Jaóreggelt.
Kicsi Letinek Nagyon Boldog 2. Szülinapot kívánunk!
Judit, akkor te a bunkóbb fajtával akadtál össze
Pár hete nekem is volt ilyen kalandom, írtam is, de normális, kedves volt a biztonsági őr, ott helyben intéztük a dolgot. (első kérdése az volt, hogy nincs e régebbi kozmetikai termék a táskámban, mert azok előszeretettel csipognak) Ha ő is köcsög lett volna, akkor Apa tuti otthagyja a vásárfiát a futószalagon
Kellemes szülinapozást!
Anikó, jaja, minél előbb el kell kezdeni kenni a szájpenészt. Nekem is ez volt a mumusom, de szerencsére eddig (kopp-kopp-kopp) megúsztuk.
Márti, nem kispályázol
És a diétával sikerül szinten tartani a betegségeidet? Van javulás? És mondja valaki, hogy a stressz nem betegíti az embert
Andi, fajinul berendezkedtetek
Az meg külön jó, hogy mindenki jól érzi magát az új helyen
Namég akartam valamiket a régmúltból, csak az agyam...
Ollan hülyeséget álmottame
Megszültem a 37. héten, és nem is láttam a gyereket, azonnal elvitték, engem meg beraktak egy "kórterembe", ami mellesleg nagyanyámék házának egyik szobája volt
(Évi is ott volt!
4-en voltunk amúgy) Reggel tájt szültem, és egész nap igyekeztem befelé (nemtomhova, de kocsival kellett volna menni) a kisfiamhoz, hogy meg tudjam végre szoptatni (nyomásra spriccelt a tej a melleimből), de mindig közbejött valami... Naremélem, a valóságban csak a tejmennyiség fog stimmelni.