Új privát üzeneted érkezett!

Hull a hó és hózik-zik-zik :D
Ugye megmarad???? :shock:
Isteni lett a tiramisu :wink:
Vendég

tuntun a rizseshús ötlet is jó volt,mégiscsak ma készült el :D
Vendég

majd én is csinálok rizseshúst, még sose csináltam, de megjött a kedvem itt hozzá! :lol: holnap nálunk bableves lesz meg lángos. délután meg elmegyünk, megnézzük a másik ovi jelmezbálját ízelítőnek... :lol:
Ani, hát, egyefene, most még megmaradhat, de mosmá utána több ne essen, hát mindjárt mááárcijuuus!
Amúgy pont azon gondolkodtam, hogy ez a mi sávunk, ahová az ide írogató csajok tartoznak, mindig kimaradt az idén a hóból... A múltkor is, meg a múlt héten is nyugaton esett, kb Pécs vonaláig, mostmeg keleten annyi, hogy meg is marad(t). Az ország középső sávja valahogy kimaradt a "szórásból". :lol:

been

Hova tűnt Bence-Ármin Dius? Josi? Rékababa igazoltan hiányzik! :wink:

been

Itt meg fekete minden :)

Ahová járunk karatéra abba a suliba ma volt a farsang, ill. nálunk ma van a felsősöknek. Nekünk jövő hét pénteken lesz.

Holnap nálunk új kaja lesz, kíváncsi vagyok rá. A papa főzött ma húslevest, úgyhogy a gyerekek azt esznek, a párom meg hurkát,kolbászt.
Apósom húslevesfőzésben verhetetlen. Benne az a jó, hogy szeret kísérletezni, úgyhogy a tv-ben is ha lát valami jó receptet kipróbálja. Eddig még mindig jó volt. :lol: :lol:
Vendég

mi az új kaja???
Vendég

Apukám is ilyen, csak neki nem mindig sikerül... :lol: :lol: :?

been

tényleg, mi?

been

Csirkemell baconba tekerve lerakva tepsibe, 1 nagy tasak gombakrémleves por összekeverve 1 nagy doboz tejföllel és 1 tejfölös pohár vízzel. Ezt a keveréket kell ráönteni a husira és be az előmelegített sütőbe. Fűszerezni nem kell. Ez a keverék egy kisebb tepsire való, a normál tepsire dupla adag kell.

Na ez lesz rizzsel.

Ani, megcsináltad a csíkos szeletet? Kíváncsi vagyok egy szakember véleményére :lol:
Vendég

Pontosítok nekem új, lehet, hogy már valamelyikőtök csinált ilyet.
Vendég

Na sziasztok! Délután csak olvasni volt időm...

Mit is akartam?

Nálunk is esett hó, de nemtom mennyi, nem voltunk kint ma...

Sógornőm lehet hogy hamarosan szül, de jó, lesz nálunk megint pici baba :-) De azért várjon még egy kicsit, március 9-re van kiírva. De ma volt NST-n, és olyan görbéi voltak, hogy most feküdnie kell, nehogy idő előtt megszüljön...

Ja, holnap akartunk menni Pécsre, de most a hó miatt lehet hog tolódik. Nem akarunk elakadni a Mecsekben... :-(

Emmának akartam még valamit reagálni, de kiesett... na mindjárt rájövök...

yuyu79

Hú, Tuntun, ez nagggyon finom lehet! Meg is próbálom ezt is a jövő héten. Ja: mennyi csirkemell kell?

been

Na, gondolkozzál, gondolkozzál! :D
Hol szül majd sógornőd, mije lesz, és hogy fogják hívni? :lol: Első bébi?
Ne menjetek Pécsre. Most beszéltem egy pécsi ismerősömmel; ők se indulnak el holnap errefelé.
Jól tettétek, h nem voltatok kint, irtózatos szél fújt, az én gyerekeim majd megfulladtak az arcukba vágó széltől az idő alatt, míg bevittem őket az oviba/boltba és vissza. :shock:

been

Szép estét!

Csak az a kérdésem lenne hogy lehet e Barnusnak ez a keserves sírás, attól hogy új nagyobb kiskádat kapott és a szine is más? A másikat kinőtte és a kapott egy újat...
3 napig nem is volt semmi gond, de ma megint elkezdett sírni fürdés közben, de nem rögtön hanem olyan 3-4 perc múlva.
Lehet hogy a régi kádba azért érezte magát biztonságban mert ott végig ért mindenhol és érezte azt hogy hol van vége...?
Holnap a régi kádban fürdetünk hátha ezért sír, de már biztos hogy nem érzi magát közben biztonságban, nem is csobizott meg semmi csak feküdt meredten ökölbe szorított kézzel..

Kép

Kép

Szerintem látszik rajta hogy kicsit meg van rémülve, nem?

Kép
dius87

Bocsi, de nem jöttem rá, mit akartam :oops:

Első baba, kisfiú lesz, ha minden igaz, Ákos lesz a neve... És Szekszárdon szül, ügyeletesnél. Remélem olyan jó ügyeletest fog ki, mint én ;-)

Szerencsére Eni elaludt itthon az ágyikójában, így nem kellett kimennünk...mármint délután...

yuyu79

Bocsi, de nem jöttem rá, mit akartam :oops:

Első baba, kisfiú lesz, ha minden igaz, Ákos lesz a neve... És Szekszárdon szül, ügyeletesnél. Remélem olyan jó ügyeletest fog ki, mint én ;-)

Szerencsére Eni elaludt itthon az ágyikójában, így nem kellett kimennünk...mármint délután...

yuyu79

Sziasztok csajok!

Dius:hú tényleg szegény Barnus kicsit ilyett képet vág :oops: apa ugye nem ejtesz bele -arc kifejezése van.De nagyon édi.
Fejtartás javítására jó tanács: vegyél egy felfujható játék hengert és azon görgesd,így erőssödik a nyak izma.Sok ismerősőmnek kellett ezt csinálni és bevált.Vagy egy nagyobb labda is jó,de a henger azért biztonságossabb ,mert a derekát még nem tudja tartani ,ne hogy le essen a labdáról.Berendonban is lehet kapni.

Ani:ha lesz ,NANÁ HOGY MEGYEK :lol: :wink:

Tuntun:mi felénk meg simán zselatinos süti,de jól nézki.

Ma bűnöztem esete 2 kiflit ettem meg sajtal ,pick szalámival és 2 bögre tejjel.

Áramszünet:na menjen az EON a bús............ba.Tenap 16.30 kor kapcsolta vissza az áramot.Ma meg 17 óra után :evil: :evil: :evil:

Fogászat: :cry: :cry: :cry: hát nagyon fájt a fogkő leszedés.
Kérdeztem a csajszit ,hogy ő hol látja ,azt mondta sajnos nekem íny alatt van és ezt csak szakember veszi észre.
Na kösz ,má jól kezded......... :evil: amugy is kilógnak a fogaim a fogínyből.
Szal frankón fájt ahogy azzal a hegyes rezgő szarral a fogínyem alá benyúl.Végig alsó -felső kivül belül.Dölt a vér a számból :evil:
Aztán jött a homok fúvás,na az nem volt vészes.
ég mindíg vérzik a fogínyem alig bírtam megmosni a fogam.Mondta hogy ez még 3 napig így lesz ,de jó nem tudtam mi hiányzik az életemből :evil:
Na utána bölcsesség fog tömés.Hát lehet jobb lett volna fordítva ,mert még 16 órakkkor is elvolt zsibbadva a ,nyelvem ,szám ,arcom és még a fülem is.Ló adagot adtak biztos :evil:

Ma gyümölcsöt kellett volna ennem ,de annyira megfájdult a fejem :(
bevettem 1 felectort 14 kor aztán 18 kor 2 nospával,utána bezabáltam (mivel semmit nem ettem egész nap) és 21 kor még 1 flectort.na most kapok a fejemre ,hogy ennyit ,de most már jól vagyok.

Ma volt a farasang ,majd teszek fel képet,hát már nem annyira szép rajta a berni ,mert el kente a sminket,de a lényeg látszik.

Na nem nyafizok tovább.

Most megyek aludni bocsi ,hogy nem írtam mindenkihez egy pár sort ,de már késő van .

Nyugodalmas jó éjszakát mindenkinek!!!!!!!!
berni611

Szia, Évi, örülök, h újra itt! Nem lehetett semmi azért 5-kor még rendesen sötétedik, otthon csücsülni a sötétben... Fűtésetek ment azért? Fogkő, jujjj... Hős vagy! Berniről várjuk a képeket!
Tuntun, nem baj, biztos nem is volt fontos! :lol: Drukk, hogy minden oké legyen sógornődnél, szép neve lesz a kisfiának!
Dius, igen! Ez a válaszom. Simán megijedhet az új kiskádjától. Okosodik, már nem mindegy neki... próbáljátok ki azért a régiben, ha nem sír, ez volt a baj!
:lol: Bár enyémek Barnuskorabeli korukban - jajj - még simán végigüvöltötték a megszokott környezetükben is a fürdést.
Amúgy, ha hiszed, ha nem - kis vigasznak szánom :wink: - az én Árminom kezdte el most azt 3 napja, hogy üvölt a kádban. Kezdetben szépen eljátszanak Hannával a vízben, aztán, mikor megyek, h fürdetem őket, elkezd üvölteni. Ezt tette tegnap és tegnapelőtt. Ma már akkor is üvöltött, mikor bementünk a fürdőszobába, hogy na, most fürdünk... :shock: :? És ő azért teszi ezt, mert utál hajat mosni. 3 napja mostam meg neki, azután kezdte ezt a cirkuszt.
És, amikor a nagy kádba átraktam, kb 10 hónapos volt, akkor is sírt, úgyhogy utána pár napig újra a kiskádjában fürdettem akkor, majd újra a nagyban, és megszokta.
Érdekes szerkezetek... :D

been

Tuntun helyett Yuyut akartam az előbb, bocs... Asszem jobb, ha én is megyek aludni. :mrgreen:

been

Szép havas estét!

Csak gyors bejelentkezem,hogy élünk még.Nagyjából visszaolvastam,de ha nem baj most nem írnék senkinek,csak annyit,hogy: köszönöm a hiányolást,aranyosak vagytok. :D
Elég pocsék hetem volt,minden nap rohangáltunk megállás nélkül, temetésen voltunk :( , na meg após megtörte a kocsinkat. :evil: Meg persze én se vagyok vmi jól,de majd csak jobb lesz most már.

Most megyek is mert fáradt vagyok,reggel is korán keltem.
Ígérem holnap jövök,meg majd teszek képeket is.
Ja,és a 100. napnál tartok!! :)

Jó éjszakát,szép álmokat mindenkinek!
dius02

Jó reggelt Mindenkinek!

Csak gyors bekukk, megyek főzőcskézni, meg apatortát sütni :lol:

Emma, én 1 kg. csirkemellett vettem ezt kisebb tepsibe szándékozom megcsinálni.
Én meg azt csináltam a gyerekekkel, hogy a kiskádat beraktam a nagyba :lol: :lol:

Dius-Bencus örülök, hogy jól vagytok. Kocsitörés: ez a legrosszabb, amikor rokon töri meg az autót. :cry:

Dius-Barnusmindenképp cseréljétek vissza azt a kádat, mert olyan segélykérően néz az a drága fiú. Valószínű, hogy nem érzi magát benne biztonságban.

Évi a férjemnél is ez a probléma, hogy az íny alatt van a fogkő és ő is szenved vele. :( De utána olyan szépek a fogai :lol: :lol:

Na most tényleg húzok aztán majd jövök.

Szép napot Mindenkinek!!!!!!!!
Vendég

Reggelt!
Dius-Bence-Ármin, örülök,hogy újra itt! Részvétem... Közeli ismerős/rokon volt? A kocsitokat is sajnálom, nem semmi bosszúság lehet, nagy kár keletkezett benne? Karosszériás tud vele valamit kezdeni?
Grat a 100. naphoz, vagyis mostmár csak 99, vághatod a centit!
Tuntun, köszi a csmellinfót!
Szép napot nektek!

been

jó havas reggelt :D
Csak lehetne több :?
jajj tuntun,dehogy csináltam meg,nem volt rá idő. De asszem most hétvégén sem lesz :?
Szerintem jövő héten csinálom meg egyik délután,mikor Eliza alszik. Alig aludtunk,mindenki tiszta hisztis,már most elegem van a mai napból :(
Mostmár tudom,hogy Ricsivel meg Évivel fogok fogorvoshoz menni :wink:
dius,sztem is fél a kádban. Elizának volt ilyen 1-2 napig,megijedt az új kádban,mert csúszott. Vettem neki bele csúszásgátlót,és semmi baj nem volt. De igaza van a többieknek,egyre több mindenre figyel már,és egyre többször lesz,hogy sír,csak nem tudod,hogy mitől. És akkor sem ijedj meg,ha esetleg éjjel sír fel,nem biztos,hogy éhes lesz,vagy fáj valamije,lehet csak előjönnek a napközbeni ingerek.
tuntun ez a recid is nagyon jól hangzik 8)
na,megyek,ma babgulyás lesz,meg kakaós fonott.
Évi akkor találkozunk 23-án :D
Még valaki esetleg? :wink:
Vendég

Csak idehoztam a kávécskámat mellétek :lol:

Emma, szóval a kaja: az 1 kg csirkemell a normál tepsibe való mennyiség, de ne csinálj dupla keveréket, mert az 1 adag is sok, úgyhogy legközelebb én úgy fogom, hogy:

1 kg. mell (feldarabolva 4-5 felé)
1 tasak gombakrémleves por
1 nagy doboz tejföl
1/2 tejfölös doboz víz.

Egyébként az íze isteni és én még megszórtam reszelt sajttal azzal pirul. :lol: Nekem kicsit sótlan, de a gyerekeknek tökéletes az íze.

Nálunk nincs hó, egy kicsit fúj a szél és nincs olyan vészesen hideg sem. Most a Papa elvitte a gyerekeket sétálni az erdőbe.

Na megyek és odadobom a nyuszipörit, hogy holnap csak be kelljen habarnom.
Vendég

Kösziköszi, Tuntun! :D

been

Én is szoktam egy hasonló kaját csinálni, csak az gombás-ananászos csirkemell. A gomba megy a tepsi aljára, rá a hús felszeletelve vagy csíkokra vágra, arra egy doboz ananászkonzerv, és végül tejszín összekerve egy zacskó gombalevesporral (knorr) és egy kis vízzel. Ez is nagyon fincsi...

Dius, grat a 100 naphoz! Már nem sok van vissza... Kérünk pocakos képet!! :-)

Enikő az első 2 hétben sírt fürdetés közben, érdekes módon utána megszerette...

yuyu79

Julcsi, a Tiéd is nagyon jól hangzik :lol: Lehet, hogy majd magunknak megcsinálom, mert a férjem nem szereti az ananászt.
Vendég

tuntun boldog szülinapot kívánok drága párodnak.
Kinek is van még most szülinapja? Valakinek még van,nem? Rövid az agyam,bocsi :oops:
A tegnap lehullott hó ma szépen elolvadt,de most ismét elkezdett havazni,iszonyú apró akármikben. Úgy szeretném,ha lenne jó nagy hó,mint pl. tavaly januárban volt... :roll:
Holnap,ha minden igaz,elmegyünk édeskettesben a Munkácsy kiállításra :D Majd ebéd után,ha elaltattuk a lurkókat. Ma tuti front van,hihetetlen hisztisek mindketten :?
Vendég

Tuntun Neked van szülinapod?? Azt hittem a féjednek... Ha neked akkor Happy Birthday :!: :!: Kép Kép

yuyu79

Jajj de hülye vagyok... Akkor az előbbi a párodnak szólt :-) Szereti a virágot? ;-)

yuyu79

Cseriani drága, nem akartok magatok mellé egy kísérőt? :P Mármint a Munkácsy kiállításra. Mert én is mennék, csak egyedül nem szívesen, apánk meg már látta régebben máshol ezeket a képeket, és most nem kíváncsi rá. Bár lehet, hogy nem is lesz itthon délután, akkor meg nem tudok elmenni :?
Berni! Sajnálom, hogy fájt a fogkő levétel. Nekem nem volt az ínyem alatt, biztos azért nem fájt.

Vasalnivalót valaki? Szívesen küldök... :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Sziasztok,

holnap lesz az uram szülinapja, de köszönöm a nevében is a köszöntéseket. Aranyosak vagytok!
Dadomi Ricsikével megcsináltuk a tortádat, ő tette bele a meggytölteléket és nagyon élvezte. :lol: Igaz, hogy nem 12 órát fog "pihenni" hanem többet, de gondolom az nem árt neki.
Holnap még megcsinálom rá a csokireszeléket, meg a diszítést, aztán várom a dicséretet. :wink:

Vasalnivalót én nem kérek köszi én kivégeztem őket csüt-n, most meg csak 1 darabom van.

A fiam megsiratott ma: kaptam tőle egy valentin napi kártyát, amit angolórán készítettek. Egy angol versikét írtak rá. Meg egy kartonszívecskét.
Apától is kaptam egy nagyon szép csokrot, meg egy doboz bonbont.
Vendég

Szörnyű, ez a fiú annyi idősnek néz ki, mint az én Ricsim. :shock: :shock:
Olvastam már, de most megnéztem a videót is, nem találok szavakat. És a végén ahogy ültette és ütögette azt a pár napos picit felháborított!
Vendég

Hát ez tényleg döbbenet :shock: Annyira kisfiú még ez a srác, tényleg nem néz ki 13-nak se, pedig állítólag annyi...

yuyu79

Sziasztok!

Jól eltelt a mai nap is! :?
Kicseréltük a kádat, de a régiben is sírt, de ebben nem folyamatosan... nagyon megviselte valami fürdés közben valamikor.. nem tudjuk mikor sose történt semmi olyan, sajnos csak ő tudja! :(

Nem rég értünk haza anyutól, jókat ettünk: töltött káposzta, rántott csirkecombi sültkrumpli meg csoki volt :)

Na megyek, pihizek vagy reggelig!

Jó éjt nektek!

Kép
dius87

Jó reggelt Mindenkinek!

A fiúk még alszanak, nem tudom engem miért lökött ki az ágy. :roll:

Dius-Barnus már ez is eredmény, ne félj abba fogja hagyni. Szerintem hagyjátok még az a kis kádat, úgy látszik Barnus ebben biztonságban érzi magát.

Na megyek megiszom a reggeli folyadékjaimat :lol:
Vendég

Jajdenagy vasárnapi pangás van itt kéremszépen! :D
Én is csak beugrottam, este jövök bővebben. :P

been

Na most már én is ideérek :)
Milyen jó kis kajarecepteket írtatok :P
Dius,remélem hamarosan megoldódik a sírás problémátok.
Megvlolt a farsang a suliba és nekünk is felnőtteknek,mindjárt jönnek a képek,készüljetek :lol:

Kép
Kép
josi

Kép Kép Noémi barátnője Kép Apa mint RAMBÓ Kép

Kép
Kép
josi

sziasztok :D

dadomi először is neked: bocsi,hogy tegnap már nem írtam,néha iderobogtam olvasni,aztán annyi...írni már nem volt időm. Ebéd után gyorsan elaltattam Elizát,végülis kettőre értünk be. Azért nem szóltam,mert biztosra mi sem tudtuk,hogy mikor is tudunk bemenni. Elég sokan voltak,de jó volt a kiűllítás. Végülis bő 1 órát voltunk ott,inkább másfelet. Aztán volt egy kv.kicsi süti-holnap majd letekerem :P . Hát,röviden ennyi. Most megyek,mielött a gyerekek szétszedik az apjukat...
jajj,josi,nagyon jól mutattok :lol:
Jót buliztatok ilyen hacukában? :lol: Bírnád,ha apa mindig így nézne ki,mi??? :P Igaz,ezzel sztem ő is így van,ha te mindig így néznél ki :lol:
Noémi nagyon szép nagylány már most. Ő sminkelt??? :shock:
Vendég

Cseriani! Jó van na, tudom, hogy nem akartál velem menni :P :P
Josi! Nagyon csinik vagytok beöltözve is! :lol: Sokat kellett apátoknak edzenie, hogy így nézzen ki? :wink: :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Gyor bekukk!
Ani:apa átadta az üzenetet.Én diabetikus rigójancsit ettem :oops:
Előtte félórát futottam Kép

Josi:jók a képek még én is lógok vele.

Hú na mit akartam még :?
Valakinek itten ma hepi börzdééjjj van.
:wink: Boldog szülinapot Kép Tuntun meg tegnap aszem eljegyzési évforduló is volt.Remélem folyt a pözsgőőőő :wink:

Dius-barnus:Zsombit CSAK ülteteve tudtam fürdetni.Ha bele fekettük a vizbe ordított és remeget :( .
Valami biztos történ hetet a kórházban vele ,mert az első fürdetés bent volt a szobában a 2.;3.-dikat én csináltam az utolsót meg ők bent.Szal tutira történt valami ,mert előtte nem sírt.
Elég rosz volt így fürdetni ,2 emberes meló volt :evil: .
Ez úgy 5 hónapos koráig tartott :cry: .

Megyek mert felsírt :evil:
jóéjszakát lányok!
berni611

Csak gyors:
Josi, irtó jól néztek ki! :lol: :lol: :lol: :lol:
Amiért jöttem, az az, h Yuyunak nagyon sok boldog névnapot kívánjak, aztán húzok is, de holnap tényleg jövök, pussz!

been

Sziasztok,

viszonylag jól telt a napunk. Apa nagyon örült az ajándékoknak és a torta is sikert aratott.

Josi, nagyok jól néztetek ki :lol: Jó is volt a buli?

Nálunk jövő héten pénteken lesz a farsang, úgyhogy csütörtökön sütök a gyereknek valamit.

Mindenkinek további jó éjszakát!!!!!
Vendég

Drága Julcsi,
holnap igazoltan leszek távol (angol), így most szeretnék:

Neked névnapod alkalmából nagyon sok boldogságot kívánni:

Kép
Vendég

Megen rohanásban: Yuyu, a tegnap kívánságom mára érvényes, hisz ma van ami van... :oops: Szal boldog névnapot ma...
Kép

Tuntun, bocs, hogyha félrevezettelek... :oops: :oops:
Jövök ma már tényleg. :P

been

yuyu sok boldogságot neked!!!!

Emma,tényleg gyere ma már :D

Évi hiányoltalak tegnap,mééééér nem voltál a kocsiban? (Évi párjával találkoztam tegnap,Munkácsy után,mikor sütiztünk)
Jövő hétfőn gyertek ám!!! Még dadomit is rábeszélem valahogy :P
Remélem a barátosnőmék is meggyógyulnak addigra,és jönnek ők is.
Vendég

Sziasztok!
Ani:gyüvök ,jövőhéten hétfőn :wink:
Itthon voltam a 2 kölökkel,14.30 -tól futottam 15 óráig így kivoltam izzadva.

Been:te is úgy jösz mint én,ha megigérem tutira közbe jön valami.

ja lányok olvastam tegnap futásközben(Tolnatáj Televizió vagy a RTV-n nem tom,hirdetések között,ha nincs adás ugye képújság van és közben rádióadás,na a lényeg) lehet szavazni Tolna megye legjobb újságírójára.Hát nem is tudom ki jutott eszembe :twisted: :wink: :lol:

Yuyu:
Kép
Boldog Névnapot Kívánunk!

Dadomi tessék jönni mert Kép így jársz :twisted: :lol:

Meg ugye aki szökszárdi és persze aki Sz.mellett lakik és ráér.
Ott tudunk talizni :wink:
berni611

Hello csajok!

Bocsi,hogy nem jöttem, de apa benyalta az influenzát és ápoltam lelkesen.
Ráadásul Domi tegnap estére belázasodott, 39,5 fokos láza lett, erre kiderült,hogy ő is benyalta az influenzát. :?

Ebben a hónapban, már 10 000 Ft ment el a gógyszertárba és én még hátra vagyok.... :shock:
Én majd bekapom a maradékokat.... :D

Majd jól visszaolvasok és reagálok....

Hja és megállapítást nyert,hogy mitől fáj a hasam.

IBS szindrómám van.Ugyan nem halálos, de életem végéig fájdalmaim lesznek, vagy gyógyszert kell szednem, vagy egy elég durva diétát betartanom.
Még megyek gasztroenterológiára (fúúú alig bírtam legépelni).

Ani!!!!

Csak üsd be a keresőbe az IBS szindróma szót, találsz róla tünetleírást is.
érdemes volna elolvasnod, lehet,hogy megoldottuk a Te állandó hasfájásodat is.

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?