Új privát üzeneted érkezett!

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.07 10:18-kor.
Vendég
 


Henka!
Nagyon csini vagy! És nagyon aranyos, és jóképű a nagyfiad!

vkata!
Dórika is szépséges!

d.dodó
 
 


Csajok!

HA TI NEM LENNÉTEK....
KÖSZÖNÖM mindenkinek a kedves szavakat és a megerősítést.

AKata!
Nem, a mostohatesóm a mostohaanyám fia, Apu nevelgeti, de nem tőle van.
Julcsi ügyes és a kis gyönyörűség is!

Holnap lehet,, nem tudunk menni, mert Bömbinek délután óta hőemelkedésse van (37,5), de nem ment feljebb szerencsére, meg most kapott panadolt, sztem csak fogacska, de ha láza lesz véletlen, akkor sajna nem koncertezhetünk, de Taminak írok sms-t.

Bondi!
Apa nagyon jófej!
Ügyi vagy a fordítással!

Ami!
Jó a szőke haj! Nekünk tavasszal lesz keresztelő, prevenart nem kértünk, se babkötvény, sem adókártya-távirati stílusban.

VKata!
Dóri nagyon ügyes és úgy látom a papucs a menő!!!mint nálunk is.

Apuval nem beszéltem, úgy tettünk, mintha semmi nem lett volna. Mindig is ilyen beszólós volt (persze neki iszonyat gyerekkora volt, tudom jól.ütötte-verte a gyulai nagyanyám), de így Emmávaal kapcs. érzékenyebb vagyok.
meg tényleg, teljesen magamra hagyott, minden téren, sajnos. Mielőtt elváltak akkor sem volt soha otthon, utána sem sokat láttam.
de nagyon hasonlítok rá és vmiért ragaszkodom hozá (erre Bondi írt vmit műltkor Véda férje kapcsán)...na mindegy is, kedves, hogy felvidítottatok, már jobb is

húúúúúúúúúúúúúú
de sok voltam
jó éjt, puszi
Vendég
 

 
 

Apácska- nem tudom ki kérdezte- talán Teó, már Németországban van, nemsoká a szálláshelyre ér és holnap tovább Hollandia.
Talán ma még skypolunk. Anyukám volt fürdetni, Adél már rég szunyál.

Orsi, örülök, hogy újra itthon! az nem túl szép apukádtól, hogy a számára idegen gyerekkel nagylelkűbb, mint Veled. Nálunk ez legalább nem áll fent, ugyan apukám velünk se túl nagylelkű, de élettársa gyerekét ki sem állhatja....

Henka! Jól néztek ki! :)

Kata ez a kép megint csúcs Dóriról!

A tesóm ma 8x szoptatott és még 50 ml-t fejt le! :) És Marci 3700 gramm, habár 3500-zal jött ki a kórházból!
Szerintem én Adél 4 hetes korában tartottam itt kb! Úgy örülök neki!

Mi meg megint átázási problémákkal küzdünk, minden éjjel pelenkázok. Adél pedig végigvisítja mint egy kismalac- ugyanis félálomban van- én meg szitkozódok ( magamban). Az elmúlt 3 éjszakán ez volt, habár már XL-es pelust adtam rá előző éjjel. Szerintem azért van mert hason alszik és este dugig eszi magát.
Most rendeltem mosható szuper ( drága) textilpelust, hátha ez jó lesz (és kevesebb pótlást is kapott) . Remélem megoldódik, mert néha az átázásra ébred föl és ez gáz.

Na én is hosszú lettem!

Jó éjt és holnap Orsi, Tamara találkozunk!

Kép
andkata
 
 


Ja és Evelin! Drukkolok, hogy így haladjon Eliot!

Katus, Tőled még annyit akartam kérdezni, hogy egyszer hagytátok sírni Dórit és így megolódott? Mart azért az jó...

Kép
andkata
 
 


Az alvas nalunk is ugy volt mint dorikanal. Igaz mi nem a legelejen csinaltuk, hisz akkor meg semmi rend nem volt, hanem azt hiszem 1 honapos koraban , 2 estet sirt es onnantol tudott egyedul aludni. Nala mindig napkozben megy nehezebben az elalvas, este sima ugy, vagy meg jatszik az agyban vagy mostansag alldogal, neha sir, de elalszik igen hamar.


Henka: tenyleg latszik a fogyas! NAgyon ugyes vagy!



Orsi: szegeny Emma! Remelem nem lesz lazas!


Erdekes KAta, hogy Adel ataztatja a pelust. Anna is hason alszik, es lefekves elott megiszik 240 tapot es meg 3 korul ugyan ennyit es megsem szokott( kb 5 honapja) max ha kakival kezdi a napjat, az neha kifolyik a teli pelusbol. En ugyan azt a meretet adom ra ejjelre is.
Kivancsi vagyok a textil bevalik e.Mert abban meg mas erzes a bepisiles nem?
Jo ejjt Nektek!
Holnap !


Ami: minden anyanak a sajat gyereke sirasa a legszornyubb, es a legrosszabb hallani, de igy van ahogy Wera irja minel okosabb lesz \annal furfangosabb es annal nehezebb lesz ez az alvas tema. tan megeri szenvedni nehany napot a sirastol.



TITA????????????????????????????????????????????????????????????????????????????



Dori: ez Ananval is igy van, ha egyedul iszik sokkal tobbet iszik, szerintem mert elvezi hogy o csinalja.
Hajfestek: en mar egyikben sem bizok :? Mar tartottam ott hogy kifizetem erte a fodraszt, de aztan csak lebeszelme magam rola latva az arakat.


Julcsi: szuper vagy! 50ml! huuuuuuu nekem az kb alom volt csak! Nagyon ugyesek vagytok a kicsi fiaddal!
Remelem a seb gyogyul es jol vagy es tudsz pihenni is!
Kepet minden mennyisegben varunk!


Na megyek alukalni!

Jo ejjt!
Vendég
 


Henka, tényleg nagyon látványos a fogyásod, csak így tovább!!! :) Domi pedig irtó jó kis pasi. :) A pulcsiján kiszúrtam a Maine feliratot. Kedvenc helyem!!! :)

Eliot beájult az esti etetésbe, azóta húzza a lóbőrt. :) Remélem, reggelig. :) Holnap megint sűrű napunk lesz...
Egész este forgás volt. Hasra fordult, de abban a pillanatban vissza is. Aztán megint... :) És úgy kacagott este, hogy meg akartam zabálni. Feltettem a videót a blogba, akit érdekel, nézze meg. :) Szerintem übercuki. :) Na jó éjt!

KépKép
muffin
 
 


Hű, megint olyan sokmindent akarok írni de tuti nem fog minden eszembe jutni...

Előszöris

NE ÍRJÁTOK MÁR FOLYTON HOGY "SOK VOLTAM"... :twisted: Mindenki írjon annyit amennyi jól esik, nem kell emiatt mentegetőzni. Akinek sok az majd túlpörgeti NA!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ami
Nekünk nincs TB kártyánk, fogalmam se volt h lehetne, de most már ezt is tudom, jó h feldobtad! :wink:
Keresztelőt nyárra tervezzük. Ti??

Mackó, szundikendő, szagolópelus :lol: (ez tetszik! Most hallottam először!!): Nórinak van egy halom ilyen marhasága de eddig ahányszor próbáltam odaadni neki alváshoz, mindig inkább játszani kezdett vele, úh annyiban is maradt a dolog. Most A KÖNYV (most már csak így hívom :lol: ) aszongya legyen neki egy olyan kütyü ami kifejezetten alváshoz kötődik, így kineveztem egy pihepuha kismackót és most azt nyomatom ha kell - ha nem! :P

Vkata
Imádom a papucsos fotókat! Úgy látom előbb-utóbb mindenkinek lesz már ilyen! :lol: :lol:
Hát, Ti nagyon jól neveltétek Dórit már az elejétől. A Könyv :wink: is pontosan azt írja h az esti szokásos rituálé nagyon fontos és úgy kell letenni aludni hogy kedvesen elköszönsz tőle és otthagyod de ha sír, 1 perc után visszamész megnyugtatni, aztán 3 perc múlva újra és így tovább. Csak h tudja nem büntetésben van és ott vagy a közelben. Így előbb utóbb örömmel fog elaludni. Na, mondjuk ez a része nálunk majd akkor jön el amikor a piros hó is hullani fog, de én beérem a "csak kicsit nyöszörög és elalszik"-kal is. Nemhiába... ezt már nem most kelle kezdeni. Na mind1! :roll:
Nagyon várom a holnapot! Úgy izgulok mint egy kisgyerek! 8) :lol:

Na mostanra minden kiszivárgott a fejemből...

Ja igen!

Henka
Végrevégre képek!!! Nagyon szépek vagytok és aztaaa! Dominó milyen nagy már!! Ügyes vagy a fogyival, csak így tovább! :wink:

Akata
Sajnálom h elapátlanodtatok pár napra! Ha nincs programotok csütörtökön szívesen látlak Titeket is! Tami és Anna is jönnek hozzánk aznap.
( ÉS ITT MEGJEGYEZNÉM HOGY HA ESETLEG BÁRKI MÁSNAK VAN KEDVE CSATLAKOZNI, NE FOGJÁTOK VISSZA MAGATOKAT!!!!!! :wink: )
Ez az éjszakai átázás durva lehet! Remélem beválik a textilpelus! Majd írj h mi a tapasztalat!
Julcsiék milyen ügyesek, le a kalappal! Kép Ilyenkor még mi is javában fogyóban voltunk! Puszi nekik! És jöhet továbbra is a Marci-képáradat!!! :wink:


Orsi
Már nem azért de apukádnak pont azért kellene kedvesebbnek lenni mert olyan volt a gyerekkora amilyen... de végülis erre azt szoktál mondani h vagy olyan leszel mint a szüleid, vagy pont az ellenkezője! Még jó hogy Te az utóbbi lettél! Nekünk (és főként Emmának) ez a fontos! Szóval fel a fejjel! :wink:
Vendég
 


Wera, ennyire egyszerre írni... :)

KépKép
muffin
 
 


Evelyn
A nyamvadt lassú gépemmel csak féligmeddig tudtam megnézni a videókat, de totál elolvadtam!!!
Kép
Vendég
 


[quote]W írta:era, ennyire egyszerre írni...
:lol: :wink:
Vendég
 


Elhiszitek h megint eláztattuk az alattunk lakót?????? Írtam egyáltalán múltkor hogy mi volt? Hát, egy hónap alatt 2x! Igazi szerencsétlen állat vagyok! Kép Kép
Vendég
 


Hihi... :) Mi meg ugye szétvertük a fürdőt, mert az alattunk lakó ázik, de közben kiderült, hogy nem tőlünk, nem tudjuk, hogy honnan jött a víz, de azóta nem bírjuk vele megértetni, hogy mi nem tudjuk elintézni helyette a biztosítást. Már ötször elmondtam neki, hogy aláírom a nyilatkozatot, meg minden, de lépjünk már túl, és nem bír... Még szerencse, hogy nem lakunk ott, mert akkor már lehet, hogy összevesztem volna vele. Nem bírom a buta embereket... Na jó éjt!

KépKép
muffin
 
 


[quote]V írta:iszont mielőtt ágyba kerül,szopizik,és ez lenne a baj??


Kike
Ha elalszik a cicin és utána csempészed bele az ágyába, akkor a válasz IGEN :? . Nálunk is ez a gond. Bár újabban már nem olyan nagy gond mert nem is alszik el a cicin. Hanem felül és megy tovább :shock: :lol:
Nórinak vagy egy halom szundikendője (fele tiszta új), ha gondolod nagyon szívesen elküldök egyet Dominak és hátha beválik neki megszokott alvós cuccnak. Gondolom hetek, akár hónapok kellenek hozzá h kötődjön a kis buksijukban egy tárgy egy szokáshoz, de érdemes megpróbálni sztem.


Evelyn
A drága uram azt szokta mondani h a legnagyobb baj ha a butaság akaraterővel párosul! :twisted: Na a mi kedves szomszédunk is ez a tipus! De szerencsére csak a nő, a palija egész tűrhető arc. :)
Vendég
 


Jó reggelt!

Csillám!

Otikámnak sok sok puszi! Örülök h csökkent a láza.

Evelyn!
Apát utólagosan is Isten éltesse!

Henka!
Szuper képek! Látszik az arcodon is változás!!! A sérós is új?

Dórikám, egyem a kis buksiját nagyon édesen sugerálja a papucsot.

Orsi!
Hogy aludtatok? Tart még Emma hőemelkedése?

AKatus!
Nekünk a 4esl ibero kibírja az éjjeleket.

Gratula Julcsinak!

Ha ma tartja a névnapját, akkor Isten éltesse!

Ami!
Nekünk se volt még keresztelő, adókártáyja sincs még.

Werus!
Hogyan áztattátok el a szomszédot? Kád? Mosógép?

Képzeljétek! Lacus fél 9kor beájult. Éjfélkor kelt, bár nem volt magánál, olyan félálomban forgolódott, énekelgetett, nyögdécselt. Kivettem, megnyugodott, elaludt. ahogy letettem rögtön felébredt. Ivott vizet (nem lehetett éhes, elég sokat evett fördés után), még 2szer vettem ki, mire rendesen le tudtam tenni. Ilyen se volt még h ilyenkor ébredjen.

3/4 4kor meg evett. Most meg még mindig húzza a lóbőrt.
20150601134430
 
 


Jó reggelt!

A 4-es, 6-os liberó se bírja reggelig, az UpandGo sem. ( Csak az 5-öst nem próbáltam). Most fél6-kor volt teljes ruhacsere és már nem is aludt vissza. Elegem van ebből, komolyan...

Wera, hajrá a szoktatáshoz!
Aranyos vagy a csütörtökkel, de valószínű csüt, péntekre én fózök a tesóéknak és ez elég elfoglaltságot ad, tekintve, hogy egyedül vagyok....
Pedig jó lenne!

Vik, az a szép ebben a korban, hogy mindig új dolgokat csinálnak :wink:

Eliot csudaügyes!

Egyedül eszem :)
Kép

Kép
andkata
 
 


Katus!
Tesód Julianna?

Pampers? Huggies? Nem tudsz vkitől kölcösnkérni kipróbálni 1-2-t?

Adél szívem nagyon szép!!!!
20150601134430
 
 


Köszi! Nem Julianna, hanem Júlia és május 22-én tartja.
De aranyos vagy!

Huggiesra gondoltam én is, lehet hogy veszek egy csomaggal.

Kép
andkata
 
 


8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.07 10:19-kor.
Vendég
 


AKatus!
Júlia? Hű, nekem az egyik kedvenc nevem!!!!!

VKatus!
Szép nem zavarja. Itt elég nagy szél volt az elmúlt napokban, kiröhögte úgy aludt.

Fogra én is gynakszom, már 3 hónapos kora óta ezt várjuk :lol: Nem sírt, nem nyügizett, félálomban volt. Engem sztem jobban bosszantott, mint őt. :lol:
20150601134430
 
 


Sziasztok!

Hát, hulla fáradtan én is előkerültem... :lol:

Nézzétek el nekem, hogy nem reagálok senkinek, a hétvégén kicsit el voltam havazódva...Bár olvasgattalak benneteket néha-néha, de nem sokra emlékszem...most meg nagyon reggel van...

Szombaton apusom lerakta a padlót. Még jó, hogy a délutáni lerakásról lebeszéltem, nme megy az olyan gyorsan. vagyis a lerakás menne, de a kipakolás-bepakolás aligha.
Reggel nekilátott, Emma pedig egész nap nyüglődött. az ágya is ott van, és nem tudott benne napközben aludni. az utazóágyban nem volt hajlandó, csak sírt. őt elaltatni nem lehet, kezdetektől egyedül alszik el, de ott nem akart. a babakocsiban elszundított egy fél órára, de az meg kevés volt. legközelebb csak 5 óra tájban aludt, akkor a cumisüvegen ájult be, így csempésztem az utazóágyba, ott szundított kicsit. a köztes időben nyüglődött a fáradságtól. mindegy, végeztünk. estére hulla fáradtak lettünk, mert vissza is pakoltunk a szekrényekbe is, és kitakarítottunk már az esti fürdésre, mert vasárnap ebédre jöttek a vendégeim. anyum, és az anyósomék.
A Lilla névnapját, éa a Laura előrehozott szülinapját ünnepeltük, mert nayukám ma vonul be a kórházba 2 hétre.
Szóval kinyúltam, na!
Most éledezem!


VÉDA!
Lilunak nagyon boldog névnapot kívánok!!!


Azt láttam, hogy Julcsi milyen ügyes!
Gratulálok neki is, és Marcinak is!

Adél pedig csodaszép!

Henka!
Nagyon csinos vagy, fiacskád pedig nagyon helyes!
Vendég
 


Marcsi Lilláját és Dóri Lilláját Isten Éltesse!

Kép
20150601134430
 
 


Dórika a papuccsal..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Jó reggelt!

Tami! Kata!
Sajnos ne tudunk menni a koncertre, Emma még mindig beteg, folyik az orra nagyon és elég nyűgös is.
Viszem délben az orvoshoz.

Öröm az ürömben, hogy Taminál vannak a jegyek.
Úgyhogy nektek jó szórakozást. És ha esetleg vesztek jegyet a következőre, akkor nekem is!
Olyan jó lett volna kidugni az orrom végre, na de...mindegy.

Akata!
Neked meg kitartást az apa nélküli napokhoz!!!
Julcsi meg ügyes!

LILLÁKNAK BOLDOG NÉVNAPOT!!!!
Henka!
Ügyes vagy a fogyival.

Ma én is elkezdem, mert most már kezd nagyon zavarni. valahogy olyan lomhává tett meg lustává és itthonülővé :oops:

Na, majd még a doki után jövök, majd aztán írjatok sokat!!!!
Vendég
 


Orsi!
Emmusnak gyors gyógyulást!
20150601134430
 
 


8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.07 10:19-kor.
Vendég
 


Jó reggelt!

Véda! Lilunak boldog névnapot!

Marcsi! Lillának is boldog névnapot kívánok! Szegény Emma baba! Ez a hátránya az egyedül alszok el dolognak. Nálunk is ez van. Ha elmegyünk valahova, csak úgy tudom elaltatni, ha már hulla fáradt, és akkor hajlandó elaludni a kezemben. Egyébként nem.
Addig meg tiszta nyűgös!

Dórika nagyon cuki a papuccsal!

Adélnak jól áll a narancssárga papi!

Henka! Jó látni titeket! Nagyon helyes nagyfiú Domi!

Orsi! Ragaszkodj csak a dolgaidhoz Emmával kapcsolatban, ne hagyd magad! Jól csinálod. Anyósom tegnap csőregét akart adni Jázminnak én meg megmondtam neki, hogy én még nem adok ilyesmit!
Jobbulást Emmának!

Viki! Szerintem is fogacska lehet!

Tegnap Jázmin is bealudt a cumisüvegen! Le is fotóztam, majd felrakom. Még azt sem vette észre, hogy a takaróját ráadtam!

Nekünk is van szundikendőnk. az egész úgy kezdődött, hogy pici korában mindig ha kiesett a cumi, irtó mérges lett. Ott kellett állni és milliószor visszaadni. Na én ezt meguntam és ahogy oldalt aludt, kitámasztottam a cumit egy textilpelussal. Így aztán azt is szagolgatta és hozzászokott, a fejére húzta. Aztán adtam neki a szundikendőt és azóta is azzal alszik + cumi. Morzsolgatja, szagolgatja. Csak alváskor kapja meg, úgyhogy szerintem szépen megszokta.

Na mennem kell, mert itt csüng a lábamba kapaszkodva és nyiforog!

Kép
szly27
 
 


Jó reggelt!

Elvittem Csajszit az oviba,hát alig van gyerek a 28-ból,talán 8.

Domi kétszer kelt éjszaka szopizni.

Wera:aranyos vagy,de már nekem kínos hogy mindig kapunk valamit tőletek! :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
kike
 
 


Jó reggelt!

Lilláknak nagyon boldog névnapot kívánok!

Eddig vacakolt a net. :x

Hófordulósoknak nagy pusszancs utólag is.

Ami!
Babakötvénnyel nem csináltunk semmit. Úgy tudom, csak akkor kell átvinni egy bankba, ha mi is akarunk hozzátenni havonta malamennyit.
Adókártyájuk van a babáknak, csak nem küldik ki, az Apeh-tól ki lehet kérni. A MÁK egyik levelében még a számukat is megküldték.
Nálunk sem volt keresztelő, nem is lesz. Nem vagyunk vallásosak, nem fogok a gyerekre erőltetni semmit. Igaz, ha később ő akarja, akkor vizsgáznia kell, de akkor tegyen is vizsgát.
Valamit még kérdeztél, de már nem tudom... :oops:

folyt. köv.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya
 
 


Drága kicsi druszánk!
Gyógyulj meg hamar! Remélem, semmi komoly, és hamar túl leszel rajta!

Orsi!
Olvastam még tegnap, mait az apukádról írtál! Nagyon sdajnálom, hogy így gondolja!

Én mit nem adnék azért, hogy szoptathassam még Emmát!

Amúgy én nagyon merev vagyok az ilyen dolgokkal...
Elmesélem, miért...

A nagylányom 6 hónapos koráig csak szopott. ennek 14 éve. Az akkori a gyerekorvosunk azon az állásponton volt, hogy utána mehet a tej felesen. (fele tej, fele víz)
Hát, mivel az orvos ezt tanácsolta, én meg amatőr voltam, azt gondoltam, ez helyes.
Igen, de 1 éves korára az én kicsi lányom nagyon beteges lett.
Ez azt jelentette, hogy 1 hétig antibiotikum, pár napig tünetmentes, és ismét beteg.
1,5 éves korára már befulladt egy-egy hörghurut idején.
Úgyhogy irány a svábhegyi gyermekgyógyintézet. ott kidrült, hogy immunrendszere nulla.
és az ottani gyermekorvos szerint a táplálkozásának tudható be az egész.

Mára teljesen rendbejött, mégcsak nem is náthás sosem. nem mondom, hogy ha nem úgy etetik a babát, ahogy a nagykönyvben meg van írva, akkor ez lesz, de mi így jártunk.
Utána már a Laurával okosabb voltam, 1 éves koráig csak tápszert kapott, HA-t. és sosem beteg.
Emma is így lesz, nem siettetem az evést. ehet még eleget mindenféléből.
Persze nálunk a kockázati tényező is magas, hiszen apa is én is allergiásak is vagyunk.

mennem kell, majd még jövök, sírva ébredt... :shock:
Vendég
 


Morgen!

Kike
Mivel úgysem használjuk tényleg szívesen elküldöm. Emiatt ne érezd magad kellemetlenül.... :wink:
A 2 kelés egész jó, nem? Nálunk is annyi volt ma! :wink:

Akatus
Szegény Adélmanó! Szörnyű lehet ez az átázás! Van a Csepeli topikban is egy anyuka akik ezzel küzdöttek, mindjárt megérdezem neked találtak-e már megoldást!!
Nagyon kedves tőled h felajánlottad a ruhákat, de asszem most mindenképp vennünk kell mert sztem ez már az a méret amit elég sokáig hordanak a porontyaink és a sok négykézlábazással + a mindentösszekajálással eléggé le is amortizálnak. De nagyon köszi, tényleg! Első körben asszem veszek neki 2 nacit + 3 bodyt aztán majd fölfejlesztjük a készletet! :lol: 1 vastag nadrágot már sikerült is teszveszelnem, címkés C&A-s, disney-s és féláron volt! :D


Vkatus
Szerintem a pisi folyik ki Adélnak, nem? :?

Bocsi, de most csak ennyire futotta... :oops:
Vendég
 


Ja,nem is mondtam,ugye holnap Vercsi nem megy oviba,mert a Dózsában lesz a nyílt tanítási óra,mondtam az Óvónőnek,a dada is hallotta,és azt mondta hogy szerinte azért az Adyiba vigyük el rajzra felvételizni,mert annyira szépen rajzol,kár lenne elpazarolni a tehetségét. :D
Az Dózsában szakkörök vannak,de azért fizetni kell ha valamelyik irányba szeretnénk,az Adyban meg nem,mert ott tagozatok vannak.Csak oda nehéz bejutni,na de mindegy,megpróbáljuk ezt is,meg azt is. :)

Kép
Kép
Kép
kike
 
 


Wera:nagyon köszi! :D
Igen,egészen jó,bár az hozzá tartozik hogy este vagy egy órán át szinte három percenként felsírt :roll: :?

De már nappal sincs meg nélkülem :twisted:

Mennem is kell. :roll:

Kép
Kép
Kép
kike
 
 


Liilaknak boldog nevnapot!



Orsi: sajnalom hogyEmma pont most lett beteg. De ha csak natha miert viszed le a dokihoz? Nehogy ossze szedjen ott valamit! Ugysem kell mas mint orrszivas, esetleg a sterimaron kivul nasivin orrcsepp, es kis c vitamin ha akarod. Tudom Emma meg nem volt beteg, de a natha nem is betegseg, a hoemelkedes meg nem gaz. Na de te tudod.
Ok a jegy jo otlet hogy vegyuk meg mar most a kovetkezore.marc 2 lesz a kov.


AKata: en viszek Neked huggist, igaz csak 3mas van otthon. Az meg jo Adelra? 9kgig jo.



Wera: nem tudom meg tart e az akcio de a zaraban eleg nagy a learazas, es mondjuk egy felsoresz 600ft, igaz ilyesmi mint body meg melegitonaci nincs de mondjuk ilyesn sima kis pamut felso az van.De nem tudom tart e az akcio. Meg a H7m-ben van 1200ert jo kis melegitonaci.


Valakinek valamit meg szerettem volna de kiment a fejembol.
Na de tan kesobb:)


Wera, Kata: jo talizast!
Vendég
 


Jah, mosógép csövét felejetettem el betenni a kádba. Az a sz.r hogy eddig soha nem akasztottam le a kádról és hozzászoktam h nem kell rá figyelni de Nonó 2x már kirántotta és akkor ki is folyik belőle a maradék víz, így egy ideje már csak akkor van a cső a kádban ha mosok. És hát nem mindig van eszemben h beletegyem. Battameg!!!! :twisted:
És nem jött fel a szomszéd... lehet most nem folyt le annyi. Remélem...

Na megyek készülődni mert sose indulunk el így 8)
Vendég
 


Jó reggelt!

Véda és Marcsi Lillájának nagyon sok boldog névnapot!

Orsi Emmának jobbulást!sajnálom,hogy apukáddal nem túl jó a kapcsolatod

Kike nagyon jó,hogy már van gázotok,és gondolom sütöttél meg főztél jó sok finomságot :lol: :lol: Kristinek jobbulást!

Evelin Eliot olyan aranyosan nevet,és kanállal is nagyon szépen eszik
:lol: :lol:

Bondi Otidnak jobbulást,már olyan rég beteg a kis drágád.

Akata sajnálom,hogy apát nélkülöznöd kell egy pár napra.Adél nagyon aranyos a kis maszatos pofijával :lol: :lol:

Vkata Dórikád olyan szépséges :lol: :lol:

Ami nekünk a babakötvényt az otp csinálta.
Adókártyánk nincs,csak az államkincstár küldte ki az adószámot.
Kersztelő már nyáron megvolt.
Szundikendő nekünk textilpelus és azaz egész kicsi frottír kistörülköző.

Wera és Kata jó talizást!

Kép
csugi
 
 


Sziasztok!
Éjszakánk tűrhető volt, de lehetett volna jobb is! 3-szor kelt cicizni!

Akik a koncertre mentek, jó szórakozást nekik!

akata!
Sajnálom az átázást! Amugy én több embertől hallottam már, hogy mondjuk az egyik fajta pelenkából bevált az 1-es méret, de a 2-es már nem, akkor váltottak. És mikor a 3-as méret lett, addigra megint az a fajta lett jó, amelyikből at egyes volt.....történetesen egyik barátnőm is Liberót használt, de amikor nem vált be, váltott Huggies-re, majd vissza Liberóra.
Nekünk 1-es méretből nem volt jó a Pampers, mert kiütéses volt, azóta viszont használtuk már, és nincs semmi baja. Mondjuk én a Huggiessel vagyok nagyon megelégedve, azóta is azt használjuk, és itt szerencsére a legolcsóbb pelenkák egyike.

Lilláknak Boldog névnapot!

Andi!
Mütyi meggyógyult?

mav, nicike!
Merre jártok?

d.dodó
 
 


jo reggelt:
Kép Kép






Kép az uj pizsimben
Vendég
 


Tamara, köszi kipróbálnánk! Adél 8200 gramm kb, hátha ok.

Köszi a tanácsokat csajok, igazán rendesek vagytok!

Azt a tippet kaptam most, hogy este 6 körül szilárd kaja és utána már csak szopi ( tápot nem fogok adni). Szerintem túl sokat eszik.
Hátha.

Lillákat az Isten életesse!

( A Júlia név nekem is nagy kedvenc, Vik, Zolinak is nagyon tetszett, csak akkor lett volna kis Julcsi és nagy Julcsi. :))

A jobb felső metsző majdnem kint van! :)

Tamara mi 10kor indulunk! Bejáratnál találkozunk!

Orsi nagyon sajnálom! ( Szerettem volna találkozni!) Jobbulást Emmusnak!

Kép
andkata
 
 


Sziasztok!

Marcsi Lilláját és Véda Liluját Isten éltesse!!

Köszönjük a jókívánságokat és az érdeklődést, Oti NAGYON JÓL érzi magát :D tegnap már meg kellett dorgálni, mert túl eleven volt (milyen boldogan tettük! :) ), és még rocker Apát is jól felbosszantottuk, mert a Csináljuk a fesztiváltra táncoltunk :lol: :lol:
De Nati is nagyon élvezte :D

Én még kakául, Apa mondta, hogy hívjam ki a körzetit, de nincs kedvem, főleg, hogy tesómnál sem látott semmit, és továbbküldte gégészetre, ahol szintén nem láttak semmit (nálam is mindig így van, valahányszor megyek...).

Nattancs egyre beszédesebb kedvében van, ma már ilyeneket is mondott: adddaaaa, daddddaaa, és kimondta élete első olasz szavát: che? (=mi?) :D hiába, a vérében van! :lol:

Viki, nahát, csak nem a foga érkezik Lacusnak, hogy így megébredt?

Akata: sajnálom az átázást! Talán érdemes lenne megpróbálnotok a Huggies Pull ups-t, amint mesefigurák vannak. Ez bilire szoktató pelus, de nagyon sokat bír. Nem tudom, a ti méretetekben van-e. Otinak nagyon bevált, a 70 dekásat is bírja :D
Adélod édes :)

Marci és Julcsi nagyon ügyesek!!!

Henka, nagyon csini vagy!!!! Szépek vagytok Domiddal!

Vkata, Dórikád annyira gyönyörű!

Orsi, örülök, hogy már nyugodtabb vagy. Igen, én írtam, hogy ha nem szeretnek minket eléggé a szülők, akkor hajlamosak vagyunk túlkompenzálni, hogy mi meg akkor is ragaszkodunk az illetőhöz, mert bármi kicsi szeretetre nagyon vágyunk tőle.
Hál'Istennek nem olyan vagy, mint Apukád!
(Apa apukája dettó: sajna szenvedélybeteg - alkohol -, hol van munkája, hol nincs - most épp nincs -, mégse lehet bármi kritikát mondani róla Apának. És mindig megtalálja, ha bérletre stb. kell neki pénz. Amikor tudunk, adunk, igazából kicsit bele is van kalkulálva a költségvetésbe, de most pl. a nyaralást terveznénk, és megint vmi hátralékát ki kell fizetni...)

Wera, hajrá az alváshoz!
Sajna mi nem csatlakozunk... akkor lesz Oti farsangja, plusz Nati esélyes még a bárányhimlőre - ha addig nem is betegszik meg. Már csak az kéne a múltkori hányós-hasmenős után, hogy a himlő is végigmenjen a csapaton... :)
Sajnálom az eláztatást. Hogy sikerül?

Marcsi, ügyesek vagytok! Sajnálom Emma nemalvását, de nagyon gyorsan rendberaktátok a lakást, ennyit biztosan kibírt!

Koncertezőknek jó szórakozást! Ha meggyógyulunk, mi is megyünk! Majd meséljetek!

Kike, örülök, hogy ilyen jókat mondtak Vercsiről! Mindenképp menjetek akkor az erősebb suliba, meglátod, nagyon ügyes lesz!

Tami: áááá, vásárolgatás.... már én is mennék, még a bababónuszos kuponokat sem váltottuk ki...
De már belátható időn belül mozdulhatok, ugyanis Nati tegnap fél bögre húslevesből való répa-krumplit befalt! Most már lesz 4-5 órám egyben magamra!!! :)

Na, a gyerekek elindították a napot, ha tudok, még visszanézek!

Kép
Kép
bondi
 
 


Ma úgy tűnik minden ellenem esküdött-Kristi megint hányt,háromszor egymás után,és naná hogy megint az ágyát,mindennel együtt-Apa benne feküdt,még ó hogy nem rá :shock: :(

Most mosódnak a hányásos cuccok-pedig azt hittem már javul. :roll:

Kép
Kép
Kép
kike
 
 


akata: a huggies nekünk is bevált, csak nem aklasszikus, hanem a disney mintás. annak szorosabb, rugalmasabb a gumija hátul.

Kép
Kép
bondi
 
 


Úgy tűnik ő ilyen.... :?
Pedig nincs hasmenése se,szóval passz...de a torkát még fájlalja,és este ismét volt hőemelkedése is. :(

Utálom ezt a hányásos dolgot-fujjj....
szegényem bocsánatot kért ,mondtam neki hogy semmi baj,hiszen nem tehet róla,de azért ha legközelebb érzi hogy baj lesz,fusson a wc-re... :roll:

Kép
Kép
Kép
kike
 
 


És utána enni kért,kicsit később adtam neki krumplit,de csak keveset,nem akarok megint puceválni cuccost :?

Kép
Kép
Kép
kike
 
 


Írtam egy csomót, erre elszállt! :evil:

Na hoztam képeket.
Kép konyha, harmadával nagyobb, mint a másik
Kép még munkalapot veszünk ide, ami a sarokba is beér
Kép a szekrénykekre pedig olyan öntapadós, lemosható tapéta jön, tudjátok
Kép előszoba 2x nagyobb, mint az előző, ezt még tapétázni kell
Kép közelebbi ajtó a wc, a kicsit nyitott a fürdő
Kép elit wcnk tapétázva, két bordürcsíkkal, linóleumozva, fa szegéllyel, vadi új vizesblokkal
Kép fürdő kb ugyanakkora, a kád szélére szegélylécet veszünk még, ez is le van linózva
Kép
Képjóllakott Levi: gulyásleves után
Képajándékom

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya
 
 


Ja és apára megharagudtam szombaton, berúgott, részegen adta át ajándékot is. :roll: :evil:
Meg volt anyóssal kapcsolatban egy kijelentése, amire nem reagáltam, de azt hittem menten felrobbanok. Inkább le sem írom.
Csak boldogságot akarok.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya
 
 


Ja, és hamár a múltkor raktam fel videót, ahogy odatérdel az ágy mellé, hát szombat óta:
http://www.videoplayer.hu/videos/play/316492

http://www.videoplayer.hu/videos/play/316493

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya
 
 


kriszta!
Szupi a lakás! És nagyon édes Levi! Az ajándék is szép, de az nem volt szép apától, hogy berúgott! :evil:

d.dodó
 
 


Anyjuk! Anna nagyon édes! Csini a pizsije!

Wera! Így már én is jártam. Ezt a lakást is felavattam, mentségemre: beraktam a csövet, de nem rögzítetem. Eszembe sem jutott, hogy nyomás alatt kiugrik a kádból. :oops: :lol:

Dodó! Köszi!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya
 
 


Kriszti jó a lakás :lol:
Levi nagyon ügyes :lol: :lol:
Apától azért nem volt szép ,hogy berúgott :evil: :wink:

Kép
csugi
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?