Új privát üzeneted érkezett!

Vica!
Mielőbbi jobbulást nektek!!! :oops: elég kemény :oops:
Sinlac: bocsi, az tápszer. Ugye???? :oops: (mi sose vettünk ilyet) nem próbálod meg másik tápszerrel?? Beba, Humana … :roll:
Lili-Zsófi súly: Ne felejtsd el, hogy Zsófi 4 kilóval (előnnyel) született!!!

Kriszta!
De, de lehet. Én is erre gondoltam, mert ő is nyálkásat …. :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Kisjankónak boldog negyediket!

Memme: hajrá forgalom!

Sinlac: mi is nagy sinlac-fanok vagyunk, sztem, nem rossz az íze, én is sinlac+gyümi tízóraira, uzsira. Máté azt tuti mindig megeszi.
Ez is tápszer, de nem tehéntej-alapú (rizs és szentjánoskenyérmag-alapú), ezért különösen a szopis babáknak ajánlott egy éves kor alatt, de utána is. Doki írja fel. Ételallergia megelőzésére is jó, mert nincs benne tej, szója, glutén.

Megyek pakolni, káosz a lakás.
Vendég

Eni!
Drukkkkkk!!!!

Memme!
Gratulálok, küldj ide egy kis tudást én is jogsira szomjazom!!!!

Brigi!
De jó hogy jöttél.... nem tudom hogy visszaovastál e de pár napja tettem fel képeket egy kutyusról akit a tesómék találtak... nem tudnál esetleg segíteni gazdit találni???? Előre is köszi!
Kutya nap mi szerintem kinézünk mikor is lesz?

Emese!
Imádom a szöveged :d És tutin feladtad a kölökre a jelmezt gratula hozzá :D Cukkancs kölkök ezek miki bulit mikor pótoljuk mert nem felejtek ám... ( na jó kicsit nagyjankó mama sütijére is számítok :oops: )

Vica!
Jobbulást!

Veronikusz nálatok mi újság???

Eni nagyon meghitt ez a kép :D

Anna és a babakocsi :D

Kis kúszók meg mászók nagy gratula!

Bori!
Én lemaradtam mi van Bogi lábujjával?

Hú még jövök csak tortát sütök :D Emma barátnője 2 éves ma :D

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Borsa! veletek mi újság? mármint lakásügyben??

Gyuzso??Ancsa??Linocs?

Kép
gablaty

Sziasztok!

Sokat jelent ám nekem ez a rengeteg drukk! Rátok gondoltam ám, míg várakoztunk. Arra, hogy lesznek itt májusi margitszigeti vagy akármilyen séták...

Nem bírom én lelkileg ezt a klinikázást. Ugyanott kell bejelentkeznie az összes betegnek. Ok, "karom fáj"-gyerekek nem zavarnak, de jajjj! Inkább nem részletezem. Benedek velünk volt, ez is megnehezíti a dolgot. Persze István nagyjából lekötötte. Érzi egyemmeg, hogy "gond" van a kistesóval, mert akárhova bevittem/elvittem, utána le kellett ellenőrizni, hogy mindene megvan-e.

Egyébként úgy érzem, meg kell említenem, hogy nagyon áldozatos munkát végeznek ott orvosok, asszisztensek, nővérek, eddig nagyon sokat segítettek, mindenben.

Kemény menet volt. Tudjátok, az ember ilyenkor már nem is a jó hírekre számít, csak arra, hogy MONDJANAK VÉGRE VALAMIT. Csak legyen pont a végén, csak tudjuk, mi a következő lépés... Jankaszáva igazán hős volt. Nagyon nehezen sikerült a katéterezés, ott rohangásztak "másik" doki után, aki nem volt annyira "kíméletes". Na, sikerült. 5en fogtuk a kiscsajt, közben nézték röntgenen, hogy van-e visszafolyás, ilyesmi. Van. Kiscsajunknak az ureterocele mellé (ezt tuti rendezni kell majd) van egy 4es VUR-ja ua az oldalon (ez a reflux). Továbbra is ab, erősödés. A VUR, mivel a bal oldali felső pólusban van (mindkét oldalon kettős a veseüregrendszer), és az amúgy sem működik, valszeg rosszaságokkal együtt ki lesz szedve. Ez a legjobb. Meg ugye lesz még egy beavatkozás húgycsövön keresztül, amiről eddig is tudtunk.

Március 18-ra (!!!) lettünk előjegyezve MAG-3 izotópos vizsgálatra, aszerint fogják eldönteni, hogy végül mikor és hogy és mit... Amúgy ez is olyan beavatkozás, ahogy hangzik. Én immunis vagyok, Janka pedig mondom, igazi kis hősként visel mindent. Dokibácsi enyhén volt ideges, ugyanis tudjátok, miért nincs hamarabb hely? Nem sorbanállás miatt, nem emberhiány miatt. Anyag nincs. Nem mondom, mit mondott szó szerint. De dolgozott az őserdőben, és azt mondta, az különb volt...

Erős vagyok, haladunk. És tök jó, hogy vagytok. Most megyek, kicsomagolom a kisnőt, ideje ennie. Tegnap 2760g volt.
vbea

Banana,
aztaaa ,micsoda szuper jelmez ötletek!!! A kreatív anyuka!!! nem csoda, hogy te is művész lettél :D és ő is varrta a jelmezeidet? Nincs fotó rólatok? (a linken nem találtam a képet, de az gondolom, az eredeti nem? Azt ismerem (asszem). És fogtad a keretet magad elé? :lol: :lol:
Bezzeg én mindig csipkerózsika, vagy vmi hasonló voltam. Aztán általánosban már javult a helyzet, de konkrétan csak egyre emlékszem: kínai vízhordó :lol: Mert hogy volt karateruhám, csináltunk lapos papírcsákót, keresztbe a vállamon rúd, rajta két vödör és pilóta kekszet hordtam benne körbe, az emberek meg jól kiették belőle :lol: :lol:

Na megyek, mert utolért a kölök és épp a konnektor felé tart. Majd később jövök képekkel..
Vendég

köszi, hogy annyian érdeklődtök, a lábujjai "össze vannak torlódva", azt hittem, ilyesmi csak 60 éves kor után jellemző, holnap szerintem elviszem a dokihoz. (konkrétan a második lábujj a nagyujjon és a harmadikon van rajta, a földet nem érinti. tudja valaki, h mi lehet ez?)
na ez így nem biztos, hogy érthető, teszek képet, csak lerakom a kiscsajt.
Vendég

Eni,
ha jól laktatok, és nem kérek túl sokat,leírnád, hogy mi az a VUR,ureterocele, reflux, meg visszafolyás, meg mit is takar a kettős veseüregmeg az izótopos vizsgálat?Úgy szeretném megérteni, hogy pontosan mi is a baj, meg mi vár rátok, de én annyira amatőr vagyok(hála a jó istennek)ezekhez a dolgokhoz,hogy nem sokat tudtam felfogni abból,amit írtál... :oops:
És Benci milyen jófej csávó...

Borsa,
nem volt nehéz dolgom,van két füle, ami megtartotta a kalpagot...Én várnék egy kis jóidőt, aztán mehet a buli...május elseje-sör-virsli-lángos-jaffa szörp?Istvánnak(Zsu férj) kocsonya persze...

Andi ugye tegnap volt az anyukájánál? Csak mert ha jól láttam,nem jelentkezett...Szóval Andi, hogy van anyud?Gyere, ha tudsz..

Kép
Kép
paklincs

És mégeccer mindenkinek köszi a Jankeszköszöntéseket!!!

Kép
Kép
paklincs

Azt már én is akartam kérdezni, hogy Andi, mi hír?
Vendég

Na itt jönnek:
Kép Kép Kép
Tök szégyellem magam, hgy csak most vettem észre nála ezt, lehet, hogy már rég ilyen..?..
Valaki nem tudja, hogy ez mitől van és hogy szokták korrigálni? Lehet egyáltalán? Remélem nem lesz ettől valami gerinc vagy talpfájása... :roll: :roll:
Vendég

Sziasztok

Jankó Nagyon Boldog Szülinapot!!!!!

Bori: Tündének a középső ujja volt ilyen, hogy a levegőben lógott, de amikor elkezdenek járni, szépen beállt a többi közé a sorban. Dokinak mutattam, mondta, hogy no para, majd beáll, ha terhelve lesz, és így lett. Persze azért mutasd meg Te is, de nem lesz gond a csini lánnyal!

Adni: sokat gondolok Rátok!!!!

Meg mindenkire, de sajnos annyira sok rossz dolog történt itt mostanában, hogy lelkileg nem bírtam írni, csak olvasni, ne haragudjatok, de már eléggé dolgoznak a hormonok... De remélem hamarosan kisüt a nap a mindehol!!!!!
Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

De akkor teszek már fel vidámabbakat is:
Kép Kép ez a "járássegítő" jobban tetszik neki :lol:
Kép mindenhová bemászok (Veronikusz, tényleg hasonlít Zsófira? :D Nem tudom, miért, van, hogy ha valami remek dolgot talál, azt nyelvkiöltéssel fejezi ki. Ez gondolom, márcsak ilyen baba-dolog..)
Kép Megtalálta az adventi naptárat: "na ebből valaki már kiette az összes csokit.. :evil: "
Vendég

Dori,
köszi, megnyugtattál! remélem, tényleg besorol majd a többi közé :lol: Tavasz pedig mindjárt itt van, kitartás! Olyan szépen süt már a nap! Mikorra is vagy kiírva? Április közepe tája, jól számolom? :oops:
Vendég

MSE, ne haragudj! Te se... :oops: Szörnyűséges anyává vedlettem, aki valóban itt dobálózik olyan szavakkal, amiket nekem sem kéne értenem. De már nagyjából képben vagyok, sajnos. Csak ez tényleg nem ide tartozna. Viszont tudom, hogy őszinte vagy, tényleg érdekel, és talán másokat is. Ha másokat nem, ugrás...

Jankaszáva mindkét oldalon kettős veseüregrendszerrel bír. Azaz nem egy veseüreg van bal oldalon, és egy jobb oldalon, hanem 2-2. Mindenhonnan van egy-egy húgyvezeték, összesen négy a kettő helyett. Ezek kanyarognak, tágulnak, szűkülnek össze-vissza, olyasmiket csinálnak, amiket nem kéne. Mindez önmagában nem baj, csak egy "fejlődési változat", és ezt sejtettük is, hogy így lesz. Azt is tudtuk, hogy van egy ureterocele-je (pontosan azt hiszem, húgyvezetéksérv), lényeg, hogy ez nehezíti a pisiürítést, viszont viszonylag könnyen helyrehozható apró műtéttel. Ezt is tudtuk. Ma katéter segítségével feltöltötték Janka húgyhólyagját, majd röntgennel átvilágították, és azt nézték, hogy a pisi visszafolyik-e a vesék irányába. És igen. Ez meg a VUR (=reflux). Mindenképpen beavatkozást igényel ez is. Folyamatosan folyik vissza a pisi a vesék irányába, ami fertőzheti, roncsolhatja az állományt. Jó hír, hogy a bal vese felső üregrendszerét érinti, ami amúgyis "tropa", mármint nem megfelelő a működése, és a fentiekből kiderül, hogy nem is "szükséges". Így nagy valószínűséggel ez egy az egyben el lesz távolítva a beteg húgyvezetékkel együtt. Röviden nincsenek nagy problémák, nyilván mondja ezt egy olyan orvos, aki ennél ezerszer elkeserítőbb helyzetekkel találkozott már.

Én meg tényleg sajnálom, hogy egyrészt ilyen dolgok után kellett olvasgatnom, tájékozódnom, és hogy meg kell értenem. Ez a legrosszabb, mert így az ember belekerül egy olyan buta eü-i körforgásba, amiből már nehéz kikecmeregni. Tudjátok, mit? Addig jó, amíg nem értitek, nekem sem kéne. Vagyok olyan hülye, hogy elejétől a végéig tisztán akarom látni. Pedig milyen boldogság lenne a tudatlanság... csak úgy érzem, nem tehetem meg.

Bori, Boginak remélem, van megoldás (sztem van). Amúgy számos embernél láttam már ilyenfajta ujjtartást, és nem hiszem, hogy annyira nagyon rossz lenne. Persze ezt majd eldöntik, de nagyon drukkolok, hogy rendeződjön. Bogi még nem hord magassarkút, ugye? Azok szoktak ilyentérű eltérést produkálni...
vbea

márc 24. még 6 hét

KépKép

KépKép
snowwhite

Na, Dori is megírta... hurrá. Nem lesz itt semmi baj, Bori. Ilyen nő, aki a nyelvét öltögeti a nagyvilágra? Ugyanmáááááá! :wink:
vbea

Bori utolsó képéhez a komment így volt igaziból:na ebből anya már kiette az összes csokit..
Azta milyen hosszú nyelv(egyébként Flórka is sokat nyújtogatja most is, ha zsiványkodik, de akkor azt is elmesélem, hogy Kisjankó 22 hónapos koráig nem nyújtotta ki, többször megnézettem a dr.nénivel, hogy tuti, nincs e probléma).
Lábügyben nem tudok segíteni, de én mindenképpen megmutatnám illetékesorvosdoktornak...

Reni,
azt kell monggyam, csak te tudod, milyen egy igazi csillagász(legalábbis Őrbottyánban Dejákéknál), Harry Potter, varázsló...jaj csajok! :roll:
Távcső:apa két legyet akart ütni egy csapásra, úgy gondolta, majd a gyerek leveszi a süveget és abba fog belenézni...ezt határozottan megtiltottam, szegény kölök épp olyan suta, mint az anyja...kalóz amúgy is volt már a csoportban...

Kép
Kép
paklincs

De, hogy valami igazán jót is írjak... gyermekeim egyszerre alszanak, István is (hurrá, nem kell lesiklást nézni az eurosporton). Nap süt ezerrel. Jankaszáva pedig jóllakott, 90et evett (lemértem). Csúcs egy ekkora embertől...

Dorka, Letykószerkóban voltunk, nagyon megdicsérték... :D
vbea

Dori,
na akkor ezt elszámoltam. De hát márc? hát az már mindjárt itt van :D Megy a drukk!! Te vagy most a soros itt a topikon?

Eni,
köszi neked is! Együttalváshoz gratula! :D A 90 g pedig tényleg szupi!! :D Akkor most kiütve egy időre? :D Ja én is erre gondoltam, hogy a körömcipőktől szokott ilyen lenni a lábujj, Bogit csak néha engedem ilyet hordani, ha randira megy, vagy ki kell öltöznie a munkahelyére, stb.
:lol:
(terhesség óta én nem bírom a magassarkút :( )

MSE,
na itt ez félig igaz, apjuk is tömte a spongyabobos csokit erősen :lol: nyelvnemöltögetés :lol: :lol:
A csúcssapitól én is féltettem volna a szemét. nem kell ahhoz sutának lenni, hogy a "vicces pajtások" kigáncsolják... :evil:
Vendég

Hú, Eni! Ha minden rendeződik, nem akarsz pályát váltani?
Nagyon ügyik vagytok! Nemsokára minden rendben lesz Jankával!

Lányok! 15 hós oltás után lehet az, hogy nem eszik semmit?? Ma konkrétan semmit nem evett eddig. De inni sem iszik, büdi is a lehellete.
Vendég

Vandini: 15 hós oltás elvileg 10-14 nap múlva "üt" be. Hirtelen magas lázzal és még hányással is járhat. Nekünk csak a láz jutott és egy napig tartott. Nemevés még ok, de inni itasd valamivel, valahogy, szívószál, új pohár, vagy bármi ami érdekes lehet, mert hamar kiszáradnak

Bori: elvileg mi jövünk, de azért még kicsit várunk, ha nem is április közepéig...

KépKép

KépKép
snowwhite

Köszi, Dóri! Próbálom itatni vízzel a szívószálasából, de nem kell neki. Csak a szopi van, de nem hiszem, hogy az önmagában elég lenne. Na mindegy, remélem, estére megjön az étvágya is.
Vendég

Adri! BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

V-Andi-ni, a váltás sokakra ráférne... de egy tuti, én nem akarok semmilyen betegséghez "érteni" a jövőben. :roll: Maradnék szakmámban, de tutkeráj, hogy abból megélni nem fogok. A cégemhez sem fognak visszavenni, már most tudom. Úgyhogy maradok ANYA, ameddig csak tehetem. Remélem. :D Gyerekek, írnom kéne. De senki nem akarja kiadni, ez van... :oops:
vbea

sziasztok!

no, eddig nem engedett belépni a bnet...

Veronikusz,
azért nem tok másik tápszert felíratni, mert Lili tehéntej allergiás... Igaz van, a Nutril pepti ami kifejezetten nekik való, de semmi íze... De legalább valamennyit evett belőle.

köszi a sinlac-os hsz-kat. majd akkor bevettem a gyümiket!

Eni,
Jankaszáva szuper kiscsaj...Tényleg hős!

Bori,
Nálunk Lili a kezét pakolja rosszul, vagyis a balkezével általában a kézfején támaszkodik... (nem a tenyerén) nem tom érthető voltam e... elvittem neurológiára mert gondoltam, hogy ez később hátráltatni fogja a fejlődésben... tök jól tettem... ezer + egy mindent találtak nála... de most már tornázunk ezerrel... amúgy no para a lábujjai miatt... szerintem semmi baja... viszont nagyon kis husis :lol: Hány kiló?

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Eni
Köszi! :wink:
Sokat gondolok rátok. Jankaszáva csudacsajszi. :D :D :D
Próbálok jönni és írni is.

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Eni, állandóan a kiscsajod jár a fejemben... nagyon sok erőt kívánok nektek!!!

Andi, veletek mi újság?? anyukádat végülis rávezettétek h nagy a baj?
snooopy

Andi?
Vendég

Lili keze, Janka veséje, Bogi lába...

:shock: :shock: :shock:

És ADRI szülinapja! Isten éltessen Adri!

De Eni ugyanazt írtam volna, mint Emese, ha nem írod le így szájbarágósan. Próbálom csak a lényeget mindig kihámozni.

Igazából Bogi lábáról is beszédesebb volt a kép. A többi bagyon jó! :) :)

Annát meg még nem is láttam sírva. :) Az is jól áll neki.

Emese-gyerekek: az a kádas Florkáról, hát hogy is mondjam, ha nem láttam volna róla már több képet, azt hinném, sosem szokott ördögfióka lenni. Jankóba kicsit bele is szerelmesedünk. Mindig a szőkékre buktam. Tényleg.

Jól van Durca, ezt megbeszéltük, majd elgurulok arra felétek.

Reni, most írok Doktorbácsinak, hogy mikor menjek. Majd egyeztessünk, aztán esetleg útba ejtünk egy cukordát, az lenne a főcsapás, mellesleg az AFP.

Mit akartam még?

Keresek én is valami vidám képet.

Jaj, a Beni alvós...

Kép

Kép

Kép
memme

Ló és lovas elfáradtak... (nagypapival)

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1234460970.2644.jpg[/img]

"És igen...!"
Kép [/img]

Kép

Kép

Kép
memme

Adri!

Sok boldog szülinapot!
Remélem már Mindannyian meggyógyultatok!!!

Dóri!

Utólag is sok boldog névnapot!
Donát hogy viselkedik így az utolsó időkben odabent? :wink:
Remélem azért kíméli az Anyukáját!! :wink: Tünde jól van?

Gabi!

Tudom, hogy csak holnap lesz, de sok boldog szülinapot!
Holnap valszeg nem took jönni, úgy hogy ezért előre! :wink:
Hogy vagytok? Enci? Remélem azért a körülményekhez képest jól! :oops:

Eni!

Én is köszi, hogy leírtad, hogy számomra is érthető legyen, hogy mi van JaSzával! :oops: Remélem, hogy minden rendben lesz majd!! Bár ahogy Csajost ismerem :lol: nem sok idő kell majd Neki ahhoz, hogy teljesen rendbe jöjjön a "szükséges műtét(ek)" :oops: után!
Hiába...Mégis csak NŐBŐL VAN Ő IS és mint tudjuk a nők sokkal többet kibírnak, mint a pasik!!! :roll:
Kitartás!!! Nagyon erősek és ügyesek vagytok!!! Az egész Család!!! 8)
Egyet had kérdezzek még. Benedeknek "csak" egy neve van?

Andi!

Nálatok mi a helyzet? Anyukád? Kitartást és sok erőt Nektek is!!!

Memme!

Gratula a rutinhoz!!! Csak így tovább!!! Mikor mész forgalomba? Vagy voltál már? Pocaklakóval hogy vagytok? Csajok?

Tencikém!

Nálatok mi a helyzet? Fiúcskák jól vannak? :wink: Benedek vejem :lol: :wink: még mindig "jófiú"??? Jázmin még mindig jó kislány! :wink: Eszik meg alszik és csak néha-néha sír, ha gyötrik a szelek.De azt is elintézi napközben!! Viszont, ha kijönnek, alszik tovább!!! :lol: Képzeld, ma evett 120-at is!!! :shock: Egyébként a 80-90 a jellemző!! Napról napra emeli a "tétet"!! :lol: :wink:

Na jó, most megyek és Nagylányomnak :shock: adok vacsit!

Betegeknek meg jobbulást!!! Most aztán már gyógyuljon meg Mindenki!!!! :roll:

További szép estét Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Halihó!

Andi????

Eni, egészségügy, no comment :evil:
90 ml, szuper, Levi sem eszik különbül....csak többx. :wink:

Anna ül, remekcsaj! :wink:

Farsang: nekem a legemlékezetesebb? Nagy kartonból kivágva és megfestve narancsszínre répa-alak előlre-hátulra, oldalt gumival összefogva és elől kézmagasságban egy lyuk volt kivágva és kilógott belőle a kukacom....neeeeem "olyan" kérem, ez ovis farsang volt :lol: :lol: Szóval egy nyomkodásra sípoló bébijáték, sárga kukacka. De bőszen nyomkodtam és nagy sikerem volt, pedig 1 óra alatt összedobható jelmez.

Brigi, retrievereket tenyésztetek is vagy csak képeztek?

Brigi (Cukorfalat) értettem kérem úgy is. :wink: :lol:

Bori, sztem is mutasd meg dokinak Bogi lábát. Magassarkút én sem bírom.Meg a legtöbb cipőmből kinőttem, min. 1 számot nőtt a lábam... :?

Orsi, csak kiegészítőnek adom a kajcit, délelőtt gyümi/zöldség este sinlac tisztán (mi imádjuk Levivel az ízét, a maradékot én nyammogom el :oops: :wink: ) . Este azért adnám, hogy többet aludjon egyben mint 3 óra :oops:
Levi magától alszik el, de többször be kell menni hozzá hasra fordítani, megsimogatni, ha leficogja magát az ágy sarkába mert félálomban felsír. De mi sötétben szopizunk, utána ágy és ott elalszik 10-50 perc alatt, viszont ha lámpát gyújtok a hozzátápi miatt, totál felélénkül...

na, elküldöm...

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Vica, nálunk semmi sem fogy cumisüvegből....
Neked jobbulást! Sajnálom hogy adogatjátok....
Miket találtak Lilinél a neurón? :shock:
Banánnal óvatosan, Levi napi 1-3x kakilós, de a banán 3 napig belekötött. :oops: :?
Elvileg sinlac nem tápszer, csak napi1-2x lehet adni kiegészítőnek a doboza szerint. A dokinénitek azt mondta hogy helyettesíthetőek egymással a tápival? :?: :roll:
Még Levinek bejött a dm-es fruttaputta. Sajna az is banános de falná. :-)

Kriszta, sinlac recepteket nekem is átdobnád?
Levi ha bukik sokszor sima habos nyál jön fel brutál adag...sztem a fogzás miatt nem győzik csorgatni és egy csomó lemegy.Szegény néha félre is nyeli.

Dóri, már 33.hét? :lol: :shock: Hogy halad az idő...hogyvagymindig???

Tigrincs, szép mennyiségeket fal Jázmin is, csak lesek, Levi ilyenkor még jó, ha 50-60kat falt... :lol:

Eni, még Neked akartam. Janka-hercegnődnek nyomj egy puszit a hős buksijára!!!!

És nem utolsósorban, csak így jegyzeteltem :oops: :
Adri, Isten éltessen sokáig!!!
Gabi, most is, de majd holnap is (csak félek a lyukas agyamtól) Téged is A Jó Istenke éltessen hosszú hosszú évtizedekig még!!!

Levi előbb az altatáskor nem akart bealudni de a buksiját letette. Egyszercsak úgy magában a hátam mögött elkezdett cumival a szájában hangosan vihogni.... :?: :lol: Annyira édes, biztos eszébe jutott egy jó vicc. :oops:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Jaj, bocsánat de annyi mindenre szerettem volna írni:
Flórka, KisMemmék nagyon édesek!!!!

na, lelövettetik önkeze által a szófosó.... :oops: :roll:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Ultramegagigagáz....

Kétszer írtam fel, de nem tudom, hova....

Ablonczy Mária doktornő elérhetősége kéne nékem. :oops: :oops: :oops:
Klinikák ha jól emlékszem (I/II?)
Tünde, Durca?
bocsi, bocsi....
Azt hiszem elkezdem keresni a lakásban elszórt agysejtjeimet. :roll: :oops:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Igen, akartam én is. Flórka a kádban szupercuki, és nahát, MelindaEszter, nemsokára harmadik kisMemme is (ez dejó, kisMemme). :D

Zsó, puszi ment Jankaszáva pofijára... még akkor itt volt az ölemben, amikor olvastam. Esti altatás kicsit elkeserít, fürcsitől számítva 2-2,5 óra, persze nincs elvárás, hisz szegénykém olyan apró, sebezhető meg minden. Úgyhogy most összes erőm és figyelmem az övé... Majd alakul ez is. Ellenben hatalmasakat alszik napközben. Bár sárga is elég erőteljesen... :roll: Ja, még vmi Zsó. Sinlacot mi is fürcsi előtt félórával ettük, majd fürcsi után szopi, és Benét is hasonlóan altattuk. Ja, és rajtam még az ÉLETBEN NEM VOLT magassarkú... :lol: Menyasszonyi cipőm is a minimális 2 centivel rendelkezett. :oops:

Tigrincs, ez így van, nagyon régen tudom, hogy nem véletlenül született nőnek. Végre valaki megért engem is ebben a családban. :D :D :D Ja, és Benedeknek hivatalosan egy neve van. Nemhivatalosan BüdösBenc, meg ilyenek, mint tudjuk.
vbea

sziasztok!!
Adri boldog születésnapot!!

Jó híreim vannak
úgy néz ki használt a kemó, úgyhogy már nem napokban beszélünk hanem hetekben (4-6)utánanéz ez másik kemónak, valami tablettás új dolog és ha minden jól megy azt fogja kapni

Eni
nagyon sokat gondoltam rátok ma!!
próbálok majd valamikor írni mailt

Dorka
nálatok gyerkők??

Steffi
írok neked is

Gabi
nálatok mi a helyzet???

köszönöm, hogy vagytok!!!!!
Kép

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok,
Eni, nagyon büszke vagyok Rátok, csajokra. Sok lelkierőd van! És Jankaszáva!!! Ez a név!!! Nagyon tetszik. És sok ereje van!

Most koldulni jöttem, bár tudom, hogy sokan már tudják, hova adják az 1 %ot, de aki még nem, annak ajánlom magunkat: a Bábaszövetséget, amelynek egyébként elnöke vagyok.
Közhasznú egyesület vagyunk, ezekből az adományokból adjuk ki a Bábák, stzülésznők szakmai folyóiratot, melyet én szerkesztek, ezekből a pénzekből szervezzük a nemzetközi bábanapot, és adományozzuk a bábadíjat, amelyet minden évben a kismamák és a szakma ajánlása alapján egy szülésznő kap.
esetleg gondoljatok ránk.
Szeretettel: Rita
Országos Bábaszövetség
adószám: 18442087-1-13
nováky_rita

Andi,
Dejó dejó!!! :D :D :D :D :D :D

na csak ezért ugrottam be
Jóéjt nektek!
Vendég

Adri,
boldog szülinapoooot!!!!!

:D
Vendég

Adri-Gabi!
Boldog-boldog szülinapot!
Kép

Andi!
Írjad, várom!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

sziasztok, csak gyorsan
Bori, Zsofinak is ilyen a laba, a masodik ujja a tobbi fole csuszott, mutattam az ortopedusnak, mikor voltunk a csipoultrahangon, azt mondta, nem akkora gaz, esetleg lehet majd specialis cipot hordani, ha majd tanul jarni...es lehet masszirozni a labfej tetejen azt az int/izmot?, mint ahogy a kulso talpelet is szoktuk, h ne forditsa befele a labfejet, na ez remelem ertheto volt...szal lenyeg, h majd elmulik...

banana

Adri! Gabi!
NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!!!!!

Andi!
de jóóóóóó! annyira örülök! :D :D :D

Bori!
raknál fel még képeket Bogiról!? :D tényleg szép formás kiscsaj :D ja! egy közelit is felrakhatnál a kis pofijáról!!! úgy birom a kis szemeit :lol: olyan kis csodálkozóak :lol: nyelvnyújtogatás pedig még Szofinál is megy :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

ANDI
hihetetlenül örülök!! na végre vlmi jó hír. :lol: :lol: :lol:

Adri és Gabi
nagyon boldog szülinapot kívánok!!!!
snooopy

Gabi!
Boldog születésnapot!
készülök napok óta levelet írni neked, meg Ancsának, de mindig kifutok az időből vagy a lelkiállapotom olyan, hogy inkább nem kezdek neki

Orsi
veletek miújság?

Veronikusz
nálatok?csajok?

többiek??

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!
Köszönöm a jókívánságokat!

Gabi
Isten éltessen! Nagyon boldog születésnapot!

Andi
Örülök, hogy használ a kemó.

Tigrincs
Nem igazán voltunk betegek, csak egy kis nátha, de mindannyian fújtuk az orrunkat. Igazából nincs időm írni, meg néha már olvasni sem. Matyi újabban nem alszik napközben szinte semmit. Este 9-kor elalszik, reggel 6-kor meg már fenn van.

mennem kell....

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Andi,
köszi a kérdést, jól vagyunk.
kolos egyre akaratosabb, ha vlmit nem kap meg hisztizik.
ma megyünk alkudozni lakásügyben...izgatott vagyok, h sikerül-e. már úgy beleéltem magam, h költözünk. :oops:
snooopy

Adri! Gabi!
Boldog születésnapot kívánok!!!

Kép
Kép
kriszta36

Jujj Orsi
milyen lakás??hol??hova???lemaradtam
drukkolok

emano/Andi
KépKép
emano

Andi
zuglóban, alsórákoson találtunk egyet, kb 2 percre (kocsival) párom bátyjáéktól... nagyon bejött nekünk (beépített konyhabútor gépekkel, 2 háló, 2wc és új építésű), csak egy baj van busz megy az utcában, de ezt meg lehetne oldani hangfogó fallal. (na nem az a ronda zöld ami az autópályáknál van, obiban néztünk fából egész jó áron)... meglátjuk mi lesz.
snooopy

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?