Sziasztok!
Egyre többen leszünk itt a fórumon, ami tök jó
Kubuspace!
A náthánk még mindig tart sajna, egy minimális szájpenészünk még van, Milán már tökre tudja, hogy szopi előtt-után ecsetelés...
Nahát az orrszívózás: eleinte mosolygott a hangján, vagy hogy rezeg, nem tudom, de most már második hete, hát nem a kedvence... De muszály... (elektromos orrszívó)
Remélem ennek is hamarosan vége. Bár most, hogy járvány van, megmondom őszintén, nem is merek nagyon kimozdulni.
A keresztelőn 38-an leszünk (nagy a család:-) ), svédasztalos kajci lesz, remélem jó hangulata lesz Milánnak is, bár reggeltől-estig csak mosolyog, úgyhogy nem hiszem, hogy gond lesz.
Engem is zaklatnak a Jánosból, a megtakarítás miatt, dehát könyörgöm. A Babakötvény alapján is Milán 18. szülinapjára 260 000ft fog összegyűlni. Hát ez vicc. Valóban jók ezek a megtakarítások, de miután azt mondták, hogy 7500 ft havonta, és ha egy hónapban valami miatt nem tudom fizetni, akkor úszik a pénzem, na neee.
Másból csináljanak palimadarat... Majd megtakarítok én egyénileg azt hiszem...
Milán már három hónapos, de a három hónapos gyerekekre való ruhák kicsik rá... Most vettem egy tök jó együttest is neki, body, kantáros naci, kardigán, és a naci már kicsi... Mondhatom nő, mint a bolond gomba...
Én is üdvözlök minden új belépőt! Isten hozott titeket köreinkben:-D
Reni és a többi mindenórás!
Minden oké? MIndenki egyban? Vagy már nem???
Várjuk a beszámolókat.
Igyekszem egy-két képet feltenni Milánról, tök jól sikerültek...
Puszi mindenkinek!
Milán ma
(az egyik képen rossz a dátumozás... )