Hű, mennyi mindent akartam, már megint a fele se fog eszembe jutni
Előszöris nagyon köszi a tejpépes hozzászólásokat mindenkinek! Ma pont voltam dm-ben és nem vettem de ha legközelebb megyek, kipróbáljuk!
Sikerült ma elolvasnom az Aludj jól, gyermekemet (KÖSZI MÁRTI!) és mától kipróbáljuk az alvásra tanítást. Jaj, már előre utálom, de hátha segít! Mindent be kell vetnem mert ez a mostani állapot tarthatatlan.
Végülis jó dolgokat ír az a könyv, ezekre már én is gondoltam, sőt, szoktam is úgy altatni ahogy javasolja, de ha már elalszik cicin, akkor nem ébresztem fel, hogy aztán a kiságyba téve egyedül aludjon el. Ez rohadt nagy hisztiket fog eredményezni, de belátom hogy igaza van...
Visszatérve sógonőmre (akinek van gyereke, Emma
). Valóban rá szoktam szólni hangosan Nórira hogy "nem szabad" de bakker, hát meg kell valahogy tanulni ahogy ne nyúljon konektorba, forró sütőhöz, számítógép üres meghajtóterébe, felmosóvízbe és hasonló finomságok...
De nem hinném hogy ezzel akkora lelki traumát okoznék neki hogy álmatlan éjszakái vannak na!
Andi
tündérbogyó Viki a képeken! Annyira bírom h egyedül iszik!!!
Jah, majd jussak eszedbe ha már fel-alá grasszál Mütyi a lakásban, hogy azt mondtam mennyire vissza fogod még sírni amikor letetted és ott maradt! Nekem is mindenki mondta, én meg gondoltam hogy hülyék vagytok, dehogy fogom. Áhhhhááááááá
Akata
Örülök h tesókáék otthon. Nehezek ezek az első napok, de mondd meg neki hogy az üzenjük ne sírdogáljon, legfeljebb csak örömében! Minden rendbe jön!! Császár volt végül? Lemaradtam!
Kike
Kristi tényleg olyan nagyfiú már! Hihetetlen hogy 1 év alatt mennyit változott! Végülis nem csoda: ő a nagy és okos bátyó...
Én pont tegnap vateráztam el a bébiőrömet, de látom közben már sikerült szerezned!
13 éves apuka..
hát, gondolkodtam egy ideig hogy mit is írjak erre, de megmondom a frankót, AZTAROHADT!!! KÖPNI-NYELNI NEM TUDOK!
Tami
Milyen volt a napotok? Remélem jól telt!
A keddet sajna kilőttem, de hétfő, szerda, csüt még szabad, ha vmelyik jó nektek, szólj!
Na, eddig ért az agyam!