Új privát üzeneted érkezett!

Kata!
köszönöm az elmúlt hetek receptjeit! mindig elfelejtettem!

Anikó!
a borax glicerin az tényleg jó, és hatékony,recept nélküli, és minél hamarabb kezd el kenni, nehoyg elterjedjen!

Na ma el kellett mennem a corában a különszobába! felhívták figyelmemet, hogy kép, és hangfelvétel készül! na mondom ja. köztörvényes leszek. a dm-ben vásárolt szempillaspirálom jelzett be, a bosszantó az volt, hogy amikor mentünk be, akkor is csipogott, de a köcsög biztiőr ránk sem nézett, holott Misi visszanézett, hogy minden ok? javaslat: legközelebb hagyjam kint, nem bírják belőle kiszedni, a spirál tartójában van benne. kösz a semmit.

Letinek megvan az ajándék, ujjfestő! 4 szín, olyan 100-150 ml egy, meg egy bébizuhany. kádra szerelhető, és nyomhatja, akkor jön belőle a víz. fél a zuhanytól, hátha így megbarátkozik vele. holnap, ha megyek a tortájáért, még veszek 2 csomag logicót, meg két bartos erikát, és akkor megvan az anyósomék ajándéka is. ezt is letudtuk, és sztem jól sikerült választani!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Ó Judit de sajnálom a Corás incidenst. Tök kellemetlen, főleg, hogy más hibájából kerül ilyen helyzetbe az ember. Legalább elnézést kértek?
Jó szülinapozást nektek!

Andi

Kép
Kép
andii

Andi!
most hogy kérdezed, sztem nem. Misi azt mondta, ha egy fokkal pimasszabb lett volna, (nem sok különbség volt a bánásmódot illetően köztem, és repülős gizi között) simán visszapakol mindent.

Köszi, reggel kelek korán, még takarítanom kell, szalad a lakás, mi meg utána. délután lesz a tatás hepaj

Judit,
Kép
Kép
bbj

Kép
Nagyon sok boldog születésnapot kívánok Letinek!!!!!!!

Kép
Kép
bmárti75

Boldog Szülinapot Leti!!!

Kép

Andi

Kép
Kép
andii

Drága Leti! Nagyon sok boldog születésnapot kívánunk!!!
Kép

Kép
Kép
dorkáék

LETINEK NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT ! ! !
Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!
nagyon szépen köszönjük, még javában húzza a lóbőrt a kis ünnepeltem, én meg már pörgök ezerrel!

Elin!
nem is írtam, hogy nagyon király lett a jelmez, még Misinek is megmutattam tegnap este, hogy ez a gatya volt, ez a ruha lett. Lilcsi igazi kisvirág! Gréti persze rögtön mondta neki is ilyen kell. :shock:

na pussz, majd még jövök!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Jaóreggelt.

Kicsi Letinek Nagyon Boldog 2. Szülinapot kívánunk!

Kép

Judit, akkor te a bunkóbb fajtával akadtál össze :? Pár hete nekem is volt ilyen kalandom, írtam is, de normális, kedves volt a biztonsági őr, ott helyben intéztük a dolgot. (első kérdése az volt, hogy nincs e régebbi kozmetikai termék a táskámban, mert azok előszeretettel csipognak) Ha ő is köcsög lett volna, akkor Apa tuti otthagyja a vásárfiát a futószalagon :mrgreen:

Kellemes szülinapozást! :)

Anikó, jaja, minél előbb el kell kezdeni kenni a szájpenészt. Nekem is ez volt a mumusom, de szerencsére eddig (kopp-kopp-kopp) megúsztuk.

Márti, nem kispályázol :shock: És a diétával sikerül szinten tartani a betegségeidet? Van javulás? És mondja valaki, hogy a stressz nem betegíti az embert :?

Andi, fajinul berendezkedtetek :) Az meg külön jó, hogy mindenki jól érzi magát az új helyen :D

Namég akartam valamiket a régmúltból, csak az agyam...

Ollan hülyeséget álmottame :? Megszültem a 37. héten, és nem is láttam a gyereket, azonnal elvitték, engem meg beraktak egy "kórterembe", ami mellesleg nagyanyámék házának egyik szobája volt :roll: (Évi is ott volt! :lol: 4-en voltunk amúgy) Reggel tájt szültem, és egész nap igyekeztem befelé (nemtomhova, de kocsival kellett volna menni) a kisfiamhoz, hogy meg tudjam végre szoptatni (nyomásra spriccelt a tej a melleimből), de mindig közbejött valami... Naremélem, a valóságban csak a tejmennyiség fog stimmelni.

Judit
Kép

Kép
balwin

Letinek nagyon boldog 2. szülinapot!

Kép

Balwin: Boldog 20. hófordulót Lucának!
jaimee1

Sziasztok!

köszönjük az újabb köszöntéseket, és mi pedig Gábornak kívánunk boldog 2. szülinapot!
Kép

és Annalucusnak pedig boldog hóferdülőt!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Leti!
Boldog Szülinapot!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
katlina

Gabika!
Boldog Születésnapot!!

Kép

Kép

Kép
katlina

Leti! Nagyon Boldog Születésnapot kívánunk!

Kép

Mi is köszönjük szépen a köszöntéseket! A nagylegénynek nagyon tetszetek a képek! Annyira örült nekik. Nap végére már sikerült magában helyre tennie hogy mit is ünnepeltünk. :lol:

Judit! Remélem már ma is raksz képeket! ;) :D
szilbee

LETINEK ÉS GABÓNAK BOLDOG 2. SZÜLETÉSNAPOT!

Kép

Niki

Kép
Kép
csni

Szilbee!
biztos lehetsz!

képzeljétek hogy jártam vettem könyvekett, és itthon vettük észre, hyog az egyiket a nyomda elszabta, a közepéből 10-15 oldal ki van tépve(gondolom a gép) és csak a lapok fele van benne, az is úgy, hoyg nincs a szélén szétvágva, szóval Misinek is volt egy uta Szolnokra. :? ez is csak velem történhet meg.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Én legutoljára természetesen, de mentségem legyen suliban voltam, most értem haza...

Leti és Gabó! Nagyon boldog második születésnapot kívánok!

Olga

Kép
juhaszolga

Judit! Könyv: :cry: Én is ilyen béna vagyok...

Olga

Kép
juhaszolga

DRÁGA LETI!

ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG!!!!!!!!

Kép

phpBB: Kép
kati74

Leti! Isten éltessen sokáig!!!!!!!!!!

Gabónak is boldog születésnapot kívánunk!!!!!!!!!!!!

Sajnos képet nem sikerül tennem, carakszik a netünk... :oops: :oops:

donkoaniko

Köszönjük az újabb köszöntéseket, akkor hoztam a képeket:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Judit,
Kép
Kép
bbj

Hali,

szép estét, remélem jól telt a kis ünnepelteknek és családjuknak a mai nagy nap!!! MAjd hozzatok képeket, légyszi!!!!!

Judit, ez a könyves és a corás dolog bosszantó lehetett... Kicserélték a könyvet legalább? Leti élvezte a mai napot????? Jól sikerült minden?

Anikó, igen, Borax glicerint kell venni, kevés gézre csöppentesz, és jóóóól átdörzsölöd vele a kis száját, mindenhol... Kicsit ellenkezhet, meg én is hallottam, hogy fájhat is nekik, de egy kicsit erőteljesebben kell "lekaparni", úgy hatékony, és akkor tényleg elmúlik 1 hét alatt kb.
Szabinak is volt nemrég, de elmúlt erre a kezelésre.

Kismamitársam, ilyen "érdekes" álmok rám is rámtörtek, kb. egy hete, minden éjjel oltári nagy hülyeségeket álmodok, sokszor a babával. Aztán meg mint a mosott rongy, úgy ébredek.... :?

Rólunk: Szabi 1 hete kb. nem iszik már éjjel vagy hajnalban tápszert, reggel kap a reggelihez mézes tejcsit, bár még néha éjjel félálomban átkiabál 1-2x, hogy tejcsiiiiii, de aztán alszik reggelig...
Kibújt a 16. fog is, már csak a 4 hátsó őrlőt várjuk.
Ma építettünk minihóembert, nagyon tetszett neki, egyszer csak odabújt hozzá, és közölte, hogy "szekeke" (szeretlek) hőember...
olyan édes volt!!!!!!

Kép
Kép
dorkáék

Judit, pont egyszerre írtunk!!!
Nagyon jóóóók a képek, szuper a kiscsajszi, ahogy megkóstólja!
csinik a csajok, mint mindig!! Te hol maradtál a képekről? :)

Kép
Kép
dorkáék

Dorka!
én vagyok a fotós...

igen,a könyvet gond nélkül kicserélték, azért volt egy kis parám... sose lehet tudni...

16 fog? az igen! Grétinél a 4 utolsó oviban j9tt ki, de akkor egyszerre a négy, egy fogmosás alkalmával, jééé neked már ott is van fogad? észre sem vettük, hogy fájna neki. Letivel még csak a 12-nél járunk.

Judit!
tényleg nem si reagáltam le. jó kis álmod volt! azért ne sűrűn ijessz rá magatokra!

ne is írtam, vagy igen, hoyg hóember lesz Leti jele?

Évi!
Szilvi megint kitett magáért, gyönyörű csokrot kapott Leti is, olyan igazi kisnőciset, és én is apától.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Jó reggelt!

Megpróbálom pótolni az elmaradásomat:

Trixinek Boldog 10. születésnapot kívánunk!

Kép

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Leventének Nagyon Boldog Névnapot kívánunk!

Kép

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Kedves Leti!

Nagyon Boldog 2. Születésnapot kívánunk szeretettel!

Kép

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Kedves Gabó!

Nagyon Boldog Születésnapot kívánunk Neked!

Kép

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Helló!

Áttört Dorka 6. foga. :D Viszont rekedt a hangja... Elég nyűgös is, sztem fájhat is a torka... úgyhogy holnap dokinéni. :( Köszönjük a tanácsokat szájpenész-ügyben, úgy néz ki, visszavonulót fújtam neki, kopp, kopp, kopp. Azért még kezeljük.

Judit! Szépségesek a csajok!!! :D A torták meg guszták!

Dorka! Nektek meg holnap 4D!!! De izgi! :D Fogacskához grat! És tök jó, hogy tudtok pihizni éjjel, Szabi akkor nagyon ügyes! Ő Mildibé-t eszik, ugye? Nem biztos, hogy jól emlékszem... :oops:

Szami! Rólatok vmi?

Kata!!! Jelentkezz!!!

donkoaniko

Sziasztok!

Szami!
köszi

Megjöttünk a babaruhabörzéről. jó volt megent. sikerült egy pár divatos cuccost beszerezni.

apa meg Leti építettek egy kis hóembert Nikiék után mi is megirigyeltük! Niki rakd már fel azt a hóemberes képet, oylan jó!

holnap kezdjük a bölcsit, úgyhogy izgulok, hogy mi lesz, tessék nekünk szorítani!

Dorka! pontosan hánykor mentek? meddig kell izgulnunk?

na megyek készítem lassan Gértit, babazsúrba hivatalos bár ő azt mondta, nem babazsúr, hanem buli. na.

többiek, elveszve?

beteg torkoknak, szájaknak, orroknak és szemeknek +++++++

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Judit!

NAgyon jók a képek. Leti magától dugta bele a nyelvét? A torták szuper jól néznek ki. Húú de ennék belőle, nagyon guszta. Az első kép nagyon édes, elveszik a nagy fotelban és olyan grimaszt vág :D

Holnapi bölcsi miatt szorítunk!!!

Szami!
Köszi szépen, aranyos vagy!

ANikó!

Gratu a fogacskához.

kati74

Gabónak boldog szülinapot!

Anikó tök jó, hogy időben észrevetted a szájpenészt! Gratula a fogacskához!

Dorka: irígy az éjszakák miatt! Olyan kíváncsi vagyok én is a holnap miatt!

Judit képek nagyon jók! Csorog a nyálam a torták láttán! Szépek a lányok! Nagylány ilyenkor nem féltékeny a kicsire? Nálunk most lesz az első szülinap így együtt. Kíváncsi vagyok Majából mit hoz ki.

Balwin: óóó a terhes álmoknál cifrábbat nem nagyon lehet álmodni. Ráadásul meg is rémül az ember lánya nehogy jelentsen valamit. Persze nem jelent semmit csak a felfokozott érzelmek miatt van.

Nálunk Maja lázasodott be, úgyhogy holnap nekünk is doki. Remélem csütörtökön tud menni farsangra! Kinek mi lesz a gyerkőc? Nálunk Maja Tigris lesz a micimackóból.

Andi

Kép
Kép
andii

Leventének! (Ha jól emlékszem nálam/tőlem kimaradt... :oops: )

Kép

Később jövök visszaolvasni ise.

Judit
Kép

Kép
balwin

Gabónak is Nagyon Boldog Második Szülinapot! :D

Judit
Kép

Kép
balwin

siasztok!

nem akarok túlságosan lemaradni!

Boldog születésnapot kívánok Trixinek!

Boldog névnapot Leventének!

Boldog születésnapot kívánok Letinek!

Boldog születésnapot kívánok Gabónak!

puszi mindenkinek

Kép
kbernadett

Anikó!
gratula a nagylánynak a sokadik fogacskához!

judit!
Holna már bölcsi,el sem hiszem,gyorsan megy az ídő!
Képek szupik!!!

Robikának megy a hasa,nem nagy mennyiségben,inkább sűrűbben,picit,enni nem nagyon nem is bánom-a fenek viszont nagyon csúnya hiába kenem vastagon-holnap doki :cry:

Kép

Kép
katlina

Na, úgy látom, akkor holnap megyünk egy páran orvoshoz... :cry:

Andi! Csak nem Micimackó-rajongó Maja? Jaj, míg eszemben van: elküldenéd nekem Antal számát priviben? Nem találom. :oops: Sose lehet tudni... Holnap mondjuk csak ide viszem Dorkát, remélem, nem torkollik vitába a dokinőnél a látogatásunk. Bár már kezdi osztani a nézeteimet. :wink:

Katlina! Jaj, az nem jó! :( Fájlalja a fenekét? Mivel kened? Bár azt mondják, ilyenkor szinte mindegy...

Judit! Összekészülődtetek? Drukkok mennek! Ott anyás szoktatás van?

Dorka meg már alszik. :shock: 10 után szokott. Bár ma reggel 7 után már fenn volt, a szokásos 9-fél 10 helyett. Csak így még lehet ébred hajnaltájt...

donkoaniko

Judit, gondolunk rátok, majd mesélj, hogy sikerült az első nap!!

Anikó, Andi, Katlina, jobbulást a gyerkőcöknek! ++++

MI holnap 5-re megyünk, utána még anyósomékhoz is megyünk, de amint tudok, jövök a hírekkel! Aranyosak vagytok, hogy így érdeklődtök, ki is lakik odabent!

Anikó, igen, este még Mildibét iszik Szabi, nekünk az nagyon bejött!

Mára ennyi, puszi, jó éjt!!!!!

Kép
Kép
dorkáék

Kati!
nem, mi mondtuk neki, hyog kóstolja meg nyugodtan, erre leették az összes marci virágot.

Katlina!
majd gyere mit mondtak, nem lehet, hogy most annyira beindultak a fogai?

Anikó!
hát mi si leragadtunk a babazsúrba, most jöttünk bepityizáltunk a házigazda anyukával egy üveg bort. nem fázok :wink: :oops:

így semmit nem raktam össze, vasalhatok reggel, meg kapkodhatok, bár lehet a kis üzifüzetét megírom még most fürcsi után.

holnap jövök a hírekkel!

Dorka!
már hogy a fenébe ne izgulnánk! gyere majd mielőbb a hírekkel!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Én is beállok a orvoshoz menők sorába. Hm... nem is emlékszem mikor voltam dokinál. De most úgy látszik nagyon benyeltem valamit, mert szerda óta carul vagyok, péntek óta folyamatosan lázasan. Így csináltam végig anyuéknál szombaton egy disznóvágást, tegnap meg reggel 7-től este 7-ig egy focikupát. Most már kész vagyok, megyek Miklósra a házidokinkhoz. Készülök lelkileg, mert biztos ezren lesznek.

Elmaradásból annyit pótolok, hogy:

Trixinek, Letinek és Gabónak nagyon boldog szülinapot kívánok!

Leventének pedig boldog névnapot!

Évi és
Kép
csongianya

Dorka! És mennyi ideig tart? 1 óra?

Judit! Jók a képek! Annyira nagy lány már Leti! Hihetetlen, hogy elrepült az a két év.
Nagyon szorítok, hogy mindkettőtöknek könnyen... könnyebben menjen az elválás. (((((((((((()))))))))))

Betegek! :( Gyógyuljatok!!!!! +++++++++++++++++++++++
szilbee

Köszönjük a további köszöntéseket is! :)
szilbee

Szép reggelt!

Letinek és Gabónak utólag is nagyon boldog szülinapot kívánunk!!!

Bocsi a késedelmes köszöntésért, de ha fúj a szél, én meg kimegyek sétálni, tutteró, hogy ledönt a lábamról. 2 napig egyfolytában fájt a fejem... nem kívánom senkinek, de most már megmaradok. (halkan megjegyezném, hogy persze a hülye én vagyok, mert sapkát nem vettem :oops: ) Ráadásul Marcika szombat éjjel 2-3-ig kiabált, 3-4-ig karattyolt és fújdogálta a nyálát az ágyában, aztán 6 előtt már megint kelt.

Dorka: nagyon kivi vagyok... jó sokáig csigáz ez a kis gyerkőc :wink: Nem lehetne, hogy pl- Szilbeenek sms-t írnál és ő gyorsan megírná?! Kilyukad az oldalunk ... :wink:

Bbj: nagyon izgulok értetek..., de tudod, ha nyugodtan engeded el, jobb lesz neki is!!! Nagyon szípek voltak a csajok a kípeken :lol: Mi partizni szoktunk...

Jaimee: hogy megy a csöpögtetés? Nem tudtam blogot sem olvasni...

Kisbetegek ügyesek legyenek a doki néniknél, bácsiknál!

Szilbee: ti gyógyultok már?

Ezt Bence üzeni... itt ül az ölemben: llljj aaaaaaaaaaaaffffffffvvvvvbbbbbbbbbbbbb

Balwin Judit: én tudtam cifrákat álmodni terhesen... ne aggódj :wink:

Kép

Kép
szolkata

Kata! Levente alakul... Olyannyira, hogy elengedtük oviba. Megszünt a köhögés, az orra picit folyik, de már jól fújja, szóval az se gond már. Dávid köhögős most nagyon.
Kaptak a fiúk homeos orrsprayket. Most azokkal próbálkozunk.

Ditkéről nem tud vki? vmit?

Jó lenne tudni róluk vmit, mert én már erőst aggódom hogy vmi történt/történhetett velük... :(
szilbee

Hali!

Pont szombaton gondoltam Ditkére, hogy vajon levizsgázott e már?.....

BBJ: Nagyon szépek a gyerkőcök, torta is. :P És te hol is vagy rajtuk??? :wink: Mármint a képeken. Miket zsákmányoltál a börzén?

Balwin: Álmok... :roll: Ne is mondd, miket álmodtam én is anno!.....

Kata: Köszi, jól megy (fogjuk rá) elég nehéz lefogni, mert csak 2 kezem van, de azt hiszem többnyire sikerül cseppenteni.

Szami: Drukk nektek mára! Biztosan minden oké lesz!

Rami: Gabónak nagyon boldog szülinapot!

Anikó, Katlina: Dokinál mi volt? Hogy vagytok?

Dorka: Én is nagyon várom a híreket felőletek!

Kis és nagyobbacska betegeknek jobbulást!

Na még lehet, hogy lemaradt valami, de mennek kell...

Mi jól vagyunk, holnap szemorvos, drukkoljatok majd, lécci!
jaimee1

Hali,

Ditkéék jól vannak, rengeteget kell tanulnia Ditkének, pl. holnap is lesz vizsgája, de minden o.k. velük. Zsófi továbbra is gyönyörű, és még mindig szerelmes belé a kisfiam :)

Olga, köszi mindent!!!!!! :D :D

Jaimee, majd gyere, mi volt a szemésznél!!!! Hányra mentek?

Szilbee, kb. fél óra, 40 perc lesz a vizsgálat, amjd hívunk utána! :)
Éjjel egyértelműen kisfiút álmodtam... Amúgy én nagyon örülnék a kisfiúnak is!!!! (akkor talán lesz 3. baba is... egyszer....)

Most menünk kajcsizni... majd jövök a hírekkel!!!

Kép
Kép
dorkáék

Hali!

Na megjártuk az orvost, ne tudjátok meg, mennyien voltak.
Piros Dorci torka, de mivel nem köhög, nem folyik az orra, csak Fenistilt kell neki adni... A szájpenészre meg azt mondta a doktornő, hogy "a fogzó gyerek tipikus betegsége". :roll:

Egyébként mikor bementünk, mondta, felüdülés minket látnia... Mondom, nekem nem annyira. :wink: Merthogy "Dorka milyen gyönyörű, és a bőőőőre, hát elááájulok, olyan szép, és nyugodt, és kiegyensúlyozott, tündérbogár...." Na mikor vizsgálta, már nem volt olyan nyugodt. :wink:

Azt is mondta, hogy azért figyeljünk oda, mert a "szőke-kék szemű-világos bőrű gyerekek hajlamosabbak a kruppos rohamra". :shock: :shock:

Ja meg kérdeztem tőle a Stodalt, ha köhögne Dorka, de ő azt mondta, nem ismeri nagyon, itt a gyógyszerész hölgy homeopata is, őt ajánlotta. Majd du. bemegyek.

Kata! Én is ilyen vagyok, mint Te. Fúj a szél, és végem. Most is fáj a fejem, fülem.

Jaimee! Minden rendben lesz a szemésznél!!!!

Judit! Mi volt bölcsiben?

Katlina! Mi volt a dokinál?

Dorka! Jó mozizást Nektek délutánra, képet hozzál majd!

donkoaniko

Áve.

Dorka, váááárjuk :D Az iwiw-es pocakfotóra akartam írni, hogy - bár semmit sem jelent, ugye :wink: - fiús pocakod van :) Előrecsücsörödős. Monnyuk azt nemtom, Szabival milyen volt :) Nekem Lucival lányos, oldalra is terebélyes pockám volt...most inkább előre növekszik...aztán majd lehet most is szétfolyik majd :mrgreen:

Kisbetegeknek gyógycuppok!

Judit, megtréfáltak a képek, a Kittycicás tortaevősön aszittem Gréti van :oops: Egyre jobban hasonlítanak a lányok :) Aranyos Leti, hogy szájjal közelített a tortákhoz :lol: Amik nagggyon guszták...
Miket börzéztél?

Ditke kapcsán émmég úgy gondoltam, hogy kivárom a februárt, mer asztírta anno, hogy ekkor vizsgázik :) Örülök, hogy jól vannak! Aztán csak jön majd szép lassan...

Nosztalgiáztam kicsit, visszaolvasgatva a 2007. júniusi eseményekre...hjajj, deszépvót...

Ehh...akartammég rejagálni, de nem bírom magam összeszedni agyilag :?

Jah, pocakfotó... Csináltattam Apával. Néha megrémülök, hogy ha már most ekkora, mien lesz a végire? :roll: Még Anyum is mejjegyezte, hogy hatalmas... Lucival nem volt ekkora, pedig kb. uilyen súllyal kezdtem Őt is.

Kép

Judit
Kép

Kép
balwin

Sziasztok!

Megjöttem a dokitól. Hát vagy influenza, vagy influenzaszerű megbetegedés, mintát nem vettek :wink:
De mivel rendesen köhögök is már, meg hát öregszem is, kaptam antibiotikumot, köptetőt, és pihennem kell/ene.

Ja, Balwin, csak néztem az álmodon..hihi, mit kerestem én ott :shock: :lol: Na, mindegy, szólj, ha szükséged van rám :wink:
Tényleg édes nagy a pocid :wink: De azt mondják ez második gyerkőcnél jellemző.

Évi és
Kép
csongianya

Anikó!
Nem akarok nagy bántani a doki nénit, de a krupp nem attól függ hogy milyen színű a haja vagy a szeme. :lol: :shock:
Asszem ezt neki kéne a legjobban tudni... :roll:

Dorka! Ne lepődj meg ha ott találsz majd Engem az NST előtt, mikor jöttök kifelé. :oops: :lol:

Balwin! Valami oknál fogva (általában!) nagyobb szokott lenni a poci ketteskénél. Kivéve persze mikor nem... :mrgreen: Még így eltakarva is szép nagy, tényleg!

Rólunk: Dévnek bújik a 12. fogacska is. Így meglesz a ez első négy örlő, alul és felül is kettő-kettő.
szilbee

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?