Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Kép

Regi, ha visszaolvastál volna, én még kérdeztem is, hogy milyen volt Egerben Kép Így jár az, akinek arra sincs ideje, hogy visszaolvasson, azt sem veszi észre, ha hiányzik :oPPPP
Nincs tálca a hintán és nem lehet olyan szörnyen hátradönteni, így azért még csak módjával használjuk Kép

Zit, látom, már megvannak az első lépések Ciprus felé, gratula! Csak a többi is menjen! Kép
Deügyi, hogy megy!!!! KépKépKép

Klarissza, körte 7-9 hó között ajánlott.

Zsuzsófi, fogas kép Kép

DBarbi, Ammma, önálló reggeli, hűűha!!! Hintás kép cukor Kép A kiterülős is! Kép Nem kezdi korán a pasizást? KépKép
Ötletek a talira jók! Kép Térképezzétek csak ezerrel!

Meme, jobbulást! Biztos hamar rendbejön!

Zsizsa, fiókránciga + punk KépKépKép Haminak is kb. ennyi haja van, de neki nem képes rendben állni! Kép

Panu, ez a hús megfőzés-lefagyasztán nagyon jó 5 let!!! Kép

Barbi, nagyon jó, ez az új ülés Kép Lépcsőn mázó Ádi csúúúúcs Kép Megfázás KépKépKép Pusszancs neki, hogy gyógyuljon meg!!!

Vera, Benci kis megfontolt, majd rohangálhatsz még utána eleget Kép De kitartó - amint az pl. a gyorsmasniból kiderül Kép Apa kevésbé KépKépKép
Jó szabály az, h azt ehet, amit te engedélyezel, én is be fogom vezetni Kép

Orsi, De kis ügyi Bene Kép Hogy a nagylányodnak milyen csodacsillogó szeme van, nagyon szépKép Vasalnivalóról inkább nem írok KépKépKép

Hami meg megtanult kúszni - ez a mai nap termése! Hátrafelé már eddig is ment neki Kép de az előbb már előre is jókorákat haladt és ruhában+pelusban!!! Na ezt ne úgy képzeljétek, hogy pödör körbe-körbe a lakásban,. de az eddigi hason körbe forgás helyett mostmár +1 méter, amit meg tud tenni. Lehet, h 1-2 hét múlva már nagyobb tér kell neki Kép = le kell rakni a parafát, amit már megvettünk a nagyszobára is, mert a szőnyeg ugyebár... de ezt már írtam.
Ma megint nyügi napja van, szerintem fogzás ezerrel. Chamomilla + Dentinox: most jól van.
Vagyis mégse... megyek...

Pusszancs
Ann
annann

Sziasztok!

Hú de nagyon sz@r idő vanKép Utálom.
Délben voltunk a TBnél Gyedet intézni, és hazafelé elkezdett esni az eső. Még jó hogy csak 2 percre lakunk mert egy picit így is futottunk, már amennyire a fájós lábammal tudok futni... azért már alakul, de még bicegekKép

Megtudná nekem valaki mondani hogy a maximumként kapható 83ezer gyed nettóban mennyi lesz? Ollllyan boldog vagyok, mert azt hittem hogy sokkal kevesebbet kapok a táppénz miatt, de nemKépKép Ráadásul már február közepétől kapom, csak most intéztem el, így most halmozottan jár a pénzKép
Legalább valami öröm ért ebben a vacak időben, mert emiatt meg tök rossz a kedvem.

Regina!
Nekem hiányoztálKép Miért csak ilyen ritkán írsz mostanában? Vagy már Dominika is aktívkodikKép
És mitől nyűgös? Szegényke. Ha annyira sír hogy nem vesz levegőt akkor finoman fújjál bele az arcába, arra általában magukhoztérnekKép Oltásnál is így szokták.

Zit!
Nagyon jó olvasni a történeteidet, még, még!!! Kép
Azért a sok negatívum ellenére klassz lehetett! És most ha összejön, a férjed kimegy, és ti mikor mentek utána és mennyi időre?

Klarissza!
Szerintem lehet körtét adni Lacának is, csak elsőre kevéssel próbálkozz mert lehet hogy puffaszt és fájni fog a pocija. Bencének semmi baja nem volt tőle, és imádtaKépKép

Meme!
Remélem már jobban vagy!Kép

DBarbi!
Hintázó Fanni nagyon cukiKép

Barbi!
Ádám milyen kis ügyi hogy már a lépcsőn is fel tud mászniKép

Zsizsa!
Fiókrángatós Gabi naggyon jó, a harmadik kép a csúcs szerintem, gyönyörűűű!

Ann!
GratulálokKép Ha Hami továbbra is így halad, hamarosan lejjebb kell tennetek a kiságyat is, mert holnap felállKép Hihetetlen a kiscsajszi, nagyon ügyes!!!!Kép

Többiektől bocsi, de mennem kell. Bence hiányolKép Apa csak későn jön hazaKép
Pussz,
Vera

KépKép Kép
76vera

Zit,
visszajöttem, h elolvassam, amit írtál, mert az előbb nem maradt időm. Nagyon érdekes, nem is uncsi!!! Nekem nem meglepő, amit a magyarok pénzéhségéről írtál... annyira jellemző sajnos Kép
Én is örültem, amikor találkozhattam személyesen Zittel mint AnnAn(n)... KépKépKép:
Írj még, ha eszedbe jutnak storyk!

Haminak még nem mindig megy a kúszás, mostmár elfáradt és csak hátra tud Kép De azért ügyi, nem?

Pussz
Ann
annann

Sziasztok!

Rettenetes ez a vacak idő, ma nem is voltunk sétálni Kép Zsoltika is nyűgös lett, pedig az utóbbi időben tényleg nagyon jó kisfiú volt Kép De hát vannak ilyen napok is.

Képzeljétek, folyamatosan kapjuk a vírusokat Kép A múltkor teljesen kilőttem a gépet, aggódtam is, most már viszont felismerem a vírusos levelet és azonnal törlöm is. Borzasztó, úgy utálom az ilyet, annyi meló mire megint jó a gép... Csak tudnám, hogy tud naponta jönni újabb és újabb vírusos mail???

Vera,
nem tudom Kép De engem is érdekelne, hogy mennyi is az annyi, vagyis a nettó, én is annyit kapok majd. Nekem február vége óta jár a GYED, leghamarabb jövő szerdán tudom meg (fizupapír jön), de addig is hátha tudja valaki...

Ann,
Hami kúszása Kép Zsolti is nagyon megy már, múltkor az íróasztal széke alól szedtem ki, addig üldözte a gömbjét Kép

Regina,
nekem is hiányoztál Kép Tényleg ritkábban jössz mostanában. Köszi a bókokat, nem vagyok én olyan ügyi fényképész, de elég sokat fotózom Zsoltit, és akadnak jó képek KépKépKép A kiscipőt csak felpróbáltuk, még nincs itt az ideje. Ez a cipőcske már akkor megvolt, mikor Zsolti meg sem született. Nagyon kedves darab.

Zit,
nagyon érdekes ahogy írsz! Amúgy Te mit csináltál odakint? Valami irodai munkát? Ha kimehet a párod, Ti is vele tarthattok? Engem is érdekel bármi, ami még eszedbe jut Kép

DBarbi,
Amma Kép De jó, hogy már így beszélget Fanni! Nálunk még elég kivehetetlen szavak vannak, meg nyávogás, és brümmögés ezerrel. Azt nagyon szereti Zsolti. Kaját viszont még nem köpött rám Kép Még Kép

Zsizsa,
Gabó aranyos nagyon, jó hogy tettél fel képeket Kép

Meme,
nekem is volt mellgyulladásom, annak idején sok jó tanácsot kaptam itt Kép Jegelést én is alkalmaztam, hát nem kellemes dolog, és vigyázni is kell vele. Ami még jó: szopi előtt jó meleg vizes pelenkát tettem a gyullad mellre, fellazítja egy kicsit a szöveteket. Azért nagyon remélem, hogy elmúlik a gyulladás, és nem kell sebészetre menni, még belegondolni is rossz! Szoptass minél gyakrabban, tudom hogy nagyon fáj, de az a legjobb! És még nagyon jó az ágynyugalom, ha meg tudjátok oldani, segítsen be valaki, hogy minél többet pihenhess, hamarabb meggyógyulsz Kép

Zsoltika a minap kapott a nagyitól egy kantáros farmernacit Kép Nagyon aranyos benne, igazi vagány kissrác Kép De ha ráadom, az első dolga hogy a kantárról a fém részt (amivel a gombhoz erősítem a kantárt) a szájába veszi. Hát hiába, mindent meg kell kóstolni Kép

Mára ennyit, megyünk fürdetni. Jó éjt mindenkinek:

KépKépKépKép

pgaboka

Klarissza!
Almát reszelj le Lacának! Hamar megvan, lehet vele gyakorlatozni, és friss. Az üveges bébiételek majd úgyis jönnek, amikor a főzelékeket kezditek.Addig is néha adj neki friss gyümit is. Persze, nem baj az üveges használata, de hát olyan szép almák vannak a piacokon Kép

Lányok a 83e bruttó kb.55%-a marad meg. Legalábbis így emlékszem. Azaz kb. 45-50e Ft között kaptok. De azért erre nem vennék mérget Kép

Zit! Gondolom, nem mehettek a pároddal. Ha így van, mit csináltok? Otthon maradtok kettesben? Vagy nagymami? Nekem is van ismerősöm, akik voltak kint éppen Cipruson, évekkel ezelőtt, szerződésesként, azt hiszem. A srác csak annyit mondott, hogy legalább jól megtanult angolul Kép.

Zsizsa! Gabi nagyon édes, fiókhúzogatás Kép, punk Kép

Edit! Kettő kutya??!! Kertes házban laktok? Vagy jó nagy a lakásotok? Megszokták Botit? Szüleimnél van kutya (szép nagy darab ő is, kaukázusi-kuvasz keverék, de nem annyira rettenet, mint ahogy a fajta megjelölés után képzelitek), neki nemrég mutattam be Lizit. Egyelőre tetszettek egymásnak Kép, majd a nyári dögönyözés után meglátjuk, ki bírja jobban Kép

DBarbi! Fanni csuda ügyes lány, már ennyi mindent tud. A bealvós kép nagyon drága, mint akit "kiütöttek" Kép A találkahely-ötletek jók.

Zsófi! "Fogas" kép csúcs! Bence is nagyfiú már.

Gabi! Azért kapsz folyton mail-eket, mert akiknek fent vagy a lev.listáján bekapják, ugyanis most már önállósítják magukat a szg-es vírusok, és küldik szerte-szana a"mérgezett" leveleket onnan, ahová már beférkőztek, illetve annak nevében. Tényleg fontos, hogy ismerd fel, és ne nyisd meg. Nálunk már nagy gyakorlat alakult ki ebben Kép

Nálunk az az újság, hogy kipróbáltuk a krumplis sütőtököt by HIPP, és úgy nyelte, mintha életében csak ezt ette volna, és nem volt elég fél üveg (2. főzelék volt, késő du.!), meg kellett melegítenem a maradékot is Kép.

Jó éjt Mindenkinek!
panu
panu

Sziasztok!
Bocsánat, én itt reklamálok hogy nem is hiányoztam, pedig igen, csak nem olvastam vissza, és nem vettem észre Kép
Dominika nagyon kemény gurulós bogyókat kakilt ma, ettől fájt a pocója Kép
Valóban azért vagyok ritkábban mert kicsinyem aktiválódott és apája is szabin volt, úgyhogy őt nyüstöltem Kép
most társasozni fogunk, így be is fejezem az írástKép
itt egy kép
Képpuszika
regina
gregina

Sziasztok!

A helyzet változatlan, szegény Ádám jól belekeveredett ebbe a megfázásbaKép 2 percenként törülgetem az orrát, mert folyik,ezt pedig nagyon utálja, szóval jót harcolunk egész nap. Egyékbént meg sokkal bágyattabb is, tegnap vagy 4-szer aludt nappal...
Ma mennem kellett a fogorvoshoz, a férjem is jött és mentünk tovább a dokinkhoz, hogy nézze meg Ádámkámat, egyre többször köhög is és olyan kis hörgös a levegövétele. Vártunk kb 1 órát, de mivel nem volt elöre idöpontunk, ez még jónak számit. Aztán megnézte, de végül is nem adott semmit, szerinte kisség túlreagáltuk Kép ,szerintem meg nem.
I don't care...
Evéssel némileg javult a helyzet, megkóstoltuk a zöldborsót és a spenótot is, úgy látszik szereti a "zöld" kajákat. ÉS most itatom extra sokat,ezt tanácsolták.
Kb 1 hónapja változtat vizszintesen irányt (forgás-kúszás-mászás), most már függölegesen is egyre érdeklödöbb. Mondhatni csak arra használja a mászást, hogy odamásszon valamihez ami mellett felállhat. IME, önállóan mászott a porszivóhoz és nyomta ki magát állásba:
Kép

Visszaolvastam egy kicsit, látom Ann, lassan nálatok is várható az örökmozgás, most már tényleg hamarosan beindul Hami!

Zit, én is végig olvastam Ciprusodat, és tetszett, na nem amit irtál, hanem az, hogy irtálKép Sajna, ez a magyar-magyarnak betesz itt is van, szerintem a világon mindenütt...

Boti is nagyon aranyos a képeken,megnéztem Benét, Gabit, Bencét,Fannit és Domcsit is megcsodáltam, mindenki nagyon aranyos.Kép

Anita, nem irtál ma, vagy csak elkerülte a figyelmem???

Sziasztok, remélem hamarosan kievickélünk ebböl a nyavajából,mert nem jó ha ilyen kis hapcibenö takonypóc a baba...
Barbi

Kép
Kép
barbi

Sziasztok!

Tegnap este írtam egy jó hosszút, és egyszer csak mikor felnéztem, a topicok nevét láttamKép Azt hittem felrobbanok! Pedig nem nyomtam semmi olyat, egyszerűen kilépettKép

De végülis csak a gyedről írtam, mégpedig azt hogy az nagyon durva lenne ha 45-50ezret kapnánk mint maximum összeg. Akkor mennyit kap az akinek a fizuja alapján nem jár a maximum? Annyit mint a gyes?!Kép

Egyébként szerintem 65 körül lesz a nettója, ugyanis az összeg minimálbér része adómentes, tehát abbólk durván 46e marad, a többi 30ból pedig adót és 8% nyugdíjjárulékot vonnak, így abból még kb. 20at kapunk meg. Legalábbis reményeim szerint, mert még ez sem olyan sok.

Vírusos leveleket én is kapok, elég sokat naponta, de egyből törlöm, és így nem lehet baj.

Barbi!
Úgy látom Ádi már mindenhol feltalálja magátKép Nagyon kis ügyiKép Remélem viszont hogy a náthából hamar kigyógyul!!!
De jó nektek hogy ilyen jó puha padlószőnyegetek van, na ilyet szeretnék én is. Én már előre tartok a parkettán ill. járólapon történő elesésektől...

Regina!
Dominika nagyon édi ebben a sapibanKép olyan szép kis barna a pofijaKép
Mit játszottatok este?

Panu!
Krumplis sütőtök nálunk is menő, de én eddig mindenből csak a felét adom oda neki egy kajára, utána szopi. De az utóbbi két hétben még várná hogy adjam mikor elfogy, csak néz nagy szemekkel hogy mi van.
Ti általában mennyi kaját adtok a babónak egy alkalommal?
Mondjuk a spenóttal úgy jártam (HIPP) hogy első nap nem kérte, másnap gondoltam mielőtt kidobnám, megkóstoltatom vele mégegyszer. Benyomta a 3/4 üveggel, tökre örültem, de utána egész délután bukott és persze mindenünk csupa zöld voltKép
De ez valószínűleg azért volt mert nem eshetett neki jól, csak megette.

Gabi!
Zsoltikáról farmergatyós kép?Kép

Nagy a csönd a másik szobában, megnézemKép
Puszi mindenkinek,
Vera

KépKép Kép
76vera

sziasztok!

Örülök, hogy nem riasztottam el senkit a topiktól hosszú írásommal Kép Most nem is írok sokat. Kép Mindjárt megyek altatni. Kép
Sajnos itt két napja esik az eső, nem tudunk sétálni.
Tegnap hallottuk, hogy innen a lakótelepről bevittek a kórházba egy hat hónapos babát, mert kiszáradt, semmit nem adtak neki inni. Még a múlt heti nagy melegben sem. Szegény. Tudom, hogy most a fanatikus anyatejesek kiakadnak rajtam, de én Beninek tavaly nyáron is adtam inni abban a forróságban, hiszen ha belegondolok, én is megszomjazok két kaja között. Most, hogy szilárdabbat is kap, pláne iszik. Na, mindegy, én dolgom, elkussolok.

Szép napot mindenkinek!
zit
zit

Elnézést, a válasz:
Ha Ati kimegy és rászánnánk a pénzt, kimehetnénk mi is és akár kint élhetnénk egy évig is, de nekünk arra kéne a pénz, hogy el tudjunk menni ebből a házból.
Tehát lenne 2 hét decemberben, amikor ő jönne haza és jövő nyáron mi mennénk ki 2 hétre, mondjuk júniusban. Akkor még nincs csak 40 fok. Kép
A többit meg ki kell bírni.

Panu:
Megértem a srácot akiről írtál, ez az egyik előny, nekem még annyi jó volt, hogy megismertem Atit és a személyügyes csajszival azóta is találkozunk. Kép

zit
zit

Ennyi erővel egyben is megírhattam volna Kép Kép

Zsizsa:
Boldog névnapot Gabinak!Kép

Gabi:
Nem tudom, te mikor ünnepled, de Neked is nagyon boldog névnapot! Kép Kép

zit
zit

Vera!

Anyu 66,700 Ftot kap a max után. Úgyhogy ti is ennyit fogtok kapniKép

Ma megyünk a Tüdőgyógyászhoz, drukkoljatok!

Zsófi

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Zit,
nagyon-nagyon kedves vagy KépKép: Bár én nem ma ünneplem, hanem dec. 12-én. Igaz, hogy közel van a Karácsonyhoz, de nálunk, szűk családomban a december csupa ünnep: szüleim, testvérem névnapja és az enyém is + apukám és a tesóm szülinapja Kép Ez egyébként azért van így, mert anyu is Gabriella, apukám és az öcsém pedig Tamás Kép

Inni adás: már mi is próbáltuk Zsoltikának, mióta bevezettük a főzeléket. Én úgy vagyok vele, hogy adok neki, és ha elfogadja, akkor jó, mert tényleg lehet szomjas a tejci ellenére. Eddig nem sokat ivott Zsoltika Kép

Vera,
köszi az infókat a GYED-ről. Én valahogy azt hittem, hogy több marad meg Kép Majd látjuk, de tényleg nem semmi, hogy ha mi a max-ot kapjuk, az sem elég túl sok mindenre...
Mi még elég kevés főzeléket eszünk egy alkalommal. Kb. fél vagy egyharmad üvegnyit (ez volt a sárgarépa-sütőtök), de az alma-krumplit és a gyümiket én csinálom, azokból kicsit több fogy, talán 100 gramm. Egyenlőre nem sok, de nem is kevés Kép

Barbi,
Ádámkának jobbulást! De azért fura, hogy a doki nem adott semmit... Bár az is igaz, hogy ha nem muszáj, minek tömje az ember gyógyszerekkel a gyerekét? Ügyesen áll már Ádám!

Regina,
aranyos Dominika abban a sapóban Kép Tetszik az a szép csík a tapétán is Kép

Panu,
sajnos igazad van, valószínűleg tényleg rajta vagyunk vki levelezőlistáján Kép Végülis amígy "csak" ilyeneket kapunk, nem gond, mert egyből törlöm is.
Hipp kaja nálunk nem jött be, de a Mildi sárgarépa-sütőtök igen Kép Ügyi Lizi Kép

Tegnap Zsoltika negyed 12-kor volt hajlandó elaludni Kép De reggel 9-ig aludtunk, 2 szopi volt közben, ez egész jónak számít Kép Nagyon jól elvoltak este a férjemmel: egy másik számítógépünk lent van a padlón, annak a billentyűzetét megkapta Zsoltika, hadd püfölje Kép Úgy örült neki, össze-vissza nyomkodta a gombokat, nézte hozzá a monitort, mint aki tudja, hogy mit csinál Kép Az is fura, hogy a billentyűzetet abszolút nem akarta a szájába venni (nem is tudná), de még csak meg sem nyalta. Szerencsére Kép

Vera, mellékelek egy képet a farmergatyós Zsoltiról Kép A képen látszik, hogy a kantárbigyót eszegeti. Van valakinek esetleg hasonló nacija? Nálatok is kicsatolja a pici, és megeszi?

Kép

Sziasztok!

KépKépKépKép

pgaboka

Sziasztok!

Kicsit elhavazódtam , rengeteget írtatok, nem biztos, hogy tudok mindenkinek írni, ezért elnézést előrre is.

Lehet, hogy kicsit off a kérdés, de ma nem Gábor névnap van??Vagy a Gabriellák is ma tartják??

Hófordulósok:

Susie Annájának és Diti Tüncijének sok boldog félévességet kívánunk!!:

egy-egy szál virággalKép

Kép

Most ezt gyorsan el is küldöm, mert Robó ébredezik lehet, és nem akarom, hogy elszálljon az irományom.

Szép napot ebben a vacak időben azér leljetek egy kis örömet azért:

Anita
anita77

Zsófi!
KösziKép Ez már nem is olyan rosszKép
A dokihoz pedig drukkolok! Remélem nem kell műteni Bencét!

Gabi!
Zsoltika aranyos mint mindigKép Cuki ebben a farmercuccban is, és most olyan nagynak tűnik! Vagy csak máshogy fényképezted? Hány centinél tartotok? Bence most 71cm és ehhez kb. 7,10 kg.

Nekünk a farmernek teljesen más a kapcsolójaKép nem tudja kinyitni, viszont van egy rugink aminek gombos a kantárja és azt simán kigombolja. Nagyon félek tőle, mert nem szeretném ha lenyelné a gombot. Már nagyon erősen odavarrtam, de azért nagyon figyelek amikor ebben van. Mert egyébként imádom ezt a ruháját és amíg lehet hordjuk isKép

Szerintem a babák tudják hogy van összefüggés a billentyűzet és a monitor közöttKép Bence is püföli a gombokat és közben felfelé néz a monitorraKép Nagy élmény így internetezni, mindig elnyomja az oldaltKép

Üdv,
Vera

KépKép Kép
76vera

<font color="660033">Sziasztok Lányok!

Itatás: Nyáron énis itattam Fannit, pedig még nagyon picúr volt. De nemigaz, h nem lehet szomjas (merthogy a dokink ezt mondta, ehhez képest nyomatta a teát ezerrel Kép)

Gyed: énis a maximumot kapom, 66 778 ft pontosan. Tisztagáz Kép Remélem Gábornak sikerül munkahelyet váltani, már 2 fordulón túlvan, csüt. lesz a harmadik, mert így, ha marad a honvédségnél, nekem 2 év után vissza kell mennem dolgozni, mert nem fogunk tudni megélni ha csak a gyest kapom Kép

Zit: nagyon érdekes volt, amit Cyprusról írtál Kép Énis katonacsaládból származom, apukám is és nagypapám is katona volt Kép

Regi: asszem Te kérdezted a hintát. A játszóteret tegnapelött fedeztük fel, ittvan a közelben és van a bébihinta is Kép Nagyon király, nem lehet kiesni belőle, nagyon élvezte Fanni is és a kis haverja is Kép

Gabi: nekünk is van kantáros farmergatya, de Fanni még nem fedezte föl, h "ehető" a kantár Kép Ellenben a kocsiban, babakocsiban, etetőszékben az összes létező biztonsági övet csócsálja állandóan.

Hófordulósoknak, Névnaposoknak a legjobbakat kívánjuk mi is KépKép

Asszem a séta ma elmarad, de uuutálom ezt az időt Kép Az vigasztal, h talán így hamarabb kizöldül minden Kép

Szép Napot!

dbarbi</font>
DBarbi

Gabi:
Zsolti tök fotogén pasiKép Csini ez a gatyó, hol szereztétek? Kép Beninek van egy nadrágja amin van ilyen bigyó, ő is mindig tömködi a szájába.

Anita:
Feljebb Zsizsa írta, hogy ma tartják, azért küldtem neki Kép Gondoltam akkor, hátha Gabi is. KépKép

Zsuzsófi:
Megy a drukk:
Kép

zit
zit

Nos, jutok ameddig jutok.Hátulról kezdve.

Gabi: Robónak is ugyani ilyen gatyója van, igaz kicsit sötétebb anyagból azt hiszem. Nálunk nem rágja a gombokat, inkább a logó dolgok és a zippzár jön beKép.örülök, hogy jól aludt Zsoltika, és már szépen eszeget. Mi is megkínáljuk Robót folyadékkal, ami főképpen víz, vagy tea. Főzik után szért pár kortyot csak iszik. Zsolti olyan kis hosszúnak tűnik ezen a képen. Tényleg hány cm most?Aranyos szép fiúcska.

Vera: mi is most járunk utánna a GYED dolognak, mert vmi sántit benne. Bencinek puszikaKép

Zit: örülök, hogy jó sokat írtál. Miből gondolod, hogy elrémisztesz vkit?Kép. Szerintem mindenki örül , ha ha magatokról si írsz egy picit. Olyan jó volt olvsani a soraid. Ha lesz időd még szívesen olvasgatnám ámKép. Hú, jó meleg lehetett kint. Képeket is nézegetnék róla , ha már mi nem jutottunk kiKép.Tényleg milyen munkakörben dolgoztál és miket kellett csinálni kint? Itteni munkahelyről kerültetek ki, vagy hogyan??Jó, hogy sikerült a párodnak az út. Tudom nehéz lesz nélküle, de tényleg vmit vmiért. Talán sikerül is új lakáshoz jutnotok és utánna többet lesztek együtt. Drukkolok, hogy sikerüljön minden.

Barbi: nagyon kedves vagy , hogy hiányolsz. Mindenkitől elnézést a múltkori megjegyzésemért, bizotan fáradtabb is lehettem, de szerintem mindenkinek jólesik egy kis odafigyelés, ha nem is mindig, de amikor nagy szüksége lenne rá, akkor különösen jólesik.
Ádi nagyon sokat nőtt már, iszonyatosan nagy legény. Sok gyógypuszikát küldök neki. Tényleg Ti milyen nyelven beszéltek otthon és milyen nyelvre tanítjátok majd Ádit?Gondolom Ti azért szük körben a magyart használjátok.A hozzátápiban van különbség a mi és a kinti hozzáálláson?

Regina: én is hiányoltalak, igaz burkoltan, mert nem volt időm mindenkit felsorolni, de azért közöttük voltál. Arról meg már nem is beszélek, hogy Robónak mennyire hiányzik Domcsi ! Mostanában nem hívta , teljesen maga alatt van, aludni sem tud(enni azért annál többetKép). Szóval jólesne, ha felhívná, ha lesz ideje. Amint látjuk sokat dolgozik ő is és rengeteg energiáját elveszi a hasonfekvésből kinyomás, de ha lesz egy kis szusszantásnyi ideje akkor légysziKép.Ja és nagyon csinibini, és gyönyörű, mint mindigKép.
Bogyós kaki nálunk is volt.Főleg mióta hozzátápi van és különféle ízekhez szokik. A gyümiket és zöldségféléket már megtanulta emészteni a gyomrocskája, most a husi után volt keményebb ismét. Szerintem próbál azért lágyabb gyümiket adni( legyen benne kis szilva, szőlő, barack) és nem árt a folyadék sem. nekünk a doki külön ajánlotta, hogy hozzátápival adjuk neki, hiszen a széklete is kemény.
Nálunk Robó mindent kanállal kap, így nem tudok segíteni a cumisüveg ügyben. Talán ne csináld annyira hígra és úgy próbáld kanalazni.

Panu: Lizit szívesen nézegetném még, ha tudsz kérünk róla fotót. Jó kis étvágya lett a leányzónakKép.Engem érdekelnének a tanulmányok a bébiételekről. Főképpen a nyolc hó utániKépKösziKép

vírusos levél: múltok nálunk si sok jött. Sőt volt vmi alattomos vírus is ami nem a levelekkel érkezett, hanem az internetes hálón keresztül jött át(jó leírtam mi?) emiatt újra is kellett telepíteni a gépet, mert iszonyatosan blokkolta.

Ann: örülök, hogy Hami is ilyen kis aktív már. Jó korán beindul a leányzó. Képet kérünk mégKép.Fogacska bújkálna már, vagy duzzadtabb az ínye?Kevesebb nyűgis napot kívánok.

Klarissza: mi nem adtunk bébiételt. Körtével azért kell vigyázni, mert hasfájást okozhat éppúgy mint a szilva is. A barack tényleg mehetKépBár mindenki másképpen adja. Én is előbb adtam a körtét mint hét hó, hiszen először a gyümikkel kezdtük: alma, barack, meggy, majd körte, szőlő, szilva(utóbbiak a kaki miatt, mert írtó kemény volt).

Zsófi: nagy már Benci.Mit eszik a képen, nem tudom kinézniKép?

Dbarbi: azért vigyázz Fannira, mert korán kezdi a pasizástKép. Édes lehet dumcsi közben. Nálunk is Robó jobban gagyog, mint aktivizálná magát a mozgásra. Azért azt is gyakorolja, de csak óvatosan. Fogacskával hogy álltok?édes fanni a hintában és az alukálós kép is nagyon tetszikKép.

Meme: nekem is volt mellgyulladás, de érdekes mód az első két hónapban. Ezek szerint még ilyen korban is előjöhet? Kenőccsel kenegettem , jó még rá a körömvirág is, és amint a lányok írták már a borogatás. Ja és szoptasd Nórit mert az is sokat segít a javuláshoz, nameg a tejcsi termelődéshez. Jobbulást !!!Fogacskához pedig gratulálok!Alsó felső?

Jut eszembe a fog: akiknél már kibújt, mindenkinél az alsó jött előbb vagy a felső?

Edit: érdekes munkaterületen lehetsz. Gondolom kémia nagy erősséged Kép.Robó még mászni nem mászik, csak négykézláb hintázik és tolat hátrafelé.De még így is eljut lassan mindenhová ahová szeretne, közben még egy két gurulást is közbeiktatKép.Így jutott el a fiókig isKép

Zsizsa: Gabócával mit csináltok, hogy ilyen gyönyörű? Látom tanulékony a fiókhúzogatást illetőneKép. Kis punk-os fotó is aranyos nagyon.Írj majd magatokról, ha lesz idődKép

Szisz: sokat nem tudok segíteni, hisz én sem vagyok kiokosodva ezen a téren.Az biztos, hogy HA legyen. Talán a szoptatás topikban is érdemes lenne benézned. Igaz tudom, hogy többőtöket elriasztottak onnan a tápszer miatt, de biztosan tudnak segíteni. Hogyan vetted észre, hogy elfogyott a tej, egyszerűen smmi nem jön már? Szegénykém, azért ne csüggedj, azért így is szép időt szopizott Boróka, és nem lesz semmi baja a tápszrtől semKép.Így is ügyik voltatok!!

Orsi: vasaláskupacért nem irigyellek, náluam is most kezd halmozódni. Gyermekeid gyönyörűek. Nyugodtan tegyél mindkettőről fotót, hiszen szívesen nézegetjük az ilyan gyönyörű leányzót isKépBenedek sokat nőtt nagyonKépA szemei mindkettőnek gyönyörű és hasonlítanak nagyon egymásra!

Susie: nagyon gyönyörű AnnaKépRobó nem csak fél szemmel tekintette ám megKép.Jó, hogy írtál, már régen jelentkeztél!Nagyon szépen fejlődik, kis husiKép

Na mostmár tényleg elnémulok.Bocsánat a hosszú írományért.
Robó még mindig alszik, kis huncut, este viszont ma kicsit többet aludt, most csak háromszor ébredt, aminek nagyon örültemKép.Viszont van egy halom vasalnivalóm, aminek kevésbé.

Anita
anita77

Zit,
köszi a bókot Kép Sokat fotózom Zsoltit, és a legtöbb kép tényleg jó Kép Ellentétben velem. Ha vakuznak, mindig becsukom a szemem. Szinte az összes fotónkon alszom Kép
Gatyó: anyukám vette, mondta is, hogy hol, de nem emlékszem, megkérdezem tőle.

DBarbi,
holnap drukkolunk Gábornak, hogy sikerüljön az interjú! Milyen területen próbálkozik elhelyezkedni? A Gyes tényleg nagyon kevés lesz... Mindenféle övrágás nálunk is nagyon megy, ugye meg kell kóstolni mindent Kép

Vera,
Zsoltika kb. 2 hete volt 71 cm körül. Este megmérjük Apával, egyedül nem nagyon megy, sehogy sem marad nyugton Kép Szerintem azért is tűnik nagynak Zsolti, mert más cuccban van: a rugiban tényleg kisbaba, ebben a farmerban pedig már kisfiú, ahogy DBarbi írta a minap Kép Olyan szépen ki tudja már nyújtani a lábait is, szinte kinyúlik Kép

Anita,
mi van veletek? Ha van egy kis időd, írj! Hogy van Robóka? Minket is nagyon megvisel ez a vacak idő és a kényszerű szobafogság...

Zsófi,
drukkolunk nagyon, és köszi az infókat Kép

Megyek, főzök Zsoltikának krumplit, ma megint almás krumpli lesz a menü Kép Hopp, már kint jár az ebédlőben... Futok utána!

Puszi:
Gabi

pgaboka

<font color="0033CC">Sziasztok megint!

Fanni alszik, mosógép lejárt, eső esik. Nincs kedvem semmihez. Lenne mit csinálnom pedig, ráadásul Gábor már egy hete túrós muffinért rágja a fülemet, azt hiszem megcsinálom neki ma Kép

Anita: még mindig nincs jele fogacskának Kép Hát nemtom, csak nem marad így Kép Enni nagyon jól megtanult fog nélkül is Kép

Gabi: valami angol nyelvű helpdeskes melóra pályázik, anyagilag nagyon jól jönne, a jelenleginek a dupláját kapná kezdőfizunak. Így is elvagyunk, de mindig minuszolunk hó végére Kép
Én pedig szeretnék maradni Fannival itthon, ameddig lehet Kép

Na megyek teregetni, még jövök majd Kép

Pussz: dbarbi</font>
DBarbi

Anita:
Úgy lehet kijutni, hogy minden évben 2x meghírdetik a pályázatot és ha megfelelsz a feltételeknek, jelentkezel. Nekem pl alap angol kellett, 3 éves csap.gyak., jogsi. Utána ha megfelelsz az eü és alkalmassági vizsgán, valamint az angol teszten és az elbeszélgetésen, akkor mehetsz a kiképzésre. Aztán ott még eldől, hogy kit visznek, ki marad tartalék, tehát még nem tuti, hogy megy, csak igennel ment a papírja tovább. Bár ez már előny, meg az is, hogy egyszer már volt kint.

Én a hadműveleten voltam írnok, ált számítógépes munkám volt, levelezések bonyolítása török, görög féllel (angolul), térképek rendezése, iktatása, repülések megszervezése a táborunkon belül, és ha kellett, sofőrködtem, amint írtam, ezt a legboldogabban. Kép Amúgy a meleget lehetett bírni, mert a tenger közel volt és így más volt, nem fülledt, hanem tengerszagú. Kép Na, biztos érted. Kép Csak hülyén fogalmazom. Kép Csak anyám nem bírta, ő a fagyasztóból kiszedett jégakkuval hűtötte magát az 50 fokban. Kép Jól nézett ki, erről is van kép. Kép Ha papim megcsinálja a scannert, feldobom a képeket, aztán akit érdekel, nézheti. Kép
Vettünk kint egy kocsit, azzal mászkáltunk, tuti kis kocsi volt, pedig 83-ban készült. Sose hagyott ott minket. Egyszer elkapott egy zsaru az autópályán, mert 100 helyett 130-al téptem, ott meg sűrűn van ellenőrzés. Meglegyintettem neki a UN ID-card-omat, így csak leszúrt, aztán mehettem is, de többet nem rohantam. Kép

na, most húzok, mert éhes Pökim és itt nyafizik. Majd folytatom.Kép

zit
zit

Sziasztok!

Be kell vinnem Zsomát a László Kórházba. Drukkoljatok nekünk!

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Cory!
Olvastam egy másik topicban hogy nem lett jó a vérképe Zsomának. Drukkolok ezerrel, majd azért írd meg nekünk hogy mi történt, mert szerintem mindenki nagyon izgul értetek (is)!

Üdv,
Vera

KépKép Kép
76vera

Hú Cory!
Azóta megint olvastam egy másik beírásodKép Nagyon drukkolok, hogy ne legyen semmi baj!!! Ez a vérkép alapján derült ki?

Cory! Bocsi de szerintem a lányokat is érdekli hogy mi van:
Máshol olvastam hogy Zsomával agyhártyagyulladás gyanúval mennek Coryék a kórházbaKépKép
Drukkoljunk hogy ne az legyen, hanem csak valami enyhébb dolog aminek ugyanolyan tünetei vannak!!!

Vera

KépKép Kép
76vera

Köszi mindenkinek a hozzátápi tanácsokat!
Puszi az orrotokra!

Olvasom ám amit irtok! (Csak nincs időm írni Kép )

Egy röpke kérdés. Már adhatom Lacának jövő héten a délutáni zöldségpürét? Alig várom már!! Kép
(A gyümiket délelőtt jó étvággyal nyomja 2 hete. Körtével várok.)
Két napja iszonyatosan nyügi Kép szerintem jön a foga...
Klarissza
klarissza

Ja és most látom Coryék estét Kép

Mi kérünk a dokitól fertőző agyhártyagyulladás ellen vakcinát. Ti ezzel, hogy álltok?
klarissza

Cory, megy a drukk nektek!!!!!
Sok pussz
Ann
annann

Sziasztok!

Én is drukkolok itt is veletek együtt coryéknak!
A kutacsa tegnap estére kidomborodott, ebből gondolnak ill. gyanakodnak agyhártyagyull.-ra.

Dandy
dandy

Sziasztok Kép

Úgy izgulok Coryékért!!! Remélem, nem lesz semmi baj!
Egyébként ez melyik agyhártyagyull lehet? Bakteriális vagy a meningococcus (azaz vírusos) vagy hülye vagyok?

Anita, örülök, hogy újra jó hosszú írásodat olvashatom!
nemtom miért nyügi Hami 3. napja (vagyis mostmár nem az, csak de. volt), lehet hogy a foga. De nem lászik még neki semmi - biztosan a fogcsírák. Vagy másik tippem az időjárás, én is nyügi voltam + álmos. Viszont úgy beindult, hogy eszméletlen. Akkora hülyék vagyunk, h nem vettük meg a habtapit a Megatoysban... Nem is voltak kicsi darabjai (a betűsből is különbözőek vannak, van olyan ABD betűs is, aminak nagy a közepe), csak gondoltuk, még várunk. Most meg 3 másodperc alatt lent van arról a kicsiről, ami van neki. Az összes játék letúrva a szőnyegre... Ez van Kép Lehet, h a jövő 7en lerakjuk a parafát, akkor legalább már nem lesz szőnyeg, de jobban örülnék, ha habtapi lenne alatta Kép

Vera, netező Bence KépKépKépKép
Hogy már mennyifélét eszik Bence! Spenóóóót??? Az az egyetlen kaja, amit nem vagyok hajlandó adni Haminak... fujjjj Én nagy ívben köptem az anyukámra annó, nem is tudta, hogy én voltam rosszabbul + zöldebb, vagy ő KépKép

Barbi, takarító-Ádi csúcs, rájöttem, h nagyon rendes fiad van, folyton takarít!!! Kép Puszi neki, h gyógyuljon meg!!!

Regi Domci nagyon édi! Mit társasozol?

Panu, látom Lizike jó étvágyú, örülök! Kép

Gabi, farmergatyós Zsoltika, tényleg olyan óriási!!! Kép
Vírusok: én is törlöm rögtön, még nem okozott gondot.

Én alig tudok magamról: eleve nyomott vagyok az időjárás miatt + beebédeltem + sütöttem krumplis-sajtos - részben hagymás muffint - Hát nem lett rossz Kép Mi se mentünk ki, de szerencsére itt az erkély és Hami aludt egy nagyot. Asszem még visszateszem, nincs olyan hideg.

Pusszancs
Ann
annann

<font color="CC3366">Sziasztok!

Cory: mi is ezerrel drukk!!!!!!!! Remélem csak vaklárma!

Sül a túrós muffin, bazi egy adag lett, 20 dkg túró helyett 50-ből csinálom Kép
Ezenkívül sütöttem csirkemellett tepsiskrumplival. Nagyon jól néz ki, büszke vagyok magamra Kép Fanni is segített, főként pakolt a konyhában Kép

Vírusos levelek hozzánk is jönnek...shift+delete azonnal Kép

AnnAnn: anyu is adott spenótot Fanninak, ízlett neki...szegény gyerek, annyira sajnáltam KépKépKép Én is utálom...a szinét is Kép

Pusszok: dbarbi</font>
DBarbi

Ann!

Ezt a krumplis-sajtos muffin receptet elküldenéd nekem? Ugyanis én is sütöttem ma, de én After Eight-esetKép Ez sem lett rossz, de már úgy kipróbálnék már valami olyat ami nem csokis, cappuccinós, gyümölcsös. A Pöttömökben (merthogy néha oda is bekukkolok ámKép) olvastam a Dettiét, csak ahhoz kéne leveles tészta, ami még meg is lenne, de még életemben nem nyújtottam ilyet, úgyhogy nem merek nekikezdeni.
De a tied is jól hangzikKép

Bence már tényleg sokfélét eszik, szerencsére mindent jó étvággyalKép Kedvence a sütőtökös krumpli, répa, almás krumpli és az összes gyümölcs amit eddig kapottKép Nagy szerencsém van ezzel a gyerekkelKép Olyan kis ügyiKépKép
Spenótot ő sem kap többet (legalábbis egy ideig...) én tiszta rosszul voltam, mert ugye mikor felmelegítettem meg kellett kóstolni hogy elég meleg-eKép Nagyon sz@r.

Kíváncsi vagyok Haminak mikor bújik ki a fogacskája, ha már ennyit szenvedtek miatta. Bencének még nincs, pedig neki is egyfolytában a szájában a keze, mindig rág valamit, folyik a nyála ezer éve és duzzadt is, meg fehér az ínye, meg pár napja kemény is, de semmi. Szerencsére ő mondjuk nem is nyűgös.

Most épp alszik, én meg vasaltam, közben pedig megnéztem a múltheti Szülőszobát. Hát itt bőgtem mikor kibújtak a bébikKép Szép volt...

Várom Coryékról a híreket, fogalmam sincs ez milyen típusú lehet, ha egyáltalán az. A kidomborodó kutacs másnak is lehet a jele, nem? Szorítok nekik nagyon!

Folyt. a vasalástKép
Pussz,
Vera

KépKép Kép
76vera

Bekukkantásra jöttem. Szomorúan olvasom, hogy Coryékkal mi történt. Nagyon szorítok, hogy kis Zsomának ne legyen semmi komolyabb baja, vagyis semilyen baja ne legyen.
Cory: ha olvasol minket szépen kérlek írd meg mi történt mert itt aggódom. Légyszi!!
Drukkolok nagyon , nagyon, nagyon!!!!!

Vera: köszi, hogy megírtad és odafigyeltél CoryraKép.

Gabi: köszi a hiányolást, drága vagy. Vgyok ám, mint látod jó hosszút írtamKép.

Zit: gondolom kemény lehetett a válogatás, minden szempontból. Nem semmi csaj vagyKép.Ja és a névnapot csak azért kérdeztem, mert nekem a naptárban Gábor névnap van csak beírva.

Klarissza: szerintem ha a gyümiket végigkóstoltátok és nem volt gond, akkor mehetnek a zöldségfélék is. Igaz én hat hósan keztem a gyümiket és így jutottunk el mostanra a húsig.Oltást mi beadattuk 3-4-5 hósan kapta.

Ann: azt hiszem ABC-s szőnyeget láttam a Szív áruház melletti játékboltba, ha gondolod benézek hogy van e és mennyiért.Spenót: nagyon egészséges és ha még te nem is szeretted azért add Haminak hátha megeszi. Később ovis korába egymás majmolása miatt tuti, hogy nem fogja már megenniKép

DBArbi: drukk Gábornak , hogy az új munkahely sikerüljön. Boldog névnapot nekiKép

Na aggódom tovább, ha valaki tud vmit írjátok meg Coryékról.Úgy sajnálom Őket.

Anita
anita77

Sziasztok!

Zsomáról hozok egy kis híreket. Állítólag nincs semmi komoly baj, de azért bent tartják őket kivizsgálásra, megfigyelésre.

Dandy
dandy

Sziasztok!

Hírek Coryról.

Idézek a chat-ről (egy csaj nemrég beszét vele):
"péntekig valszeg bent maradnak, ugy néz ki nincs semmi, hála"
"doki azt mondta hogy lehet egy joindulatu agynövekedés, amitől kidudorodhatott a kutacsa, éjjel vizeletet reggel vért vesznek majd"

Megfigyelés miatt tartják bent őket.

Csajok én úúúgy megnyugodtam, hogy el sem tudom mondani.
Viszont azért még szorítsunk nekik.

Üdv.

Marcsi

Marcsi
Ákos(2003.07.23), Peti(2005.12.22) és Eszter(2009.02.17.) anyukája
marcsi77

<font color="FF3333">Dandy: köszi a híreket! Hála az Égnek! Kép

Anita: köszi a drukkot, nagyon jó lenne! Kép

Fanninak ízlik a túrós-citromos muffin Kép

dbarbi</font>
DBarbi

Sziasztok!

Dandy, Marcsi:
köszi a híreket! Én is nagyon aggódtam, és nagyon drukkoltam. Voltunk ugyan sétálni egy nagyot, mivel elállt az eső, de amint feljöttünk, első dolgom az volt, hogy megnézzem a netet Kép

Cory,
továbbra is megy a drukk ezerrel!

Anita,
egyszerre írtunk Kép Örülök, hogy írtál egy hosszabbat. Jó, hogy sikerült egy jobb alvás, de a vasalnivalóért nem irigyellek Kép

Ann,
remélem sikerül beszerezni egy betűs habtapit hamarosan Kép Nekünk nagyon bevált egyenlőre. Zsoltika ugyan próbálja szétszedni (mint mindent), de még nem boldogul vele Kép

Vera,
spenót Kép Brrr... Én is nagyon utálom az ilyesmit, de szeretném, ha Zsoltika megkóstolná. Majd erőt veszek magamon Kép Tényleg nagyon egészséges, ahogy Anita is írta. Hátha szereti majd Zsolti Kép

DBarbi,
túrós-citromos muffin... Hmmmm...

Lányok, nagyon ügyik vagytok, hogy jut időtök sütni Kép Én nem jutok odáig egyenlőre. Pedig ez a muffinsütés nagyon tetszik, de persze előbb vennem kellene egy muffinsütőt Kép Én örülök, ha egy ebédet összeütök magamnak. Mondjuk hétvégén több időm van, olyankor én is készítek egy kis csemegét KépKépKép

Képzeljétek, hallom hogy a habtapin valami koppan, hát Zsoltika a fényképezőgépet dobálgatja, amit ottfelejtettem... Pár perce még a szőnyeg másik végében volt Zsolti, de szépen odakúszott a géphez Kép Tudja jól, hogy mi az érdekes Kép

Üdv mindenkinek:

KépKépKépKép

pgaboka

Cory, szorítok nektek! Olvasom a híreket rólatok.
Remélem, mielőbb kiderül, hogy mi okozza a kinövést, illetve hogy nincs nagy baj.

Klarissza! Próbáld! Már csak azért is, mert 6 hós elmúlt, érett már egy kis zöldség megkóstolására Laca. Legalább 4 napig egyfélét adj neki(azzal keverheted, amit már evett), aztán próbálj ki újat. Amit már evett, azt adhatod. Figyelj a székletre (keményebb-e) illetve az esetleges kiütésekre. Az édesebbeket nagyon kedvelik a babák: pl. sütőtök.

Spenót: nincs időm visszakeresni ki írta. De. Nekem azt mondták, hogy a spenótnál ki kell önteni az első főzőlevet, mert ólmot tartalmaz.

Na, rohanok Lizihez vissza.

panu
panu

Sziasztok Kép

Hűűűű, de jó, h ilyen hírek vannak Zsomáról! Remélem az eredmények is jók lesznek és nem viseli meg őket a kórház!! LÁnyok, köszi az infókat!

Dbarbi, túrós-citromos nálunk a 7végi menü lesz Kép Bár apa holnapra (!) húsosat rendelt...
Vera, majd küldök valami receptet, de elárulom, hogy én kotyvasztottam össze KépKép Tegnapról maradt sütőben sült krumpli, az volt a tészta alapanyaga + persze liszt. A sajtot meg belenyomkodtam és megolvadt a közepében: nyamiiii! Kép
Sajna spanótot nem fogok neki adni, ezt eldöntöttem. Majd főz neki, aki akar, én is felnőttem úgy, hogy nem ettem. Egyébként is annak ellenére, hogy teli van vassal, rossz belőle a felszívódás. Úgyhogy fölösleges hogy rosszul legyek, amikor adom neki KépKépKép Sóskára még rá lehet venni - csak nemtok sóskát főzni! Anita, majd megtanítasz? Kép

Anita, melyik az a szív áruház melletti játékbolt? Nem tudom Kép Pár hét múlva úgyis kell mennünk, ha megjön az ablakemelő kapcsológomb az anyukám kocsijához, akkor megnéznénk. Ha addig arrajársz, megköszönném, ha megnéznéd. A bababolt mellettiben csak olyan van, amiben kis darabok vannak.

Gabi, kérjük a Zsoltika által készített képeket KépKépKép
Sztem szerezz be muffinsütőt, simán fogsz sütni egy halomszor. Sztem nálam bénább nincs a konyhában, de ez annyira egyszerű. Én csak fogom a robotgépet, mindenfélét beledobálok (ált. nem szoktam kimérni max bögrével), összekeveri. Bele a muffinsütőbe és kész Kép Ha szabad javasolni, szilikonosat - én pl az Auchanban vettem - simán kijön belőle a kis aranyos muffinka Kép

Cupp
Ann
annann

Sziasztok!
Jézusom, rajtam a hideg futkos ahogy olvasom mi van a kis Zsomával! Remélem tényleg semmi baj...komolyan mondom, a kezem is remeg Kép
Én kértem azt a bizonyos oltást a dokitól, de nem nagyon akarja beadni mondván hogy nagyon ritka betegség, és az sokkal veszélyesebb ha kocsival megyünk Pestre...de most lehet hogy mégis a sarkamra állok és beadatom neki Kép

Én ma életemben először gombócot csináltam, méghozzá Nutellásat, és lekvárosat, nyam-nyam...naggggyon fincsi lett! Kép Amióta megvan a muffin sütőm, azóta kétnaponta muffint eszünk, most egy ideig nem csinálok, mert ráununk..

Tegnap Legyen Ön is milliomos-t játszottunk a Lacival, számítógépen megvan, tök olyan mint a tévében! Ritkán játszunk, de akkor nem tudjuk abbahagyni.

Gabi: szerintem egyszer csinálsz muffint és utána nem bírod abbahagyni Kép
Zsoltika biztosan csak egy vagány önarcképet akart Kép

Vera: jobb már lábad?!

Anita: "szijja Róbó bajátom, bocsi hogy nem hívtajak, de hát a helybéli fickókkal is kell fogjajkoznom! 5.90 kg vagyok, elbíjnál a kajodban?! nagy nagy puszikát küjdök neked, hojnap is hívni fogjak, de most gonosz anyu ágyba pajancsolt.....szijja.....Kép Kép"

Klarissza:körtét én sem merek adni neki....attól félek hogy nagyon megfogná!

egyenlőre ennyi voltam, puszajka
regi
gregina

Sziasztok Lányok!

Nagy nehezen csak beesek ide néhanap... Kép Közben annyit írtok, hogy esélyem sincs válaszolni, néha még visszaolvasni sem.
Tünci nevében köszönöm mindenkinek a féléves köszöntéseket, kedves tőletek Kép
A hozzátápi lassan nálunk is aktuális lesz, bár én közel sem azért akarom elkezdeni mert betöltötte a 6 hónapot. Egyik oka az hogy látom hogy nagyon érdeklődik mindenféle kaja iránt, a másik meg az hogy sajna úgy érzem kevesebb a tej mint eddig. Pedig szopizunk rendszeresen, még éjszaka is kétszer-háromszor. A baj csak az, hogy a kiccsaj nem nagyon óhajt értékelhető mennyiségeket fogyasztani még akár almából sem. Bezzeg a bátyja milyen bélpoklos volt annak idején KépKép Annak akármit adtam, nyomta befelé Kép Na de hát a lányok mások, jobban válogatnak, meg eleve kevesebbet esznek. Azért próbálkozunk minden nap rendületlenül. Most hogy éreztem hogy kevesebb a tej, mindenképp próbálom szoktatni a gondolathoz hogy mást is együnk már. A következő a krumpli almával lesz. Ha az se jön be, akkor majd kitalálok mást Kép
Ja, még a spenót-kérdéshez. Legújabban az okosok szerint a késői szemkárosodás megelőzésére nagyon jó, valamint tele van karotinnal. A vastartalma is magas, de mivel sok ún. oxalát is van benne, ezért a vas felszívódása nagyon korlátozott. Összességében hasznos és fontos a kiegyensúlyozott táplálkozáshoz, a babáknak hetente egyszer érdemes ezt vagy a sóskát adni. Én nagyon szeretem mindkettőt, és adtam is Csibinek annak idején, sőt, a spenót volt a nagy kedvence, volt olyan időszak, hogy alig volt hajlandó mást enni Kép Most már viszont nem szereti. Ha nem szeretném, én akkor is adtam volna neki, főleg hogy imádta. Egyébként pont akkor lettem terhes Tünivel amikor ez a kaja volt a sláger, és nekem mindkét terhesség alatt csak a szagokkal volt bajom. Mit ad isten, most egyetlen szag volt ami émelyített: a spenóté KépKép De hősiesen kibírtam, inkább szájon át vettem addig a levegőt míg ettünk Kép

Mára ennyi belőlem, az utóbbi napokhoz képest így is sokkal több voltam Kép Szaladok is aludni, mert az ébredős időszakunk sajna még nem ért véget.

Sziasztok, Diti
diti

<font color="FF00FF">Jóestéket!

Regi Legyen ön is milliomosáról jutott eszembe, h mi is sokat társasozunk anyuékkal újabban Kép Nagyon menő a BLANKO (keresztrejtvényszerű, szavakat kell kirakni, röhögés ezerrel, mert mindenki próbálja megmagyarázni, h az adott szó miértis értelmes Kép) , a TABU (iszonyat király, röhögés ittis), megvan a Legyen ön is milliomos, egy az egyben a TV-s, de ez nem jön be, viszont drága volt Kép 2X próbáltuk, de totál nem nyert. Viszont a TRIVIAL PURSUIT az király! Most ez a legújabb, műveltségi, iszonyat kérdésekkel, de szórakoztató és sokat lehet tanulni belőle Kép Vannak kérdések gyerekeknek, először ezekkel kezdtük (ittis be lehet ám égni!) Kép Mostmeg már kenjük-vágjuk a francia impresszionista festő nevét, aki angol KépKépKép

Apa vmi lövöldözős filmet néz, úgyhogy idejöttem a géphez Kép Fanni már alszik. Mostmár imád fürdeni, elücsörögne a kádban egésznap a játékaival Kép Jó lesz neki nyáron a telken a kis medence Kép

Szép álmokat!

dbarbi</font>
DBarbi

Sziasztok,
csak gyorsan bekukkantottam megnezni kivel mi van, erre mit latok Kép

Cory,
megy a drukk ezerrel Zsomanak, hogy az eredmenyek jok legyenek!

1 het szunet utan ujrakezdtuk a hozzatapit, most rizzsel, es bar cuppogas nincs, de 2-3 bebikanalnyi lemegy, es kiutesek sincsenek tole. Hurra!
Korte nalunk nem okozott semmi gondot (kiutes, szeklet), alma, sutotok, banan viszont igen.

Zsizsa,
ti hogy alltok? Ha jol emlekszem, Gabi sem rajongott az uj izekert

Nem is igerem, hogy visszaolvasok (csak ezt az oldalt futottam at), mert megint kaptam egy kis munkat...

batka
batkamano

Vendégünk volt. Apa egyik régi ismerőse.
Ha szeretitek a játékokat, akkor ajánlom a www.honfoglalo.hu oldalt. Ez egy stratégiai kvízjáték. Naggggggggyon jó! Egész decemberben ezt játszottuk esténként Apával, sokszor késő éjjelig. Nehéz abbahagyni. Most már az origo-n van fent (bekebelezték, mert a főszerk. is imádta Kép Kép). Röviden: megyéket foglalsz el, illetve vívsz meg értük szg által kisorsolt játékostársakkal, kérdések és tippelések alapján működik. Nem könnyű, igazi kihívás. Ált. intelligencia, nem történelemtudás szüks.

Drukk Coryéknak mégegyszer!

üdv, panu
panu

Sziasztok!

Elöször is, sok drukk Coryéknak, reméljük minden gond nélkül gyorsan elmúlik ez kórházas dolog.

Vera, látom figyeled a részleteket is a képenKép
Ilyen szönyeg van nálunk mindenhol, csak a konyha-fürdöszoba linóleum. Tényleg jó puha, de hidd el, még ezen is lehet nagyon koppanni.

Ann, Ádám meg a takaritás??? Bár ki tudja, apukája is elég házias, remélem némileg tudunk rá hatni majd ebben is.
Egyébként azért van ilyen sok kép a porszivóval, mert itt van a szgépes szobában a helye, és állandóan ott matat Ádám, ha én netezek. Na, most meg az orrszivás miatt el sem rakom, sajna elég sokat használjuk... De a sok szönyeg miatt átlag kétszer végig rohanok a házon ezzel a csodamasinával ( ami az árát illeti, ennyiért már igazán moshatna, vasalhatnaKép)

A dokibácsink vett kenet-mintát a szájából tegnap, szerintem azt akarják kideriteni,hogy bakteriális vagy virusos a betegség. Ö az utóbbira gondolt, de arra meg nem jó az antibiotikum. Most olvastam, hogy ha feleslegesen adjuk, még ellenállás alakul ki vagyis akkor sem hat majd, amikor kellene.
Igy kinlódunk, itatom amikor csak tudom, napi 5-ször alszik a drágám. Nem tudok mit csinálni, csak sajnálom állandóan ezt a orr-csöpögös manót.

Regi, üdv a muffinsütök táborában. Én ugyan ritkán veselkedem neki, de olyan pofon egyszerü egy dolog, nem lehet elrontani.

Lányok, vessetek meg,nekem az egyik kedvenc fözim a spenótKép Egyszerüen imádom ahogy van. És égieknek hála, Ádám is elfogadta. Van izlése, mondhatom. Fini kis spenót, kicsi krumplival-csirkehusival...Ami maradt nem volt képem kidobni,odaadtam a kutyánknak. Bezabálta az utolsó cseppig.(mint általában AKÁRMIT amit az asztalról kap) Nálunk még a kutya is szereti a spenótot!!!

Na,megyek, most éppen alszik a kis takonypócom, megpróbálok rendelni képeket a neten.
Pusza,
Barbi

Kép
Kép
barbi

Megint én, fürdés után vettem észre, hogy kinnt van a második fogacska is!!!!KépKépKépKép
Az elsö cakkocska már teljesen kijött,most a második csücske is megjelent.
Hurrá!!!Kép

Sziasztok
Barbi

Kép
Kép
barbi

Sziasztok!

Gabi mellett újabban lehetetlen hozzájutni az íráshoz, ezért csak olvasok. Azért az sem rossz, de szívesen válaszolnék is, így viszont csak egy-két szót írok.

Köszi a dicséretet Gabi nevében, meg a jókívánságokat is.Kép

Cory,
nagyon drukkolok nektek, remélem minden rendben lesz Zsomával!

Barbi,
gratula a fogacskához!Kép Jobbulást Ádinak!

Batka,
Gabi még semmit sem eszik, ráadásul a meggytől fosik (bocsKép), a baracktól meg pöttyös lett.Kép Jön a szőlő.

Társas: ismeritek a Catan telepeseit? Nálunk az a nyerő, mondjuk ahhoz négy játékos a legjobb, az én családommal szoktuk játszani. Megvettük a tengeri kiegészítést is, hát csúcs!Kép

Túrós-citromos muffin receptet kérek szépen!!!

Gyed: mi ráadásul nem is a maximumot kapjuk.Kép

Zsuzsófi,
mi volt a tüdőgyógyásznál?

Ann,
kúszó Hami nagyon ügyes!Kép

Na, mennem kell, mert a kiscsaj üvölteni kezdett a panaszkodás után.Kép

Gyerkők cukik!Kép

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok!

Először is: remélem, hogy Cory-éknál nem lesz semmi gond és hamar hazajöhetnek és elfelejthetik ezt az egész mizériát!

Gáboroknak, Gabiknak (kik most ünneplik) és Karinának is boldog névnapot!

Mi most már jól vagyunk, múlt héten Marcus bekapta a hányós-hasmenős vírust, aztán én következtem, a hét elején meg apa. Még a cica sem volt jól... teljes családi kihalás... de már mindannyian jól vagyunk Kép

Nálunk is kint van már két fogacska és Marcus sincs már el az ágyon, sőt, mostanság a pihenőszékéből is mászna kifelé! Ha ráteszem a játszószőnyegre, 2 perc és a földön van, nem a szőnyegen! Még a doki néninél is le akart mászni a vizsgálóasztalról Kép

Múlt hét elejétől bevezettem az almát, Marcusnak nagyon tetszik és nincs tőle gondja Kép Még a héten azt kap, tán jövő héten megpróbálom a krumplit is.

Gyed: elég fránya összeg, ráadásul nekem a lakáskölcsönt lefogják belőle Kép

Babócák tündériek, mint mindig Kép

H.

Kép
hanzika

Sziasztok, csak gyors beugrottam, Zsomának "csak" köhögése és náthája van szerencsére. Viszont Cory totál kivan a bezártságtól, fellázadt és haza akarnak menni ma este ha lehet.

Pussz, majd később jövök én is. Vegyétek fenyegetésnek! Kép

zit
zit

Sziasztok!

Barbi!
Grat. a fogakhoz!!!

Cory, innen is megy, ment a drukk ezerrel!!!

Zsizsa!

Tegnap du. voltunk, a két gyerekkel több mint egy órát voltunk bent. Azt mondta, hogy jelen pillanatban nem látja értelmét a műtétnek, nincs olyan komoly problémája. Írt fel Nasonex orrspray-t, Vibrocil orrspray-t, Zyrtec-et, És egy immunerősítő kúrát. Hétfőn kell visszamenni, mert addigra a kenetnek is lesz eredménye.
Anna AB-t kapott, Augmentint, navisin orrcseppet, Zyrtec-et, és uazt a kúrát, tőle hétfőn vesznek vért az allergiateszthez.

Kb ennyi.

Zsófi

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Látom Coryéknél azért rendeződtek a dolgok. remélem mielőbb jelentkezik és nem lesz semmi gond a kis Zsomával. Nagyon drukkolok, hogy egyéb eredményei is rendben legyenek.

Gabi: tudja Zsoltika mi a számára kedvező játék és miért érdemes megmozdulni a cél érdekébenKép. Drága lehetettKép. Sütni én vmelyik nap lángos sütöttem.Nem sok idő kellett hozzá.

Ann: tényleg, a főzőtanfolyam befuccsolt. Nem voltatok eléggé aktívakKép. Persze leírom szívesen a sóskát hogyan csinálom. Igaz Haminak nagyon egyszerű, hiszen habarni sem kell, csak megfőzni és főttburgonyához keverve turmixolni.
Játékbolt: igen a bababolt mellettire gondoltam, tudod a Szív utcában van így lett Szív áruház a neve. Minap láttam ott szőnyeget, de csak felülnézetből, ahogy nézelődtem. Ha arra járok, max jövőhét, feltétlenül megnézem, hogy érdemes e arra jönnötök.

Regina: "szia Domcsi bajátném, na végre , hogy jelentkeztél már. Aggódtam érted, tudod, te kis vagány csajszi!Te itt hapsizol, én meg várok Rád? Na jó , azért beszéjgethetsz vejük is. Örülök, hogy jól vagy. Addig még súlyban el nem hagysz, addig bijlak majd vinni a kajomban. De jehet, hogy jesz egy kocsim, és azzal fuvajozlak.KépJó jesz?Várom hogy jeletkezz."
Ügyes vagy nagyon, hogy gombócot főztél. Minap túrógombócot csináltam, az is írtó gyorsan megvan, csak előző nap be kell gyúrni, hogy a gríz megdagadjon.

DBArbi: ezek a játkok melyik oldalon vannak? Fannika fogát illetően még Robónak sincs, majdcsak nem mardnak fog nélkülKép. Legalább addig sem romlik , nem?

Játék: a jojatek.hu-n is sok jó játékféle van.Igaz játékra már deka időm sincs.

Batkamanó: már hiányoltalak.Reméle jól vagytok. Miféle munkát kaptál, talán dolozgatsz vmit?Emma hogy van?Írj egy pár sort majd, légyszi.

Panu: Lizikéről is írj majdKép

Barbi: én is megeszem a sóskát és spenótot is. Minap krumplival kapta Rbó a spenótot(ugye ízesítés nélkül), és elég fini íze volt. talán a színe ami kicsit furi.Jobbulást ádinak. Azért ott a dokik gyorsabban reagálnak egy egy betegségre szerintem.Itt tuti nem venne még kenetmintát...Múltkor kérdeztelek a nyelvről, nem írtál még róla, majd ha lesz idődKép.Gratula a második fogacskáhozKép.

Diti: dejó, hogy írtál magatokról is egy kicsit. érdekes mennyi különbség van akét gyerkőc étvágya között. Lhet Tünci éppen az alakjára vigyázz már, tipikus nőKép.

Zsizsa: sajnálom, hogy nehéz napjaid vannak. Azért majd írj mi van mostanában gabócával. Nyűgi nagyon??Puszikát küldök neki sokat!!

Meme: merre vagy, jobban vagy már?

Na megyek én is , mert töltöttkáposztát készülök csinálni.

Robó itt játszik, kiviszem egy kicsit a friss levegőre, hátha elalszik a drágám. Este szörnyű nyűgi volt. nem akart a kezemben sem magmaradni. Nagyon sokára sikerült elaltatni.Viszont utána csak 3-szor kelt már csak fel.
Lehet a fogacska settenkedik, de eddig??

Anita
anita77

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?