Jo reggelt!
Szulinaposnak, nevnapjat unneplonek, pentek 13at kedveloknek, evfordulot, hofordulot, ....unneploknek, es minden babanetes anyukanak es babanak szepseges napot es a borongossag ellenere vidamsagot!!!!!!!!!!!!!
En ma igennem leszek, amint felebred a kicsi angyalom ot osszekapom, majd ripsz ropsz takaritas, majd megyunk el egy volt csoport tarsamhoz, akinek 2 honappal idosebb a babaja( sajna vilag vegen laknak) aztan meg mire hazaerunk mar majdnem jonnek mihozzank.
Szoval a lakasnak is rendbe kell lennie, vendeg varonak is kell lennie, de magunkat is ossze kell rakni....sebaj,a lenyeg hogy lesz program egesz napra:)
Anna draga akkorat esett tegnap. Epp irtam anyukamnak hogy ahhoz kepest hany ezer helyen all fel meg nagyot soha nem esett, erre jott a labamhoz, es nem nadrag hanem harisnya volt rajtam es ezert o a szokasos mozdulataval nem tudott megkapaszkodni, es iszonyatosan hatra vagodott.
Durva volt, de ici pici siras utan nyoma semlatszott( max utodott lett a draga) asszem ahhoz kepest en mennyire rettegek mindentol, egesz jol kezelem az ilyen "kisebb" baleseteket.
De elnezve a lanyom temperamentumat, erre szuksegem is van, mert o kis gozmozdony.......
Lehet megiscsak az apjahoz hasonlo harci serulesei lesznek
Wera: tegyel Norirol kepet! NAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Jol van mar?
Es Te! Testlieg, lelkileg, idegileg?
Jovo heten milyen hetetek lesz, marmint otthon, urad otthon ilyenek? Szivesen elmenennenk hozzatok mondjuk kedden!?
De ha zavarunk, vagy meg nem vagytok jol vagy nem akarod mi eetleg vigyunk valamit( bar kopp kopp mindketten, harman jol vagyunk tokeletesen) akkor kiabalj hogyNEEEEEEEEEEEEE! Csak ugy gondoltam, a tavolsag ne eredmenyezze maar azt hogy teged alig lathatlak!
Orsi: Emma igen ugyi! Mondtam en mikor panikoltal hogy jajj o semmit nem csinal, hogy meglasd mindent egyszerre fog. LAtod par het alatt olyan mozgekony lett, es a labemelgeteseit elnezve az alals sincs messze!
Nyomtatas kesz!