Pucur, edi a kep, bar mar foghatnank.... es igy legyen!, hadd szenvedhessunk az allando baba-keszenlettol karikas szemekkel, fajo-feszulo cicikkel...
Andi, furi, mert en azt hallottam, ha halvany is a csik, de OTT VAN, az egyertelmuen terhesseg, csak meg a korai szakaszaban nezted meg. Bizti, hogy a novered nem terhes?
Kriszti, ok, de volt benne egy szokapcsolas - ...peteeres=ovulacio... ooooo
Moni, nyertel, es jo kerdes, a valasz, marmint arra, hogy hogyan befolyasolja a mensit...., hat az engem is nagyon erdekel. Az en hozzaallasom, Duphaston nelkul, ha terhes is lennek, elmegy a baba, mint ahogy elment ez ev januarban, eloszor csak pecsetelt, nagyon fajt a hasam, aztan omlott... a fenebe is. Es most mondok egy iszonytato lehetoseget: lehet, hogy azert nem jott meg meg, mert a Duphaston stimulalja a mehet, es ugymond elhiteti vele, hogy terhes, de 22-en ugyis kiderul az UH-on.. addig meg szedem, persze, ha megjonne, abbahagyom.
A masik kerdesedre, igen, ha a sargatest-hormon szintje alacsony, akkor azt allitja be, es igy eselyt ad a megtermekenyult petesejtnek a beagyazodasra, ami NEM megy vegbe alacsony progi-szintnel, ill.ha vegbe is megy, nem tokeletes = barnas folyasok es esetleg elmegy a baba. Andi, inkabb ezt felejtsd el! joooo?
Ja, barnas folyasom nem mindig van, csak amikor terhes vagyok, es nem szedek Duphastont, regi formajaban Turinal-nak hivtak, a Duph.az ujabb valtozata, es van meg egy, az most nem jut az eszembe.
Andi, azt kerdezted, nem okozhat-e valamit. Most en is visszakerdeznek: Ha a nogyogyik siman felirjak -affele probaljuk meg ezt is alapon- a szinten progi-szint emelo Closti - kurat es a tuszorepeszto szurit, <U>es megteszik!</U>, es elmeletben nem okoznak gondot -feltetelezem en veluk egyutt-, akkor miert okozna gondot, ha azt a mar eleve mestersegesen felemelt progi szintet a megtermekenyules utan is fenntartaniuk. Hat en pont ezt csinalom, es remelem, jo lesz. Mert meg veletlenul sem akarom elvesziteni, ha esetleg terhes vagyok. Ha meg nem, annyi baj legyen, abba fogom egy ido utan hagyni.
Ja, Lora dokija szivszelhudest kapott attol, amikor Lora elmeselte, hogy recept nelkul, meg csakugy, hasra utve szedheti valaki a gyogyit. DE szerintem ez a doki attol is szivszelhudest kapott volna, ha tudja -megjegyzem, tudja!!!- hogy kollegai tobbsege ezzel kezeli /closty/ az atmeneti meddosegunket.... most legy okos, kisokos!
Mindenkinek valaszoltam, ha valaki kimaradt, jovok, vagy ma du.2-ig, vagy mar csak szombaton, mert nalunk holnap hetvege van. Sziasztok, Lella
MONI, elfelejtettem mondani, hogy en kulfoldon elek, de a lanyok azt mondtak, otthon is recept nelkul kaphato, csak egy kicsit draga, valami 5-600 ft koruli osszeget emlegettek, asszem