Sziasztok!
Marcsi Lilláját és Véda Liluját Isten éltesse!!
Köszönjük a jókívánságokat és az érdeklődést, Oti NAGYON JÓL érzi magát
tegnap már meg kellett dorgálni, mert túl eleven volt (milyen boldogan tettük!
), és még rocker Apát is jól felbosszantottuk, mert a Csináljuk a fesztiváltra táncoltunk
De Nati is nagyon élvezte
Én még kakául, Apa mondta, hogy hívjam ki a körzetit, de nincs kedvem, főleg, hogy tesómnál sem látott semmit, és továbbküldte gégészetre, ahol szintén nem láttak semmit (nálam is mindig így van, valahányszor megyek...).
Nattancs egyre beszédesebb kedvében van, ma már ilyeneket is mondott: adddaaaa, daddddaaa, és kimondta élete első olasz szavát: che? (=mi?)
hiába, a vérében van!
Viki, nahát, csak nem a foga érkezik Lacusnak, hogy így megébredt?
Akata: sajnálom az átázást! Talán érdemes lenne megpróbálnotok a Huggies Pull ups-t, amint mesefigurák vannak. Ez bilire szoktató pelus, de nagyon sokat bír. Nem tudom, a ti méretetekben van-e. Otinak nagyon bevált, a 70 dekásat is bírja
Adélod édes
Marci és Julcsi nagyon ügyesek!!!
Henka, nagyon csini vagy!!!! Szépek vagytok Domiddal!
Vkata, Dórikád annyira gyönyörű!
Orsi, örülök, hogy már nyugodtabb vagy. Igen, én írtam, hogy ha nem szeretnek minket eléggé a szülők, akkor hajlamosak vagyunk túlkompenzálni, hogy mi meg akkor is ragaszkodunk az illetőhöz, mert bármi kicsi szeretetre nagyon vágyunk tőle.
Hál'Istennek nem olyan vagy, mint Apukád!
(Apa apukája dettó: sajna szenvedélybeteg - alkohol -, hol van munkája, hol nincs - most épp nincs -, mégse lehet bármi kritikát mondani róla Apának. És mindig megtalálja, ha bérletre stb. kell neki pénz. Amikor tudunk, adunk, igazából kicsit bele is van kalkulálva a költségvetésbe, de most pl. a nyaralást terveznénk, és megint vmi hátralékát ki kell fizetni...)
Wera, hajrá az alváshoz!
Sajna mi nem csatlakozunk... akkor lesz Oti farsangja, plusz Nati esélyes még a bárányhimlőre - ha addig nem is betegszik meg. Már csak az kéne a múltkori hányós-hasmenős után, hogy a himlő is végigmenjen a csapaton...
Sajnálom az eláztatást. Hogy sikerül?
Marcsi, ügyesek vagytok! Sajnálom Emma nemalvását, de nagyon gyorsan rendberaktátok a lakást, ennyit biztosan kibírt!
Koncertezőknek jó szórakozást! Ha meggyógyulunk, mi is megyünk! Majd meséljetek!
Kike, örülök, hogy ilyen jókat mondtak Vercsiről! Mindenképp menjetek akkor az erősebb suliba, meglátod, nagyon ügyes lesz!
Tami: áááá, vásárolgatás.... már én is mennék, még a bababónuszos kuponokat sem váltottuk ki...
De már belátható időn belül mozdulhatok, ugyanis Nati tegnap fél bögre húslevesből való répa-krumplit befalt! Most már lesz 4-5 órám egyben magamra!!!
Na, a gyerekek elindították a napot, ha tudok, még visszanézek!