Sziasztok!
Jó rég voltam...
Sikerült végigolvasnom, no lássuk mennyi maradt meg.
Jogsi!
Minden elismerésem nektek, én tuti hogy nem tudnék várandósan belevágni, tulajdonképpen még utasként is félek az autóban, csak nagyon kevés emberke vezetési stílusát nem érzem életveszélyesnek...
Főleg ha sötétben megyünk és elöl ülök (nem a belvárosban) és nem látni az utat. No, akkor legszívesebben megkérném a sofőrt, hogy hússzal menjen és kapcsolja be a reflektort.
Sokan mondták, hogy ah megtanulnék vezetni, akkor elmúlnának az ilyetén félelmeim. Hát majd talán egyszer... Mi jelenleg ott tartunk, hogy autóba hordozót sem veszünk, hisz úgysincs kocsi, a kórházból meg ha úgy döntünk, hogy valakit megkérünk, hogy hozzon minket haza, már kaptunk felajánlást egy ismerőstől, hogy kölcsönadja az ő hordozójukat. Meglátjuk...
Pólya!
Nekünk nem lesz, én is úgy vagyok vele, hogy az első időben úgyis velünk lesz, meg a nagyszülőkkel, no meg emlékszem amikor én mentem babalátogatóba, az ért sikerült megfognom rendesen a babát, mégha addig nem is fogtam sosem ilyen csöppséget.
Kókuszmatrac!
Azon én is gondolkodtam, hogy használtan elég gáz lenne venni...
Jobb ha tudom, hogy mi került rá eddig... Az jut eszembe, amikor az egyik ismerősöm vett az ikeában egy kanapét, otthon kiderült, hogy valami hibája van. Természetesen rögtön mondták az eladók, hogy vigye vissza kicserélik. De még visszacsomagiolás előtt a kislányának sikerült lehánynia...
Szegény egy napig sikálta, mert félt, hogy így már nem veszik vissza. Kijött, nem látszódott. Aztán legközelebb ott látta a kanapét a leértékelt cuccok között az ikeában, ahogy egy kedves fiatal házaspár nézegeti. Rögtön odament szólni nekik pironkodva elmondta az esetet, hogy meg ne vegyék.
Persze valaki utánuk tuti megvette.
Viszont a mellszívót nem érzem gáznak, azt ki lehet egyszerűen sterilizálni....én tuti használtan veszek, ha nem kapok ismerőstől...
Benta!
Az egyiptomi kiállítást mi is láttuk nemrég meg minden mást is megnéztünk és szerintem is jó volt. Az a sok pici koporsó...komolyan mondom pár évszázad múlva már óriások fognak élni a földön, egyre nagyobbra növünk...
Kisfiús cikkhez én sem nagyon tudok mit reagálni...elég hihetetlen szerintem....persze biztos igaz, de megdöbbentő...
Noémi!
Én eddig versenyszerűen táncoltam, most is lejárogatok, de észrevettem, hogy kezdek farosodni is...
ott meg körbe-körbe tükör...
És még kapom a fura pillantásokat is (legalábbis én így érzem, de lehet, hogy üldözési mánia
), hogy sejtik, hogy babát várok, de sokan nem mernek rákérdezni. Pl. tegnap is felkért egy ismerős fiú, simán hozzá mert érni a hasamhoz, pedig úgy gondolom, ha tudná, akkor félne inkább velem táncolni, nehogy bajopm essen. Még párom is néha-néha megijed egy-egy mozdulattól, meg nem mer olyan erőteljes lenni, mint rég, hiába mondom neki, hogy az még rosszabb, ha bizonytalan, mert abból van a baj. Arról nem is beszélve, hogy egyre lassabb vagyok, látom már, hogy nemsokára felesleges lesz elmennem, mert nem bírom a tempót, kiesek az ütemből, aztán jön a zene mellé táncolás.
Tényleg! Nincs valaki közületek, akinek van egy Judit nevű húga, aki táncol? Mert az egyik lány a buliban mondta, hogy az ő nővére is júniusra várja a babát. Ritkán jön, meg tulajdonképpen a párom ismeri jobban és elfelejtettem megkérdezni. Hátha...pici a világ...