Nos, jutok ameddig jutok.Hátulról kezdve.
Gabi: Robónak is ugyani ilyen gatyója van, igaz kicsit sötétebb anyagból azt hiszem. Nálunk nem rágja a gombokat, inkább a logó dolgok és a zippzár jön be
.örülök, hogy jól aludt Zsoltika, és már szépen eszeget. Mi is megkínáljuk Robót folyadékkal, ami főképpen víz, vagy tea. Főzik után szért pár kortyot csak iszik. Zsolti olyan kis hosszúnak tűnik ezen a képen. Tényleg hány cm most?Aranyos szép fiúcska.
Vera: mi is most járunk utánna a GYED dolognak, mert vmi sántit benne. Bencinek puszika
Zit: örülök, hogy jó sokat írtál. Miből gondolod, hogy elrémisztesz vkit?
. Szerintem mindenki örül , ha ha magatokról si írsz egy picit. Olyan jó volt olvsani a soraid. Ha lesz időd még szívesen olvasgatnám ám
. Hú, jó meleg lehetett kint. Képeket is nézegetnék róla , ha már mi nem jutottunk ki
.Tényleg milyen munkakörben dolgoztál és miket kellett csinálni kint? Itteni munkahelyről kerültetek ki, vagy hogyan??Jó, hogy sikerült a párodnak az út. Tudom nehéz lesz nélküle, de tényleg vmit vmiért. Talán sikerül is új lakáshoz jutnotok és utánna többet lesztek együtt. Drukkolok, hogy sikerüljön minden.
Barbi: nagyon kedves vagy , hogy hiányolsz. Mindenkitől elnézést a múltkori megjegyzésemért, bizotan fáradtabb is lehettem, de szerintem mindenkinek jólesik egy kis odafigyelés, ha nem is mindig, de amikor nagy szüksége lenne rá, akkor különösen jólesik.
Ádi nagyon sokat nőtt már, iszonyatosan nagy legény. Sok gyógypuszikát küldök neki. Tényleg Ti milyen nyelven beszéltek otthon és milyen nyelvre tanítjátok majd Ádit?Gondolom Ti azért szük körben a magyart használjátok.A hozzátápiban van különbség a mi és a kinti hozzáálláson?
Regina: én is hiányoltalak, igaz burkoltan, mert nem volt időm mindenkit felsorolni, de azért közöttük voltál. Arról meg már nem is beszélek, hogy Robónak mennyire hiányzik Domcsi ! Mostanában nem hívta , teljesen maga alatt van, aludni sem tud(enni azért annál többet
). Szóval jólesne, ha felhívná, ha lesz ideje. Amint látjuk sokat dolgozik ő is és rengeteg energiáját elveszi a hasonfekvésből kinyomás, de ha lesz egy kis szusszantásnyi ideje akkor légyszi
.Ja és nagyon csinibini, és gyönyörű, mint mindig
.
Bogyós kaki nálunk is volt.Főleg mióta hozzátápi van és különféle ízekhez szokik. A gyümiket és zöldségféléket már megtanulta emészteni a gyomrocskája, most a husi után volt keményebb ismét. Szerintem próbál azért lágyabb gyümiket adni( legyen benne kis szilva, szőlő, barack) és nem árt a folyadék sem. nekünk a doki külön ajánlotta, hogy hozzátápival adjuk neki, hiszen a széklete is kemény.
Nálunk Robó mindent kanállal kap, így nem tudok segíteni a cumisüveg ügyben. Talán ne csináld annyira hígra és úgy próbáld kanalazni.
Panu: Lizit szívesen nézegetném még, ha tudsz kérünk róla fotót. Jó kis étvágya lett a leányzónak
.Engem érdekelnének a tanulmányok a bébiételekről. Főképpen a nyolc hó utáni
Köszi
vírusos levél: múltok nálunk si sok jött. Sőt volt vmi alattomos vírus is ami nem a levelekkel érkezett, hanem az internetes hálón keresztül jött át(jó leírtam mi?) emiatt újra is kellett telepíteni a gépet, mert iszonyatosan blokkolta.
Ann: örülök, hogy Hami is ilyen kis aktív már. Jó korán beindul a leányzó. Képet kérünk még
.Fogacska bújkálna már, vagy duzzadtabb az ínye?Kevesebb nyűgis napot kívánok.
Klarissza: mi nem adtunk bébiételt. Körtével azért kell vigyázni, mert hasfájást okozhat éppúgy mint a szilva is. A barack tényleg mehet
Bár mindenki másképpen adja. Én is előbb adtam a körtét mint hét hó, hiszen először a gyümikkel kezdtük: alma, barack, meggy, majd körte, szőlő, szilva(utóbbiak a kaki miatt, mert írtó kemény volt).
Zsófi: nagy már Benci.Mit eszik a képen, nem tudom kinézni
?
Dbarbi: azért vigyázz Fannira, mert korán kezdi a pasizást
. Édes lehet dumcsi közben. Nálunk is Robó jobban gagyog, mint aktivizálná magát a mozgásra. Azért azt is gyakorolja, de csak óvatosan. Fogacskával hogy álltok?édes fanni a hintában és az alukálós kép is nagyon tetszik
.
Meme: nekem is volt mellgyulladás, de érdekes mód az első két hónapban. Ezek szerint még ilyen korban is előjöhet? Kenőccsel kenegettem , jó még rá a körömvirág is, és amint a lányok írták már a borogatás. Ja és szoptasd Nórit mert az is sokat segít a javuláshoz, nameg a tejcsi termelődéshez. Jobbulást !!!Fogacskához pedig gratulálok!Alsó felső?
Jut eszembe a fog: akiknél már kibújt, mindenkinél az alsó jött előbb vagy a felső?
Edit: érdekes munkaterületen lehetsz. Gondolom kémia nagy erősséged
.Robó még mászni nem mászik, csak négykézláb hintázik és tolat hátrafelé.De még így is eljut lassan mindenhová ahová szeretne, közben még egy két gurulást is közbeiktat
.Így jutott el a fiókig is
Zsizsa: Gabócával mit csináltok, hogy ilyen gyönyörű? Látom tanulékony a fiókhúzogatást illetőne
. Kis punk-os fotó is aranyos nagyon.Írj majd magatokról, ha lesz időd
Szisz: sokat nem tudok segíteni, hisz én sem vagyok kiokosodva ezen a téren.Az biztos, hogy HA legyen. Talán a szoptatás topikban is érdemes lenne benézned. Igaz tudom, hogy többőtöket elriasztottak onnan a tápszer miatt, de biztosan tudnak segíteni. Hogyan vetted észre, hogy elfogyott a tej, egyszerűen smmi nem jön már? Szegénykém, azért ne csüggedj, azért így is szép időt szopizott Boróka, és nem lesz semmi baja a tápszrtől sem
.Így is ügyik voltatok!!
Orsi: vasaláskupacért nem irigyellek, náluam is most kezd halmozódni. Gyermekeid gyönyörűek. Nyugodtan tegyél mindkettőről fotót, hiszen szívesen nézegetjük az ilyan gyönyörű leányzót is
Benedek sokat nőtt nagyon
A szemei mindkettőnek gyönyörű és hasonlítanak nagyon egymásra!
Susie: nagyon gyönyörű Anna
Robó nem csak fél szemmel tekintette ám meg
.Jó, hogy írtál, már régen jelentkeztél!Nagyon szépen fejlődik, kis husi
Na mostmár tényleg elnémulok.Bocsánat a hosszú írományért.
Robó még mindig alszik, kis huncut, este viszont ma kicsit többet aludt, most csak háromszor ébredt, aminek nagyon örültem
.Viszont van egy halom vasalnivalóm, aminek kevésbé.
Anita