Sziasztok Lányok
Bibar, eléggé biztos, hogy a foga, de persze nem százszázalékig... de nem tudom, mi más lehetne... patakzik a nyála, mindent töm a szájába, látszik, hogy viszket neki. Ja, és a popsika is piros, és a széklete is hígabb. Az első fogacskáknál is megvoltak ezek a tünetek.
Benszi, köszi a tippet! Konzultálok dokival, megkérdem, adhatjuk-e ezt az ecsetelőt. Úgy olvastam, hogy elég brutál. De hát, ha nincs más, ami segítene...Milyen édesek a kölkek!!!! Ja, és tanácsot akarok kérni Tőled. Ha hipotetikusan be szeretném festeni a derékig érő hajamat gránátalma-színűre, lebeszélnél?
(Mondjuk lehet, hogy jobb, ha nem csinálom, a végén még nem ismer meg a gyerek, és ordítani fog).
Fiona, én még nem tudok segíteni
Gabim is hajtépős, rugdosós, nem bújós egyáltalán... rászólok, elveszem a kezét a hajamből, mást nem tudok tenni... ha magamhoz ölelem, rögtön támasztja be a kis karját, ő nézelődni akar, nem odabújni. Hát, ez van. De biztosan szeret, emiatt ne aggódj
Hát ki szeressen?
Kira, jó, hogy átjöttél Te is, itt a helyed! Kinél szültetek Nikával? Mi Rebével szültünk egy nap eltéréssel, látogattuk is egymást, amikor már tudtuk vonszolni magunkat
Nika, szuper, hogy megemberelte magát a fiad
És milyen nagy baba! Szépek vagytok!
Zuzmó, jó, hogy bejelentkeztél, de fotót is hozhattál volna
Tessék pótolni! Nem semmi a séta, én már Gabival is küzdök a sok lépcső miatt, képzelem mi lenne velem 2 gyerekkel. De remélem, megtudom! Megkérdezhetem, miért döntöttél úgy, hogy kiváltod a napközbeni szoptatásokat? Vagy így alakult, nem kérte a srác a cicit már? Én most vacilálok, hogy lassan váltsak-e ki teljes étkezést, vagy azért még hadd szopjon. Tanácstalan vagyok.
Vicuska, Rami csodaszép
Rólunk: tegnap volt az első jobb éjszaka; hajnali fél 5-ig sikerült aludni, és utána is visszaaludt simán, nem kellett noszogatni. Már rámfért, olyan voltam, mint a mosott sz... Ez volt a 4. viburcolos éjszaka, most vagy az hatott, vagy magától is csitult a fogzás, nem tudom.
Rebe, írtad az ekcémás foltokat. Hát, közben felfedeztem, hogy Gabi testén több helyen is vannak, de nem gyulladt, piros, mint a karján, hanem csak simán érdesebb ott a bőr. Most kenegetem popsikrémmel és úgy döntöttem, beruházok Babé fürdetőbe, arról jókat hallottam. Ma reggelre már az arcán is volt egy pici...
Na megyek, hamarosan felébred, még kihasználom az időd egy kis netezésre.
Nem tudom, hogy vagytok vele csajok, de én már bekattanok ettől a téltől, tavaszt akarok! Vagy nyarat.