Sziasztok!
Megint jövök kutyafuttában. Lea rászokott arra, hogy 2x kel enni éjjel.
Szerintem a étvégén leszktatom róla, ha apája nem megy dolgozni.
Már megszoktam a nyugit, hiába, jó volt, hogy aludt egy huzamban 10-12 órákat... pedig régen a fél karomat is odaadtam volna, ha csak 2x kelt volna fel egy este alatt, de az régen volt.
Minden ünnepeltnek sok boldogságot!
véda: Köszönöm előre is a fáradozásodat! Anyósoddal mi újság? Párod hogy van lelkileg? És te hogy bírod?
Mancsi: Örülök, hogy apával alakulnak a dolgok!
Nem úgy volt, hogy saját céget szeretnél alapítani? Akkor elmehetnének a főnökeid a fenébe!!!
bondi: Jobbulást Otesznak! Szegénykém, annyira sokat betegeskedik mostanában.
Timi: Anyósod jó kis díszpinty.
Én megcsináltam egyszer egy kisebb incidens után (én is jól főzök, és mindig igyekeztem a kedvükbe járni, csak ők ezt nem értékelték...), hogy amikor anyósomék jöttek hozzánk látogatóba, mi hamarabb megkajáltunk, és mikor megérkeztek, már egy darab tányér sem volt az asztalon.
Meg voltak lepődve, mert nem ehez voltak szokva, de nem mertek szólni semmit. Sajnálom, az én türelmem is véges.
Gyerekemet én sem tudnám anyósra hagyni, de az én anyámra sem, max 1-2 órára.
Viki:Lackót meg tudnám zabálni! Vádőnőnek igaza van, tényleg kiegyensúlyozott a fiatok.
vkata: Párodnak kitartást, jobbulást! Dórid nagyon rendes kislány!
Orsi: Emma egyre ügyesebb! Hogy vagy ciciileg?
Tami: Raksz fel képet Anna szép új ruháiról?
dodo: Remélem, nem lesz semmi kacifántos vizsgálatotok (nem is értem, hogy egy egészséges gyereket miért kell kivizsgálni, csak azért, mert nem átlagosak az adatai???
)
kike: Vercsivel mindenképp ülj le beszélni, tudd meg, mi az, amitől pontosan fél, tart, mert addig csak sötétben tapogatózol. Remélem, hamarosan eloszlanak a kétségei.
Marcsi: Emma szépséges az új ruháiban (is)!
Teó: Örülök, hogy ízlett a túrógombi! Egészségetekre!Szemem többször volt begyulladva szülés utáni éjszakázásoktól, és emiatt mindkettőben van árpa betokozódva, már nagyon csúnya, ezeket kell kiműteni. Persze nem csinálják meg egyszerre, jó lesz majd duplán szenvedni.
akata: Szerintem ha bármi baja lett volna Adélnak, az már megmutatkozott volna sokkal hamarabb is. Úgyhogy no para!
Annyira szép babákat láttam, hozzatok még képeket! Már megint a felét írtam csak le annak, amit akartam... De azért próálok nagyjából lépést tartani.
Puszi!