Új privát üzeneted érkezett!

SziasztokKép

Boró,
először is boldog névnapotKép)))))))))))))
Tök jó lehetett kint végig a friss levegőn, gondolom este nem is volt hiba a szunyávalKép Ha találsz valahol valami derékszervizt, szólj nekem is mert néha már én is lecserélném, de hát lejárt róla a garanciaKépKép
És merre fogtok a XI.ben lakni? Nagy drukk hogy gyorsan elintéződjön és vidáman beköltözhessetek végre, hess hess depiKép
Ami a lefedést illeti, szerintem vegyél anyagboltban tüllt és abból eszkábálj rá függönyt, én is ezt fogom tenni, de még majd a kiságyára is, ha nyáron jönnek a szunyogok, akkor éhkop maradjanak.

Vic,
hát valahogy úgy szólhatott a forditás szabadon, azta de jó csajKépKépKép
Ami a húsvétot illeti, anyósom már vett neki egy ugráló nyulat, de szerintem ettől csak szivinfarktust kap manó (el is dugtam jó mélyreKépKép) Én fogok neki varrni egy nyuszit anyagból és kitömöm, anyukámék meg a másik két unoka miatt ugy is vesznek élő nyulat, azt majd megnézzük messzirőlKép Csoki nyulat meg az anyája lemeozzaKépKép

Timi,
Tök jó lehetet a szigeten, annyira szép ilyenkor, amikor zöldülni kezd minden, kár, hogy olyan messze vanKép és most nincs külön tütüm, apája meg folyton dolgozik. Majd nyáron bepotolom a csavargást, addig maradunk közel elérhető helyekre menésnél.

Ann, Timi
Boldog névnapot a lányoknakKép))

Magunkról annyit, hogy mostmár apával folyton dumcsizunk, annyira jól beszéli az óhébert, hogy már vizsgázhatna is belőleKép Csak egy baj van, beszélni tud, de érteni egy kukkot semKép öööáááuuuu, nnneeeeeeeemm ezt már kitűnően használjukKép és a nyálunk folyik rendületlenül, amit találunk a szánkba végzi, legtöbbször a kezünk, vagy ha szerencsénk van akkor anyája álla, azt annyir jó rágicsálniKépKép

Megyek csinálok valami kaját, azt hiszem krumpli leves, meg pizza lesz és ha van még erőm akkor összedobok még egy almatortátKép

puszmák
Ági és a fiuk:Dani és apája akik együtt horpasztanak a nagyágybanKép

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Lányok!

A kislányom nagyon köszöni a névnapi jókívánságokat Kép.

Timi+Johanna
johitimi

Ági!

Nagyon jó volt a szigeten, rengetegen voltak. Nekünk is messze van, csak akkor tudunk kirándulni, ha apa itthon van és ráér. Mostanában tervezzük, hogy kocsit vennénk nekem, mert valószínűleg Budapesten kívülre kell költöznünk és onnan vonattal, három gyerekkel bejárni kész mazohizmus. Már csak arra kell rávenni magamat, hogy vezessek. 11 éve van jogsim, de nagyon félek vezetni, pedig kénytelen leszek. Addig marad apához való alkalmazkodás.
johitimi

Boldog Névnapot kívánok a Hannáknak is!!!

Vic
Victoria

Sziasztok anyukák!

Régen jártam (ismét) erre, deeee..... annak, hogy röfögi (tényleg!Kép) kismalac éjszaka szépen alukál, ára van: majdnem egész nap fent dorbézol (most szunyál!!). Lopva főzök, takarítok, tornázom, stb. Na, tényleg szép kis feladat, de olyan kis drága, hogy minden meg van bocsájtva.

Amíg szép idő volt, napi 2,5-3 órát toltam kint, a védőnő nagy rémületére, szerinte ugyanis nem szabad ennyit. Márk szerint igenKép
Mi nagyon jól vagyunk, én boldog, meg kismalac is.
De képzeljétek, tegnaptól kicsit szomorú is, mert olyan izé betétes rugit kell hordania a csípője miatt, ma megyek érte, és adom rá először, nem tudom, mit fog szólni, olyan terpeszt csináltat veleKép Meg tornáztatnom is kell, azt sem szeretiKép Akinek van ebben tapasztalata: mennyire komoly ez? A kórházban, a csípőszűrésen tanácsolták ezt, de a háziorvosnéni nem veszi olyan komolyan, úgy vettem észre. Megint ellentmondásban az orvostársadalom, én meg nem vagyok okosabb, hogy most ez akkor kicsit baj vagy nagyon, vagymi.

Más: pénteken (először) nekiálltam, hogy lefejem a cicimet, bármi lehet, legyen itthon tej "vésztartaléknak". Furcsa, vagy nem én eddig nem fejtem. Na, hogy az én kicsimalacom ebben milyen profi, azt csak most tudtam meg: 1. alig bírtam 50 ml-t lefejni. 2. Egy órára rá úgy fájt a mellem, hoyg csak na és még, egészen másnapig. Már ahogy a szívó behúzta a bimbót, néztem az egekbe..
Pedig a védőnéni részletesen megmutatta, szerintem technikailag jól csináltam... Mi lehet a gond? Sz@ra a mellszívó (Chicco, kézi) vagy én vagyok béna, vagy a cickóm ilyen érzékeny? Nagy ostobaság, ha nincsen itthon lefejt tej, ugye?

Ágiboszi!

Te tényleg boszi vagy, ha krumplileves+pizza+almatorta...attyaúristen.. vagy tán még a gyerkőc puculja a krumplit?Kép
Na, jó, azért lassan kezdek helyrerázódni, és klasszikus kifejezéssel élve, visszazökkenni a régi kerékvágásba..Kép

Dettikém!
Híttalak, no signal..Kép
Forog a kis drága? Vagy micsoda infot olvastam fentebb? Hurrá!Kép
+ Ann! Hami már kész ringlispíl??!Kép

Tündi!

Jövőre mégiscsak szaktársak lészünk, u.i. beadtam a jelentkezésem u.a. a szakra, ahová Te is jársz okosodni! Ugye (kötelező a pozitív válasz!!!) nem is lesz olyan nehéz???Kép Gondoltam, mit nekem még egy nyelvvizsga! Az igazság azonban az, hogyha már enegriát áldozok rá, akkor legyen értelme.. olyan barom D képzések vannak, hogy ihaj!
Kittikét meglestem, cukipofa!

Lyányok asszonyok, válszoljatok a szövegben fellelhető kérdésekre, jó?

Judittal (Holophernes) mi van?

Noémi, Buksi, Boróka, Hicu, Zsóf, s minden expocaktársnak millió pusszancs!!!!!!!

Pusz-pusz
csellengő Fruzsi

(Kreálok megint képet kisröfiről, s felteszem. Ígérem sietek, s heteken belül meglesz!)

Cupp-cuppKép

Kép
cinderella

Sziasztok :o)

Ines - hááát, a hintát kapta Kép Pedig én nem vagyok híve a korábban odaadott ajándéknak, de most az egyszer kivételt tettünk - úgyse tudtuk volna eldugni KépKép No meg kap egy kis műanyag-gumi autót - azt még nem kapta meg!
És a te Hannád? Egyébként ti hogy szólítjátok?

Ági, vettünk pelust is, biztos ami tuti Kép de állítólag az új cuccokból nincsenek akkora akciók a börzén, úgyhogy lehet, h kihagyjuk.. Aki volt már, az mit mond erről? Nekünk főként etetőszék kéne, meg max. pelus. Nyári cuccokból már jól állunk Kép

Timi, bizti fog tetszeni Johinak :o) Nem félünk, vezetünk!!!! KépKépKép Majd szorítok!!!

Vic, köszi a beszámolót, nagyon ügyes a csemete. Jó 5 let ez a csip-csip csóka, én még nem is énekeltem neki KépKép Persze 600 másikat igen, de ez még nem jutott eszembe. Pelusozást ne is mondd - egy kinlódás. Leteszem hanyatt, odanyúlok a pleusért, hason van, visszafordítom, megpróbálom levenni róla a pelust, eközben 3x hasra fordul... stb stb és t9zenötödszörre talán sikerült is Kép Ha adok valamit a kezébe, akkor jobb Kép Hátrafelé stabilan kúszik Kép előre még csak néha sikerül, ha valami iszonyúan fontos! Asszem ma megint fogzós nap van Kép Ezek vannak Kép Ja, a hintában duma az megmaradt, be kell neki sz@rni Kép
Én úúúúúúúúúúúúúúúúútálom a csokinyuszit + a csokimikit is KépKép merthogy tejcsoki. És én az étcsokit szeretem nyaminyamiiii. Nem is gondolkodtam ezen a húsvéton... igazából mi a locsolkodás-cuccot nem tartjuk, mióta kinyílt az értelmem - vagy összement, ezt nemtom Kép

Hűha, Boró, szunyogháló nem is rossz 5let. Én még csak hordozóra valót láttam, de figyelni fogom Kép
Zoltánod nagyon ügyeske Kép Szerintem nem is egyformákat mondanak ezek a csemeték Kép Sztem Hami giiii-t meg gééééé-t nem is mondott. Ejóó, Ajóóó, Góóó, Ejógó, Ebú, Embú, Dzzzzla, aja (mi ezt hívjuk anyának Kép bár mond annnyát is ) meg ilyenek mennek. Apa, baba, mama még sehol Kép Az a legjobb, amikor a szájában van a keze és úgy dumál folyamatosan, egy szót se lehet érteni - mint Ágiéknál KépKépKép
Szorítok, hogy mostmár sikerüljön beköltözni - azért ez tényleg nagyon kaka helyzet Kép
Boldog névnapot neked is és Hicunak is! KépKépKép

Köszönjük a névnapi kívánságokat, de majd csak vasárnap lesz KépKép

Fru, örülök, h ránknézel végre!
Betétes rugit? Ez pelusban is van, az nem lenne praktikusabb? Azt a rugi fölé kell adni. Mind1. Sztem, ha tornásztatod + hordja max 1-2 hónap, de majd ha mentek kontrollra lehet, h csökkentik az időt pl. nem kell egész nap csak x órát hordani. Nagy baj tutira nincs, de jobb félni, mint megijedni - szerintem. A kötött csípő akadályozhatja a későbbi mozgásban, azért kell.

Nekem sem igazán van lefejt tejem, ui. én max 20 millit tudtam fejni 2 mellből, de inkább csak 10et. Egy pici van, de sztem nincs fél liter Kép és azt se fejtem, hanem a tejgyűjtő kagylóba folyt ki. Valszleg jól csináltad, csak ez máshogy húzza, mint malackád kis finom szája, úgyhogy evvan Kép Egyébként nekem nem fájt, amikor fejtem (Aventtel), pedig véresre volt sebesedve mind2 cickóm.
Mostmár tessék jönni gyakrabban, jóvan???

Még annyit, hogy Buksika nagyon akarna jönni, de vmiért nem engedi írni a rendszer... Majd jön Kép

Pusszantás
Ann
annann

Sziasztok!
Mi is köszi a névnapi gratulációkat!

Ágiboszi!
Irigyellek az energiádért.Én a mézes sütit szeretném már nagyon rég megcsinálni, de halasztom napról-napra.

Jövő7-en utazunk NémetországbaKép Családi ünnepségre. remélem nem lesz nagyon stresszes az út. 800 km, délbe indulunk, így a Hannának a 3 órás délutáni alvása a kocsiba. éjszaka nem merünk vezetni, és akkor a másnapnak is lőttek.
De már nagyon várom,jó lesz a kikapcsolódás.

Ines
ini

Sziasztok!

... most csak röviden, mert ránőtt vki a cicimre, és fél kézzel tartani már kicsit nehéz KépKép

Fruzsi
Csengének volt anno 1 hónapig ilyen terpeszpelusa... rémes volt, de úgy voltam vele, inkább sírjunk 1 hónapig, mint aztán egész életében szenvedjen... Tényleg sírás volt minden alkalom, amikor felraktam (vmikor én bőgtem jobban Kép), de TELJESEN rendbejött a csípője... és minnél korábban kap ilyet, annál hamarabb meg jobban rendbe jön... Szerintem butaság a dokidtól, hogy elbagatelizálja... Kép az ortopédos csak jobban tudja, hogy miért van rá szükség... Most meg tényleg teljesen rendbeszedi a terpeszizé... 3 hónapos kor után már sokkal macerásabb... Úgyhogy nagy levegő, fel a fejjel... KépKépKépKépKép sírdogálni meg szabad közben... Kép (Csenge, amikor már nem kellett a terpesz, szegénykém még pár napig a levegőben tartotta a lábát, mint amikor még rajta volt ... ja... mert ő csak az oldalán volt hajlandó feküdni... KépKépKép)
Valószínű Levinél sem fogjuk megúszni... már edzek rá...

Névnaposoknak, szülinaposoknak BOLDOG-ot!!!! KépKépKépKépKép

... még akartam írni, de leszakad a vállam...

üdv
Rebiék

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Sziasztok!
Húú, hol is kezdjem.

Szilvi: szerintem létezik, hogy csak úgy fáj a hasa a babinak, mert a bélrendszerének időre van szüksége, hogy megszokja és belerázódjon a munkába. Zsófi is hasfájós volt, de a 3. hónapban elmúlt, mintha nem is lett volna. Espumisant kapott a hasfájásra, de az semmit nem használt, sőt, hányt tőle folyamatosan. A Gripe Water tényleg használ!

Ann: köszi a csicsókás tippet, kipróbálom. Összeszedem egy kicsit a gondolataimat és le fogok írni egy pár gyakszit, megígérem!Kép)

Noémi: szerintem a 2+3hó oltás kicsit sok egyszerre, mert nem véletlen osztották fel havi ritmusokba. Nem lehetne legalább 2 hetes eltolódással kérni?
Liliána valami gyönyörű baba!

Ildikó: péntekenként van 10.30-tól 11.30-ig az első emeleten a fitness klubban. Has-hát-comb és popsi izomerősítő gyakorlatokat csinálunk, meg néha gerinctorna, kinek milyen "nyűgje" van...ez nem mindentbele és kifulladásig torna, hanem kellemes, alapgyakorlatok, de célzottak. Nagyon jó szokott lenni. A végén meg a babákat tornásztatjuk, nagyon szokták élvezni. ha van kedved, (meg persze időd négy prüntyő mellett), akkor gyere el! Mit szeretnél még tudni? kérdez!Kép)

Vic: nagyon ügyes Kismanó, hogy már forog. Zsófi majdnem fél évesen pár napig hátról hasra fordult, aztán már jó két hete megint semmi. Pedig nagyon tetszett neki, de mostanában hanyagolja...a kis lustiKép)
Zsófit mi is meg szoktuk úsztatni a nagykádban és iszonyúan élvezi! Nem győzi csapkodni a vizet a kezével lábával, bár a kis kádban is ugyanezt eljátsza és persze így minden este úszik a fürdőszobaKép
Husvét: természetessen csokit kap, minden mennyiségben, boci csokit, mert anya azért van megőrülve. A plüss nyuszit már megkapta a mamától télapóra, szóval arra sincs már gond, azt hiszem járókát fogunk venni neki, annak bizti örülni fog. Ja és anya fest Zsófinak az ágya fölé a falra szép nyuszit, meg tojást...anya nem tud igazán festeni, csak próbálkozikKép

Boró: de jó is nektek, nálunk Zsófi folyamatosan azt mondja, hogy apppa, mikor azért könyörgöm hozzá, hogy csak egyszer , csak egyetlen egyszer mondja azt, hogy annya, akkor rám se bagózik Kép(

Fruzsi: nem derül ki az írásodból hogy mennyi idős a babucid. A csípőtornát nekünk is ajánlották, meg a terpeszbetétet, de főleg a kenguruban cipelést.
A terpeszbetétes nacit Zsófi is hordte kemény 2 napig, mert olyan vacak volt, hogy Zsófi folyamatosan a bebéten ült vagy feküdt, de nem ott volt, ahol annak lennie kellett volna...átváltottunk pelenkára. Egy textil pelust a penelkára teszel a lába közé. meg sokat hordtuk kenguruba és mostanra megjavult.ja+ torna!
A doki bácsi azt mondta, hogy ez gyakran előfordul fejlőd. rendellenesség, amit ripsz-ropsz kinő a gyerkőc, ha negfelelően van kezelve. Én a helyedben komolyan vennm, ha a dokinéni nem is veszi olyan komolyan.
Nem tudsz véletlen kézzel fejni? Egyszer kell megtanulni de sokkal kellemesebb, mint a mellszívó. Én úgy tudom, hogy a mellszívót első időkben nem is ajánlott használni, mert nincs jó hatással a tejcsatornákra. Az is lehet, hogy a cici is érzékenyebb, én speciel így elsőre a kézi fejést ajánlom.
A fagyasztott tejről annyit, hogy fagyassz le egy fél l-es tejet és kostold meg ha megint felengeded. Szerintem iszonyú íze van, ekkora a különbség az anyatejnél is. Sok baba el sem fogadja a fagyasztott tejet. Egy ideig én is fagyasztottam, vész-vésztartaléknak, ha velem bármi történne, de most, hogy Zsófi már hozzátáplálós korban van,a napi lefejt tejcsit hozzáadom a mindennnapi kajcsihoz és kész. Valamint a lefejt tejet ide öntöd-oda öntöd, bármi baci belekerülhet, lefagyasztod és a baci benne marad. Mikor felengeded, a baci is felenged és ott lubickol benne, mivel felforralni nem szabad.
Persze sokan meg más véleményen vannak..., de így van ez rendjén, hogy nem vagyunk egyformák.
Én nem ostobaságnak nevezném, ha nincs lefejt tejed otthon, hanem elővigyázatosságnak, ha van!Kép

Hú, de elszaladt az idő, mennem kell, mindenkinek további szép napot!

ciao: Zsófi+ Brigi
hálósipka

Köszönöm szépen a válaszokat, kissé megiljedtem a komolyságukat illetően. Az igazság az (csípőügyben), hogy a kórházban pecsét: negatív. Erre elmenetel előtt, de tényleg az utolsó pillanatban, megkérdezik: volt csípőficam a családban? Ja, nekem. Akkor hozza vissza négy hét múlva. Na, én 4 hét múlva visszaviszem, és akkor "váltak komollyá az események". Remélem, éritek, miért furi ez. És az én csípőficamom a szüléskor "keletkezett", tehát örökletes nem lehet.
Jajj felkelt.
Visszanézek majd.

Pusza
F.
cinderella

Sziasztok!

Annyit írtatok, hogy alig bírtam elolvasni. Hajnalban kezdtem, de csak most végeztem Kép, mert közben Matyi elrabolta anyját a számítógép elől.

Hicu, Boró boldog névnapot nektek!

A Hannákat vasárnap köszöntjük meg!

Fagyasztott tejci: nekem is van még itthon egy pár zacsi, de igazából csak a főzikbe tettem és rizsbe próbáltam. Egyszer tettem a varázsitatóba is, de sugárban visszahányta a gyerkőc, így többet nem is próbáltam.
Először én is azért kezdtem, hátha el kell valahova szaladni és akkor legyen, de most hogy már eszünk mást is, nemigen számít, hogy van itthon vagy nincs. De 8 hetes koráig én fejtem, mert az elején nem volt elég tejem és gondoltam hátha ez segít, aztán meg mikor lett elég, bennem volt a félelem, hogy hátha megint többre lesz szüksége mint ami van. Aztán nem így lettKép

Én szúnyoghálóval nem is kísérletezem, gyerek mindent letép, amit maga előtt lát, hacsak nam alszik el, de mostanában még a séták közben is sokszor fenn volt és nézelődött.

Hasfájás: Matyi 3 hónapos koráig hasfájós volt, sírt huzogatta a lábát, pukizott stb... Pedig nem ettem semi olyat, ami kiválthatta voln, tejtermékből csak a sajt, k-betűsek kilőve, szinte tökfőzeléken, krumplis és rizses dolgokon és husikon éltem. Aztán egyszer csak abbamaradt, most pedig már eszem mindenfélét(kiv: káposzta, karalábé,füstölt husik) mégsincs baja.
Ja és próbáltam laktoherbbel és anélkül, nálunk nem ez volt a gond.
Mit lehet tenni? Türelem, odafigyelés...

Húsvét: én arra gondoltam készítek valami csodás kis rajzocskát a szobájába, mert egyrebb jobban figyelgeti a képeit a falon. mást még nemigen találna jónak.

Ja lenne egy kérésem: egyik barátnőm babát vár és gyerekszobát rendezne be. Megtennétek, hogy tesztek fel képeket a szobáitokról, hátha kap ötletet. Köszi előre is.

Minden jót, Zita
zitus

Fruzsi
Minket is úgy engedtek ki most a kórházból, hogy csípő OK, aztán múlt 7en a dokink közölte, hogy kicsit kötött a csípője... Amúgy ha biztosra szeretnél menni, kérj beutalót csípő-UH szűrésre... ott tuti kiderül, gond van e ... feleslegesen viszont kár terpeszrugival/pelussal kínozni a gyerkőt...

R.

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Lányok, lányok, köszi a sok jókívánságot! Kép

Fru, Kútvölgyiben voltál csípőszűrésen? Mert ott UH-t is csináltak nekünk. Amúgy tényleg vedd komolyan, de ne pánikolj!
Fotót akarok!

Névnapos Boró és mostmársíró Zoltánja. Kép
femõke

Na, kezdődik a nagyüzem.. 3,5 órát aludt a drága, úgyhogy este 10-ig nem lesz nyugi. De már hiányzott isKép

Rebi!
Voltunk csípő uh-n. Ott mondták a betétes rugit. De nincs csípőficama, csak gondolom, ahogy Ann mondta, "A kötött csípő akadályozhatja a későbbi mozgásban, azért kell".
Viszont én abszolút előnyben részesítem az oldaltfekvést. A betéttel hogy fog tudni?

Ann, örülök, hogy örülsz nekem, én is nekedKép
És annak is, hogy másnak sincs otthon mirelittejraktára. Csak arra gondolván, hogy bármi lehet, ami jó pár órára elszakít röfögitől, akkor mi van?
Mondjuk, kábelt fektetnek. Én meg beleesek a likba. Lábikraficam, esetleg több óra távol. Kinek van erre stratégiája? A zuram itt áll csecs nélkül.Kép
Brigi! Köszi a választ. (Babó 5 hetes.)

Puszi
Fruzsi
cinderella

Fru, a zurad kezdjen el csecset növeszteni!!! KépSzerintem annak a valószínűsége, h kábelt fektetnek=0,05%, valamint annak, h beleesel a likba= 0,0002%, illetve lábikraficamnak = 0,0000075% , azaz a teljes programnak együtt: 0,000000000075 a valószínűsége (szóljatok, ha nem jól mondom) KépKépKép Ennél még annak is nagyobb a valószínűsége, h a zuradnak hónapra kinő a csecse KépKépKép

Zita, az albumunkban (Kisboci...) van kép a szobáról - bár már lehetne frissebb is.

Most épp Detti muffinreceptjeit olvastam és olyan rohadt éhes lettem. De már nem állok neki, mert igyidejűleg lusta is vagyok, viszont egy jó kis sütőben sült krumpli hagymával, margarinnal sajttal rendel apától KépKépKép Muffin meg halasztva holnapra. De most nem édeset készítek, hanem vmi mást. Remélem, nem leszek BÉLA.

Cupp
Ann
annann

Sziasztok!

Hát, mire végigolvasok, már mehetek is, mindjárt fürcsi van, rövid leszek.

Nagyon édi minden babó, annyira jó nézegetni a képeket. Kép

Ann, Ines az én naptáromba be van írva vasárnapra a Hanna névnap is. Kép Gedeon, Johanna, Hanna ez a három név szerepel.

Fruzsi, kérésedre a kötelező pozitív válasz: nem is olyan nehéz a suli! Kép De egyébként tényleg. Minden cucc el van rakva, majd gondolok rád, és küldöm a jegyzeteket. Egyébként kicsit összevissza van a suli, a múlt félév húzósabb volt, ehhez képest most "csak" 8 vizsga lesz, abból is 2 itthoni házidolgozat.
Séta: nekünk azt mondta a védőnő, hogy nyugodtan kint lehetünk akár 5-6 órát is.
Mellszívó: nekem Avent kézi van, ezzel nem fáj, viszont én is csak kb 50 ml-ket fejek, vagy olyan is van, hogy csak 20-at. De sok kicsi sokra megy. Kép

Ma vagyunk 4 hetesek! Kép Ennek örömére Kitti szinte végig aludta a napot. Bár tegnap elég nyűgős volt, úgy látszik ma pihente ki. Kép

Pusza mindenkinek
Tünde
rtünde

Fru
Ha uh alapján kell, akkor tessék csak használni... Azt nem tudod, mi a pontos diagnózis? Csengénél a jobb izületi vápa nem volt elég fejlett... a terpeszpelus jó irányba tartotta a másik részét, így jól fejlődött a vápa is... 3 hónaposan tökéletes volt, azóta sincs vele gond... Ezért kell minnél előbb. Csengének (meg szerintem mindenkinek) ilyenkor van nagyobb növekedési ugrás...

R.

rebi

SziasztokKép

Nah túl a konyha programon, most úgy érzem magam mint aki menten kiduranKép
Ann ha gondolod küldök egy kis almatortát fénypost, csak nyisd ki az ablakot, mert meggazdagszik a az ablakos kisiparosKépKép
A pizza is nagyon fini lett, bár apája szerint több sót is rakhattam volna a tésztába, de szerintem pont jó voltKép Ezentúl is magam fogom gyurmázni a tésztáját, mert igen jó lett és nem gazdagitom a dr OetkertKép

Fru,
velem is előfordult ez a gondolat menetKép nincs tejcsi, mi lesz , főleg a mellgyuszinál pánikoltam be, amikor épp hogy annyit tudtam kipréselni a kettőből amivel már nem sirt Dani, akkor fejtem két hétig, de mondjuk ez a gyulladás miatt is volt, hogy elmuljon, utána szinét sem akartam látniKép Most is csak azért veszem néha elő, mert manó rászokott az átalszom az éjszakát projectre, istenke tartsa meg jó szokásást, és reggelre mindkét cici dugig, és neki elég az egyik tartalma, a másik meg megy a jégkockazacsiba ha nem vagyok lusta, ha lusta vagyok akkor a köv etetés előbb jön mint kéne, de ennek csak manó örül a legjobbanKép
Amig nem éri el a négyhót manócska, sokkal előbb korrigálható a kötöt csipő is, utána már macerásabb, ugy hogy hajrá, hidd el mindkettőtöknek jobb lesz, rövidebb idő alatt javul minél előbb kezdedKép

Ines,
most csak azért volt ennyi erőm, mert napközben itthon volt apája, mert megint éjjelre megy dolgozniKépKép és addig vigyázott pici fiára, mig én konyhatündért játszottam. Fini lett minden, a levesnek én örültem nagyon a pizzának meg apája, a sütinek meg mindkettenKépKép
Amúgy van amikor egy hétig készül valami kaja, és mire valóban megcsinálom, párom megjegyzi kajánul, hogy már megint ezt eszük, persze, mert egy hétig nem hallott mást mint hogy ez lesz a kaja, kaja meg sehol nem voltKépKép

Ann a muffinhoz annyit, hogy a gombás nagyon fini és gyorsan meg vanKép

Nah megyek mert úgy járok mint Rebike, mert a fiamtól leszakad a vállamKép és egy kézzel irni elég sokáig tartKép

Kisbuksi merre vagytok?

Akit kihagytam attól elnézést, de most a fiam az úrKép

puszmák
Ági és a sok kéz és sok láb Dani

Zita,
nekünk csak babasarkunk van, mert velünk alszik manó de itt a kép róla, nem nagy szám, viszont baromi praktikusKép

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok!
Ines! Mi holnap kapjuk meg a 3 hónapos szurit, házhoz jön a dokinéni. Szerintem mutasd meg Hannának a szurit, persze előtte jól felkészítve. Így talán kevésbé fél, amikor őt szúrják meg. Amikor nekem a terhesvérvétel volt, a tesó ott ült az ölemben közben és nézte. Egyáltalán nem okozott neki traumát.
Amikor utaztok, egye lenyomjátok a távot, vagy megalszotok vhol útközben?

Vic! Köszi a kérdést, jól vagyunk. A legnagyobbnak ma szedték le a gipszet a kezéről, hármaska (Marci) itthonmaradt hányás-hasmenésből kifolyólag, Vera úgy döntött, rendez egy kis nyűgös délelőttöt anyának, de túléltük. Ennél azért vannak sokkal nyugisabb napjaink is, hiszen napközben egyedül vagyok itthon a babával meg a háztartással. Ide most egy vigyori fej jönne, ha tudnék... Különben azért segítenek a nagyobbak, főleg olyankor amikor nem tudok azonnal ugrani a hívó szóra, lefoglalják. Teljesen földerül az arcocskája, ha meglátja a tesóit!

Fruzsi! Én se fejek! A kórházban még nem sikerült, különben pedig babás szobában voltunk, így bedurrani se tudott igazán, mert időben kiszívta mindig. Itthon meg valahogy nem volt rá időm... Én is izgulok, hogy mi lenne, ha velem baj lenne, dehát nem lesz!

Brigi! A tornára előre kell fizetni (és mennyit) vagy alkalmanként? Baj-e, ha egy-egy alkalom kimarad? A babakocsit tudom-e hol hagyni? Egyelőre ennyi, de lehet hogy pénteken már akár találkozhatunk is, úgy felcsigáztál!!!

Ági! A gombás muffinról hol találok bővebbet? Vannak új szilikonos formáim, és nagyon szeretem használni őket! A metroban még kapható, csak ajánlani tudom mindenkinek.

Húsvét: mi most készítgetjük a dekorokat, a lányok ismerkednek a matricafestéssel. Én kontúrozok, ők meg próbálnak festegetni. Mindenféle tavaszit készítgetünk. Dekupálni is fogunk valamit, de még nem tudom mit.

Ildikó
b_ildikó

SziasztokKép

Ildikó,
akkor látom te se unatkozol, mindig akad mit tenniKép Azért irigyellek a nagy családért, ez volt az én álmom is annak idején, de hát ember tervez isten végez, bár még nem teljesen adtam fel, sose lehet tudni, hogy a teso projectbe nem hozzunk össze mondjuk egy hármasiker kollekciótKépKép
A gombás muffinról bővebben ezen az oldalon találsz leírást, amúgy az további muffinok itt érhetők el, jó sok és nagyon finikKép
A mosoly elővarázsolása tök egyszerű : ) irsz egymás mellé, akkor a nézetben már nem irásjeleket hanem mosolygó arcocskát látsz, a vigyor : O egymásután a szomi jel : ( egymás után, a lényeg, hogy ne legyen köztük köz, és iráskor még csak a jeleket látod, de már az előnézetben a pofik tünnek előKép

Ines,
akkor jó kis utatok lesz, babó mennyire szereti az autókázást? Nálunk Dani, ha megy a feneke alatt az autó szépen elalszik, kivétel amikor már nagyon nagyon éhes, akkor sirdogál.

Tünde,
gratula a 4 hetességhez, akkor köztünk, pont 11 hét különbség van, mert ma voltunk 15 hetesekKép
Irtóra rohan az idő, ugy egybefolynak a napok, hogy sokszor gondolkodnom kell, milyen nap és hányadika vanKép

Nah dugulok, aludni kéne, de nem megy, nincs itthon apájaKép remélem ma nem ébred fel manó negyednégykor, mint múltkor, mert ő is érzi, hogy nincs apaKép

szép jó éjszakát

Árva Ági és Dani

Ui: Megköszönjük, ha szavaztok ránk, mi a 15 ös babák vagyunk itt, nagyon szépen köszönjük előre isKép

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok!Kép

Először is nagyon szépen köszönöm a névnapi üdvözleteket!!!KépKépKépKép

Sajnos nem nagyon tudtam visszaolvasni, csak átfutottam, hogy miről maradtam leKép Azért látom, hogy a babók szépen fejlődnek, csak az anyucik paráznak néha jó öreg anya szokás szerintKépKépKép

Csipővizsgálat:
a kórházban azt mondják rá OK, akkor az ott éppen jó volt, azután el kell menni még egy csipőkontrollra, majd utána ha úgy látják nem egészen tiszta a kép egy harmadikra is. Az UH azonban a legfontosabb!
Hordjátok csak a terpeszpelust.. gondolom nem valami kellemes, de tényleg nagyon hasznos!!! A nővérkém tapasztalatából beszélek.KépKép
Éduával, mivel fokozottan veszélyeztetett, anyukám, nővérem csípőficammal született, még többször kell vizsgálatra járnunk.
Na ezzel csk azt akartam mondani, mindegy mikor veszik észre, az a lényeg, hogy időben észreveszik és kezelikKép Fel a fejjel!!!!KépKépKép
Elfelejtitek majd hamar!

Havi oltások: a két oltás között négy hétnek kell eltelnie... Mi is csúsztunk már betegség miatt, és az előző szuri időpontját számítják nem a gyerek korátKép (már nem is emlékszem ki kérdezte ezt.. bocsi..:S:S:S)

Vic!
Dudu ugyanígy próbált felülni elég apró korűtól kezdve,folyamatosan hasizmozik még mindigKép Igaz, hogy csak most vasárnap fordult meg először, de az üléssel már nagyon haladnaKépKépKépKépKép

Mindenkinek millió-millió puszii!!
Bocsánatot kérek, mert nem tudtam mindenkinek válaszolni:S:S:S pedig szerettem volna..Kép

Megpróbálok aludni egyet..

Kérek új képeket!!!! "Havas" úr óta (aki egy tünemény!!!!!) nem láttam újat!!!KépKépKép

hicudzsi

Sziasztok

Vic,
ez úgy látszik nem véletlen, hogy tetszik Daninak Dorka, most láttam ,hogy egymás mellé kerültek a játékbanKép

Holnap megmutatom majd Daninak, tuti tetszeni fog nekiKép

Jó éjt

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Ági,
Képzeld, olyan cselesek, hogy egy gépről csak 1-et lehet szavazniKép
Dorka amúgy azért van még egyszer fent, mert a múlt hónapban más volt a száma a kép alatt, és más a táblázatban, így megtévesztő volt, s ismét "megadták a lehetőséget", hogy ebben a hónapban lehessen Rá szavazni.

Nagyon csini az a kép Daniról!!! KépEzt még nem is láttuk!
Mi most leszünk csütörtökön 11 hetesek.
Tegnap megnéztük Kispapival a képeiteket. Akkorákat nevetgéltünk, olyan találó képcímeket írtatok oda! A Tuti vagyok különösen nagyon tetszett.Kép

Na, megyek, majd még jövök.
Puszi!

Vic
Victoria

Sziasztok!

Ildikó!
Egybe húzzuk le a távot, szerintem Olival nem lesz gond, a Hannától jobban félek. Viszek majd színescsrkát, könyvet, újságot, meg játékot, amit fűzni tud. Meg perec vagy ropi, azt mindig kér, mikor autózunk. Meg imád zenét hallgatni, kedvenc cd-ket össze kell még szedni. Meg a gondolataimat, hogy mi mindent kell vinni.

Ági!
A muffinokat ki fogom próbálni!

Ines
ini

Szép jó reggeltKép

Vic,
azért mi szavaztunk ám rátok is, mert két gép van itthonKép Megmutattam Daninak, és ezt üzente hööö, ááááááá, guuuuuu, leforditva kb ennyit tesz: hát ez a minimum, hogy egymás mellett legyünkKépKép

Ines,
én ilyenkor leülök és csinálok egy listát, hogy mit is akarok vinni, utána állok neki összedni és pipálni, mert tuti hogy még igy is otthon hagyok valamit, és ezen már a cavinton sem segitKépKép
Muffinokhoz sok sikert és nem utolsó sorban jóétvágyatKép

Megyek mert kisbocs lassan elfogyasztja a kezét, meg a párnát, meg amit talál. Amugy rájött hogy mint a kukac olyan mozgással tök jól lehet közlekedni a nagyágyon igy egy percre sem lehet már otthagyni.

puszi
Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Lányok,
Kaptam egy nagyon humoros, de egyben gyönyörű irományt az anyasággal kapcsolatban. Akit érdekel, szóljon, és elküldöm mailben!

Puszi!
Victoria

Vic!
Nekem küldheted!Profilban van a címem.

Lányok!
Van valakinek tapasztaslata az ABC design kocsikkal?

Ines
ini

Ines,

Mail ment! Remélem, tetszeni fog Neked is!

Vic
Victoria

Noémi!
Ha mondasz egy telcsiszámot lehet, hogy tudok segíteni az ADSL-ben!
betty77

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a hasfájásal kapcsolatos hozzászólásokat továbbítom a nővéremnek és remélem hamarosan javul náluk is a pocakhelyzet.Kép Ő Gripe Water-t használ nulla eredménnyelKép Hát remélem, ha máskor nem 3 hónapos korában tovatűnik ez a fránya hasfájás.
Amúgy a Lactoherbet nekem is abba kellett hagynom, Zsanival bezzeg nem volt semmi baj vele.

Kicsit megkésveKép, de reagálok én is!Kép

Noémi!
Hallottam, hogy a mensi miatt kicsit megváltozik a tej, amit sok baba rossz néven vesz. Mostmár én is ismét magylány lettemKép és az első napokban Niki igen-igen fintorgott a tejcsire, de határozottan kijelentettem neki, hogy EZ VAN, NINCS MÁS!Kép A tényt elfogadva azóta ismét szépen szopizik.Kép
Oltás: Tudtommal legalább 1 hónapnak el kell telnie a 2 oltás között.

Betty!
Nikinek csak a 6 hetesen tetettük be a fülbevalót a kórházban, mivel nem mi vettük és csak nem sokkal előtte kaptuk meg. Persze le is szúrtak a csecsemősökKép, hogy miért ilyen "későn" hoztuk, amikor 1 naposan "kell" beletenni.

Ines!
Szorítok a szurihoz!Kép
Épp én is azon filózok, hogy Zsanit nem viszem magunkkal a oltásokra. Igaz neki csak októberben esedékes a 3 éves oltás, de egyre jobb az emlékezőtehetsége és hát elég lesz akkor megnyugtatni.Kép

Fruzsi!
Anno Zsaninak is terpesznacit kellett hordania(lazák voltak a csípői) éshát eléggé korlátozta a mozgásban, de utólag tudom, hogy megérte!Kép Igaz szegénykének olyan lilás csíkjai lettek a belső combikáján a fránya merev rész miatt.Kép Eleinte nem kimondott terpesznacit használtam, hanem egyszerűen egy textilpelust raktam összehajtogatva a lába közé, de emiatt jól le is szúrtak a 6 hetes kontrollon.Kép Utána kb. 5 hónapos koráig hordta a nacit és a köv. kontrollon nagyon-nagyon megdícsértek minket!Kép Ezután már csak 1 évesen(mikor már magától járt) kellett visszamenni. Szóval ne izgulj, a naci még nem jelent komoly gondot, de tényleg érdemes használni, hogy elkerüljétek a továbbiakat!Kép
Nekem is Chicco mellszívóm van, de sokaktól hallottam, hogy nem igazán jó. Én csak 1-1x próbáltam ki, de szinte semmit sem szívott ki(pedig volt tejem) Ezután megpróbáltam kézzel is és csodák csodájára rengeteg tejcit sikerült kifejnem. Nikinél csak az elején fejtem, de nekem CSAK a kézi fejés vált de, de az naaaaagyon!KépKépKép A lefejt tejről annyit, hogy Zsaninál 8-10 lityi(!!!) tejet fagyasztottam le(nem kellett épp senkinek anyatejKép) és mind a cicák ették meg.Kép Most fejés nélkül is lecsurog napi 1/2 deci, amit ismét a cicák esznek meg, mivel ennyivel nem foglalkozik az anyatejgyűjtő.

Annann!
Igenisértettem!Kép
Képek még nem nagyon vannak, mivel csak normál fényképezőnk van és csak most fogunk előhívatni egy 36-os filmet!Kép
Néhány kép azért már van Nikiről, de csak az első 1 hetéről: Niki albuma

Rólunk: Niki szépen növöget, éjszaka alszik, egyre többet "beszél", kezd hangosan nevetgélni és rengeteget alszik kint a kertünkben(amíg én a nagylánnyal mindenféle finomságot elvetünk). Tegnap voltunk fejlődésneurológián, mivel eléggé remeg Niki lába. Szerencsére semmi komoly baja nincs, az UH-on sem volt eltérés a kobakjában!Kép Sajna 2 órát kellett várnunk míg sorra kerültünk, ennek köszönhetően Niki eléggé rossz kedvvel került a dokihoz.Kép Írtóra behergelte magát, ráadásul én is elég nehezen viseltem a vizsgálatokat.Kép Tudom, hogy spéci vizsgálatokat csinált a doki, de rossz volt látni, ahogy a bömbölő Niki hol az egyik lábán lógatják, hol a másikon.Kép Na, a lényeg a lényeg 4 hónapos korára ki fogja nőni, ha mégsem akkor kell visszamenni.

Na, megyek! Balhézik a lány!Kép

Pussz
Szilvi + Niki
sztigris

Lányok azt hiszem kezdődő mellgyulladásom van Kép
Nagyon szenvedek! Szopi ezerrel a beteg ciciből (közben sírás- részemről), fejés, melegvizes borogatás-zuhany, masszírozás. Tudok még vele valamit csinálni?!

Tigri
tigribigri

Sziasztok!

Ann: gyakszikat mailben küldtem, így itt nem foglalja a helyet. elég terjedelmes, mert egy egyszerű gyakszit is olyan körülményes leírni..
ha valami nem vili, csak szólj!

Ildikó: hogy viseltétek a szurit? naggyon szorítottam nektek!
örülök, ha kedvet kaptál a tornához! egy alkalom 700ft, utána kell fizetni. ha jól tudom van bérlet ami azt jelenti 10+1 alkalom, ha jól tudom 6e-ft. De erre ne vegyél mérgetKép
Babakocsit sajna fel kell cipelni 1 emeletre,recepcióval szemben van egy kis hely, ott lehet hagyni. kedved és időd szerint járhatsz, ha egy hónapban csak egyszer, akkor csak egyszer, nem kéri rajtad senki számon természetesen. Sajna most pénteken nem tudok menni, mert tegnap kiderült, hogy Szegedre kell mennem, remélem te azért kedvet kaptál és elmész. Ha megtetszik, akkor jövőhéten találkozunkKép))

Vic: nekem is küldheted, ha minden igaz a címem a profilban van (most írtam be, remélem sikerült.)

búcsúzom, vár a háztartás...
puszi: Zsófi+Brigi
hálósipka

Brigi,
Mail ment!
Nekem is el tudnád küldeni a gyakszikat?!
Köszi!

Tigri,
Drukkolok, hogy mihamarab elmúljon a cicifájdalom.

Vic
Victoria

Sziasztok!

Hát elég termékenyek voltatok...
Zita(D):írtad ,hogy már mindenfélét esztek.A gergő most lesz 21 hetes én is fontolgatom a kóstolgatást.Az almát már "néztük"de nagyon szorulásos lett a pici tőle.Ti hogy kezdtétek?
Fejés:eleinte én is szenvedtem az elején elraklott zacskók szavatossága lassan lejár.És tényleg ki van ez a természet által találva.Mindig van annyi amennyi kell.Volt olyan,hogy a Gergő még pár kortyot tudott csak "kifacsarni"és azzal lett elég.Pedig ha valakinek volt oka bizonytalankodni nekem volt.Állandóan éhes volt a drága 3 hóig cicin lógott.Ma már átalussza az éjszakát,5* szopizik egy nap és nem csak az evéssel lehet megnyugtatni.tehát megy minden a maga útján...KITARTÁST
Képzeljétek el a geri sokat bukott ezért elvittem hasi ultrahangra.(hál isten semmi csak túleszi magát időnként).Olyan muris volt cumisüvegből kellett volna megitatnom ő sztrájkolt és egyfolytában azon mesterkedett,hogy hogyan tépje ki a doki kezéből a műszert és ezen sikongatva nevetett.A dokinak is tetszett a különprogram,bár a vizsgálat nem igazán volt sikeres mert egy kortyot sem volt hajlandó üvegből inni.Na megyek mert a baba itt ül mellettem a hordozóban és magának követel.puszi neketek
streitkriszti

SziasztokKép

Vic,
nekem is küldheted, cim a profilbanKép
Az a kép az tényleg haláli volt, valóban úgy tartotta a kezét mint aki épp azt akarja mondani, hogy tutiKépKép A másik kedvenc kéztartása a kisujjának az uri eltartása volt,akár résztvehetne egy előkelő ötórai teánKépKép az ujját már tudja hogy kell tartani, a teát majd megissza a cicibőlKépKép

Tigri,
amiket irtál azok a legjobb módszerek, hogy kevésbé fájon etetés elött langyos zuhannyal lazitsd fel a cicit, meg figyelj a helyes mellretételre, jól szembe legyen és ne csak a bimbót kapja be. +++++++++++++ energia a gyors gyulladás elmúláshoz.

Szilvi,
vizsgálat és várakozásKépKép Drukkolunk, hogy 4 hóra se hire se hamva ne legyen a remegésnek.
Meglestem a képeket, hát nem semmi haja van a lányodnak, nagyon cuki a kisruhájában amiben hazavittétek, nagyon szép baba.
Barátnőm ad le tejet, neki azt mondták, hogy napi egy deciért már kimennek, mondjuk ő napi 3 decit ad le.

puszi
Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Ági,
Mailt elküldtem!
Képzeld, nem lehet ismét elérni azt a szavazós oldaltKép

Vic
Victoria

Sziasztok!
csak egy gyors bejelentkezés, mert TAKARÍTOK, aztán meg tanulnom kell, mert lassan nekem is itt a vizsgák ideje, aztán még nem láttam belülről a könyvet!

Vic, Ági nem érhető el a szavazóoldal, pedig szavazni akartunk Matyival!!!

Kieg. a táblát, ferrakom, de a külön adatokat még csak Brigi és Tünde küldték el!!!Kép Így nem lesz belőle semmi...

Ha valki kimaradt a táblából, vagy szeretne bekerülni, légyszi az adatokat, Puszi Zita

<pre>
Anyuka Baba szülinap a baba születési adatai 2004.03.25-én tölti Testvérek baba névnapja anya szülinapja
Judit Léna 2004.02.28. 3980g/58cm 3 hét 5 nap
R.Tünde Kitti 2004.02.24. 3600g/50cm 4 hét 2 nap ápr.30 nov.15
Zazsa Benedek 2004.02.17. 3900g/56cm 5 hét 2 nap márc.21
Betty Lili 2004.02.16. 3550g/53cm 5 hét 3 nap
Fruzsi Márk 2004.02.16. 3700g/57cm 5 hét 3 nap
Rebi Levente Attila 2004.02.13. 2600g/50cm 5 hét 6 nap Csenge2001.11.7.
Fiona Benedek 2004.02.03. 3550g/53cm 7 hét 2 nap márc.21
Szilvi Niki 2004.01.28. 8 hét 1 nap Hanna 2 éves
Zsóf Gergő 2004.01.24. 3900g/57cm 8 hét 5 nap
Gigi Virág 2004.01.21. 3300g/48cm 9 hét és 1 nap
Detti Levente 2004.01.17. 3550g/56cm 9 hét 5 nap
Reé Ines Olivér 2004.01.16. 2950g/48cm 9 hét 6 nap
Andi Peti 2004.01.12. 4000g/55cm 10 hét 3 nap Kitti 4 és fél éves
Victoria Dorka 2004.01.08. 3500g/52cm 11 hét febr.6 okt.10
H.Szilvia Dorka(Dorina) 2004.01.06. 3500g/57cm 11 hét 2 nap
Noémi Liliána Eszter 2004.01.03. 2660g/51cm 11 hét 5 nap
Manóka ImreIstván 2003.12.30. 3330g/51 cm 12 hét 2 nap
Tigribigri Alexa Regina 2003.12.27. 2730g/54cm 12 hét 5 nap
Barnáné Ildikó Veronika 2003.12.25. 13 hét
Manga István Mátyás 2003.12.19. 3650g/56cm 13 hét 6 nap
Boróka István Zoltán 2003.12.18. 3850g/57cm 14 hét márc.8 és aug.20. júl.3
Ágiboszi Dániel 2003.12.09. 3440g/52cm 15 hét 2 nap júl.21 dec.16
Timi Kristóf Ádám 2003.12.08. 3550g/56cm 15 hét 2 nap Johanna 7 éves és Balázs 5 és fél éves
Kisbuksi Vencel 2003.12.03. 1560g/43cm 16 hét 1 nap
Heni Boldizsár 2003.11.13. 4000g/57cm 19 hét Barnabás 2001.09.21.
S.Emese Andris 2003.11.08. 3160g/52cm 19 hét 5 nap 17 és 14 évesek
Annann Hanna 2003.11.04. 3490g/56cm 20 hét 2 nap márc.28
Kriszti Gergő 2003.10.31. 3750g/60cm 20 hét 6 nap
Hicudzsi Édua 2003.10.30. 3800g/54cm 21 hét
Pindur Dani 2003.10.21. 3120g/55cm 22 hét 2 nap
Brigi Zsófi 2003.10.01. 3200g/51cm 25 hét 1nap
Dzita Ferenc Mátyás 2003.09.29. 3200g/51cm 26 hét 3 nap dec.3 dec.27</pre>

Utolsó 2 oszlop a tesók elé fog kerülni, ha megírják a többiek isa dátumokat.Bocs de nem tudom a névnapokat visszakeresgetni, arra mér végképp nincs időm.Kép
zitus

Szia Zita!

Kicsit lemaradtam...Milyen külön adatokat küldjünk?
Amúgy tök jó így a tábla, mert látni fogjuk, kinek mikor van a mije! Kép

Vic
Victoria

Sziasztok,

Vic,
én se tudtam elérni az oldaltKép
Emailt megkaptan, nagyon szépen köszönöm, egy jót pityeregtemKép

ÁgiKép

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Zita,

elküldtem a plusz adatokat a forumon nem publikus tábláhozKép

Vic,
cim, telcsiszám, hogy el tudjuk érni egymást, erről csinál Zita egy külön táblátKép

ÁgiKép

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Zita!
Oli 3940 és 59 cm-rel született. Nővérkéje, Hanna 2 éves. Névnapja Olinak nov.21 a névnap, de az én szülinapom június 23-án van.
Ines
ini

Lányok csak egy gyors bejelentkezés:

Nem tudok gyakran jönni, mert még mindig matekot tanulok. Az első ZH sikerült, de még egyet kell irnom, ami 3-nál jobb, mert csak akkor uszom meg a nagyvizsgát. Kép

Alvás témával nagyon szarul állunk. Éjjelente csak 5 órát tudok összesen aludni és azt is 3-4 részletben!!!
Már tiszta zombi vagyok!
Az én kicsi Zebim egész nap (24 óra alatt) nem alszik többet kb. 12 óránál. Igy szinte folyamatos ügyeletben vagyok. Amikor ébren van, akkor szinte mindig kézben van és figyel. Nem lehet vele csakugy ülni és bambulni, hanem játszani kell vagy jönni-menni. Pedig a mult héten már elég sokat el volt egyedül az ágyában, de most romlott a helyzet. Kép Lehet, hogy az időjárás miatt?

Tegnap voltam 6 hetes kontrolon a nőgyógyásznál. Képzeljétek, azt mondta, hogy ugy regenerálódtam, hogy meg sem lehet mondani, hogy hüvelyi uton szültem. Kép Szerinte ugy néz ki, mint egy 18 éves lányé és ezt higgyem el neki, mert már sokat látott. Kép (lehet, hogy ezzel önmagát akarta fényezni, mert ő csinálta varrást. Kép)

Viszont feltett egy fontos kérdést: Hogy képzeltük el a fogamzásgátlást? Mert lassan ideje lépni ezügyben, ha nem akarunk hamarosan gyereket.
Én ezen még nem is gondolkoztam eddig.
Már vagy 5 éve nem szedtem fogamzásgátlót, mert nem lett volna baj, ha beesik egy baba. (azért nem kapkodta el a Zebi Kép)
De most, hogy megvan a kvóta, egy pár évig biztos, hogy nem szeretnék terhes lenni.
Azt mondta a doki, hogy szülés után 3 hónapon belül ideális lehet (meg sokkal könnyebb) feltenni egy spirált.
Bár azért mostanában nem a sex-el telnek a napjaim. Elöbb ki kéne aludni magam. Kép Kép Kép
Ti hogy álltok ezzel a témával?

Kisbuksi Boldog szülinapot!!!

Tigri: Remélem nem fáj nagyon-nagyon a cicid. Jobbulást!
Ja még egy tanács: váltogasd a szotatási pozt, hogy minél több irányból ürülhessenek a tejcsatornák. Ha lázas vagy, igyál sokat!!!
Én a hónom aljára néha tettem hüvös vizes borogatást , hogy nehogy odáig terjedjen a gyulladás.

Fiona
fiona

Tigri!
Én is azt tudom javasolni, amit Fiona: próbálj változtatni a pózokon. Nekem oldalról(majd a hónaljamnál) nagyon nehezen ürül a tej, így cselhez folyamodtam és a leányzókat időnként úgy is etettem, hogy a hónom alá vettem őket.KépKépKép Így a kényes részekről is sikerült kiüríteni a tejcsit.Kép

Zita!
Ha lehet, mi is szeretnénk bekerülni a táblázatba.Kép
Szilvi, Niki, 2004.01.28, 2950gr 48cm, Zsani 2001.10.17, szept. 10, máj. 24.
Köszi!

Ági!
Köszi a drukkot és a hajbókot Niki nevében is.Kép Sokan megcsodálják a nagy haját, de ilyenkor megemlítem, hogy van akinek ennél nagyobb haja van...ugye Vic?Kép
A tejleadással kapcsolatban: tudod Zsanival, itt vidéken még a napi 4dl-ért sem ugrándozott senki.KépKépKép Hihetetlenül sajnáltam a dolgot, ráadásul nem kis szenvedéssel járt, mire sikerült kicsit lejebb apasztanom a tejemet.Kép Ha Pesten laktam volna simán leadhattam volna, de ide nem jönnek ki érte. Itt csak a háztól-házig szállítás megy, amit a védőnő intéz(ha intézKép). Én nagyon szívesen adnék most is anyatejet, sőt ha elkezdeném fejni tuti napokon belül leadóképes mennyiségem lenne, csak tudnám, hogy kell valakinek...

Fiona!
Spirálról nem tudok nyilatkozni. Én sosem szedtem tablettát és úgy tűnik ezután sem kell, mivel visszatért a mensim a régi kerékvágásba. A dokim bizti ami bizti felírt tablettát, ha mégsem jött volna meg rendesen. Mi naptári módszert használunk és az én esetemben eléggé megbízható...Szóval nálunk ez van.

Szilvi
sztigris

<pre>
Anyuka Baba szülinap a baba születési adatai 2004.03.25-én tölti Testvérek baba névnapja anya szülinapja
Judit Léna 2004.02.28. 3980g/58cm 3 hét 5 nap
R.Tünde Kitti 2004.02.24. 3600g/50cm 4 hét 2 nap ápr.30 nov.15
Zazsa Benedek 2004.02.17. 3900g/56cm 5 hét 2 nap márc.21
Betty Lili 2004.02.16. 3550g/53cm 5 hét 3 nap
Fruzsi Márk 2004.02.16. 3700g/57cm 5 hét 3 nap
Rebi Levente Attila 2004.02.13. 2600g/50cm 5 hét 6 nap Csenge2001.11.7.
Fiona Benedek 2004.02.03. 3550g/53cm 7 hét 2 nap márc.21.
Szilvi Niki 2004.01.28. 2950g/48cm 8 hét 1 nap
Zsóf Gergő 2004.01.24. 3900g/57cm 8 hét 5 nap
Gigi Virág 2004.01.21. 3300g/48cm 9 hét és 1 nap
Detti Levente 2004.01.17. 3550g/56cm 9 hét 5 nap
Reé Ines Olivér 2004.01.16. 3940g/59cm 9 hét 6 nap Hanna nov.21 jún.23
Andi Peti 2004.01.12. 4000g/55cm 10 hét 3 nap Kitti 4 és fél éves
Victoria Dorka 2004.01.08. 3500g/52cm 11 hét febr.6 okt.10
H.Szilvia Dorka(Dorina) 2004.01.06. 3500g/57cm 11 hét 2 nap
Noémi Liliána Eszter 2004.01.03. 2660g/51cm 11 hét 5 nap
Manóka ImreIstván 2003.12.30. 3330g/51 cm 12 hét 2 nap
Tigribigri Alexa Regina 2003.12.27. 2730g/54cm 12 hét 5 nap
Barnáné Ildikó Veronika 2003.12.25. 13 hét
Manga István Mátyás 2003.12.19. 3650g/56cm 13 hét 6 nap
Boróka István Zoltán 2003.12.18. 3850g/57cm 14 hét márc.8 és aug.20 júl.3
Ágiboszi Dániel 2003.12.09. 3440g/52cm 15 hét 2 nap júl.21 dec.16
Timi Kristóf Ádám 2003.12.08. 3550g/56cm 15 hét 2 nap Johanna 7 éves és Balázs 5 és fél éves
Kisbuksi Vencel 2003.12.03. 1560g/43cm 16 hét 1 nap
Heni Boldizsár 2003.11.13. 4000g/57cm 19 hét Barnabás 2001.09.21.
S.Emese Andris 2003.11.08. 3160g/52cm 19 hét 5 nap 17 és 14 évesek
Annann Hanna 2003.11.04. 3490g/56cm 20 hét 2 nap
Kriszti Gergő 2003.10.31. 3750g/60cm 20 hét 6 nap
Hicudzsi Édua 2003.10.30. 3800g/54cm 21 hét
Pindur Dani 2003.10.21. 3120g/55cm 22 hét 2 nap júl.21
Brigi Zsófi 2003.10.01. 3200g/51cm 25 hét 1nap
Dzita Ferenc Mátyás 2003.09.29. 3200g/51cm 26 hét 3 nap dec.3 és febr.24 dec.27</pre>

Ines: ezer bocsi! összefolytak a sorok: a Szilvi adataival a tieid!Kép

Vic, Ági: kösz az adatokat!

Tigri: jobbulást ciciknek!

Fiona: matekKép én szeretem!!!

légyszi ha gond van a táblában szóljatok, mert most már igencsak sok az adat, lehet hogy keverem!!!

ADATOKAT: telcsi, cím,emil küldjétek!!!!
zitus

Hello!
Zita!
semmi gond! Hanna egyébként 2002.01.09-én született, azt nem írtam le.

Fiona!
nekem a doki hormonspirált javasolt, amit 5 évig lehet bent hagyni. Lényegesen kevesebb hormont tartalmazz, mintha gyógyszerbe vennéd be.
Még én sem döntöttem el, de azért, mert félek a felhelyezéstől egy kicsit. Azt mondták, hogy nem fáj, csak kellemetlen. Az éppen elég.

Ines
ini

Vic: bocsi elcsesztem az emil címet, minden ékezet nélkül használom. elküldenéd még egyszer???
emil címet kijavítottam a profilban.
köszi!!!
Brigi
hálósipka

Sziasztok lányok!

Hááát, ez nem semmi a hozzászólások száma.. ilyen aktív topicot..Kép
Mindenkinek köszönöm, aki válaszolt, nagyon-nagyon jó, mert én igazán ezt szeretem: a sok-sok tapasztalatot, arra, amit a kórházban 2,5 perc alatt odavetettek, miközben arra koncentráltam, hogy röfögi le ne essen, nem igazán építhetek. Szóval köszönöm.
Feltettem ezt a szocialista műremeket a gyerekemre. Most mit írjak? EGÉSZ nap sírdogált. Ő. Tegnap a hanját nem hallottam, éjszaka 6 órát aludt. Most alszik a kis drága. Tudom, hogy a célért mindent, de nem lehetett volna ezt a terpeszizét kicsit korrektebbül legyártani?

Szilvi! Jó, hogy írtál, a védőnő felvetésére majdnem elcsábultam a textilpelenka irányába... de nem fogok.
Azt nem tudod, mennyit KELL 24 óra alatt rajta lenni? Tudom, hogy minél többet, na de szopiztatni nem tudom így de még felvenni is nehezen. Majd csak belejövünk. Meg persze tornáztatom sokat, csak számít az is, nem?

Óh.. felkeledezik a kis drága.
Majd visszajövök.

Puszi mindenkinek:

Fruzsi
cinderella

Sziasztok!

Vannak híreim Juditékról, bár nem túl kellemes. Kaptam sms-t Judittól: "Hétfőn megműtötték Lénát pilorus stenozis-szal (vbél-gyomor köztizáróizom vastagodás/elzáródás). Már jobban vagyunk. Szombatig biztos maradunk. " Remélem Léna hamar rendbe jön. Drukkolok nagyon!

Ági, köszi! Kép Igen, iszonyú gyorsan rohan az idő. Egyébként nekem is sokszor összefolynak a napok, csak nézek nagyokat, hogy megint eltelt egy hét.

Vic, nekem is küldheted az irományt.

Tigri, remélem sikerül hamar kigyógyulni a mellgyusziból. Kép

Fiona, sok sikert a matek vizsgához! És gratula a kontrollhoz! Kép

Zita, minden elismerésem a táblázat kezeléséért. Tényleg jó sokan lettünk! Ami persze nagyon jó dolog. Kép

Ma voltunk tanácsadáson. Szerencsére minden rendben Kittivel. A súlya 3,70, tehát mégiscsak szépen hízik. Azt mondta rá a doktornéni, hogy tökéletes, gyönyörű baba. Kép

Itt egy kép az 1 hónapos Kittiről:
Kép

Pusza mindenkinek,
Tünde
rtünde

Sziasztok Kép

Hűha, szép termés!
Ági, köszi az almatortát fénypost Kép Én mindig magam csin. a pizza tésztát, apa imááááádja, eg yhéten 7x tuti lehetne az! Ja, nem biztos, mert még lasagne is 7x KépKépKép
Most nem lehet szavazni Kép

Ildi, mi újság szuri ügyben? Bár nektek már rutin Kép
Az én muffinformám is szilikonos - isteni!!! Ha gondolod, küldök receptgyűjteményt - Dettié, nagggyon jó!

Szilvi, Hami füle szombaton lesz kifúrva - majdnem 5 hónaposan. FÉÉÉÉÉÉLEK!!! De nem én fogom le, azt aztán nem! Én csak megnyugtatom! Kép
Niki nagyon édike! hazahozós ruha tényleg csinibini Kép Remélem kinövi a lábremegést!

Brigi, gyakszikat köszi, még nem volt erőm kipróbáélni, de beszámolok, amint sikerült Kép

Kriszti, örülök, h semmi gond nem volt az UHn!

Zita, bocsi, tényleg nem küldtem az adatokat Kép Szégyell-szégyell! Mindjárt megy!Kép

Fiona, ez a zombulás nem valami jó hír Kép Matekhoz megy a drukk! Szerintem az időjárás nagyon közrejátszika nyügiben. Hami a pocakban is érzékeny volt az esőre. Most 2-3 napja nem lehetett vele bírni. Leesett a nagy eső és rendbejött! Kép
Ha nem akartok babát sztem legjobb az 5 évig jó helyi hormonális hatáson alapuló spirál - remélem jól írom Kép - ja, látom Ines is így gondolja.

Tünde, köszi a híreket Juditékról, írd meg majd hogy hogy vannak, egy ideig biztosan nem néz be! Remélem, majd hamarosan jön és elmeséli mi volt+ jobb hírekről számol be! Szegénykém KépKépKép
1 hónapos Kitti csaoda aranyos, te, nagyon nő ez a lány!!!

Jelentem, kevés a habtapink, ugyanis folyton lekúszik róla a gyermekem... úgyhogy venni kell még! KépKépKép Ha elfárad, akkor még csak hátra tud, egyébként meg egész ügyes Kép

Pusszancs
Ann
annann

Zitus, mentek az adatok Kép
annann

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?