Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Lini!
Ne butáskodj már!!Velem annyi rossz történt,és mégis optimistán látom a dolgokat.
Egy kis diéta hidd el,nem a világ vége!!Sőt,annyit ehetsz,hogy észre sem fogod venni,hogy diétázol :lol:
A többi vérvétel eredményt,meg tényleg ne te elemezd ki!!Jó ha tudod!!Vannak olyan vér összetevők,amik terhességnél feljebb vagy akár lejjebb mennek.De ez tök normális!!

Zsand!Hogy te milyen vagy :lol:
Lököd itt nekünk a süti recepteket :lol:
Én valami csokisat vagy gesztenyéset szeretnék :lol:

Dolli!Hogy van Gézu??

Orsi???Nagyon eltüntél.Ejnye bejnye :lol:

mimi12

Szasztok!

Végre van kádunk!!!!! :lol: Már csütörtökön hazajöttünk, addiggra állt lábakon a kád, de még nem mertünk fürdeni benne, így a gyerekek régi kádjában pancsiztunk, vicces volt.... :wink: pénteken befalazták, és tegnap csempézték, végre kész van minden, a nagyját már vissza is pakoltam, mostam rögtön két adagot, lakást is takarítottam, volt ám dzsuva....

Dolli, hány kiló Gézu, hogy még tudod kenguruban cipelni?

Mimi, időben vettük észre a dolgot mert nem volt nyomás, "csak" pár órát folyt, igaz később azt teljes keresztmetszetében, mert teljesen szétesett a két cső. Kiszámoltuk, 5köbm ment el.
Szuper, hogy jók lettek az eredményeid! Hogy vagytok? Pontok kellenek még? Mikor jöttök?

Zsand, kérünk majd fotót a jelmezről!!!!! :D Aztaaa, milyen fincsi recepteket írsz! Nyami..

Orsi, két napra anyuméknál voltunk a gyerekekkel.... Hogy jól kezelem-e a dolgot, hát igyekeztem tartani magamat, mert valakinek azt is kell, a párom mindig a legrosszabbra gondol és tök ideges lesz, én meg nyugtatgatom, ráérünk aggódni, ha tényleg baj van. Aztán mikor tudatosult bennem, hogy tényleg baj van, hogy a ház alól folyik a víz, és akkor mi lesz, ki kell pakolni mindent, szétszedni mindent... na akkor eltörött a mécses. :? De szerencsére minden simán ment. És még csempe is maradt!!!! :lol:
Jelmezeidről jut eszembe, én anno Hamupipőke voltam, de nem ám a szép ruhájában, hanem a szottyadtban :wink: emlékszem a gázpalackunkon volt egy ronda barna "szoknya" (hogy minek azt nem tudom) és az lett az én szoknyám.... :wink: :lol:

Gabi, de cuki Milán baba!

Lini, várd meg mit mond a doki! És ne mondj ilyen butaságokat, hogy nem vagy anyának való!!!!! Egyébként nálam az egyik gyerkőcnél határon volt a cukrom, de a dokim rám nézett (vékony vagyok)és mondta, hogy nem kell foglalkoznom vele! Úgyhogy várd meg mit mond a doki! Mikor mész hozzá?
sylph

Sziasztok,

A védőnőhöz beszaladtam reggel megkérdezni, mi ilyenkor a teendő. Nem örült az eredménynek mondta, hogy szigorú diétát kell majd tartanom, mert ez a babának sem tesz jót, főleg születés után lehet baj belőle, ha leesik az ő cukor szintje.
A dokihoz csak jövő hétre van időpontom :cry: de ma azért felhívom, hogy tudjon róla.
Már egy kicsit megnyugodtam, aranyosak vagytok, hogy bíztattok. Össze is szedem magam, Lilinek sem jó, ha aggodalmaskodom. Akkor mától diéta! Fogalmam sincs, hogy mit ehetek és mit nem, nem lesz könnyű, de megéri! :)

Zsand: Képet tegyél majd fel. Olyan jó, hogy te tudsz varrni, én sajna nem tudok, pedig ifjú koromban kértem apukámat, hogy tanítson meg (nálunk ő az ügyes) :)
Valentin napra szív alakú torta volt tervezve a cukiból, ez most sztornózva lett, így új ötlettel kell előállnom. Na ezen még agyalok.

Dolli: milyen oltást kap Gézu? Lehet, hogy hülyeség, amit kérdezek, de a pici gyerekek is kaphatnak influenza elleni oltást?

Gabi: nagyon hálás lennék, ha küldenél nekem receptet vagy valami összeállítást, hogy tudjam kb. mit lehet és mit nem. Elképzelésem sincs, mivel jár egy ilyen diéta. Nyilván csoki nuku, na de a müzli szelettel mi a helyzet? :lol:

Noémi: neeeem akartam én elemezni a többi eredményt :) Jó, neked, hogy optimista vagy. Én alaphelyzetben is realista vagyok, most meg még túl érzékeny is lettem, így meg hát hamar törik a mécses... No meg túl aggodalmaskodó is vagyok, azt hiszem, ahogy kiröppentem a szüleimtől, azóta. Szegény Lili, őt hogy fogom félteni :lol:

sylph: örülök, hogy kész a fürdő, mindenhol jó, de legjobb a saját kádban! :)

Lini

Lini
Kép
kicsi lini

Sziasztok Csajok!

Jól eltűntem, de most megint igyekszem pótolni a lemaradást! :-D

Nálunk minden ok, Zsófi már elmúlt 2 hónapos, imádnivalóan aranyos kislány! Sokat mosolyog, gügyörészik, persze azért sírni is tud.

Némi tejgonddal küzdök, mintha nem lenne elég neki, bár a gyarapodása normális, de tök sűrűn kajál. Most szedek homeós bogyót, meg gyógynövény teát, hogy serkentsem a tejtermelést. Juszt is kihúzzuk anyatejjel a 6. hónapig!!! :-D

Végre leálltam a vérnyomáscsökkentőről (terhességi magasvérnyomim volt), és hála a jó égnek teljesen normális a nyomim. Van még remény, hogy egyszer borozhatok és kávézhatok újra!!! :-D

Noémi!
Örülök, hogy minden ok volt a down szűrésen!!!

Lini!
Terhességi cukorbetegség miatt ne aggódj! Barátnőmnek is volt, betartotta, gyönyörű szép egészséges kisfia született és legalább az ő súlya sem szállt el a terhesség alatt. A többi eredmény meg tényleg ne elemezd, nekem is sokszor voltak eltérő eredményeim, de terhesen ezek normális dolgok!

És néhány fotó a kiscsajról:
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
lbernuska

Sziasztok!

Lini! Sajnálom a diétát, de nézzük a jó oldalát tényleg, és a babáért valóban megéri! :)
Hú, most ahogy mondtad... én iszonyatosan aggódtam az első időkben. Az első betegség, az első papírevés, az első oltás, az első éjszaka, az első autós út, első idegen helyen töltött éjszaka, aztán az ember elkezd csak azokon aggódni, amin van miért, különben agyon stresszeli magát és az nem tesz jót a babának és a tejtermelésnek sem.
Prevenart kapott meg a 18 hós kötelezőt... volt visítás rendesen, szegénynek eleve nincs túl jó napja. Viszont füle és tüdeje szép, rendben vagyunk. :D

Berni! Örülök, hogy jól vagytok, Zsófi szépen kezd nyiladozni! :) És milyen gyönyörű baba! :D
Tejcivel hajrá! Egyébént nekünk is ebben a korban volt egy kis tejprobléma, de mint kiderült, fejlődési ugrás volt csibénél és ilyenkor többet evett. Pár nap alatt beállt szépen!

Vérnyomás szuper! Én is egy hónap után leálltam a gyógyszerről, de én önhatalmúlag. :oops:

Sylph! Sokat gondoltam rátok.... Ez akkora gáz pláne gyerkőcökkel. De klassz, hogy véééééééééééééége! :D
Ma mérték Gézut, 11,58! Ruhástól 12-13... Épp gondolkodom névnapjára valami más kengurun vagy háti hordozón, mert nekünk csak ez a kötős van, és már alig merem használni, elméletileg asszem 15 kilóig van hitelesítve.

Gabi! Köszi! Úgy néz ki, hogy a csütörtöki náthásodás már tényleg csak a fogától volt. Még egyet várunk, aztán remélem, egy darabig szünet lesz! :)
A kopiság meg azért jó, mert még mindig nagyon babássá teszi az arcát. Ha hajasbaba lenne, akkor már nagyfiúsan nézne ki! :wink:

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Jaj Lini! Lehet kapni cukormentes tortát is, bár abból nem nagy a választék egy normál cukrászdában, nem bizti, hogy lenne belőle szív alakú, meg kell kérdezni. Viszont akkor lehet normál torta valamilyen valentinos díszítéssel. (Patakyban van ilyen torta)

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!

Ti hallottatok/olvastátok a Tesco titkot? én most olvastam belőle 31 oldalt, de nagyon meglep egyszerűe nem térek napirendre amit ott olvastam, ha valakit érdekel priviben átküldöm, honnan tudja letölteni!4 MEGDÖBBENTŐ!!!!

Ibernuska!
Egy kis szopi tanács:
Ha sűrűn rakod Zsófit cicire ne válts cicit jól szívja ki majdhogynem üresre, nem biztos, hogy tetszik neki, mert hát ez már melóval jár, de ezzel Neked segít, hisz a tejtermelés azt a "jelet" kapja hogy többet termeljen!
Olyan is van hogy csak anyuka aggódik hogy kevés a kínálat közben teljesen rendben van a kereslet kínálat dolog!!

gyönyörű baba!!! Sőt a kép alapján jó nagy bébi!!!

Mimi!

Én annyira kívántam egy fatörzset, hogy neki is álltam sütni! hát sajnos nem sikerült a tészta jó lett, de a krémmel valami hibádzott inkább lett öntet mint krém így a tésztát kentem meg barilekvárral.

Finom volt, de nem erre vágytam:cry:

Megyek elteszem magam holnapra!!!
Vendég

Na itten vagyok én is!!!!! :D

Lini!!!!!!! Jaj úgy elkeseredtem azon amit írtál!!!!!! :cry:
Hidd el hogy tökéletes ANYA leszel és csak Te fogod tudni hogy mi a jó a gyermekednek! A terhességgel járó gondok szinte mindenkinél vannak! :( Utólag már nem is olyan nagy gond a gond, de szerintem mindenki aggódik egésen szülésig, hogy mi lehet odabent!
Nyugi minden rendben lesz, de érthető az elkeseredésed, dolgoznak benned a hormonok ami nagyon kihatnak a kismama kedvére is! :wink:
Terhességi diabéstesz: biztosan nem egyszerű, de akivel eddig találkoztam az mint azt mondja könnyen betertható a diéta! 15 hetet meg vígan kibírsz! :wink:
A KILÓKKAL MEG TUTIRA NEM LESZ GONDOD!!!!! :)

Sylph ! húúúúúú nagyon klassz, hogy ilyen hamar mindent sikerült helyreállítani!!!!(lehet Neked nem tűnt ilyen gyorsnak!!! :oops: )
nagyon ügyesen helytálltál ilyen nagy gond közepette! ÜGYI VAGY!!!! Csimók meg lehet élvezték is hogy a Mamáéknál lehettek!
Hamupipőke: SZEGÉNYKE!!!!! :D Akkor fogadtad meg, hogy egyszer megtanulsz varrni és szebbnél szebb jelmezt fogsz készíteni! :wink: Látod mi mindenre jó egy csúnya gázpalack szoknya! :D

Berni! Eszméletlenül gyönyörűűűűűűűűűűűűűű Zsófi baba! Én is hatalmasnak látom! :D
Tejci! 3 jótanács: 1. Ne mérd mennyit és mikor eszik, ha sír rakd cicire, 2. szánj erre 1 napot és egész nap pihengess és szoptassál! 3. NO PARA!!!!! :wink: 1-2 nap alatt alkalmazkodik a cicid a többlet igényhez!
Mindent tökéletesen csinálsz, ezt is megoldod!!!!!!

Dolli! Bogi is 13 kiló már, de én nem bírtam volna el 12 kilósan sem! :shock: :shock: :shock:
Valami könnyű babakocsi nem jobb? Vagy nem marad már benne Gézu?????

Nehogy leszakadjon hátad, derekad!!!!!!!Mert aztán járhatsz masszőrhöz, hogy rendbe rakjon! :wink: :D

Mimi hogy vagy Drága????? Mindig megböbbenek, mikor a vonalzódra nézek! :shock: Lassan AFP jön!!!!!
Rohan az idő, nemrég voltál 5 hetes! :shock:

Zsand! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ez a sok finomság recept! :cry: :cry: :cry:
Én sacher tortát fogok sütni Apinak meglepinek! :wink:

Kérdezted, hogy mivel készülök Valentin napra!
Ne röhögjetek ki lécci!!!!!!!!!!!!! :oops:

http://femina.hu/programok/alma_program

Remélem nem fog röhögésbe fulladni az egész!Apinak igazából meglepi, nem tudja mire készülök! :lol:
Holnap leszünk 9 évesek és 16-án lesz a házassági évfordulónk! A valentin nap az nálunk Bubuka névnapja így péntekre készülök a nagy show müsorral! :D :D :D :D

Kutyuska tündér! IMÁDOM! Szedi a tapétát a falról és van még pisitócsa, de alapjában véve, nagyon aranyos, alakalmazkodó kiskutya! Imád a szabadban lenni, a fűben futkározni! Én annyira nem szeretem a ketben futkározást hajnali 5-kor zimában és hósesésben fagyos szélben a meleg ágyból kikelve! :?
De lassan majd egyedül is kimegy! Remélem! :lol:

Diétámmal szépen haladok, már kevesebb vagyok mint műtét előtt pedig 600gr-ot belémépítettek! :D
2,5 hét múlva már elkezdhetek edzeni is!

Ma itthon van Bubuka mert csúnyán berekedt! :( A héten már nem viszem, mert jövőhétre nehogy beteg legyen, pont a farsangra!

Legyen szép napotok!!!!

Puszi: Orsi
Vendég

Orsi! Állítólag nyitni fog egy jó kis masszőr a közelben nemsokára, majd ő helyretesz! :) Megül Csibe a kocsiban, de pl szerdán szegénykém tökre be volt tojva a széltől, és igaza volt, jobb lett volna egy kenguru. Meg néha praktikusabbnak is tartom. De tudom, hogy a végtelenségig nem cipelhetem a sejhaját! :)

Nem vagy semmi a meglepiddel! Hihetetlen, hogy három gyerkőc mellett ilyenekre van időd meg energiád! :)
Majd írj, hogy milyen volt a fogadtatás! Persze csak a publikus részeket! :wink: :lol:

Kép
Kép
tekiroll

Orsi,
Nekem is pont ez jutott eszembe mint Dollinak, hogy milyen szerencsés Bati :D

Berni,
Azok az édes kicsi talpacskák :D Képzeld nekünk is volt kb 2 hónaposan egy ilyen időszak, hogy megszoptattam egy mellből és utána csak sírt, át kellett tennem a másikra is. Mondjuk én akkor a stressz rovására írtam a kevesebb tejet mert akkor derült ki nálam hogy műteni kell a térdemet. Én is szedtem bogyót, az Urtica urens ami nagyon jól bevált. Nagyon jó hogy így állsz hozzá és nem adod fel. Nekem is felment a vérnyomásom amikor Veronikával voltam terhes de amint megszültem már vissza is áll a normálisra.

Zsand,
A Tesco-ban azok vannak hogy pl hogy kicsinálják a beszállítóikat? Engem érdekelne, küldd el lszi.

Tegnap mozgalmas napunk volt, Zsombor elkezdett mászni, kijött a negyedik foga és sajnos megint lázas, torokgyulladása van. Már kezdem unni, hogy két hetet beteg, aztán két hetet jól van és megint megbetegszik. Ha meggyógyul, neki is elkezdek adni valami immunerősítőt.

Kép[
Kép[
kostyika

Gabi,
Időnként még megszoptatom Zsombort éjjel de nem azért mert éhes, inkább csak azért mert utána könnyebben elalszik. Már naponta 3x kap pépet, tízóraira és uzsira gyümölcsöt, ebédre zöldséget magában vagy hússal. Még minden evés után szopizik, nem is nagyon hajlandó inni se csőrösből se sima pohárból max 1-2 kortyot. Viszont a kifli csücsköt már profin majszolja :D Jó ideig mindig betömte az egészet és úgy kellett kikotornom a szájából, hogy ne fulladjon meg de most már megtanulta elmajszolni. Megint nem jutottunk el a tanácsadásra, mérésre :( Egy barátnőmnél ráraktam a mérlegre, akkor volt ruhástul 8,2 kg.

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok, csak egy gyors bekukk! :D
Nem Apika a szerencsét hanem ÉN!!!!!!!!!! :D

Már nagyon uzgulok az este miatt! :oops: Majd kiugrik a szivem!!!!
Most értünk haza, ne tudjátok meg micsoda cuccost szereztem be! :wink:
Fekete míder, merevitős, áttetsző és bársony berakásokkal,harisnyatartóval, strasszos csingilingi dísszel, hozzá ugyanilyen bugyi!
És vettem necc combharisnyát! :oops: :oops: :oops:
Felpróbáltam, háááááááááááát remélem fel merem este venni! :D
Simán elmehetnék profinak! :wink:

Most meg sacher tortát sütök, Apa kedvence!

Bele kell húznom, mert ajándékot azt nem vettem!Ez az én házzasági évfordulós ajcsim!

Most már csak valami tipp kéne, hogyan lehetne korán lerakni a csimókat! :?

Zsombikának jobbulást!!!!!!!!

Dolli! Nem csodállom, hogy nem szívesen tolod a kocsit ilyen időben! :?

Ki ne menjetek ma, mert jeges szél sűvít!!!!!
Vendég

Zsand

Elküldenéd nekem a tescos dolgot !!!!
Köszi !!!!

Berni

Gyönyörű Zsófi baba !!!!!!

Kép
kditke

Sziasztok Csajok!

Köszönöm a szopis tippeket, de már mindegyiken túl vagyok és sajna semmi változás... :-( Kiscsaj reggel egy ciciből úgy tud csak 130 g-ot szopizni, hogy előtte 8 órát pihent a cicim. Próbáltam még ezután fejni, 10 ml-t sikerült kipréselni. És a későbbi szopiknál egyre kevesebb tej jut neki, üresre szívva a cicit. És ez a helyzet már lassan másfél hete tart, szóval nem növekedési ugrás. Nem segít az Urtica, se a Laktoherb. :-( Ja és a hétfői méréshez képest semmi súlygyarapodás, ez is gáz. Szóval ebből már tuti táp lesz, csak az a gond, hogy a kisasszony nem hajlandó már cumisüvegből enni és a Humana táp ízétől sincs elragadtatva. Mondjuk rohadt büdös, nem is csodálom, hogy nem ízlik neki. Ma akarok a dokival beszélni, hogy írjon fel valami mást.

Ja, amúgy a gyerekdokinkra ki vagyok akadva! Tegnap voltunk Uh-n, fizetősön persze, mert be nem utalnak ilyenre (koponya, hasi, csipő egyben) és kiderült, hogy Zsófinak gerincferdülése van. Most Dévény tornára lettünk ítélve, de sajna az érdi gyógytornász kb. 2 hét múlva ér majd csak rá... :-(

Most el vagyok kicsit kenődve... :-(

Tekiroll!
Én is önhatalmúlag akartam abbahagyni a vérnyomi csökkentőt, csak a házidokim okoskodott. :-D

Cunami!
Jó kis meglepi lesz a férjednek! Majd számolj be!!! :wink:

Kép
Kép
lbernuska

Szasztok!

Berni, Gyönyörű Zsófi baba!!!! És azok a kis lábikák....harapnivalók!
Bálintnál nálunk is volt, hogy kevés volt a tejci, és volt, hogy egymás után kiszívta a két cickót minden kajálásnál, persze sokat fejtem is. A dokink azt mondta, hogy felejtsem el a tápszert, cici, cici, cici...

Dolli, Lili is 12körül mozog, már talán több is. Emlékszem én Bálintot nem sokáig tudtam cipelni a kenguruban, pedig szerettem, de majd leszakadt a hátam tőle....

Andi, jobbulást Zsombinak!

Zsand, átküldenéd nekem is?!

Valentin nap: tegnap kapott pár doboz búzasört a Drágám, ez a kedvence és ritkán vesz, ma sütöttem eszterházy tortát.

És Orsi, én is készültem tegnap szép "rucival", de a gyerekekkel együtt elaludtunk... :wink: :lol: Talán ma este.... vagy holnap...vagy holnap után :wink: :? Annyi energia van a gyerekeimbe, nem bírnak elfáradni, bezzeg mi....
Hol vetted a rucit? Én a stop-shopban, tök jó dolgok vannak ott! :lol:
Boldog házasságit!!!! És nagyon boldog névnapot Bubunak!!!!!
sylph

Hát, lányok, ma úgy néz ki, nem eszünk tortát. :( Úúúúúúúúúúúúútálom az összes receptet! :?
Így jár, aki mindig újítani akar...

Andi! Jobbulást Zsombornak! Oviban már semmit nem fog elkapni, olyan immunis lesz a bacikra!

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok,

Végre elértem 2 nap után a nő dokimat, még szerencse, hogy magán orvoshoz járok! :? Mondta, hogy kérjek beutalót...........blabla
Mindenesetre már elkezdtem a diétát. Számolgatom mi mennyi szénhidrát, háááát nem egyszerű! Nem tudom, másoknak, hogy lehet ez könnyű! :)

lbernuska: nagyon édi Zsófi :) és nekünk is ilyen hajszárítónk van :lol: Még aggódok a vércukor miatt, hogy a babára ne hasson ki, de nagyon igyekezni fogok betartani, majd amit elő írnak.

Dolli: örülök, hogy Gézuval minden rendben! :) Mi történt a tortáddal? Én is lemondtam most róla igaz nem önszántamból :lol:

Zsand: nem kell mindent elhinni, amit írtak. Bár ez a Tesco setében valószínűleg igaz. Nem egy emberbarát vállalat, az egyszer biztos!

Orsi: köszi a biztatást, megteszek mindent, hogy betartsam. De tudod, hogy van ez, amikor és amit nem lehet, azt akarja az ember :lol:
A Valentinai ötlet meg nagyon nagyon jó!!! Jövőre, ha el nem felejtem, lehet én is kipróbálom, bár én elég szégyenlős vagyok :oops: Az engem is érdekelne, hogy a rucikat hol vetted!

Romantikus hétvégét mindenkinek! :wink:

Lini
Kép
kicsi lini

Sziasztok!

Csak gyors bekukk mert mennem kell kiscsajszit ágyba dugni!!!

Ibernuska!!!

Ne add fel!
Mennyi folyadékot iszol naponta? Mindenképp kell a minimum két liter. Eszel eleget nekem védőnő azt mondta napi 4* étkezés mondjuk én folyamatosan olyan éhes voltam mint egy farkas család!!!!

Ha meg mégis marad a táp, ennél nagyobb baj ne legyen az vigasztaljon, hogy Te mindent megtettél én is tápos bébi voltam!!!

Rohanok!
Mindenkinek szép és romantikus Valentin napot!!!
Én megvettem apának álmai telefonját, de csittt mert csak holnap kapja!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Zsand! Okés, nem mondjuk el a meglepit! :lol:

Lini! Igazad van, ha más mondja, hogy diétáznunk kell, akkor tök nehezen megy, magunktól meg simán sanyargatjuk magunkat! :)
Hajrá, szerintem bele fogsz jönni, hogy mit és mennyit ehetsz és akkor majd nem kell annyit számolgatni.
Torta összeesett! :( És így bili füle voltam estére. A legjobb, hogy apa meg kezd xarul lenni, úgyhogy hurrá Valentin nap! :?

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

A topic Bálintjait Isten éltesse sokáig nevük napján! :D

Kép

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!

A Bálintoknak Nagyon Boldog Névnapot kívánunk!

Zsand
Átküldenéd nekem is a tescos sztorit. Kíváncsi vagyok rá.
Örült apa a telefonnak?

Sylph
De jó, hogy ilyen gyorsan megtalálták a hibát és meg is csinálták. Gondolom, hogy úgy nézett ki a lakást mint ahova bombát dobtak, de most már csak egy rossz emlék. Még jó, hogy anyudékhoz tudtatok menni és nem kellett a gyerkőcökkel otthon lenni.

Berni
Nekem is van, hogy úgy érzem kevesebb a tejcsi, ilyenkor gyakrabban mellre teszem és akkor szépen visszajön. A fejésre ne adj, mert a mellszívóval ha 10 ml-t tudsz kifejni, akkor abból a babó még biztos ki tud szívni 30-40-et. A súlygyarapodás meg mindig változó, nálunk is volt, hogy egyik héten nem hízott, de a következőn behozta. Persze ha a dokinéni azt mondja kell a tápszer, akkor muszáj lesz adni neki, de szerintem még ne add fel.
Amúgy nagyon édes Zsófi. Az a hatalmas haj... :lol:

Orsi
Csúcs vagy!!!! Az én párom is biztos örülne egy ilyen meglepinek csak egy 5 hónapos mellett nem olyan egyszerű. Én is kíváncsi vagyok a publikus részekre. :lol: :lol:

Lini
Szénhidrátszámolásban tényleg a gyakorlat teszi a mestert. Egy-két hét és ránézel valamire és már tudni fogod mennyi van benne. Hidd el gyorsan belejössz. A férjemmel abban az időben úgy jártunk bevásárolni, hogy mindenen a címkét kerestük. Előtte eszembe sem jutott volna nézegetni, hogy miben mi van. :D

Dolli
Nálunk is jobban szereti a kendőt Milán, csak az én hátam nem bírja, így kihasználom ha jön velünk apa és ő cipeli. A kocsival már az a gondja, hogy még nem merem megemelni a háttámlát és így nem lát ki. Keresgettem a neten és valahol azt írják, hogy amíg nem tud stabilan ülni, addig csak fektessük, valahol meg azt, hogy egy 5 hónapost már meglehet a köztes fokozatba emelni. Emlékszel még arra, hogy te mikor emeleted?
A torta íze legalább finom volt?

Mimi
Jövő héten AFP?

Andi
Én is a héten kezdtem el a kóstoltatást almával. Hááát még nem nagyon jön be neki. Annyira édes volt. Az arcára volt írva, hogy mi a car ez anya. :lol: :lol: Még valószínűleg nem érett rá, mert a nyelvével nyomkodja ki a szájából ahelyett, hogy lenyelné. Írtad, hogy pépet kap. Ez az a dobozos tejpép?

Gabi

Gabi

Kép
gabusz

Bálintoknak boldog névnapot!

mimi12

Gabi!
25.-én kell mennem.Szóval jövő hét után :lol:

Milyen tescos sztori??Én is kíváncsi vagyok :lol:

mimi12

Sylph!

Bálintkádnak mi is nagyon boldog névnapot kívánunk!!!!!! :D
Sok puszi: Orsi Kép
Vendég

Sziasztok!

Orsi! Ezt a Sacher torta receptet átküldöd nekem légyszi? Hátha egyszer belevágok! :)

Ibernuska! A dévényi tornát nagyon dicsérik, úgyhogy fel a fejjel, jó lesz! A dokin kiakadást mondjuk nem csodálom.

Gabi! Hát ez az, hogy mellette isteni íze lett volna. De így kukában landolt, annyira gáz volt. No majd hétvégén lehet, hogy újra bepróbálkozom.
Most meg megcsináltam Zsand csokis piskótáját... No az isteni volt. :) És a krém tortakrémnek is jó lesz a későbbiekben.
Úgyhogy Zsand nagyon köszi! :)
Tisztán már nem emlékszem, de szerintem a köztes fokozat már használható ebben a korban, pláne, ha nem hosszútávon használod. Mármint nem órákig ül úgy Milán. Márpedig egy idő után gondolom bealszik a kocsiban, és akkor le lehet fektetni.
Almakóstolásról beudrott, amikor Gézuval kezdtük a hozzátáplálást. Ugyanezt csinálta, de hamar rájött az ízére. :D

Képzeljétek! Van kengurunk! :D És ma szerintem ki is próbáljuk!

Kép
Kép
tekiroll

Szijasztok Jó reggelt! :D

Kérdeztétek hol vettem a sztiptíz szerkót! A C&A-ban! Le is volt árazva! :D
Sylph! Gondolom Te a Stop-shop sarkán lévő "szevcskés" boltban! Szemezek egy ideje az üzlettel, de még nem mertem bemenni! :oops: De ami késik nem múlik!

A show jól sikerült, illetve volt egy kis bénázás, a süppedős szőnyegen nem lett kipróbálva a magassarkú papucs, így volt némi billegés, illetve recsegett a térdem! :D :D :D :D
Apa pont nem ezekre koncentrált! :wink:
Ja és a míder 160 kapcsát Apa pár mp alatt megoldotta, viszont a haricsnyatartóval én szenvedtem! De szerintem egyértelmű, hogy Pilner Alma nem leszek pár napos próba után! :D

Dolli Drága!
http://www.mitsussek.hu/sacher+torta+recept

Én ezt csináltam, de én is elcsesztem! :D :D :D
Amúgy jó lenne, csak én balfék az olvasztott csokit a vajjal habosra kevertem, beleraktam a 6 tojás sárgáját és tovább kevertem és akkor vettem észre, hogy csomó csokidarab van benne! :?
Na ilyet sosem szabad csinálni, amit én!!!................visszatettema gőzfürdő fölé, hogy olvadjon el a csoki, de bakker benne volt már a tojás, így zsupsz összeesett az egész! :D :D :D
De azért ehető volt, csak nem jött fel szépen!
Szerintem sima kakaós piskótából jobb lett volna!

Örülök a kengurunak, ügyesek vagytok! Ma meg nem is fúj annyira szél, bár hideg van kint (-3)

Majd jövök, de most dolog van itthon minden féle!

Vendég

Sziasztok,
Dolli: Az íz a lényeg, ha finom, akkor nem mindegy, hogy néz ki? Tudod nem a méret a lényeg :oops: :lol:

Gabi: Most mi is úgy vásárlunk, hogy nézegetjük miben mennyi van. Engem kiakaszt, nekem sosem volt ilyenekhez türelmem! De szerencsére a férjecském nézegeti helyettem, meg mindig keres nekem valami "finom" up dateset! :lol: Na igen egyszer egy béka egyszer egy királyfi! :lol:
Milán hogy van? Nő gyorsan? :)

Orsi: gratula a sohwhoz! Bekuksizok a C&Aba én is, hátha a mostani állapotra is van valami sexi, amivel meglephetem a férjecskémet. :oops:

Holnap megyek a Szent Imrébe a diabéteszes tanácsadásra. Mondta a doki, hogy készüljek fél napi elemózsiával, újsággal, párnával és rengetek türelemmel. Nem hangzik jól! :? Csak azt nem tudom pontosan, hogy a Bártfai u felől kell bemenni, de ott hol? hogy? ott is van valami bejárat? No és azt is elfelejtettem megkérdezni, hogy éhgyomorra kell menni vagy lehet enni előtte?
:?

Lini
Kép
kicsi lini

Sziasztok Csajok!

Ma Zsófi megkapta a 2 hós kötelező oltását + a Prevenart. Egy hős volt a lányom! Mikor beadták neki a szurit, üvöltött, de utána pár pillanattal már meg is nyugodott. Szerintem engem jobban megviselt, mint őt. :-D Remélem nem fog belázasodni.

Szopival még mindig küzdünk. Az elmúlt héten egy dekát sem hízott a kiscsaj. :-( Most 5160 g és 64 cm. Dokinéni szerint nem alultáplált Zsófi, meg teljesen kommunikatív, sokat mosolyog, szóval nincs gáz, de azért jövő hét hétfőn vissza kell mennünk mérésre. Remélem fog hízni a kis drága, mert nagyon aggódom, nehogy éheztessem...

Gabi!
De jó neked, hogy már a hozzátáplálásnál tartasz! Helyes lehetett Milán az almával. :-D

Én úgy tudom, hogy 6 hónapos korig minnél többet kell vízszintesben lennie a babának, de nyilván ha már nem elég neki a babakocsi fölötti kilátás, akkor nincs más megoldás, dönteni kell. :-D

Lini!
Kitartást a holnapi naphoz!!! Csak kórházba, meg orvoshoz ne kelljen járnia az embernek... :evil:

Cunami!
Örülök, hogy ilyen jól sikerült a Valentin napi meglepi. :-D Nálunk kicsit lájtosabban telt. A páromtól kaptam egy csokor rózsát.

Kép
Kép
lbernuska

Halihó!

Na kipróbáltuk a kengurut, lementünk sókamrázni. A kenguru kényelmes, és egyáltalán nem nehéz benne a csibe! :D A só meg remélem hatásos lesz, szerdán megyünk ismét.

Orsi! Olyan ügyi vagy ezzel a valentinos meglepivel, nem csoda, ha apa nem a térdrecsegésre meg a billegésre koncentrált! :lol: 160 kapocs? Atya ég! :o
Receptet köszi! :)

Berni! Remélem, nem lesztek lázasok! Drukkolok. Nekünk másnap volt minimális hőemelkedés, de az is csak 1-2 órát tartott!
Hajrá szopi! Éhezni tuti nem fog, nyugi, azt elég határozottan jelezné! :wink:

Lini! Hát én így nem tálaltam páromnak, mert olyan cikinek éreztem volna, de végülis igazad van! :)
Csúcs párod van, hogy így segít Neked! :D
Kórházhoz meg kitartás! Sajnos nem ismerem a szt Imrét, úgyhogy nem tudok segíteni, merre lehet ez a tanácsadásos dolog. Hátha jönnek a többiek!

Andi! Jobban vagytok?

Sylph! Ez a "talán, ma este vagy holnap vagy holnapután" olyan ismerős! Pedig még csak egy gyerkőc van! :lol:
Eszterházy receptet is kérek szépen! :) Tudom, hogy neten találnék, de nekem olyan kéne, amit már valaki ki is próbált és működik, mert a pénteki is újságból volt, és nem jött össze, párszor már befuccsoltam ilyenekkel. :?

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

sziasztok kismamak, vagy leendo kiamamak:)

Regen nem irtam, talan januarban lehetett utoljara hogy ebben a topicban voltam.

Jo hir: igaza volt cunaminak!!!!!!!!!! Tenyleg az Erdre koltozesunk babasodast hozott nalunk!!!!!!!! :)))))))))))))))))

6.heten vagyok.

LENNE EGY FONTOS KERDESEM LANYOK:

Surgosen orvos akarok valtani mert a mostani orvosomnal szornyu futoszalag megy. (Maganrendelesre jarok de komolyan, az SZTK-ban jobban odafigyeltek ram regen mint itt.)

Olyan doki kellene nekem akiben megbizhatok es meghallgat, raadasul kepes kivarni amig elmondom a mondokamat. (Nem vagyok egy gyors tipus....)

KERLEK SZEPEN benneteket, segitsetek, ha tudtok jo orvost ajanlani nekem, irjatok! :)

Valaszokat elore is nagyon koszonom!!!

Szep napot kivanok mindenkinek! Puszka!

sünciboglya

Sünciboglya! Jaj, de jó hírrel tértél vissza! :D Ezért elnézzük, hogy olyan régen nem voltál! :wink:
Dokiban a lányok talán többet tudnak majd segíteni, nekem újpesti dokim van.
Gratulálok! :D

Kép
Kép
tekiroll

tekiroll: orulok hogy nem felejtettel el:)

Lanyok, varom a segitsegeteket orvoskeresesben. Eleg surgos lenne mivel barnazgatok es az Utro-m egy het mulva elfogy.

Szep estet kivanok mindenkinek!:)

sünciboglya

Szia Mária!

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj de jóóóóóóó hír! :D
Bátran mertem ajánlani a gólyánkat! :wink:

Doki: én Dr. Paragh Attilához jártam, Szent Imre kórházban szültem!
Én magánrendelésére jártam, a Bajcsy-n van a Borostyán gyógyszertár mögött. Szerdánként van délutántól estig.
Nem olcsó, de van uh-ja is és minden alkalommal megmutizza a picit! :D

Ha érdekel elküldöm a számát! Lehet hogy holnapra akad még hely!

Attila nagyon kedves, de szűkszavú, viszont mindent elmond, amit kérdezel! Olyan mint Maci Laci, én nagyon szeretem és meg voltam elégedve Vele!

Vendég

Sziasztok Csajok!

Na a tegnap esténk elég szörnyű volt! Zsófi felébredt és sírni kezdett, de olyan hangon, amilyenen még soha!!! Azt hittem éhes, de a cici sem kellett neki. Mikor kicsomagoltam, láttam, hogy a két oltás mindkét combján hatalmas vörös, izzó foltba ment át. Nagyon ki vagyok akadva a védőnőre!!! Direkt kihangsúlyozta, hogy ne borogassam, sőt még a fürdetéskor se érje víz... Persze aztán jött a borogatás, meg a lázcsillapító kúp (hőemelkedése volt) és egy óra üvöltés után, gondolom mikor már hatott a kúp, kezdett megnyugodni szegény. Szerencsére aztán éjszaka már minden ok volt!

Sünciboglya!
Gratulálok én is!!! Szerintem én még nem is találkoztam veled. Biztos akkor írtál, amikor be voltam havazva még a szülés utáni időszakban. :-D

Nődokim magánrendelése Zuglóban van, 8000 Ft/alkalom. Amúgy a Szent Jánosban főorvos, de ő sem a szavak embere. Ha a távolság miatt is érdekel, szívesen megadom az elérhetőségét.

Kép
Kép
lbernuska

Szasztok!

Lányok, köszönjük a névnapi köszöntést!!!
A hétvégénk nagyon jól sikerült, itt volt az egész család, Bálint kapott egy trakeszt. Képzeljétek a kajától el volt ájulva mindenki, nem is gondoltam volna, hogy ennyire fog ízleni nekik, baconos, lecsós sűlt hús volt, meg husileves. Ja, és sütöttem még mákos, és kókuszos muffint.
Lili ágyát szombaton szétszedtük, átalakítottuk, rendes ággyá, tettem fölé baldachint, együtt a kiscsajjal matricákat ragasztottunk fel rá, tök jó lett, nagyon tetszik neki.

Mit szóltok a hóhoz? :D Én ma már lapátoltam egy jót....

Lini, hogy megy a diéta? Mi volt a tanácsadáson?

Zsand, mit szólt a párod a telóhoz?

Dolli, kenguru bevált? A receptet majd beírom, szuper lett és finom is volt!

Orsi, nagyon jó cuccok vannak ott! Már 2x is vásároltam ott, majd egyszer elmegyünk kettek :wink:
A mídereket, fűzőket én is imádom, de mire bekapcsolja az ember.... Egyszer varrtam is egyet, de nem fehérneműt, hanem olyat amit az utcán lehet hordani, varrtam hozzá egy táskát is, nagyon tuti volt, nagyon szerettem! De már nem férek bele :( :(
És te mit kaptál a párodtól?

Berni, szegény Zsófibaba :cry: :cry: Hogy van?

Sünciboglya, Gratulálok!!! Dokim nekem a Jánosban van, ha érdekel én is megadhatom az elérhetőségeit!
Örülök, hogy jól sikerült a műsor!
sylph

sziasztok:)

Koszi a koszontest lanyok:)

Orsi: Koszi az erdi dokibacsi szamat, be is jelentkeztem hozza erre hetre kaptam is idopontot. Hurra:)
Ugy orulok hogy helyben van a doki, igy nem kell egy orat autoznom es parkolot vadaszni ezek utan!!!

sylph: Koszi a segitseget, most kiprobalom cunami orvosat, remelem ossze fogunk baratkozni es nala maradhatok:)))))

lbernuska: hat elhiszem, egy uj csoppseg erkezesekor az embernek nem sok ideje marad :)))) Gratula a picihez!

tekiroll: ugy nez ki lesz erdi dokim es a bejelentezesnel nagyon aranyos volt a holgy pedig kesobb telefonaltam de megis kedvesen segitett rajtam :)))))) Igy hat jo erzessel indulok neki a doognak.

No para :D

Udvozlettel minden kedves chat mamanak es leendo mamanak:)

a Sun

sünciboglya

Dolli!

Eszterházy torta recept:
Hozzávalók:
masszához: 5 toj.fehérje
150g cukor
120g darált mandula(én csak apróra vágtam a szeletelt mandulát)
50g liszt
krém: 3dl tej
120g cukor(kevesebbet tettem bele)
4 toj.sárgája
1cs. van.cukor
250g vaj(egy csomó megmaradt, úgyhogy szerintem elég 150-200g)

A toj.fehérjéből, a cukorból kemény habot verünk, majd a darált mandulát és a lisztet összekeverjük és lassan hozzákeverjük a habhoz. Az így elkészítet masszából, zsírozott(vajazott), lisztezett (zsemlemorzsa) sütőlemezen(18cm-s tortaforma) lapokat(tortát) sütünk.
A pudingport hőálló tálba tesszük, a tojások sárgáját, kevés tejjel simára keverjük. A maradék tejet felforraljuk és gyors kevergetés mellett ráöntjük az előzőleg simára kevert pudingporra.
Gázra téve besűrűsítjük, majd a cukrot és a vaníliáscukrot hozzákeverjük. A krémet kihűtjük.
A vajat habosra keverjük és a kihűlt krémmel összekeverjük.
(Lapokat vágtam a tortából.)
A tortalapokat rétegesen betöltjük a krémmel (én a tetejét és az oldalát is megkentem) és a hűtőbe tesszük.
Fél tojásfehérjét porcukorral simára keverjük, és ezzel bevonjuk a torta tetejét, oldalára pirított mandulát teszünk. Kandírozott gyümölcsökkel díszítjük. (Ez volt az eredeti díszítés, én a tetejére egy marcipánlapot nyújtottam ki, és az oldalán mandula volt, de nem pirítottam meg. És még olvasztott csokit is csurgattam rá.)

Kép Kép
sylph

Sziasztok!
Vagyok ám én is csak lustán.
Szisz,igen kellenek a pontok ha még megvannak.Ha jól rémlik márc végéig lehet beváltani.Na addig még van több mint 1hónapom :lol:
Hát ilyen szép időben nem indulok útnak.Én még a hólapátolást is hanyagolom.Kicsit sepertem de már nem bírom mert oda ragadt a lépcsőre.

Bernus!Szegény Zsófi :cry:
Én nem értem a védőnőt??Bakker az ilyet tele szurkodnám injekciókkal,tudja már meg milyen is az!!Én jól bírom a fájdalmat,de lássuk már be,egy sima vérvétel után is,kicsit fáj a kezünk.
SOk okos azt mondja,hogy húú ezek már humánus oltások meg hűű meg ha.Nagy f@xt humánusak.Oltás oltás,befecskendeznek valamit ami reakciót okoz.Lehet csak hőemcsije lesz vagy az sem,de lehet magas láza,és fájhat is.A borogatástol baja tuti nem lesz!!Én a Szabinak is beborogattam és fél kúpot is adtam neki anno,biztos ami biztos alapon.
Remélem azért mára már jobban van Zsófi!

Szia Süncibogja!Hát dokit én sajnos nem tudok ajánlani.Én ide a körzetihez járok.El látnak rendesen,oda figyelnek mindenre,de tiszta szívből nem ajánlanám.
De én azért ide jövök,mert nagy csalódásom volt egy ismerős dokiban,és úgy gondolom annál csak jobban láthatnak el...

Orsi!Ha így folytatod 9hónap múlva 4gyerekes anyuka leszel :lol: :lol:

mimi12

sylph : wow, micsoda torta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) (Folyik a nyalam a billentyuzetre!) :)

mimi12: koszi a koszontest:) Az orvos megoldodni latszodik, raadasul helyben, erden, igy nem kell majd orakat utaznom terhesen a rendelesre:):):)

:)

sünciboglya

Sziasztok csajok!

Voltam a Szent Imrében a tanácsadáson 8tól, 12.15ig! Tényleg nem viccelt a nődokim, a párna vitellel!!!! :lol:
Be kell, hogy lássam ez egy nagy baromság! Gondoltam úgy lesz, hogy mindenki személyre szabott diétát kap, de NEM! Ugyan azt kell ennie, annak akinek 7,1 volt, mint akinek 9,4! Ez nem normális így :x Mondtam is a férjemnek, hogy amint hazajött elmegyünk venni egy vércukormérőt, és ha normális, akkor tartom magam a 180g-hoz, mert ők 165g-t írtak elő. Az meg mindenki szerint baromi kevés. Szegény Lilim éhezni fog :lol:
Jaaaa és a legjobb az egészben, hogy 11kerből jöhetek Érdre a körzetihez beutalóért a vérvételhez, ami szintén itt lesz, majd az eredménnyel vissza a 11 kerbe. Ha nem javul mindezt hetente, ha javul 2 hetenete!!!!!!!! :evil: :evil: áááááááááááá

Lenne egy olyan kérdsem, hogy a hasam jobb oldalán a köldökömtől 1cmre belülről nagyon fáj a hasam. Védőnéni azt mondta a szalag feszül biztos. Volt valakinek hasonló tapasztalata?

Sünciboglya: üdv itt, mi még tuti nem találkoztunk, gratula a babához.

Most megyek, mert kivagyok mára és még egy csomó dolgom van :(
A lemaradást meg igyekszem pótolni, de azért várjatok meg :):)

Lini
Kép
kicsi lini

kicsi lini : szia neked is:) Hat amit irsz az horror!!!!!!!!!!!!
Nem is tudja az ember mbe vagja a fejszejet ha gyermeket "mer" vallalni, ugye?
SOk sok kitartast kivanok neked. (Es egy jo kenyelmes parnat!) :)

sünciboglya

kicsi lini: nekem is ott faj, foleg este. Feszul. Viszont a magnezium egesz jol segit a dolgokon:)

sünciboglya

lanyok, az normalis hogy a fentebb talalhato kepeken lathato tortaert most eppen olni tudnek? :D:D:D

sünciboglya

Sünciboglya! Tök normális! Én pocaklakó nélkül is így érzek! Ezért most elrágcsálok egy almát! :)
De jó, hogy lesz érdi dokibácsid! Remélem, beválik!
Én nem nagyon szeretnék váltani, bár elég messze van a mostani doki, nem tudom, hogy ilyen esetben hogy működik majd a terhesgondozás.

Sylph! Hű, de nem semmi ügyes vagy! :D
Lilinek már alakítjátok az ágyát? Én még nem is gondoltam rá. :roll:
Köszönjük, nagyon bevált a kenguru, nagyon lelkes vagyok! :)
És köszi a receptet is!
Hó meg jó, csak már latyakos is! :(

Mimi! Ne is seperj, olvad! Legalábbis is itt nagyon.

Berni! Szegény csajszid! Remélem, semmi komolyabb nincs azóta. És sosem borogattam az oltás helyét, de mondjuk nem is tiltotta senki. Pláne nem a fürdést.... Ez meglep. :roll:

Lini! Hát remélem, hogy javul az értéked és akkor csak 2 hetente kell megcsinálnod ezt a tortúrát! Komolyan mondom, hogy katasztrófa! És még azt mondják, a terhesség nem betegség... Akkor meg mi a vacakért kell 9 hónapig folyamatosan rendelőkben várakoznunk?
Házidokitól én rögtön 2-3 beutalót kérnék vérvételre. 30 napig érvényes a beutaló...
Lili meg nem fog éhezni, ő elveszi azt, ami neki kell! :wink:
Hasfájás tényleg lehet feszülés. Nekem olyan késforgatós fájás volt, és magnéziumot kaptam rá.

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

tekiroll:

hat az en nagy tortavagyakozasom nem sokaig tartott, mar eppen azon gondolkodom mitol nem udorodom nagyon mert kene valamit enni zaros hataridon belul, kulonben kifutok a vacsoraidobol, pedig ma meg csak egyszer sikerult ennem. Talan kovaszos ubi? De az magaban eleg silany lenne :))))))))))))

Nalunk is olvad a ho, meg jo par hoember epult mar az utcaban, lelkes gyermekmuveszeink jovoltabol:)

szep estet mindenkinek!

sünciboglya

Nekem (is) egyre jobban tetszik a Lili nev:)))))))))))))))))))))))
Csak ha fiam lesz nem tudom mit csinalok, hehehehe.

sünciboglya

[quote="sünciboglya"]N írta:sünciboglyaekem (is) egyre jobban tetszik a Lili nev:)))))))))))))))))))))))
Csak ha fiam lesz nem tudom mit csinalok, hehehehe.

Lala? :lol:

Kép
Kép
tekiroll

tekiroll:))))))))))))))))))))))))))))))) LALA:) vagy ha ikrek lesznek akkor megosztoznak :)

sünciboglya

Sziasztok!

Sünciboglya!
GRATULÁLOK NEKTEK!!!
Nekem is fájt a hasam a terhesség elején, nekem is a szalagokra fogták.

Sylph!

Apa naon örült a telefonnak.
Dorinával mentünk el megvenni. Mondtam neki, hogy Valentin napra lesz és meglepetés, bementünk kifizettem a telefont a gyerek kiakadt, hogy kérjek vissz a bácsitól pénzt, mert neki megígértem, hogy veszek én kicsi pónimat és minek a bácsinak ennyi pénz. Megmutattam az aprótalpúnak hogy van még anyának pénze, maradt pónira így megnyugodott, de nagyon helyes volt!

Olyan sokan kértétek a tescós dolgot, hogy bemásolom ide hol találjátok!

http://ziziprg.multiply.com/journal/item/1

Ibernuska!
A mi védőnénink is azt mondta, hogy ne borogassam az oltás helyét.
Azért konzultálj a gyerekorvossal, hogy ezentúl minden oltásnál járhattok így, mert akkor kösd fel a gatyát!
Szegény Zsófi baba!

Mi örülünk a hónak én ma el is akadtam parkvárosban egy föld úton!

apáék csináltak egy nagy hóembert.

És most pedig Dorina adatai. Ma mérték 110 cm és 18 kg.
Múlthéten voltunk valahol és még rá is kérdeztek, hogy mitől ilyen vékony ez a gyerek, hát tényleg elég vékonyak a málnakeverői
:D

Cunami!
A Valentin napi ajándékod nagyon tetszik valamikor én is bevetem!!!!

Eszterházi torta: nekem ez a kedvencem!!!!

Ki tud a környéken(Batta, B.örs, Diósd, stb.) méteráru üzletet, sehol nem kapok anyagot a Hófehérke lepeljéhez!
Érden az Otp nél és a Lőcsei úti méterárúba már néztem!!!

Sziasztok
Vendég

Sziasztok,
Sünciboglya: köszi a bíztatást. Nem is gondoltam,hogy ilyen nehéz lehet a terhesség!! Mondjuk, ha nem épp a gondokon stresszelem magam, akkor nagyon élvezem, hogy mocorog és reagál az én mozgásomra, vagy a simire. Lehet mazoista vagyok! :D
Magnéziumot én is szedek, de így is nagyon tud fájni!

Dolli: Mi is beszereztünk egy jó kis kengurut, bár a hátam nem tudom, hogy fogja bírni. De ha más nem, majd apa cipeli a lányát.
Ettől a tortúrától már most kivagyok! Ez a beutalósdi jó ötlet, legközelebb meg is kérdezem, lehet e többet kérni egyszerre.
Még jó, hogy itthonról dolgozom! Bejárás mellett nem tudom, hogy oldanám meg ezeket! A szakdolgozatomra meg még időm sem volt :x Hogy fogom én ezeket összehangolni?
Hova mentetek só barlangba? Terhesen lehet menni ilyen helyre? Az asztmámra jó lenne, de én nem találtam itt Érden.

Zsand: de aranyos lehetet Dorina! :lol: Megnéztem volna! Jaj de várom már, hogy Lili megszülessen!!!! Nem fogom kibírni, sose lesz már május! :D
Én csak a stop shoppal szemben lévőt tudom, sajna :(

Nem tetszik ez a diéta! :evil: Gabuszé sokkal jobban bejött!!! Rossz a sorrend! Reggeli előtt, ha nem eszem gyümölcsöt, akkor sajna nem tudok minden nap a királyi helyre járni :oops: és vacsi után meg ki kíván utóvacsorára korpa kekszet vagy barna kenyeret, olyankor egy laza diétás joghurt esne jól az embernek! Ki állította ezt így össze??? Tuti nem gondolta át tudatosan! :lol:

Lini
Kép
kicsi lini

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?