Hali!
Meggyógyultam, bár a gyomrom még mindig nem a régi.
Ma már dolgozom is ismét, egy csomó melóm lett ismét, indult egy új projekt a meglévő mellé.
Elkészült a kocsink is még múlt csütörtökön. Hát ahhoz képest, hogy alig történt rajta horpadás, elég szép árat kerekítettek ki. Ki kellett cserélni a bal hátsó kerék fölötti panelt, díszléceket, a hátsó panelt is, pedig csak egy kis horzsolás volt ott is, de mivel műanyag, azt nem lehet toldozgatni. Ilyenor tényleg jó, hogy fizet a biztosító. kicsit húzós lett volna majdnem fél millát kiadni érte, uis annyiba került.
Tettünk rá új dísztárcsákat, mert az egyik az ütközésnél eltört, most még szebb, mint újkorában.
Hétvégén anyukáméknál voltunk, egész nap kint voltunk a kertben, Dani meg sem állt. Kiskocsiztunk, bringáztunk, homokoztunk, kavicsokat gyűjtöttünk. Tegnap amikor mostam a játszós ruháit, azt látja anyósom, hogy a mosógépben 2 "féltégla" kering a ruhákkal
Elrejtett a farmerzsebeibe kavicsokat
Én meg nem vettem észre, pedig mindig meg szoktam nézni a ruhák zsebeit.
Kapott tavaszi cipőt, ott vettük Jászberényben. Siesta és már 23-as kell
Nagyon vagi benne, zöld és barna, csúszásmentes talp. És mutogatja a szomszádoknak, felemeli a lábát hozzá
Jól jártunk vele, mert 8990 ft volt, viszont a pénztárnál csak 7000 ft-ot fizettünk, uis éppen akciós volt az összes Siesta cipő. Ez lesz neki a kimenős, a játszóra meg még jó a tavalyi őszi. Ha kinövi (valszeg) pár hét, akkor szeretnék neki másik játszósat venni.
Az unokaöcsém kisfiának meg szürkehályog van a szemén
. Az unokatesóm vette észre,mintha nem reagálna jól az egyik pupillája a fényre. A pic most 5 hetes. Májusban fogják műteni szegénykét. Azt nem értem, hogy a kórházban (Debrecen) hogy nem vették észre?
Nyuszi
Emi cuki lehet, ahogy dumál
Krókuszhagyma
Nekem sárga van, de cserépben, most virágzott el. Az így megmaradt hagymát el lehet tenni jövőre is? Úgy néz ki, hogy 3 nagy hagyma van a cserépben, mindegyikben 3 kicsi új hagyma, ebből nőttek ki a krókuszok. Apukám azt javasolta, ne öntözzem, hagyjam felhagymásodni, aztán kiszedhetem a cserépből és egy zacsiba tegyem el.
Hétvégén pedig kaptunk egy sms-t Olaszországból, a férjem egyik vizilabdás haverjától, aki olimpiai bajnok is, hogy megszületett a kislánya
Tavaly nyár elején voltak nálunk, lehet már akkor várták, csak nem árulták el
Most meg hipp-hopp, itt van.
Ági nagy gratula Olivérhez!!!
És sok tejcsit!
Szilcsike
Gratula a zebrához!
Sasha
Passz, Dani szerencsére csak ritkán kóstolga mást. Elég annyit mondani neki, hogy kakás, piszkos, büdös, már kerüli is el, otthagyja. A kutyagumit előszeretettel mutogatja, nehogy mi is belelépjünk.
Tudom nem könnyű egy perpetum mobile gyerekkel, nekem is sokszor őrjítő, de jobban örülök neki, legyen inkáb ilyen, mint mindig rajtam lógjon, vagy ölben kelljen tartani. Gabi sem egy "odateszem-a-sarokba-és-ottmarad" típus
, de a leírásaidból Te sem vagy egy túl nyugodt típus, sokat pörögsz, ami szerintem jó, bár magamon tapasztalom néha, hogy azért mégsem mindig olyan jó
Ilke
Inkább vírus lehetett, mert a gyomorrontás csak 1-2 napig szokott nálam tartani. Én Reasec-et szedtem, de már 3 napja szedtemés még mindig nem volt hatása, csak a 4. nap.
Van kép, majd teszek fel róla.
Kataa
"Nem nagy rumlit csinál"
Mééég
Dani 16 hónapos kora óta eszik önállóan és néha feszegeti a határokat, pl. hogyan lehet kirázni a kanálból a főzeléket, szétlapítani a borsót, csurgatni a levest.
na pusz
gumicukor