Sziasztok!
Rita!
Milyen kutyusod van?
Ha lenn lesztek nyáron összefuthatunk egy közös sétáltatásra. Én tapolcai vagyok, ugyhogy nincs messze Keszthely. Nálunk pont fordítva volt, én csábítottam ide Apát Bajáról. Így aztán a szüleim hatalmas segítség nekem, ma reggel is jött Apu és elvitte a nagyokat isibe,mert csúnya esős idő van. De Anyu is gyakran jön. Sajna a férjemre ritkán számíthatok,mert reggel Ő már 6 órakor indul,hol Pestre,hol Sopronba vagy Zalaegerszegre.
Rita!
Nem érzel jeleket,hogy készülődne Juli?
Nálunk eddig Réka nem hasfájós, talán már nem is lesz.A nagyobbik lányom az volt,és mi is tornáztattuk,csak úgy mentek a szelek. És tényleg jó a Rita féle lefelé fordítás is.
Nálunk indul megint babamasszázs, aki már elvégezte,nagyon dícséri.Állítólag jó a hasfájós babáknak is, nyugodtabb is lesz a baba, állítólag még az éjszakai átalvást is segíti. Ha tehetitek Ti is tanuljátok meg, biztos Nálatok is szerveznek tanfolyamokat.
Popsikrémből és a Sudocrem-et használom, nagyon jó és kevés kell belőle. Van még itthon Bepanthen is, ha esetleg bármi előjönne a babán. És jó kisebesedett mellbimbóra is. Nem árt a szopós babának,ha Anya azzal kezeli a sebes mellét.
Baba UH(koponya meg hasi) nálunk is volt a kórházban.Szerintem ha nem csinálják kötelezően a kórházba,akkor érdemes megnézetni utána a babát. Nálunk a kórházi gyerekorvos mondta is,hogy kívülről szemre teljesen rendben lévő babánál is lehet olyan kisebb eltérés,amit az UH lát,és időben észrevéve hamarabb elkezdhető a kezelés, vagy csak elegendő egy későbbi ellenőrzés. Amíg benn voltam a kórházba a babák felénél találtak apróbb eltéréseket( vesenagyobbodás,stb.)amit 1 hónap múlva ellenőriznek, mert nagy %-ban rendeződik. Szóval jó ha van egy UH a kisbabáról.
Gabi!
Remélem hamar kiderítik,hogy mi okozza a vérnyomásemelkedésed, és rendbe lesz minden.
Belerázódtatok már az otthoni helyzetbe? Jut elég időd a "nagyokra"?
Lányok!
Jövő héten megyek vissza a 6 hetes vizsgálatra. Szerintetek milyen fogigátló módszert érdemes választani? Valahol olvastam,hogy a gyógyszer amit szopi alatt lehet szedni néha befolyásolja a tejet( hogy az ízét vagy a mennyiségét nem tudom) Nem akarom,hogy Réka ne akarjon esetleg szopni. Hallottam valami spirál szerűről ami pici hormonadagokat bocsát ki, és lehet szoptatás alatt is használni. Hallottatok róla? Téynleg jó?Mennyibe kerülhet?
Léna!
Megy a drukk,hogy ne kelljen olyan sokat a kórházba töltened, és bújjon ki hamar ls könnyen Sára.
Kitty
(Réka ma is 9-től éjjel 3-ig aludt, és 1/2 8-kor utána.)