Sziasztok!
Köszönöm a szívélyes fogadtatást!
Mmanya
Köszi, akkor alkalomadtán jövök a homeos kérdésekkel.
Tegnap megmértem Dávidomat, mert annyira kétségbeestem már a nem evése miatt. 18 kg-t mutatott a mérleg
, úgyhogy nagy baj nem lehet.
(kb. 1,5 kg-t hízott 2 hónap alatt)
A 2. terhességet nem viseltem túl jól, paráztam mindentől, előtte volt egy missed ab-m is, így a várandósságot már annyira nem, de egy pindurka újszülöttre már nagyon vágyom, és a szülést is nagyon várom már! Nekem nem jött össze túl sokáig a szoptatás, és most szeretnék mindent megtenni, hogy a 3. baba szopizhasson legalább fél éves koráig. Húú, de jó lenne akár egy éves korig szoptatni.
Ildi
Szerintem az nem baj, ha karrierista vagy! Valahogy csak meg kell alapoznod a jövődet! A mai világban (na jó, a régiben sem) elég nehéz egy nőnek érvényesülnie. Büszke lehetsz, hogy ez neked sikerül!!
Sziszkó
Miért nem melóztok? Spórolásból?
Brigi
Olyan jó, hogy ilyen kitartóan fogyózol!
Nagyon ügyi vagy!
(én is örülök, h újra egy topicban vagyunk
)
Az én bajom csak az a fogyival, hogy csak hasról nem lehet fogyni, pedig én máshonnan nem szívesen adnék le egy dekát sem. Másfél éve alig voltam 42 kg
, úgy néztem ki, mint aki most jött haza egy k.táborból....
(nem is értem, hogy eshettem teherbe) A hasam meg akkora, mint egy félidős kismamának.
Kima
Én is nagyon drukkolok nektek, hogy spontán sikerüljön a tesó!
Susy
Már írni akartam többször is, mert a másikban is olvastam a cisztádról. Én úgy estem teherbe Zétivel, hogy a jobb petefészkemben volt egy 2 cm-es ciszta. Sokáig ott is maradt, izgultam, hogy mi bajt okoz majd, de a 12 hetes Uh-n már nem volt ott. Tudom a tiéd nagyobb is, és a méhszájnál tényleg elég rossz helyen van, de bízom benne, hogy a Tiéd is fel fog szívódni!
A második baba, ha azonos neműek nem vesz ki sok pénzt a pénztárcából. Más a helyzet, ha eddig csak rózsaszínben láttad a világot, és jön egy kukacos. A harmadik babát annak reményében merem bevállalni, hogy megmaradnak a szociális juttatások, mint pl. nagycsaládosok adókedvezménye (pont most olvastam, hogy jövőre már nem lesz adókedvezmény!
), suliban ingyen tankönyv, étkeztetés. Nem mintha az állam pénzére számítanék......, de tudjátok az a szőrnyű, hogy az embernek azon kell gondolkoznia, hogy mennyibe fog nekem kerülni egy gyerek, két gyerek, vagy ne adj isten három gyerek. Bevételi oldal, kiadási oldal, mintha csak egy vállalkozást könyvelnél. (terveinkben 4 kölök szerepel, de nem hiszem, hogy be mernénk vállalni. nem akarom megölni apát, így is 7 napból 6-ot melózik, és még így is hónapról-hónapra élünk) Én már abban sem bízom, hogy a kormányváltás jobb helyzetet hoz magával. Ebből a szarból nem lesz egyszerű kivánszorognunk, és mindig mi középosztály húzzuk a rövidebbet.
Bocsi, biztos sok voltam, meg tömör.
Visszaolvastam, és pár gondolat megragadott. Na meg örülök, hogy írhatok!
Közben
Sziszkóról is olvastam, és szorítok Neked, hogy ne veszítsd el az állásod, az lenne a legjobb,ha minél előbb kétcsíkos lennél!
Brigi
Nem vagyok benne biztos, és engem is nagyon érdekel Ildi válasza, de szerintem az előző évet nézik a tp-nél. Szóval a te múlt éved még "vegyes", így egész jó lenne az alapod, ami viszont meg a Tgyásnál ugyebár sokat számít.