Sziasztok Csajok!
Szöszi!
Tök jo a kép, masmilyennek képezeltelek, de nem tudom milyennek! Nagyon örülök, hogy most mar a Te arcod is megvan!
Es a pocakod is nagyon szép!
Zsuzsa!
Csütörtökön estefelé érkezünk, és hétfön estefelé jövünk vissza. Rövid idö lesz, de az vigasztal, hogy jönnek a szüleim husvétkor.
Nekem nem is küldtél még viccet meg versikét
Hüpp-hüpp.
En is csak az apukamnak engedtem, hogy mossa a hajam, és mindig azt kellett habozas közben mondania, hogy: "bari-bari"
Még mostanaban is rajtakapom magam, hogy samponozas közben mondogatom magamban, hogy bari-bari...
Nagyon aranyosak a lovas képek!
AnitaBori!
Akartam poénkodni a mellméreteddel kapcsolatban, de latom, kicsit érzékenyen érint a dolog, igy inkabb visszafogom magam. Egyébként kicsit irigykedem, mert én még mindig 75B-nél vagy 80B-nél tartok, ilyen az alkatom, sosem voltam egy "bögyös maca"
, ugy latszik, terhesen sem leszek! Az anyukam alakjat örököltem teljesen, ö a mai napig akkora melltartot hord, mint én.
A sulyoddal biztos nem lesz gond, föleg ha a hétközbeni nasit kihagyod, én ugy érzem, hogy minden harapas csoki vagy édesség egy az egyben rajtam marad, de szerintem most raktarozoba ment at a testünk.
En meg vettem kismamabugyit, aminek ha késöbb a lab-részeit összevarrom, akkor jo lesz krumpliszsaknak
Nanda,
örülök, hogy jol sikerült a szabi és Maya is jol érezte magat! Csaladi ügyekben minden jot kivanok!
Kinga,
annyira sajnalom, hogy nem jössz
A ZH-ra pedig kivanok egy kalappal! Remélem jol sikerül a megajanlott jegy és akkor eggyel kevesebb vizsgad lesz!
Timi!
Szerintem is pihentesd a melot, legalabb egy darabig, mig feltöltödsz egy kicsit. Biztos kiirna a dokid. Aranyos ez a viziszonyod
Egcsi!
Tényleg ügyi voltal és büszke lehetsz magadra! Akkor most jo pihizést.
Mucska!
A körülményekhez képest szép hetet kivanok! Akkor most mar 100%, hogy nem jössz? Mult héten nekem is volt egy kis pir az arcomon, de mar le is kopott sajnos.
Ma ideért a hüvös, max 8 fok volt, de legalabb a nap sütött. Egész hétre rossz idöt mondanak, otthon mi varhato a hétvégére? Vinnem kell a télikabatot, ugye?
Ma elkeztdék a munkasok a festö és tapétazo munkat. A szekrényemböl ki kellett pakolni az összes ruhat, mert annyira nehéz, hogy nem birtak eltolni. De nem is baj, legalabb kénytelen vagyok csinalni egy jo kis selejtezést.
A férjem felöl jo hirek vannak.
Ez elött a partnerkodas elött (amit masfél éve kezdett) 13 évig egy jo hirü tanacsado cégnek dolgozott. Ma irt egy emilt a volt fönökének, aki mar fel is hivta és szivesen latjak viszont a férjem, jo lehetöségeket latnak a piacon azon a területen, amihez a férjem is ért.
Ez persze csak egy lehetöség, még gondolkozunk rajta, de én uuugy örültem, mert mar van egy biztos pont (nem is akarmilyen) és ugy vettem észre, hogy a férjem önbizalmanak is jot tett. Meg mas jo hirek is jöttek, most nem részletezem, a lényeg, hogy jol haladnak a dolgok, gondoltam megirom a pozitiv dolgokat is, ha mar itt panaszkodtam.
Most megyek, Tomi pizzat akar enni, van tölünk 5 percre egy pizzas, lehet, hogy elugrunk, de én most nem pizzazom, a pizzaevést inkabb szombatra halasztom
Mar én is varom a talit és izgulok miatta. Bevallom, mar nézegettem, hogy mit vegyek fel meg a férjemet is kérdezgettem, hogy melyik lenne a legjobb, mondjuk, nalam sincs nagy valaszték.
Tényleg, Bellana merre jar, remélem minden rendben vele és nem betegeskedik!
Sok puszi Mindenkinek
Süncsi