Na itten vagyok én is!!!!!
Lini!!!!!!! Jaj úgy elkeseredtem azon amit írtál!!!!!!
Hidd el hogy tökéletes ANYA leszel és csak Te fogod tudni hogy mi a jó a gyermekednek! A terhességgel járó gondok szinte mindenkinél vannak!
Utólag már nem is olyan nagy gond a gond, de szerintem mindenki aggódik egésen szülésig, hogy mi lehet odabent!
Nyugi minden rendben lesz, de érthető az elkeseredésed, dolgoznak benned a hormonok ami nagyon kihatnak a kismama kedvére is!
Terhességi diabéstesz: biztosan nem egyszerű, de akivel eddig találkoztam az mint azt mondja könnyen betertható a diéta! 15 hetet meg vígan kibírsz!
A KILÓKKAL MEG TUTIRA NEM LESZ GONDOD!!!!!
Sylph ! húúúúúú nagyon klassz, hogy ilyen hamar mindent sikerült helyreállítani!!!!(lehet Neked nem tűnt ilyen gyorsnak!!!
)
nagyon ügyesen helytálltál ilyen nagy gond közepette! ÜGYI VAGY!!!! Csimók meg lehet élvezték is hogy a Mamáéknál lehettek!
Hamupipőke: SZEGÉNYKE!!!!!
Akkor fogadtad meg, hogy egyszer megtanulsz varrni és szebbnél szebb jelmezt fogsz készíteni!
Látod mi mindenre jó egy csúnya gázpalack szoknya!
Berni! Eszméletlenül gyönyörűűűűűűűűűűűűűű Zsófi baba! Én is hatalmasnak látom!
Tejci! 3 jótanács: 1. Ne mérd mennyit és mikor eszik, ha sír rakd cicire, 2. szánj erre 1 napot és egész nap pihengess és szoptassál! 3. NO PARA!!!!!
1-2 nap alatt alkalmazkodik a cicid a többlet igényhez!
Mindent tökéletesen csinálsz, ezt is megoldod!!!!!!
Dolli! Bogi is 13 kiló már, de én nem bírtam volna el 12 kilósan sem!
Valami könnyű babakocsi nem jobb? Vagy nem marad már benne Gézu?????
Nehogy leszakadjon hátad, derekad!!!!!!!Mert aztán járhatsz masszőrhöz, hogy rendbe rakjon!
Mimi hogy vagy Drága????? Mindig megböbbenek, mikor a vonalzódra nézek!
Lassan AFP jön!!!!!
Rohan az idő, nemrég voltál 5 hetes!
Zsand! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ez a sok finomság recept!
Én sacher tortát fogok sütni Apinak meglepinek!
Kérdezted, hogy mivel készülök Valentin napra!
Ne röhögjetek ki lécci!!!!!!!!!!!!!
http://femina.hu/programok/alma_program
Remélem nem fog röhögésbe fulladni az egész!Apinak igazából meglepi, nem tudja mire készülök!
Holnap leszünk 9 évesek és 16-án lesz a házassági évfordulónk! A valentin nap az nálunk Bubuka névnapja így péntekre készülök a nagy show müsorral!
Kutyuska tündér! IMÁDOM! Szedi a tapétát a falról és van még pisitócsa, de alapjában véve, nagyon aranyos, alakalmazkodó kiskutya! Imád a szabadban lenni, a fűben futkározni! Én annyira nem szeretem a ketben futkározást hajnali 5-kor zimában és hósesésben fagyos szélben a meleg ágyból kikelve!
De lassan majd egyedül is kimegy! Remélem!
Diétámmal szépen haladok, már kevesebb vagyok mint műtét előtt pedig 600gr-ot belémépítettek!
2,5 hét múlva már elkezdhetek edzeni is!
Ma itthon van Bubuka mert csúnyán berekedt!
A héten már nem viszem, mert jövőhétre nehogy beteg legyen, pont a farsangra!
Legyen szép napotok!!!!
Puszi: Orsi