Sziasztok!
Olga!
köszi, mindjárt kimentegetem!
most túrós gyümisre gondoltam, zagyvásra. szeretnék mesefigurás ostyalapot a tetejére mindjárt fel is hívom őket. a mamák nem tudom mikor jönnek, nem egyszerre szoktak. így nekik nincs főzőcske, bár a holnapi kaja husileves, és brokkolis husi, pennével. talán megeszik.
Na azokra pedig én si vevő lettem volna, bár nálunk 4 lábú állatot vágtak(nem írom le mit, mert a gyengébb idegzetűek kiakadnának, szegény Niki kedvét is elvettem pár napra tőle), és hozzá sertést, valami 200 szál szalámi lett a vége még lóg a spejzben, nagyon finom volt, de elteltünk.
Judit!
most akarjuk a kandallót, még február márciusban.
Kata!
zsírkrétát kapott, a múltkor meg olyan zsírkrétaszerűt, amit kádra /csempére használunk, és csak sima vízzel letörlöd, és jöhet a köv. nagyon jó dolog, már alig van, mert minden este megy a rajzcsata! ennek köszönhetően Leti már tud gyöngyöt rajzolni, na persze ez csak egy kör, de nagyon jó a formája
Szereted a havat? én csak akkor szeretném, ha csak a fűre esne, a betonra nem. a fene szereti toszigatni!
Jaimee!
hát én is meglepődtem! csoki semmi, csak a tartós tejitalnak csúfolt víz? azta!!! nagyon vickes kedvedben lehettél!
Valentin nap. általában én kapok virágot, bár én nem szoktam venni semmit
, de mi ügyesen megoldottuk, így most már Letiről szól.
pedig tegnap tényleg nagyon fáradt voltam, még Nikinek is feltűnt angolon, hoyg mint a mosott szar, én még Szegedről hóesésben indultam el, bár a közlekedés tűrhető volt, sokan siettek, nem kellett nagyon kerülgetni egymást, így bő másfél óra alatt leküzdöttem a távot, azt is hittem, hoyg na ott volt hó, talán erre nem jön. és na tessék, nálunk már oylan 10-15-centis van, és persze hótoló kanyarban sem.. most is szakad.
aki volt már pupillatágításon (felnőtt) annak mennyit kell várni a cseppentés, és a vizsgálat között? Misi megy ma be, de busszal, aztán megyünk érte kocsival, csakhoyg mire számítsunk?