sziasztok!
ÉN TALÁLTAM HÓLAPÁTOT ÉS ANYUKÁMMAL ELLAPÁTOLTUNK TÖBB KILÓ HAVAT
MEMME!
Remélem tetszett a könyv és várom azt a szép tavaszi napot,amikor végre személyesen is,együtt megváltjuk a világot
MSE!
Dagadjon a kebled nyugodtan Kisjankó miatt,jó érzés és büszkeség,ha ennyi sok jót hall az ember a csipikéjéről
ÉSSS..irigy és gratula,hogy te este DVD-re nyomod a tornát..van nekem is,de nem megy nekem az egyedüli torna..
KIMENŐ!
Náluni si mehet isten hírével a férjem..sőt én szoktam rugdosni,hogy kellenek a haverok meg a buli,mert alapvetően lusta és talán igénye sincs rá..de musz töltekezni.
Engem az sem zavarna,ha hetente lenne ilyenje(de nincs).Ezt teszem azért,mert nekem viszont iszonyat igényem lenne a barátnőimmel elmenni,igaz mostmár havonta meg is teszem.Az is igaz,hogy ezt ő legszívesebben megtiltaná és ha el is enged, előtte 1 nap és utána 1 nap duzzogással telik.
DE HENI!
Abszolut megértelek,mert nálunk is ugyanez van.Mindent mindent megcsinálok helyette,a cora áruházat sztem csak kívülről látta az elmúlt 3 évben.Van egy estém s szerda amikor taicsizni megyek,illetve mennék,mert általában keresztül lövi..és hogy miért csinálok meg mindent helyette?azért mert az első 2 évben,ha mgkértem nagybevásárolni, vagy egyéb dologra,megtette ugyan,de utána napokig,sőt hetekig ment a duma,hogy oké,ő megcsinálja,de aztán ne csodálkozzak,hogyha nem hoz haza annyi pénzt,mertő dolgozik!!!!!Én ettől frészt kaptam..úristen éhenhalunk,meg kirúgják.
Igen,a családjáért még nem jött haza 6ra,de sportolni már lépett le munkahelyéről.
Nem vártam soha el,hogy éjszakázzon bármelyik gyerekkel,mert dolgozik,nem vártam el,hogy valaha is érte menjen Mankáért az oviba,igaz,soha nem is tudná megtenni,mert nem ér oda.at tavalyi karácsonyi ovibuliba sem jött el,aztán kiderült,hogy "odaértem volna,de elfelejtettem"
szóval nálunk ez van..régen nagyon sokat foglalkozott Mankával,mostmár egyre kevesebbet és a legnagyobb gondom az,hogy este oly későn ér haza,hogy a gyerek néha 9 körül megy ágyba,mert neki hiányzik az apja és játszana vele pár percet..a férjem pedig néha ezt az időt számitógépezéssel tölti.
volt már olyan,hogy a beteg borókával mentem Mankáért az oviba...és persze 'ugye nem is volt gáz,alig kellett kivenni a kocsiból'
egy dolgot tisztelek becsülök benne,hogy etartja tisztességgel a családját,igyekszik mindent megtermteni,de ez nem minden.Lehet,hogy kevesebbel beérnénk..
rohanok,robogok tovább,csók mindenkinek