Új privát üzeneted érkezett!

Beja!!!! szió..KépKép
Igen, 5-re megyek, aztán minden érdeklõdést kielégítek KépKép
Remélem nem lesz semmi komoly!
Jja, küldtem emilt, egy tucat fotóval!Kép

Pucúr!
Annyira édes...KépKép
Nagyon jók ezek az Anne Geddes képek!
Szoktam néha nézegetni...mintát veszek..Kép

Ancsi
Ancsi

Sziasztok Lányok!

Lehet hozzátok még pár kérdésem.

Ti hanyadik napon kezdtek el tesztelni, általában?
(Én már 20. nap körül mindig majd megőrülök, de azért nem veszek tesztet.)

E. doktornő itt a társalgóban írt a hőmérőzésről, szóval itt érdemes keresni.
Norci

Üdv,
Akit érdekel és tud angolul, találtam egy oldalt a duphastonról.
[url=http://femail.netdoctor.co.uk/medicines/showpreparation.asp?id=874" TARGET="_top]http://femail.netdoctor.co.uk/medicines/showpreparation.asp?id=874[/url]

Ha valakit érdekel és nem tud angolul, magyarul idebiggyeszthetem a lényeget.
Üdv, Móni
mj

Norci,
Feltétlenül érdemes kivárni azt az idöt amikorra a mensidet várod + 1-2-3 nap. Attól függöen mennyire tudod leküzdeni a kiváncsiságodat. Tesztet pedig vehetsz, tartsd otthon, hátha pont hétvégén kellene és persze pont akkor nincs!
Puszi,
Moni
mj

Előbb nem tudtam befejezni a kérédseimet, mert jöttek a kollegáim. Szóval mit tudtuk ti a MACA-ról, mire hat, hol kapható, recept nélkül, lehet-e orvosi felügyelet nélkül szedni?

Puszi.
Norci
Norci

Móni!
szerintem a magyar változatot mindenki szívesen venné, úgyhogy én személy szerint várom a duphastonról szóló infókat!
Köszi!!!!
Ancsi
Ancsi

Beja!

Te olyan aranyos vagy. Rád mindig lehet számítani.
Reggel már kezdtem elkeseredni, de ti itt a Babaneten mindig tudtok jó tanácsokat adni és jól esik a biztatásotok.
Reggeli pisibõl teszteltem, de valószínû hogy azt fogom kipróbálni amit mondtál.

Köszi mindenkinek

Ancsi!
Neked meg szorítok, hogy ne legyen semmi baj.

Andi
Andi
Andy

Lányok!

Köszi a vigasztalást már sokkal jobb kedvem vanKépKépKép

Ancsi!
A dokimnak volt már ilyen paciense, ő IKREKet szült ilyen méhhel.Kép
Ugyhogy én OPTIMISTA módjára biztos vagyok, hogy sikerül, csak idő kérdése.
Szoritok neked délután biztos minden rendben lesz!

Mi mindig a PREGO Color tesztet használtuk, szinváltos. Kimutatta egyértelműen az eredményt, habár én a 37. napon csináltam.

Lányok, ha lehet orvosi ellenőrzés nélkül semmit se szedjetek, ez nem játék!
Györgyi
Györgyi

Ok, itt van az infó:

Megpróbálom pontosan lefordítani:

DUPHASTON avagy Dydrogresterone.

Szintetikus hormon hasonló a természetesen termelödö progreszteron hormonhoz. Széles körben használatos, menstruációs panaszoktól kezdve a szervezet progreszteron hiányáig.

A nöi szervezetben a progreszteron felelös az egészséges endometrium kialakulásáért (méhnyálkahártya). A szervezet a ciklus adott szakaszában termel progreszteront, melynek során a méhnyálkahártya megfelelö vastagságú lesz. Amennyiben a megtermékenyített petesejt nem tapad meg a ciklus utolsó napjaiban a progreszteron szint lecsökken és mensi formájában távozik. Amennyiben a petesejt megtapad a progreszteron szint magas marad.

Mindezeken felül Duphason használatos különbözö menstruácós panaszokra, mint pl. kimaradás, rendszertelen, fájdalmas mensi esetén, meddöség esetén, elömensi esetén (trutyi), és endometrosis esetén. Továbbá használatos az ösztrogén szint csökkentésére (vagyis a férfihormon csökkentésére) és menopauza esetén hormonkezelésként.

A méhnyálkahártya megvastagításával megelözi a vetélést és a sorozatos vetélést (tudom erre van egy szó csak most nem jut eszembe). Ja igen habituális vetélést.

A Dydrogesteron általában adott napokon szedhetö attól függöen, hogy mi a probléma.

Mire használják?
- hasi fájdalom, terhességi vérzés alatt, veszélyeztetett terhesség esetén, habituális vetélések esetén
- hasi fájdalom menstruáció alatt - dysmenorrhoea
- menstruáció elmaradása esetén
- endometrosis
- nöi meddöség
- rendszertelen mensi esetén
- elömensturációs szindróma esetén
- magas ösztrögénszint esetén.

Figyelmeztetés:
- nincsenek ellenjavallatok
Nem használható
- nincsenek ellenjavallatok
(megjegyzés: máshol olvastam, nem ajánlott cukorbetegség, szívpanaszok és egyéb szervi panaszok esetén)

MelléktüneteK.
fejfájás, szédülés, börviszketés, mellérzékenység, menstruációs pecsételö vérzés a ciklusok között.

Még máshol olvastam: Európában a leggyakrabban alkalmazott hormonpótló gyógyszer.

Hát ennyi, remélem segítettem.
Moni
mj

Moni!
Köszönjük az infót, nagyon aranyos vagy!!!!
Isten fizesse! Kép Kép Kép
Cincérke
Cincérke

Pucur, edi a kep, bar mar foghatnank.... es igy legyen!, hadd szenvedhessunk az allando baba-keszenlettol karikas szemekkel, fajo-feszulo cicikkel... KépKép

Andi, furi, mert en azt hallottam, ha halvany is a csik, de OTT VAN, az egyertelmuen terhesseg, csak meg a korai szakaszaban nezted meg. Bizti, hogy a novered nem terhes?

Kriszti, ok, de volt benne egy szokapcsolas - ...peteeres=ovulacio... oooooKép

Moni, nyertel, es jo kerdes, a valasz, marmint arra, hogy hogyan befolyasolja a mensit...., hat az engem is nagyon erdekel. Az en hozzaallasom, Duphaston nelkul, ha terhes is lennek, elmegy a baba, mint ahogy elment ez ev januarban, eloszor csak pecsetelt, nagyon fajt a hasam, aztan omlott... a fenebe is. Es most mondok egy iszonytato lehetoseget: lehet, hogy azert nem jott meg meg, mert a Duphaston stimulalja a mehet, es ugymond elhiteti vele, hogy terhes, de 22-en ugyis kiderul az UH-on.. addig meg szedem, persze, ha megjonne, abbahagyom.
A masik kerdesedre, igen, ha a sargatest-hormon szintje alacsony, akkor azt allitja be, es igy eselyt ad a megtermekenyult petesejtnek a beagyazodasra, ami NEM megy vegbe alacsony progi-szintnel, ill.ha vegbe is megy, nem tokeletes = barnas folyasok es esetleg elmegy a baba. Andi, inkabb ezt felejtsd el! joooo?

Ja, barnas folyasom nem mindig van, csak amikor terhes vagyok, es nem szedek Duphastont, regi formajaban Turinal-nak hivtak, a Duph.az ujabb valtozata, es van meg egy, az most nem jut az eszembe.

Andi, azt kerdezted, nem okozhat-e valamit. Most en is visszakerdeznek: Ha a nogyogyik siman felirjak -affele probaljuk meg ezt is alapon- a szinten progi-szint emelo Closti - kurat es a tuszorepeszto szurit, <U>es megteszik!</U>, es elmeletben nem okoznak gondot -feltetelezem en veluk egyutt-, akkor miert okozna gondot, ha azt a mar eleve mestersegesen felemelt progi szintet a megtermekenyules utan is fenntartaniuk. Hat en pont ezt csinalom, es remelem, jo lesz. Mert meg veletlenul sem akarom elvesziteni, ha esetleg terhes vagyok. Ha meg nem, annyi baj legyen, abba fogom egy ido utan hagyni.

Ja, Lora dokija szivszelhudest kapott attol, amikor Lora elmeselte, hogy recept nelkul, meg csakugy, hasra utve szedheti valaki a gyogyit. DE szerintem ez a doki attol is szivszelhudest kapott volna, ha tudja -megjegyzem, tudja!!!- hogy kollegai tobbsege ezzel kezeli /closty/ az atmeneti meddosegunket.... most legy okos, kisokos!Kép

Mindenkinek valaszoltam, ha valaki kimaradt, jovok, vagy ma du.2-ig, vagy mar csak szombaton, mert nalunk holnap hetvege van. Sziasztok, Lella

MONI, elfelejtettem mondani, hogy en kulfoldon elek, de a lanyok azt mondtak, otthon is recept nelkul kaphato, csak egy kicsit draga, valami 5-600 ft koruli osszeget emlegettek, asszem
Lella

Lella!

A tesóm pont az ellenkezõjét szeretné, hogy ne legyen terhes. De neki is van hányingere és szerintem lehet hogy tényleg terhes. Sajnos õ nem szeretne az lenni most még. Ilyen kegyetlen az élet aki szeretné szenved sokat és aki nem szeretné annak meg sikerül.
Ha hétfõn kiderülne, hogy pozitív, akkor utána
ígérem egybõl elmegyek a dokihoz. Most kicsit fáj a hasam. Mindjárt haza is megyek és lepihenek.

Puszi

Andi
Andy

Sziasztok Kisdoktorok

Lella

sajnos a Clostit valoban adjak minden vizsgalat nelkul,probaljuk meg-alaponKép
Azt hiszem te is vagy annyira tajekozott,hogy tisztaban vagy a problemaddal.ha ugy erzed,hogy nem artassz majd a babanak en megertem amit teszel.

Kriszti
kriszti

Nem tudom, hogy újabb változat e de az Utrogestan ami kb.3800 ft kerül, nekem a dokim azt mondta, hogy ez tisztább hatású KÚP, amivel nem terheled a májat.
Amúgy amikor én az elözö adag maradékát felhasználtam, akkor megkésleltette a mensit. A doki azt mondta, hogy igen lehet ilyen hatása!!

Lányok lehet, hogy furit kérdezek, de ha hüvelyi UH-ot csinálnak, a harminc nap körül okozhatnak a m&#369; micsodával, olyat, hogy levállik a petezsák a méhfalból??? No kiváncsian várom err&#337;l mit tudtok?
Pusztán azért kérdem, mert legutóbb volt enyhe barnás trutyim amellett, hogy folyamatosan szedtem az Utrogestant majd abbamaradt és amikor UH megvizsgáltak reggel semmit nem láttak, de estére ömlött bel&#337;lem a vér ami 3 napig tartott kissebb darabokkal?? Amit igen furcsálottam!!
bubi

Lányok!
Teljesen beijesztettek ezzel a vérzés dologgal. Nekem mondjuk már abbahagyta, de a dokim tényleg azt mondta, hogy túl lehet adagolni a gyógyszert és csak akkor kell, ha tényleg terhes vagyok ( ui. UH-on csak szerdán fogja megnézni, mert szabin van ). Mostmár tényleg nem tudom,hogy mit csináljak. Ja és egy UH-t rögtön csináltak, mikor elkeztdtem vérezni. Peersze a babát még nem látták, csak anyálkahártya volt megmérve ( h&#369; de magyaros ), ami akkor is a terhességre utalt már.
Ja és se hányinger se semmi, csak gyomorégés. Bár azt hiszem az a progeszterontól van. Jó lenne többet tudni...
Száva

bubi!
Én is tapasztaltam ezt hüvelyi UH után, ez egy kicsit veszélyes dolog, amikor egyébként sem tapad olyan jól a petezsák.
Ezért tiltják a nemi életet, hogy védve legyen mindenféle "bolygatástól", ezért nem vizsgálnak pl. manuálisan sem.
Persze a hüvelyi UH vizsgálat attól is függ, ki csinálja.
Nekem csinálták már úgy is, hogy azt hittem a gyomromig feltolták, meg csinálták úgy is (Herczegh doki), hogy szinte semmit nem érzékeltem, olyan gyengéd volt.
(ugye,ugye..már megint az orvosok...majdnem minden tõlük függ...Kép)

Száva!
Nagyon sokat pihenj!!!!! EZ PARANCS!!!Kép

Egyébként errõl az Utrogestan kúpról még nem hallottam...olyan mint a Duphaston?

úgy izgulok a délutáni UH miatt...már úgy várom, hogy mit mond a doki....Kép

Ancsi
Ancsi

Ancsi

Remellem csupa jot mond az UH. utanKépKépKépHolnap mesejj!

Kriszti
kriszti

Ancsi!

Ez a nemi élet betiltás most meglepett, mert ránk (na jó nektek bevallom rám, mert akkor leszek a legéhesebb a páromra) pont az utolsó fázisba jellemz&#337; a mindent adjunk bele, de ezután óvatosak leszünk csak úgy tatásan, vagy SEHOGY????

Azt hiszem igen bár azt nem tudom, hogy ez a Duph. nem gyógyszer??? Az Utrogestan is ugyanúgy sárgatest hormon.

Szorítok neked!
bubi

TIMI!
Üdv újra köztünk. Mi együtt izgultunk a csíkokért és jó hogy visszajöttél. Amit a doki mondot nem is törödj vele. Igenis éld bele magad, hiszen a babuci is érzi, ha örülnek neki. Kép

KRISZTI!

A sírást ne fogd vissza!!!!!!KépKép Srd ki magad utána sokkal könnyebb visszatérni a vidámságba.KépKép

ANDI!

A csík az csík bármilyen halovány is. Én már kiugranék a börömböl egy halovány csikocska láttán is.Kép

Most jött be a kolléganöm a 14 hónapos babucijával. Látnátok milyen aranyos.Kép

MINDENKINEK BABUCIT AKAROK!!!!!!

Pussssssz: GABÓ Kép
Gabómanó

bubi!
Talán csak úgy tatásan...de majd meglátodKép))
Ezekrõl a gyogyikról kikérdezem a dokit délután. Kíváncsi vagyok a véleményére.

Kriszti!
Holnap jövök és mesélek...Benedek Elek alias Ancsi meséi...KépKép

Amikor a legfeszültebb vagyok, olyankor buggyan ki belõlem a legtöbb hülyeség...
Gondolom észrevettétek...KépKép

Ancsi
Ancsi

Lányok még egy kérdés

Nektek a ciklus vége felé közeledve nincs ilyen er&#337;s, kellemetlen szúrós szagú kicsit sárgás folyásotok.
Én ezt el&#337;ször akkor tapasztaltam, amikor terhes lettem azóta még egyszer volt és most megint. Állítólag ez a méh tágulását jelzi, ezt egy terhes anyukától hallottam aki 6 hónapos terhesen is ilyenre panaszkodott.
bubi

bubi!
Én úgy tudom, hogy ha már színes, darabos és kellemetlen szagú, akkor az már gombás folyást jelent.
Nagyon gyakori, és fõleg ciklus közepétõl jelentkezik erõsebben.
Terhesség esetén a váladékozás még erõteljesebb, ezért fordul elõ olyan gyakran, hogy megtelepszenek benne a bacik, mert kiváló táptalaj nekik.
Canesten kúppal és kenõccsel 3 nap alatt teljesen megszûnik!Kép
(Orvosnak azért mutatsd meg!)
Terhesség esetén a kezeletlen gombás folyás veszélyes is lehet, mert a fertõzés feljuthat a méhbe és ott károsítja a magzatot.

húúú, ez milyen doktorian hangzott...Kép

Ancsi
Ancsi

bubi!
bocsánat, pontosítanom kell:

"nagyon gyakori, és fõleg ciklus közepétõl jelentkezik erõsebben"
természetesen ezt nem a gombára értettem, hanem a természetes hüvelyváladékra, hiszen ovuláció környékén lesz "észrevehetõ" a fehérnemûn, de a gombás hüvelyváladék is eléggé gyakori...Képsajna.

Ancsi
Ancsi

Bubi!

Nekem nem szokott olyan lenni, mint amit irtál.

De ha valaki terhes annak az orvosom szerint több váladéka van.(Egyébként a ciklus második felében is megn&#337; a mennyiség)Na most ettöl nem lettél okosabbKép

Valaki leírhatná, ha sárga test elégtelenség van, akkor a hö, hogy alakul a második részben?
Ha eléri a 37 vagy a fölött van az kizárja az elégtelenséget?
Györgyi

Kedves Ancsi!

Ne haragudj a kései válaszadásért, de eddig "szerelték" a gépemet, szóval köszönöm, hogy megosztottad velem a történetedet.

Drukkolok neked, a du.-i UH miatt és &#337;színtén kívánom, hogy örömteli hírrel távozz a dokitól!

Most sajnos dolgoznom kell, de holnap mindenképpen visszajövök.

Üdv. Mindannyiotoknak, és köszönöm az újbóli gratulációkat és már nagyon várom, hogy visszonozhassam azokat. (hát ez elég rosszul sikeredett egy mondat, de azért remélem, hogy érthet&#337;)

Sziasztok
Timi
Névtelen

Timi!
Rendicsek, holnap találkozunk, addig is vigyázz magatokra!KépKép

Ancsi
Ancsi

Lányok!
Mára elköszönök, lassan elindulok a doki felé....a szívem ezerrel kalapál...Kép

Pusszantok mindenkit,
holnap találkozunk,

AncsiKép
Ancsi

Szia Györgyi!
Szerintem és kérlek javítsatok ki ha rosszul következtetek. Ez csak következtetés!!!! A zuhanás után 36,8 és 37 körüli értékek a peteérést jelzik. Pont ebben az id&#337;ben szaporodik fel a progi a vérben és kell, hogy a mensi ideéig fenmaradjon, majd a mensi miatt visszaáll ez a szint a minimumra. Szóval, ha jól látom akkor a hö és a progiszint kapcsolatban áll egymással. Most már csak azt kellene kideríteni, hogy hogyan. Valószínüsíthetö, hogy a progi hiánya leolvasható a görbéröl, vagyis ha progi hiányod van a hödön emeletnyi különbségek mutatkozhatnak.

Kérek egy olyan hozzászólót akinek tutira progi hiánya van, van peteérése, és hömérözik!!!!
Puszi, Moni
mj

Sziasztok!

Megint egy újonc kopogtat az ajtótokon, remélem beengedtek engem is.
Nagyon tetszik, ahogy bíztatjátok egymást, és bár én még nem vagyok egyáltalán elkeseredve (na jó, egy picit) szeretnék beszélgetni Veletek. Mi csak nemrég óta próbálkozunk "élesben", de tegnap a reménykedés ellenére hideg zuhany ért, ezért új szakasz kezd&#337;dik. (jelenlegi paramétereim: 3c, 2cn Budapest, 29 év)

Kívánom mindannyiótoknak, hogy mihamarabb költözzön be az a pocaklakó!

Sziasztok:
Süni
Süni

üdvözlet Süni!
Hát látom a lista megint gyarapodott.

Lányok!
Kicsit furcsa dolgok történnek velem.
Ugyanis:
1. szombatra leesett a höm, ami tuti
2. hétföre görcsölt a hasam és szúrkált a petefészkem, nomeg igen nyúlós h. váladék volt, hát ez is tuti. (Valószínüsíthetö tényleg késöbb volt az ovim.)
3. Tegnap 37-re felment a höm, jelezve a peteérés voltát, ami tuti.
4. Ma reggelre épphogy elérte a 36,8-at, vagy inkább a 36,7-et ütötte, ami NEM tuti; és most!
5. Tojásfehérje, nyújtható h. váladék!

Lehet, hogy hülyeséget kérdezek! Lehet egy ciklusban 2 peteérés? Több nap elteltével? Nem hinném.
Köszi a válaszokat,
Moni
mj

MJ igen lehet egy cikluson belül több peteérés, így születhetnek a természetes körülmények között fogant a két petéj&#369; ikrek is. Ha gyógyszerekkel stimulálnak akkor különösen van ennek esélye.

Süni én is újonc vagyok. Tegnap írtam el&#337;ször a lányoknak. Mi 4. hónapja a próbálkozunk, de már alig várom a jöv&#337; hét végét, hogy megtudjam mi az eredmény. Hajrá nektek és mindenki másnak is!
Norci

Szia Süni!

Üdvözöllek az újoncok között én is az vagyok, a nem régóta próbálkozók(4.c) táborát gyarapítom.
Szorítok, hogy ez legyen az els&#337; és az utolsó ciklusod ebben a topikban és alig egy hónap múlva a friss kismamák táborában találod magad. Kép

Moni!
Lehetségesnek tartom a két ovulációt. Látom a szervezeted biztosra megy. Kép

Ancsi!

Nagyon szorítok, hogy minden a legnagyobb rendben legyen az orvosnál és megtalálja a tuti dolgot, hogy rendez&#337;djön a szervezeted laboratóriuma.

Sziasztok
cico
cico

Sziasztok lányok!
Üdv az ujaknak, Süni felraktalak a listára, aztán ne sokáig tartozkodj, sipirc innen el!!!

Nagy az én bánatom ma, pedig olyan optimista pista voltam egész héten. Indulás elött fél orával telefonáltak, hogy ne menjek a dokihoz,mert el kellett mennie a korházba a rendelöjéböl.(biztos valamelyik páciense szül) Igy hétföre tolodott a vizit. Ez még nem lenne olyan nagy baj, de a hétvégén biztosan átfordul a folyásom mensibe, és akkor mit csinál velem a doki hétfön? Valszeg semmit, csak megbeszéljük az eredményeket, a vizsgálati részt pedig gondolom eltolja egy kicsit, pláne ha kenetet is akar venni.
Szoval ez a nagy harci helyzet.. Azért ritka érdekes az én mensim, véletlenül sem tudna most még késni egy-két hetet, ahogy idáig tette egész évben. Neeeem, ennek pont most kell megjönnie...Na remélem a doki segit el venni a kedvét az én mensimnek jo idöre, mondjuk 9 honapraKép
Sziasztok
Barbi

Ancsi: Adács 27 év
Kriszti: 11 c 46 cn Galgamácsa 29 év
Barbi: 5 c 37 cn Calgary 26 év
Lella: 8 c 34 cn
Orsoly:8c 30 cn Nagytarcsa 26 ev
Koalamaci:4 c 28 cn Budapest 24 év
Lora: 9 c 27 cn Várpalota 24 év
Kicsiandi: 6 c 25 cn Budapest 32 év
Ildi: 4 c 23 cn Szekszárd 21 év
Bubi: 5 c 22 cn Szolnok 28 ev
Bella: 14 c 21 cn Debrecen 25 év
Éva: 26 c 21 cn Nyíregyháza 26 év
Lotti: 8 c 18 cn Budapest 31 év
Cincérke: 30 c 15 cn Budapest
Edina: 6 c 14 cn Coimbra 23 év
Moni: 3 c 14 cn Törökbálint 28 év
Márti : 8 c 11 cn Debrecen 24 év
Margit: 4 c 11 cn Budapest 30 év
Jázmin: 4 c 10 cn Pécs 22 év
Boglárka: 7 c 10 cn Györ 24 év
Gabo: 28 c 9 cn Miskolc 26 év
Andi: 12 c 6 cn Szeged 30 év
Cico: 4 c 5 cn Szeged 27 év
Pucur: 3 c 4 cn Budapest 29 év
3c, 2cn Budapest, 29 év)
Barbi

Bocs, valamiért a gép lehagyta Süni nevét, pedig esküszöm ott volt...
Kriszti: 11 c 46 cn Galgamácsa 29 év
Barbi: 5 c 37 cn Calgary 26 év
Lella: 8 c 34 cn
Orsoly:8c 30 cn Nagytarcsa 26 ev
Koalamaci:4 c 28 cn Budapest 24 év
Lora: 9 c 27 cn Várpalota 24 év
Kicsiandi: 6 c 25 cn Budapest 32 év
Ildi: 4 c 23 cn Szekszárd 21 év
Bubi: 5 c 22 cn Szolnok 28 ev
Bella: 14 c 21 cn Debrecen 25 év
Éva: 26 c 21 cn Nyíregyháza 26 év
Lotti: 8 c 18 cn Budapest 31 év
Cincérke: 30 c 15 cn Budapest
Edina: 6 c 14 cn Coimbra 23 év
Moni: 3 c 14 cn Törökbálint 28 év
Márti : 8 c 11 cn Debrecen 24 év
Margit: 4 c 11 cn Budapest 30 év
Jázmin: 4 c 10 cn Pécs 22 év
Boglárka: 7 c 10 cn Györ 24 év
Gabo: 28 c 9 cn Miskolc 26 év
Andi: 12 c 6 cn Szeged 30 év
Cico: 4 c 5 cn Szeged 27 év
Pucur: 3 c 4 cn Budapest 29 év
Süni 3c, 2cn Budapest, 29 év)
Barbi

Sziasztok Lányok!

Ezennel bemutatlak Titeket a férjmanómnak.

És jelentem elindultunk a siker útján. Megvettük a kabalakönyvetKépKépKép
Gondoltam megosztom Veletek.

Most nem maradok sokáig, mert a Plaza-bol netezünk és ez nem kifizetödö. Holnap találkozunk.

Üdv SÜNINEK!!!!!!!

Pusssssssz: Gabó Kép
Gabómanó

Sziasztok lányok!

Nincs ujság minálunk, ezért nem írok, de lelkiismeretesen olvasgatlak benneteket naponta többször.

A progeszteron-szintet helyreállító gyogyikról: én is próbáltam venni patikában recept nélkül, engem elutasítottak: hormon, mondták, csak rp-re kapható.

Szerintem sem árthat (pláne a legkisebb dózisban), ám úgy tom, hogy a várt menzesz környékén tesztelni kell, és ha negatív, abba kell hagyni, mert így nem tud megjönni, és feleslegesen elnyújtja a ciklust. (És a hosszabb ciklus éves szinten akár 2-3 próbálkozási lehetöséggel, eséllyel is kevesebb lehet!)

Az én orvosom nekem annyit mondott még tanácsként: optimalizáljam a súlyom, mert a zsírszövet ösztrogén-megkötö képességgel rendelkezik, ettöl a hipotalamusz azt hiszi nem kell termeltessen, mert van a testben elég, igenám, de a zsírban lévö nem jó helyen van, ez is lehet oka az átmeneti fogamzóképesség-csökkenésnek.

Szurkál a hasam, félek nehogy megint ciszták nöjenek, azokból elég volt a mult hónapban.

Puszi az újaknak, régieknek,

Lotti
Lotti

Jo reggelt Lányok!

Ma senki sehol???Kép

Üdv a körünkben Süni!!KépKépKépKépKépKépKépKép
RÖVID ITTARTOZKODÁST!!!!!!!

Ancsi!

Na mi volt tegnap????? Már nagyon furdalja a kiváncsiság az oldalamat!! Mit mondtak, minden rendben van??(Képreménykedés)

Kriszti: 11 c 47 cn Galgamácsa 29 év
Barbi: 5 c 38 cn Calgary 26 év
Lella: 8 c 35 cn
Orsoly:8c 31 cn Nagytarcsa 26 ev
Koalamaci:4 c 29 cn Budapest 24 év
Lora: 9 c 28 cn Várpalota 24 év
Kicsiandi: 6 c 26 cn Budapest 32 év
Ildi: 4 c 24 cn Szekszárd 21 év
Bubi: 5 c 23 cn Szolnok 28 ev
Bella: 14 c 22 cn Debrecen 25 év
Éva: 26 c 22 cn Nyíregyháza 26 év
Lotti: 8 c 19 cn Budapest 31 év
Cincérke: 30 c 16 cn Budapest
Edina: 6 c 15 cn Coimbra 23 év
Moni: 3 c 15 cn Törökbálint 28 év
Márti : 8 c 12 cn Debrecen 24 év
Margit: 4 c 12 cn Budapest 30 év
Jázmin: 4 c 11 cn Pécs 22 év
Boglárka: 7 c 11 cn Györ 24 év
Gabo: 28 c 10 cn Miskolc 26 év
Andi: 12 c 7 cn Szeged 30 év
Cico: 4 c 6 cn Szeged 27 év
Pucur: 3 c 5 cn Budapest 29 év
Süni 3 c 3 cn Budapest 29 év

Itt egy mai lista, remélem jol sikerült.Kép

Pucur
Pucúr

Jó reggelt lányok!Kép
JELENTEM, MEGÉRKEZETT ERAZMUSZ!!!!Kép
A topicjában ott a sok-sok válasz...Kép)

Voltam dokinál, minden oké, írt Clostit!!
(most már én sem maradok ki a Closti-táborból)

Bõvebben késõbb tudok írni, mert sajtótájékoztatónk lesz, ezért hajtás ezerrel...)

Késõbb jövök,
addig is legyetek jók!

Ancsi
Ancsi

Lányok,ma valami olyat tettem, mint még idáig sose... Csináltam egy táblázatot, mert nagyon pihent agyu voltam... (lehet, hogy amiatt, hogy elmaradt a vizit??)
Ha nem tetszik, nyugodtan visszacsinálhatjátok, csak a magam szorakozására kiprobáltam, meg tudom-e csinálni. Löjetek már le ezzel a sok táblázatosdival..
Ja, és ez a mai friss táblázat , ráadásul... Mi lesz még igy belölem ma, ha már ilyeneket produkálok??
Sziasztok
Barbi
<pre>
Név ?-ik proba-ciklus ?-ik ciklusnap Lakhely Életkor
Ancsi ? ? Adács 27 év
Kriszti 11c 47cn Galgamácsa 29 év
Barbi 5c 38cn Calgary 26 év
Lella 8c 35 cn ? ?
Orsoly 8c 31cn Nagytarcsa 26 év
Koalamaci 4c 29cn Budapest 24 év
Lora 9c 28cn Várpalota 24 év
Kicsiandi 6c 26cn Budapest 32 év
Ildi 4c 24cn Szekszárd 21 év
Bubi 5c 23cn Szolnok 28 év
Bella 14c 22cn Debrecen 25 év
Éva 26c 22cn Nyíregyháza 26 év
Lotti 8c 19cn Budapest 31 év
Cincérke 30c 16cn Budapest ?
Edina 6c 15cn Coimbra 23 év
Moni 3 c 15cn Törökbálint 28 év
Márti 8 c 12 cn Debrecen 24 év
Margit 4 c 12 cn Budapest 30 év
Jázmin 4 c 11 cn Pécs 22 év
Boglárka 7 c 11 cn Györ 24 év
Gabo 28 c 10 cn Miskolc 26 év
Andi 12 c 7 cn Szeged 30 év
Cico 4 c 6 cn Szeged 27 év
Pucur 3 c 5 cn Budapest 29 év
Süni 3c 3cn Budapest 29 év
</pre>
Barbi

Pucur, gyorsabb voltál... Na, de azért az öröm az enyém, hogy meg tudtam csinálni a táblázato. Mostanra ennyit belölem...
Barbi
B

Üdv Lányok!

Ma én vagyok a legfrissebb? Kép

Kriszti: 11 c 47 cn Galgamácsa 29 év
Barbi: 5 c 38 cn Calgary 26 év
Lella: 8 c 35 cn
Orsoly: 8c 31 cn Nagytarcsa 26 ev
Koalamaci: 4 c 29 cn Budapest 24 év
Lora: 9 c 28 cn Várpalota 24 év
Kicsiandi: 6 c 26 cn Budapest 32 év
Ildi: 4 c 24 cn Szekszárd 21 év
Bubi: 5 c 23 cn Szolnok 28 ev
Bella: 14 c 22 cn Debrecen 25 év
Éva: 26 c 22 cn Nyíregyháza 26 év
Lotti: 8 c 19 cn Budapest 31 év
Cincérke: 30 c 16 cn Budapest
Edina: 6 c 15 cn Coimbra 23 év
Moni: 3 c 15 cn Törökbálint 28 év
Márti : 8 c 12 cn Debrecen 24 év
Margit: 4 c 12 cn Budapest 30 év
Jázmin: 4 c 11 cn Pécs 22 év
Boglárka: 7 c 11 cn Györ 24 év
Gabo: 28 c 10 cn Miskolc 26 év
Andi: 12 c 7 cn Szeged 30 év
Cico: 4 c 6 cn Szeged 27 év
Pucur: 3 c 5 cn Budapest 29 év
Süni 3c, 3cn Budapest, 29 év

Elsõ listafrissítési próbálkozásom, úgyhogy mindenki nézze meg nem toltam-e el valakit. Kép

Üdv Süni!
Mint itt eddig már mindenkinek, neked is rövid itt tartózkodást kívánok. Kép

Koalamaci
Koalamaci

Kép Úgy tûnik nem én vagyok a legfrissebb. Kép
Amíg itt olvasgattam a tegnap délutáni és esti "termést", ti már ügyesen listáztatok is.

Na, majd legközelebb. Kép

Barbi! Ügyi vagy. Kép

Koalamaci
Koalamaci

Jut eszembe! Ancsi! Kösz, hogy szóltál Erazmuszról. Megyek is és megnézem. Egy idõre pedig most már lelövöm magam, hagyok másokat is érvényesülni. Kép

Majd még jövök, Koalamaci Kép
Koalamaci

Sziasztok Lányok!

Moni, Norci, Cico, Barbi, Gabó, Pucúr, Koalamaci és mindenki, nagyon köszönöm a szíves fogadtatást. Nagyon bízom benne, hogy egyikünk sem marad sokáig a most már tényleg nagyon hosszú listán!

A hormonokkal nagyon vigyázzatok! Úgyis mindegyikünk rendszeresen jár dokihoz, bízzuk ezt rájuk. Ha valaki nem bízik az orvosában, vagy elvesztette a bizalmát, keressen egy másikat. A barátn&#337;mnek két év után most kezd helyrejönni a ciklusa, mert szétesett a hormonháztartása, rengeteg problémája volt bel&#337;le, és most igyekeznek összerakni. Próbáltam olvasgatni a régebbi hozzászólásokat (nem bírtam az összeset elolvasni, ez már behozhatatlan) tudom, hogy már volt err&#337;l szó, és tényleg nem tréfadolog. Sajnos a két szememmel láttam, nagyon kényes az egyensúly, és a saját esélyeidet csökkentheted. Persze mindenki maga dönti el, hogy mit csinál, de ha nem akartok sokáig még ebben a topicban maradni, orvos kihagyásával ne hormonbombázzátok Magatokat! ... Na jó, befejeztem a hegyibeszédet. Kép

Sziasztok
Süni
Süni

Ancsi!

Örülök hogy minden rendben van. Akkor most hajtsatok rá a babucira!

Barbi!
Szerintem jó ötlet ez a táblázat.

Andi
Andy

LÁNYOK SEGÍTSETEK!

A höm, miota megjött csak egyszer esett vissza 36.7-re akkor is miután megjött két napra és azóta 36.8 és 36.9 között ugrál. Miért van ilyen magasan?Kép

Még egy kérdés: Ha mensikor eltávozik a nyálkahártya, akkor tuti, hogy nem állhat fenn terhesség????????

Valaki szed vagy szedett közületek Mastodynon cseppett? Prolaktin csökkentö.

Most, hogy megvan a kabalakönyv lassan és is csatlakozom a kisdoktorok csapatához. Nagyon jó a könyv.

Pusssssz: Gabó Kép
Gabómanó

Gabómanó!

Sajnos a hõmérõzésben elég járatlan vagyok még. Ez az 1. hónapom, hogy csinálgatom, úgyhogy nem tudok neked tanácsot adni. Ráadásul a mensi után kezdtem el. De a többiek biztos tudnak valami okosat mondani. Kép

Lányok!
Szerintem Süninek teljesen igaza van ezekkel a bogyókkal kapcsolatban, de ez már szóbakerült korábban, úgyhogy nem is szaporítom tovább a szót. De gondoltam azért leírom, hogy én bizony egyetértek vele. Kép De megértem, hogy néha már olyan tanácstalan az ember és próbál a legapróbb fûszálba is belekapaszkodni, hátha pont ez hiányzik. Csakhát, mi van, ha mégsem ez hiányzott?

Jól lelõttem magam mi? Még csak - kicsivel több, mint - néhány perc telt el és már megint itt vagyok. Hiába: nem tudok tõletek szabadulni. Kép

Koalamaci
Koalamaci

Gabó!

Amikor volt a 2 napi vérzésem utána visszaesett 36,8-ra és most 3 napja 36,9. Máskor ilyenkor már leesett 36,6-ra is. Amikor a Clostit szedtem csak akkor ingázott 36,8, és 36,9 között.
Azt mondta a dokim, azért mert vérzek lehet terhesség.
Mennyire jött meg a múltkor?

Andi
Andy

Lányok!
Bejövök reggel és üzenetek hada vár!!! Nagyon jó. Mindjárt lecsekkolom Erazmusz hozzászólásait is.

Szia Norci, Cicó!
Nem stimulálnak gyógyszerekkel, egyelöre természetes úton próbálkozunk. Viszont van egy ikertesóm. Sajnos tegnap a párom belázasodott (fogkezelés után) és elmaradt az akció. Erröl a 2. lehetöségröl most lemaradtunk. De ha jól emlékszem nálam ez viszonylag sürün szokott elöfordulni, talán évi 2 alkalommal, csak eddig nem figyeltem magam ilyen tudatosan. No, majd mostantól.

Helló Barbi
Nagy vagy! Minden elismerésem a táblázathoz. Szuper. Köszönjük.

Üdv Gabó!
A höd mutat valamit. Csak két napig volt meg? Mikor volt ez? Szerintem vegyél egy tesztet és mondjuk hétfö reggel tesztelj, mert te is olyan gyanús vagy mint Andi! Olvass vissza, neki is pont ezek a tünetei vannak, söt már reggeli rosszulléte is volt. Elképzelhetö, hogy nem az összes nyálkahártya távozik, hanem mondjuk csak egy bizonyos része.

Ja és egy jótanács mindenkinek!!!!
Csatlakozom Sünihez. Ne szedjetek progi gyogyit. Viszont megkérdeztem egy herbária üzletben a citromfüvet vagy cickafarkfü (jujj, most nem tudom, és volt itt már róla szó, csak szeretném feleveleníteni a dolgot), szóval, hogy valamelyik tartalmaz természetes progit. Ezt a teát kell szopogatni ha már valamit tenni akartok az ügy érdekében.

Puszi, Mindenkinek
mj

Lányok!

Megkérdeztem Erazmusztol a peteérés, ovulácio dilemmát. Hö hogyan alakul stb. Remélem végre tisztázodik.

Ancsi

Bövebb tájékoztatást kérünk!!!

Pucur
p

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?