sziasztok lányok!
először a legfontosabb: Patri, nehari, hogy nem vettem időben az adást
jövő héten bepótoljuk azt a talit. addig javulgass, mert olvasom, hogy nem vagy jól...
Dodó, gondoltam rád emiatt a vizsgálatos hajcihő miatt, meg úgy az egész szitu, hogy külföld, de nem jutott semmi okos, vagy vígasztaló az eszembe, de látom, nem olyan könnyű téged kétségbeejteni...
ezz azz!
...én néha örülnék, ha apa éjszakás lenne, de esélyem sincs, mert vállalkozzsó
nagyon cukker, meg minden, de néha szeretném, ha a Láng gépgyárba nyomná és nem itthon
nagyon cukribárány képeket láttam a babókról, valaki írta, hogy mééég, na én is csatlakozom: méééééééééééég!
szegény kis beteg manóknak jobbulást, az anyukáiknak meg kitartást
Kata, ill. Julcsi (csak téged nem ismerlek
) egy kicsit összeszorult a gyomrom a prüntyi hallatán, eszembe jutott az a néhány első nap... az a totális zűrzavar, ami az első pillanatban elöntött... a begyulladt mellek sírva gyömöszölése, meg hogy jajistenemmileszvelem? éhes a baba, elég-e a tejem, lélegzik-e, mert nagyon "csend" van... és hát a seb (én is császáros), meg az a rohadt fejfájás 3 napig
igen, az első pillanatban betojtam kicsit, de ránéztem a kis "produktumra" és a kérdés nem volt kérdés, az összes depi elmúlt, ahogy jött
így utólag minden pillanat neagyon értékes nekem abból az időből, mert olyan "intenzív" volt...
végül lenne egy kérdésem:
van-e valakinek
tapasztalata, vagy véleménye a bébikomp, bébitaxi, hintaló stb ügyekben? azt is megmondom, hogy miért: a kiscsajt hurcibáljuk családról családra, igazán sok időt nem töltünk sehol, de szükség lenne vmi kis helyet foglaló tartóra a művésznőnek, de az utazóágy hatalmas és nehéz is...