Új privát üzeneted érkezett!

Jaimee: bicikliülés: én szakboltban vettem, ahol fel is tették, nekem megnyugtató volt így, mert féltem attól, hogy gyerekestől fog lezuhanni menet közben, ha itthon sufni tuning módjára van felerősítve. :lol:

Kati: Trixinek boldog születésnapot kívánunk mi is!!! Szépek a csajok :lol: Mióta dolgozol és mit csinálsz pontosan?

Anikó: köszi, most már jól alszunk. Vagyis Marci, így aztán én is :lol: Még nem tökéletes, de már minimális váladék liftezik benne. Bence változatlan, így ma megyen vissza Subiczkához.

Nóri: esike a hó!!!!

Szilbee: Dév édi, ahogy nyomja a motorral :lol: (el sem tudom képzelni, hogy jövő ilyenkor Marci is így megy majd) Hogy vagytok?

Olga: Balázs?

Andii: a Nóri vigyor se nem semmi :lol:

Szamóca: hol vagy e már megint? Ezen az oldalon nem is írtál...

Katlina: lehet gátoldalban nyomni a szánkózást :lol:

Húúú, de mennék már kifelé...

Niki: talált, süllyedt :lol: :lol: Hát... ööö nyeremény... hóesés :lol:

Kép

Kép
szolkata

Reggelt!

Erika! :lol: :lol: Én asszem amíg vagy az esti vagy a reggeli szopi megvan maradunk az anyatejcsinél. (Talán még egy hónap.. vagy míg teljesen rendbe nem jön az egészsége... 5 éves koráig persze nem akarok várni. :lol:) Néha nekem is nyűg, ez szerintem természetes... néha meg imások szoptatni. Igen a blogban olasom a dolgokat! :mrgreen: Szerintem ha már egyikőtöknek nem jó a szopi, akkor nem érdemes tovább csinálni... Réka nehogy megérezze a dolgot és a lelkére vegye... Azért is hagytuk abba anno Leventével is az utolsó szopit 18 hónaposan...
szilbee

Sziasztok!

jaimee! Lehet lemaradtam valamiről, mivel Kata megdícsérte a biliteket, de épp ma reggel jutott eszembe, hogy meg sem kérdeztem, te milyet vettél?

Virsli: hát igen, azért nem örülök neki, mert tartósítószer és egyéb adalékok vannak benne. Viszont én meg kimérőset nem merek venni, ki tudja mióta van a pultban, legyek, stb... Nincs hozzá úgy bizodalmam.

bbj Judit! Okés, megértjük Misi hozzáállását méz ügyben! De még mindig nem írtál virág- és akácméz árakat!!! Szomszédnéninek tudod...

Kata! Most megyünk vissza Balázzsal délelőtt dokihoz, szóval pont ma nem örülök úgy a hónak. Holnap meg suli... Gondolom ezer órákat fog az 5 centis hó miatt késni a vonatok...

Szami és és virul! Legalábbis tegnap kora délután még úgy láttam! Bejöttek cukrászdázni, lehet pihizett délután rá egyet! :wink:

Na megnézem az előző oldalt, nem sok minden maradt meg. Meg rá kellene vennem a gyerekemet, hogy elinduljunk. Most épp Bob-ozunk. Dorka, Szilbee! Nekem csak a Kisvakond kellene egyenlőre! De csa 1-2 dvd, nem tudom még, hogy mennyire fog tetszeni neki, ha lehet... Köszi!

Olga

Kép
juhaszolga

Még eszembe jutott:

bbj Judit! Torta honnan lesz Letinek? Milyen lesz? Mesélj! Jön a család is hétvégén? Mit főzöl?

Ki mivel készül Valentin-napra? Már ami publikus belőle! :oops: :lol:
Én szív alakú tortaformában fogok Baunty-tortát sütni a mindmegettéről. Bár lehet nem jó választás, mert azt írják sok a krém, nehéz rábírni, hogy a tésztán maradjon. Legfeljebb kanalazzuk! :lol:

balwin Judit! Nincsenek ilyen finomságaink, nem tudom mi okból, de páromék sose füstölnek fel kolbászt.

Kata! Megérik a kések. Nagyon jó minőségűek, rákerestem neten, és valóban 20 ezer forint felett van darabja. Meg igazából egyszeri beruházás, gondolom vagy húsz évig megint nem kell venni! Bár a Fiskars olcsóbb valamennyivel (mármint a mostani akciós kések akciós árához képest), de megmondom őszintén, hogy nekem nincs olyan késem, de úgy tudom azok is jók.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára juhaszolga 2009.02.13 08:46-kor.

Olga

Kép
juhaszolga

Bocsi, hogy darabos vok, de főzök, csemetézek, pakolászok és fórumozok egyszerre...

Kata! Ja ja! Szíp... csak nehéz L-nek beadni, hogy majd csak délután tudunk kimenni. Na meg szánkónk sincs...
Ja télleg... Reggel mondtam neki, hogy Tudod Levente, ma van a névnapod! ma van Levente nap. Erre rámnéz és közli az ablak felé mutatva, hogy a A Nap odakint van! Remélem azért jövőre már többet ért belőle... :lol:
szilbee

Kata! Mindig elámulok az energiádon, teljesen felébresztettél engem is!

Erika: a tejitalos első beírás engem is beugratott!

Remélem minden picur meggyógyul és tud menni szánkózni!!!

Kajás hozzászólásokat köszi! Én már teljesen elfelejtettem, hogy is volt Majánál...

Szolnokon mekkora hó van? Közlekedésügyileg kérdezem.

Andi

Kép
Kép
andii

Ja, az abáltszalonnát én is imáááádom!

Andi

Kép
Kép
andii

Balwin! Ne aggódj! Te is megbírkózol majd a feladattal, ha esetleg egyszerre lesz a két gyerkőc beteg. Valahogy olyankor előjönnek olyan tartalékok is, amikről azt hitted már ezer éve kifogytak. ;) De tényleg!

Valentín Nap: Mi egyáltalán nem ünnepeljük. Vhogy nem a mi világunk.

Judit! Párodnak is jobbulást!!!! ++++++++++
Hát jó nehéz ketteskének ajándékot venni... Talán majd ha nagyobbak lesznek és meglesz a saját érdeklődési körük neked is könnyebb dolgod lesz.
szilbee

Andi! Én 5 centisre tippelem a havat.

Szilbee! Leventének ma van névnapja? :shock: Bocsi, de biztos vagy benne? :lol: :lol: :lol: Én naptáram szerint: Ella, Linda. Tesóm is Levente, de mintha nem ilyenkor köszönteném...

De biztos így van, úgyhogy:

Leventének nagyon boldog névnapot kívánok!

Olga

Kép
juhaszolga

Andi! Annyira klasszul néz ki a házbelsőtök!!! Jajj nagyon tetszik!! Az a fa burkolat... Nagyon meleg és otthonos! 8)
szilbee

Olga! Köszi szépen!
Igen, nyáron van, de nenünk a szülinap közlsége miatt pont nem jó, azért választottuk anno a kevésbé "népszerű" febr. 13. Asszem ez csak a Katolikus naptárban van benne, Nagymamám szerinte. (De ő ettől nagyob boldog. :lol:)
szilbee

Szilbee: Isten éltesse hát Leventét neve napján!!! Nálunk Bence ma reggel a hóesés láttán megkérdezte, hogy akkor jön a Mikulás? :roll: :lol:

Andii: 5-7 centi hó van szerintem, de most is esik :lol: Csak sajnos olvad is.

Kép

Kép
szolkata

bbj Judit! Töltöm az oldalt. Ezeket találtam tegnap a mindmegettén, tehát még nem próbáltam őket, de nagyon dícsérték a hozzászólásokban.

Körözött
Hozzávalók (4 személyre):
• 30 dkg juh vagy tehéntúró, esetleg vegyesen
• 1 fej vöröshagyma
• pirospaprika
• só
• bors
• köménymag
• ízlés szerint tejföl
szardella, mustár, kicsi méz, túró helyett feta-sajt

A hagymát apróra felvágjuk. A túrót eldolgozzuk a pirospaprikával (akkor elég a paprika, ha a krém narancssárga színűvé válik), sózzuk, borsozzuk, majd hozzáadjuk a hagymát is és a köménymagot is. Az egészet jól kikeverjük, rövid időre hűtőszekrénybe tesszük - és máris ehető a finom körözött.
A körözött készíthető csak juhtúróból, vagy tehéntúróból és juhtúróból fele-fele arányban, de sokan vannak, akik csak tehéntúrót használnak.
Vannak, akik egy kis tejfölt is kevernek a krémhez - ezzel talán könnyebben kenhető (de a túl soktól már folyóssá válik!), ezt elsősorban a család ízlése határozza meg.

Répapástétom
Hozzávalók:
• 3-4 egészséges sárgarépa
• 10 dkg trappista sajt
• 2 gerezd fokhagyma
• 1 pohár tejföl
• só
• bors

Elkészítés: A sárgarépát megpucoljuk, és sajtreszelőn lereszeljük. Ugyanígy a sajtot és a fokhagymát is. A tejfölt erre ráöntjük, összekeverjük. Só, bors ízlés szerint, de nem túl sokat szabad csak hozzáadni. Fél órán át a hűtőben pihentetjük, majd pirítós kenyérre kenve tálaljuk.

Sárgarépakrém füstölt sajttal
Hozzávalók:
• 40 dkg sárgarépa
• 20 dkg füstölt sajt (nem baj, ha több)
• kb. 1 dl majonéz
• kb. 1 dl tejföl
• 1 nagy gerezd fokhagyma
• fél csokor petrezselyem (lehet szárított)

Elkészítés: A finomra reszelt sárgarépához reszeljük a füstölt sajtot és a fokhagymát. Belekeverjük a többi hozzávalót. Tejfölből annyit, hogy kenhető, krémes legyen. Úgy is ki lehet próbálni, hogy a felébe tenni még egy tonhalkonzervet villával összetörve és ízlés szerint citromlevet, így kétféle szendvicskrémet csináltunk.

Olga

Kép
juhaszolga

Szilvi: köszi. Minket is ez fogott meg. Egyáltalán nem új pedig a kégli, de annyira barátságos.

Leventének boldog névnapot!

Kép

Andi

Kép
Kép
andii

Valentin nap nekünk sem az erősségünk, de mondjuk ajándék ügyileg egyik sem. Egymásnak nagyon ritkán veszünk ajándékot. A gyerekeknek persze igen, sőt náluk néha sokat is. Lehet, hogy azért mert nem vagyok se ékszeres, se vágott virágos (sajnálom, hogy hamar tönkremegy), csokis az lennék, de türtőztetem magam. Aminek igazán tudok örülni az a könyv minden mennyiségben. Úgyhogy nálunk marad a jólbevált puszi és összebújás... :oops: Esetleg egy finom vacsit rittyentek mellé.

Andi

Kép
Kép
andii

Tepertőkrém:

Hozzávalók:
# 30 dkg töpörtyű
# 3 db főtt tojás
# 1 nagyobb lilahagyma vagy vöröshagyma
# kb. 3 gerezd fokhagyma
# 2 teáskanálnyi pirospaprika
# 1 teáskanál csemege Piros Arany
# só
# bors
# szerecsendió
# kb. 2-3 evőkanál tejföl
# 2 evőkanál mustár (ha nagyon savanyú a mustár, akkor csak 1 evőkanállal használjunk belőle!)

Elkészítés: A tepertőt megdaráljuk. A tojást megfőzzük, megtisztítjuk és apró kockákra vágjuk, és hozzákeverjük a megtisztított tepertőhöz. Megmossuk, apró kockákra vágjuk és szintén a tepertőhöz adjuk a lilahagymát és a fokhagymanyomón átnyomott fokhagymát, a mustárt, a pirospaprikát és a borsot. Jól összekeverjük, és kanalanként hozzáadjuk a tejfölt. Ha nagyon masszív a krém, több tejfölt használjunk.

Kata:

Nagyon puha mézes torta

15 dkg burgonyakeményítő (uannyi liszttel si helyettesíthető)
5 dkg liszt
25 dkg hársméz
2 tojás
fél tasak sűtőpor
20 dkg vaj
20 dkg natúr joghurt

Keverjük habosra a 20 dkg mézet a vajjal, keverjük hozzá a tojássárgákat. Szórjuk bele a lisztet, a keményítőt a sűtőport. Egy csipet sóval verjük fel a tojásfehérjéket, óvatósan keverjük a tésztához, majd tegyük az egészet egy 18 cm átmérőjű, sütőpapírral bélelt formába. 180 C, 40 perc. hagyjuk kihűlni, tálaljuk joghurttal és a maradék mézzel.

Akácmézpuding:

5 dl tej
16 dkg akácméz
4 tojássárgája
5 cl rum
1,5 dkg zselatin (van tizedesvessző, reméljük nem nyomtatási hiba)
20 dkg szeder
4 dkg pirított dió

Melegítsük fel a mézet, öntsük hozzá a tejet, és keverjük simára. Egyenként dolgozzuk hozzá a tojássárgákat, forraljuk fel. Keverjük hozzá a rumot és a kevés vízben feloldott zselatint. Szűrjük a pudingot egy 7 decis formába, majd hűtsük legalább 6 órán át. Merítsük forró vízbe a formát, bortsuk tálcára a pudingot, díszítsük a szederrel és a dióval, esetéleg mézzel is.

Olga

Kép
juhaszolga

Jóóó reggelt,

először is Leventének nagyon boldog névnapot kívánunk!!!!!

Kép

Mi már túl vagyunk egy röpke sétán, hóalmázáson, bolton, majd dlután akarom hosszabb időre kivinni Szabit, alvás után.

Olga, nálunk sincs Valentin-nap, semmi éxtrával nem készülünk... Valahogy így alakult... Nem is bánom.

Kata, persze, majd nézem kedden, van-e kitéve papír a dokinál, jó?
Remélem nem kell még egyszer potyára bemennetek...
Oldalpocakos kép most nincs, majd igyekszem... Este úgyis színház, megkérem apát, ugyan fotózzon már le...

Kép
Kép
dorkáék

Sziasztok!

Olga!
köszi, mindjárt kimentegetem!

most túrós gyümisre gondoltam, zagyvásra. szeretnék mesefigurás ostyalapot a tetejére mindjárt fel is hívom őket. a mamák nem tudom mikor jönnek, nem egyszerre szoktak. így nekik nincs főzőcske, bár a holnapi kaja husileves, és brokkolis husi, pennével. talán megeszik.

Na azokra pedig én si vevő lettem volna, bár nálunk 4 lábú állatot vágtak(nem írom le mit, mert a gyengébb idegzetűek kiakadnának, szegény Niki kedvét is elvettem pár napra tőle), és hozzá sertést, valami 200 szál szalámi lett a vége még lóg a spejzben, nagyon finom volt, de elteltünk.

Judit!
most akarjuk a kandallót, még február márciusban.

Kata!
zsírkrétát kapott, a múltkor meg olyan zsírkrétaszerűt, amit kádra /csempére használunk, és csak sima vízzel letörlöd, és jöhet a köv. nagyon jó dolog, már alig van, mert minden este megy a rajzcsata! ennek köszönhetően Leti már tud gyöngyöt rajzolni, na persze ez csak egy kör, de nagyon jó a formája

Szereted a havat? én csak akkor szeretném, ha csak a fűre esne, a betonra nem. a fene szereti toszigatni!

Jaimee!
hát én is meglepődtem! csoki semmi, csak a tartós tejitalnak csúfolt víz? azta!!! nagyon vickes kedvedben lehettél!

Valentin nap. általában én kapok virágot, bár én nem szoktam venni semmit :oops: , de mi ügyesen megoldottuk, így most már Letiről szól.

pedig tegnap tényleg nagyon fáradt voltam, még Nikinek is feltűnt angolon, hoyg mint a mosott szar, én még Szegedről hóesésben indultam el, bár a közlekedés tűrhető volt, sokan siettek, nem kellett nagyon kerülgetni egymást, így bő másfél óra alatt leküzdöttem a távot, azt is hittem, hoyg na ott volt hó, talán erre nem jön. és na tessék, nálunk már oylan 10-15-centis van, és persze hótoló kanyarban sem.. most is szakad.

aki volt már pupillatágításon (felnőtt) annak mennyit kell várni a cseppentés, és a vizsgálat között? Misi megy ma be, de busszal, aztán megyünk érte kocsival, csakhoyg mire számítsunk?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Levente!
nagyon sok boldog névnapot kívánunk neked!
Kép

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Judit! Kata!

Köszönjük a jókívánságokat! :D

Judit!
Azért remélem még senki nem tervezi átmászni a kerítésünket, várjunk még azzal pár évet. Maximim miattam :D :D :D

Bár nem nagyon szeretik ha beszélünk vagy írogatunk különböző forumokon a foglalkozásunkról sőt egyenesen meg is tiltották. De azért elmondom, hogy katona vagyok.

Na ma mi is elindultunk szánkóval a boltba meg a postára de hát már minden lesózva, ledúrva. Hónak nyoma sincs, ahol meg van ott nem lehet húzni a szánkót.

phpBB: Kép
kati74

na de most Levente névnap van? :oops:
néztem a naptárt de...

mindegy

LEVENTE!

NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!

kati74

Judit!

Túrós gyümölcsös? egy hete anyukám szülinapján is az volt (zagyvás). hát valami eszméletlen fincsi volt. NA nem mosdom, hogy mennyit ettem belőle... :?

Mi valentin nap alkalmából ma Latin estre megyünk. Mama jön szitterkedni mi meg egy kicsit denszelünk.

kati74

na javítok bár így se rossz, hogy nem mosdom
:D

szóval nem mondom, hogy mennyit ettem belőle

kati74

Köszönjük Levente nevében is! :)

Kati! Olga!
Levente névnapok:
február 13. (névnap), június 18. (névnap), június 24. (névnap), június 28. (névnap), november 12. (névnap)
A forrás!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szilbee 2009.02.13 12:22-kor.
szilbee

Leventének:

Kép
jaimee1

Judit: Sajnos nem tudom. Rékánál úgy van, hogy ha a fokozatos tágítás nem jön be, akkor 1 órával hamarabb kell a vizsgálatra menni és akkor a doki tágít.

Valentin nappal úgy vagyunk, mint Szilviék. És egyébként is közel van az évfordulónkhoz. És idegen az egész. Biznisz szagú.

Nnnna, csajok, akkor jó véleményetek van rólam, ha elhittétek a tejes sztorit. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

Olga: Miént bili ilyen:

Kép

Szép hétvégét mindenkinek!
jaimee1

Írtam, elszállt, vele az agyam is... :evil: :evil: Majd még jövök.

donkoaniko

Levente Boldog Névnapot!!!!!Kép

Kép

Kép
katlina

Na ezt bezzeg elküldte... :x

donkoaniko

jaimee, megondom őszintén bennem is megállat az ütő, mikor azt írtad, hogy azt a tejitalt adod Rékának. Állati fogyasztásra ha alkalmas, vagy ha egy kicsit felljavították melaminnal, akkor jó az embereknek is... De értem én, hogy csak vicc volt!
Én is vacilláltam azon a bilin, amit te vettél, aztán mégis a másik mellett maradtam, annak hagyományosabb a formája, olyan van a bölcsiben is, hátha így ráülne...

Kaptunk dokinénitől új gyógyszert, reggel-este kell befújni a torkába. Hörgőtágító. De hétfőtöl már engedi bölcsibe.

Valentin nap: valószínűleg én is virágot kapok, legalábbis azt szoktam, cserébe sütök. :lol: Mindkettőnk örömére! :lol:

Olga

Kép
juhaszolga

Anikó: mély levegő ki....be....ki...be. És írd újra! :mrgreen:

Olga: Néztem azt a bilit is, amit ti vettetek, csak aztán azt mondta rá az eladó, hogy az "haladóknak" való. És hát ebbe beleszerettünk...Remélem, majd egyszer Réka is....
jaimee1

Kata!
Mi egész nap ezt hallgatjuk,szerintem ha már álmomból felkeltenek is el tudnám énekelni :lol:

Valentin nap:ugyanolyan mint a többi,nem tartjuk

Erika!
Nekem olyan egyértelmű volt mi is az a tejital-de valószínű abból hogy Robi is ezt issza,utána viszont csak pislogtam a bolti tartós tejen :lol:
Bili tutkó :wink:

Olga!
Én tojáskrémet csináltam,nekem ízlett de a gyerekem finnyás :?

Szilbee!
Jobbulást nektek!
És mit kap az ünnepelt???

Nálunk most nyomda mánia van,egész este nyomdázunk,így most már a gyurmán és a vízfestéken gondolkodok-ti mikor vetteketek ilyeneket a gyerkőcnek?Vagy milyet érdemes venni?

Andi!
Tényleg szép a lakás,és jó hogy ilyen gyorsan megszokták a lányok!

Na ennyi....fáj a fejem-napok óta,gondolom ez a sokfajta ídő nem tesz jót

Kép

Kép
katlina

Erika! Őszintén megvallva én minden szavadat elhiszem! Szóval ne írjál ilyen vicceket, mert komolyan veszem! :lol: Nem túl fejlett a humorérzékem...:oops: Apjuk gyakran a fejelmhez is vágja. És mivel úgy gondolom (ugyan nem személyesen de) ,,, asszem elég jól ismerlek, meg se fordult a fejemben, hogy olyat adnál Rékának ami nem neki való... Mondjuk ahogy azt írtam is, azt se tudom mi az a tejital... vagyis most már tudom! :lol:
szilbee

Szilvi:
Jaj ez lemaradt:

[quote]R írta:eggel mondtam neki, hogy Tudod Levente, ma van a névnapod! ma van Levente nap. Erre rámnéz és közli az ablak felé mutatva, hogy a A Nap odakint van! Remélem azért jövőre már többet ért belőle...

:lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2009.02.13 13:12-kor.
jaimee1

Katlina! Kb. annyi idős volt L. mikor először ujjfestettünk, mint most Robika vagy picit idősebb...

Guess Who?-t kap.
szilbee

Jaimee!
ma is vickes kedvedben vagy!
én kevésbé, de majd egyzser, ha már röhögünk a dolgon, akkor leírom.na most nagyon titokzatos voltam

hát egyszer biztos fog bilizni Réka. láttál Te már 20 évest pelusba? na ez vicc vót :lol:

Katlina!
tojáskrém? én imádom, de sosem csináltam még! nyomjad csak ide azt a receptet!

Szilbe!
az nagyon jó játék, nekünk a fejrerakhatós van, a találd ki ki vagyok! imádjuk!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit: Egyáltalán nem vagyok vicces kedvemben...sőt....de nem fejtem ki. Én ilyen vagyok alapállapotomban. :wink: :oops:
jaimee1

A bölcsikről van szó a Szolnok TV-ben! Most!!
szilbee

Szilbee: hogy jutott eszedbe ilyenkor tv-t nézni?! és szimultán netezni...?!

Mi sem ünnepeljük a Valentin napot. Kár, hogy rohamosan olvad a hó. :cry:

Kép

Kép
szolkata

Judit!
Tojáskrém!
5-6 db főtt tojás, megpucolva és feldarabolva, 2 ek mustár, 2-3 ek puha vaj, 1 tk só és egy kis darált bors.

Egy keverőtálkába tesszük az alkatrészeket, és botmixerrel vagy robotgéppel pürésítjük. Ízesíthetjük egy kis piros paprikával, vagy zöld fűszerekkel, de simán is fincsi.

nekem nagyon ízlett!

Kép

Kép
katlina

Jaimee: mér nem vagy vicces kedvedben? Gyorsan fellapoztam az aktuális blog irományod..., de abból nem derül ki semmi. Sétálva mentetek a gyógyszertárba? Hópihécske nagyon fajin :lol: .... A szopi miatt? Anno nekem is terhes volt már a végén szoptatni Bencét... és amikor leválasztottam végül ő könnyebbült meg ... látszott rajta, nekem elég rossz volt még néhány napig, de gondolj bele... utána végre ihatnál ipari mennyiségű finom bort... :lol: :lol: :wink:

Kép

Kép
szolkata

Leventének:

Kép

Boldog névnapot kívánunk!

Niki

Kép
Kép
csni

Dávid bekapcsolta a szolnokit... Mit aki tudja, hogy bölcsiről van szó! :shock: :lol:
A gép meg egész nap megy, mert Eddel ezen keresztül értekezünk... beszélgetünk.. beszéljük meg a napi dolgokat. (Óccsóbb mint a telefon.)
szilbee

Katlina! Én is ilyesmit szoktam, csak majonézzel. (csak mi esszük felnőttek)
szilbee

Kép Kép

Kép

Kép
szolkata

De szépek a fiúk!

Ez Nóri véleménye is, mert éppen már kezdett nyafogni, mellettem, de meglátta a képeket és egy halk óóó kíséretében csodálta azokat!

Andi

Kép
Kép
andii

Na újra itt…

Leventének nagyon boldog névnapot kívánunk!!!!

Szilbee! Majd szeretném elkérni Dév szülinapi tortájának a receptjét, ha ráérsz vmikor, beírod? Ki akarom próbálni, meg a Jaimee-félét is.

Jaimee! Én vágtam a tejitalt… :D Sztem 1 éves kora után Dorka is olyat kap, árát is néztem, nem olyan vészes. ( Bár elég az is… ) Erről jut eszembe. A rokon kisfiút beadták bölcsibe ( 9 hónapos, nem részletezném, röviden sok bába közt elveszett a gyerek… ), azt mondták az anyjának a bölcsiben, hogy már rég lehetne kakaót, tejet adni neki! :shock: Dobozosat. :shock: És hogy legyen nyugodt, majd ők rászoktatják odabent… No comment.
Ja, gyerekülést még nem fotóztam. :oops: Nálunk Apa tette fel, de a miénk adapteres, nem a csomagtartóhoz, hanem a vázhoz rögzíthető.

Nálunk már csak latyak van… :evil: De az jó sok.

Valentin-nap hülyeség, nem is tartjuk, giccs az egész, talán a tinik körében népszerű még.

Kata! Édesek a fiúk! Te, Marci megint kerekedett! :D

Katlina! Ujjfestéket sztem is vehetsz, ilyen korban már szokták szeretni. Mi anno úgy csináltuk a bölcsiben, hogy a kisasztalra körberagasztottunk azt a nagy csomagolópapírt ( tudod, az a sima papír, nem jut eszembe a neve, nem is drága ), és arra tapicskolhattak. Imádták. :D

Lányok, létezhet az, hogy Dorka száját kiáztatta a nyál? Ma vettem észre, az alsó szájszéle belül mintha ki lenne ázva… nem tudok rá jobb szót. Eléggé folyik a nyála, sztem fogacska készülődik, arra gondolok, hogy a cumi alatt kiázott alváskor… Nem fájlalja, eszik, iszik. Sztetek bekenjem vmivel, mivel?

donkoaniko

AZt meg nem is írom, hogy Dorka pápázik... Integet, meg mondja is, annyira aranyos. :D
Tisztán, "pápá" , jól elkülöníthetően az "apa"-tól, merthogy Apának ez kijár :D , ha hazajön, megy elé a csajszi, és úgy mondja, olyan hangsúllyal, hogy azt nem lehet leírni... :D Imádom.

donkoaniko

Ááájjj, visszaszívom, belül is van fehérség a szájában... :( Sztem szájpenész lesz... Soha nem volt még neki, kicsinek sem. Megőrülök... :cry:

donkoaniko

Anikó: Nekünk is "nagy" korában volt szájpenész. Prevenar után egy hónappal. Állítólag, ha az immunrendszer gyenge, akkor jöhet elő. Kend a száját azzal a boraxos akármivel és el fog múlni kb 1 hét kell neki. Utálják mikor törlik a szájukat (állítólag fáj is nekik) , de gondolj arra, hogy továbbterjedhet. És kitartás! El fog múlni! Ha még szoptatsz, a cicidre is kenj szopi előtt!

Andi

Kép
Kép
andii

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?