Sziasztok csajok!
Dius:hú tényleg szegény Barnus kicsit ilyett képet vág
apa ugye nem ejtesz bele -arc kifejezése van.De nagyon édi.
Fejtartás javítására jó tanács: vegyél egy felfujható játék hengert és azon görgesd,így erőssödik a nyak izma.Sok ismerősőmnek kellett ezt csinálni és bevált.Vagy egy nagyobb labda is jó,de a henger azért biztonságossabb ,mert a derekát még nem tudja tartani ,ne hogy le essen a labdáról.Berendonban is lehet kapni.
Ani:ha lesz ,NANÁ HOGY MEGYEK
Tuntun:mi felénk meg simán zselatinos süti,de jól nézki.
Ma bűnöztem esete 2 kiflit ettem meg sajtal ,pick szalámival és 2 bögre tejjel.
Áramszünet:na menjen az EON a bús............ba.Tenap 16.30 kor kapcsolta vissza az áramot.Ma meg 17 óra után
Fogászat:
hát nagyon fájt a fogkő leszedés.
Kérdeztem a csajszit ,hogy ő hol látja ,azt mondta sajnos nekem íny alatt van és ezt csak szakember veszi észre.
Na kösz ,má jól kezded.........
amugy is kilógnak a fogaim a fogínyből.
Szal frankón fájt ahogy azzal a hegyes rezgő szarral a fogínyem alá benyúl.Végig alsó -felső kivül belül.Dölt a vér a számból
Aztán jött a homok fúvás,na az nem volt vészes.
ég mindíg vérzik a fogínyem alig bírtam megmosni a fogam.Mondta hogy ez még 3 napig így lesz ,de jó nem tudtam mi hiányzik az életemből
Na utána bölcsesség fog tömés.Hát lehet jobb lett volna fordítva ,mert még 16 órakkkor is elvolt zsibbadva a ,nyelvem ,szám ,arcom és még a fülem is.Ló adagot adtak biztos
Ma gyümölcsöt kellett volna ennem ,de annyira megfájdult a fejem
bevettem 1 felectort 14 kor aztán 18 kor 2 nospával,utána bezabáltam (mivel semmit nem ettem egész nap) és 21 kor még 1 flectort.na most kapok a fejemre ,hogy ennyit ,de most már jól vagyok.
Ma volt a farasang ,majd teszek fel képet,hát már nem annyira szép rajta a berni ,mert el kente a sminket,de a lényeg látszik.
Na nem nyafizok tovább.
Most megyek aludni bocsi ,hogy nem írtam mindenkihez egy pár sort ,de már késő van .
Nyugodalmas jó éjszakát mindenkinek!!!!!!!!