Sziasztok
)
Ines - hááát, a hintát kapta
Pedig én nem vagyok híve a korábban odaadott ajándéknak, de most az egyszer kivételt tettünk - úgyse tudtuk volna eldugni
No meg kap egy kis műanyag-gumi autót - azt még nem kapta meg!
És a te Hannád? Egyébként ti hogy szólítjátok?
Ági, vettünk pelust is, biztos ami tuti
de állítólag az új cuccokból nincsenek akkora akciók a börzén, úgyhogy lehet, h kihagyjuk.. Aki volt már, az mit mond erről? Nekünk főként etetőszék kéne, meg max. pelus. Nyári cuccokból már jól állunk
Timi, bizti fog tetszeni Johinak
) Nem félünk, vezetünk!!!!
Majd szorítok!!!
Vic, köszi a beszámolót, nagyon ügyes a csemete. Jó 5 let ez a csip-csip csóka, én még nem is énekeltem neki
Persze 600 másikat igen, de ez még nem jutott eszembe. Pelusozást ne is mondd - egy kinlódás. Leteszem hanyatt, odanyúlok a pleusért, hason van, visszafordítom, megpróbálom levenni róla a pelust, eközben 3x hasra fordul... stb stb és t9zenötödszörre talán sikerült is
Ha adok valamit a kezébe, akkor jobb
Hátrafelé stabilan kúszik
előre még csak néha sikerül, ha valami iszonyúan fontos! Asszem ma megint fogzós nap van
Ezek vannak
Ja, a hintában duma az megmaradt, be kell neki sz@rni
Én úúúúúúúúúúúúúúúúútálom a csokinyuszit + a csokimikit is
merthogy tejcsoki. És én az étcsokit szeretem nyaminyamiiii. Nem is gondolkodtam ezen a húsvéton... igazából mi a locsolkodás-cuccot nem tartjuk, mióta kinyílt az értelmem - vagy összement, ezt nemtom
Hűha, Boró, szunyogháló nem is rossz 5let. Én még csak hordozóra valót láttam, de figyelni fogom
Zoltánod nagyon ügyeske
Szerintem nem is egyformákat mondanak ezek a csemeték
Sztem Hami giiii-t meg gééééé-t nem is mondott. Ejóó, Ajóóó, Góóó, Ejógó, Ebú, Embú, Dzzzzla, aja (mi ezt hívjuk anyának
bár mond annnyát is ) meg ilyenek mennek. Apa, baba, mama még sehol
Az a legjobb, amikor a szájában van a keze és úgy dumál folyamatosan, egy szót se lehet érteni - mint Ágiéknál
Szorítok, hogy mostmár sikerüljön beköltözni - azért ez tényleg nagyon kaka helyzet
Boldog névnapot neked is és Hicunak is!
Köszönjük a névnapi kívánságokat, de majd csak vasárnap lesz
Fru, örülök, h ránknézel végre!
Betétes rugit? Ez pelusban is van, az nem lenne praktikusabb? Azt a rugi fölé kell adni. Mind1. Sztem, ha tornásztatod + hordja max 1-2 hónap, de majd ha mentek kontrollra lehet, h csökkentik az időt pl. nem kell egész nap csak x órát hordani. Nagy baj tutira nincs, de jobb félni, mint megijedni - szerintem. A kötött csípő akadályozhatja a későbbi mozgásban, azért kell.
Nekem sem igazán van lefejt tejem, ui. én max 20 millit tudtam fejni 2 mellből, de inkább csak 10et. Egy pici van, de sztem nincs fél liter
és azt se fejtem, hanem a tejgyűjtő kagylóba folyt ki. Valszleg jól csináltad, csak ez máshogy húzza, mint malackád kis finom szája, úgyhogy evvan
Egyébként nekem nem fájt, amikor fejtem (Aventtel), pedig véresre volt sebesedve mind2 cickóm.
Mostmár tessék jönni gyakrabban, jóvan???
Még annyit, hogy Buksika nagyon akarna jönni, de vmiért nem engedi írni a rendszer... Majd jön
Pusszantás
Ann