
Nekem már n-n régen nem volt erre időm, bár hétvégén Apa leparancsolt minden házimunkáról, de betegen nem élveztem még a fotelban szuszogást sem... majd csak túlleszünk rajta!
Bosszúság engem is ért: Apa tegnap a nővérével volt temetést intézni. elmentek győrbe Nagyika papírjaiért, aztán fel a temetőbe... rémes, hogy visszaélnek ezek a temetkezésiek mindennel... csak az 18 ezerbe kerül, hogy egy autóba teszik a hamvakat, és a ravatalból a 300 m-re levősírhoz viszik... terembérlet 45 ezer... fél órára... koszorúk eltávolítása a sírról 3-4 ezer, amikor a halottak napi virágok is hónapokig kornyadoznak ott...
végösszeg: 155 ezer, úgy, hogy meglévő sírhelyre temetik, a hamvasztást Nagyika párja intézi Győrben, és Apa hozza fel a hamvakat (egy éjjel itt lesz nálunk, na akkor biztosan nem fogok jól aludni...)
Na, a gyerekeknek elegük lett, mennem kell (ma az én hajam is égnek áll-na, ha nem lógna csimbókokban a zsírtól...)