Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Végre újra itt.Csütörtökön éjszaka értünk haza,de annyi probléma várt itthon,hogy nem tudtam korábban jönni.
Amúgy nagyon jól éreztük magunkat,Rimini mellett voltunk,Riccionéban,és gyönyörű időnk volt,20-25 fok ,és napsütés.Szuper volt a hotel is, és közvetlenül a tengerparton voltunk.Maya nem is reggelizett,ahogy felkelt mentünk ki a partra,és a délelőttöket ott töltöttük.Kagylót gyűjtötünk,homokoztunk,vizeskedtünk.Nagyon élveztem...El sem mondom milyen finomságokat ettem,de mániákus tengeriherkentyűfaló vagyok,úgyhogy itt mindent ettem ami belém fért.És az egész napos sétától sem fáradtam úgy ki,mint itthon az 1 órástól.Végre pihenni is tudtunk,Maya is aludt egész éjszaka.Nagyon maradtam volna még ,de a Tomi csütörtökön éjjel már dolgozott,úgyhogy haza kellett jönni.

Most meg persze újra hulla vagyok,és még családi problémákkal is meg kell bírkóznom.Nagyon nem hiányzott ez most.De valahogy mégsem látom olyan sötéten a helyzetet,mert tudom hogy szombaton talizunk,és ez az egyetlen ami feldob a mostani hangulatomban!!!Kép Kép Kép

Örülök,hogy újra írhatok,nagyon hiányoztatok ám!
Sok puszi mindenkinek,jó pihenést,most megyek és visszaolvaslak titeket!Kép

Nandaszilva
nanda

Szia Nanda,
de jó hallani, hogy ilyen jól sikerült az utazásotok!!!
Mindent irigyelek, csak a tengeri herkentyűket nem...De a tengert, a napsütést, a homokozást...
Remélem, feltöltekeztél pozitív életérzésekkel, és az említett problémákat megoldod.
Nem felejtettem el a foltos boltokat, megkérdeztem a két lányt, akikről beszéltem, de ők azt mondták, azért nem ismernek ilyen boltokat, mert hát ők maguk csinálták a dolgaikat, legfeljebb anyagüzletekben tudnak segíteni...Kérdeztem, esetleg felkérésre vállalnak-e még ilyen munkát, de nem csaptak le az alkalomra...Egyelőre ennyi. Ez meg nem sok.
Holnap kezditek az ovipróbát, ugye? Biztosan minden remekül fog menni, hiszen a játszóházakat szereti a kislányod, igaz?

És hétvégén találkozunk!
Ez annyira izgalmas szerintem. És annyira sajnálom, hogy sokan nem tudtok eljönni.
Kinga, az nem jó, ha mi megajánlunk neked egy jegyet...?

Ildikó,
én is remélem, hogy csak szalma leszel, nem özvegy.

Anikó,
kéred a melltartóm felét? Te olyan "melltelen" típus vagy, vagy miért irigyelted meg őket? Pedig becsszó, nem irigylésre méltó méretűek-súlyúak!

Jó estét mindenkinek, én is várom, hogy előkerüljenek az eltűntek.

Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Anita!

Hát nem "telen",de azért nem bánnék 1 számmal nagyobbat.Bár apus mindig azt mondja,hogy neki így tetszem!Kép

Anikó
vakili

Hali!

Hát, akkor van, aki még megvan Kép

Mucska: hát nem sajna. Most jön a márciusi tavasz! Kép

Nanda: akkor ha Maya ott jól érezte magát, tuti pszichés a problémája. De gondolom ti élveztétek a pihenést, és Maya társaságát is!
Irigyellek, én is mentem volna szívesen! Nagyon mehetnékem van, de most esélyem az 0. Kép
A tali most bennem is tartja a lelket!
Sok sikert a próbaovihoz!

Anikó: ez a lényeg! Szerintem is könnyebb viselni egy kisebbet, még ha nőiesség miatt vágyunk is a nagyra!

Süncsi: mikor repültök?

Eltűntek merre vagytok???

Megyek, mert hajmosás van ma Zsófinak. És az program.
jó éjt!

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Zsuzsa
koszi a biztatastKép Igen, a felido az egy kulonleges alkalom, raadasul pont penteken lesz, ugyhogy szombaton koszonthettekKép

Bori
Sajnos nem sikerult, de meg nem adtam felKép Elszant tipus vagyokKép

Amugy mindenkinek puszi, most nincs semmi erdekes a hazunk tajan, majd a jovo heten lesz, hiszen 3DKépKépKép

Kinga
Olyan kar, hogy nem tudsz jonniKépKépKép

Puszi mindenkinekKép

Orsi
19+2

avocado

Nanda
Nagyon irigyellek am! Orulok, hogy ilyen jol sikerult az utatok, ugy elkepzeltem a tengerpartot, elmennek en is par napra, jo lenne! Probalj a felejthetetlen pillanatokra gondolni, amikor jonnek a gondokKép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Én csendben dühöngök itt,ráadásul engem nem is vigasztalhat,hogy talizunk Kép Kép Kép
Csak sajna,ahhoz messze vagytok,hogy csak "felugorjak".

Kicsit intim,akit nem érdekel,ugorja át!!!
Olyan röhejes volt,Nagybence kicsit intim pillanatunkban érezte meg úgy igazából Kisbencét,majdnem felugrott!Mármint Nagybence.!Először azt sem tudta,elhiggye-e,aztán olyan jót nevettünk rajta.Kipróbáltuk hármasban Kép

Nanda,örülök,hogy pihiztél egy jót!

Zsuzsa,fúj,hajat mosni már én is utálok!Vagy Zsófinál nem ezért gáz?

Anikó,Gergő akkor nagyon jófej!

Anita,aha,féltékeny,de mint egy idióta.Akkor meg igazán dilis lett,amikor emlékeztettem,hogy neki nagyobb szerepe volt a széthullásunkban,mint nekem,én túlléptem a szemétségeken,boldog vagyok,próbáljon meg ő is az lenni.
90D???Nekem a 85C is meglepő!

Süncsi,sajnálom,ami a férjeddel történt,kitartást nektek és nagy-nagy szeretetet,az átsegít sokmindenen!

Puszi,Álmoskinga és Kíváncsibence
nyinike

Sziasztok!

Orsi: sikerült végül venni valami ruhát magadnak? Kb mikorra lesz kész a házatok?

Egcsi: örülök, hogy kész lett a babszoba! Férjed mikor jön legközelebb?

Bori: melltartó: én is azt hittem, hogy ennél nagyobb már nem lesz, de lett: 90 C-nél tartok.

Bellana: mi van veled?

Mucska: további jó telkezést, de aztán majd írjál is ám! Talira biztos nem jössz?

Zsuzsa: ez a partravetett bálna ismerős Kép Sehogy se kényelmes, mindenhol a hasam van, apa lassan hozzám se fér. Hajmosás nálunk is megvolt tegnap, bár csak részben,mert Nóra úgy üvöltött, hogy az övét elnapoltuk mára.

Kinga: sajnálom, hogy nem jössz. Kispapa mitől lett ilyen mérges?

Nanda: örülök, hogy jól sikerült a pihenés! Most én is nagyon vágyom rá, de nincs sok esély rá, ráadásul apa is egy hét múlva elutazik egy hétre Kép Ráadásul úgy volt, hogy anyu addig itt lesz velünk, most meg mégse tud.

A hétvégén mi is sokat voltunk kint a kertben, végre nagyjából kitakarítottunk, füvet nyírtunk, most megint kert formája lenni.

Mindenkinek szép napot!

Szilvi
lino

Jó reggelt!

Zsófi még szunyál, így írok egy pár sort!

Orsi: akkor semmiképpen sem felejtjük el! Kép

Kinga: az én pocaklakóm közben nem nagyon mocorog, max az elején! Na de utána! Kép
Én meg zuhany alatt mosom a hajamat. Nekem csak úgy megy már! Kép

Linó, Kinga:
Zsófi nem tűri, hogy belefolyik az arcába a víz! Hosszú idő volt, mire megtanítottuk neki, hogy ha hátrahajtja a fejét, és becsukja a szemét, nincs baj. Most az apjával fürdik ilyenkor, vasárnap, és az ő mellkasa a támasz a fejének. Így nincs ált hiszti, de már az is baj, ha belefolyik a víz a fülébe! Utána jön persze a fénypont, mert megmoshatja az apja haját is. Nos, az tetszik neki persze!

Linó: akkor lekőröztél egy 5-össel melltartó ügyben. Bár időnként úgy érzem, nekem is kényelmesebb lenne az! Vadul közeledik a hasam teteje a melltartó vonalához!
Csajok, és mi lenne, ha nem is vennénk fel cicifixet? Kép
Tegnap az én férjem is pont arra panaszkodott, hogy ha az oldalamon fekszem, nem fér már hozzám! Kép
Akkor nálatok is gond ez a hajmosás! Kép
Átérzem azt a csalódást, hogy anyukád nem tud segíteni a férjed távollétében. Abszolúte nem, vagy csak nem végig?

Na, megyek, és felkeltem a 7alvót!
Szép napot nektek!

Zsuzsa
27+0
zerko

Jó reggelt lányok,

kihagytam két hetet a méredzkedést illetően, ma ráálltam a vallatógépre, és kicsit meglepődve láttam az eredményt...Most elhatároztam, odafigyelek az evésre, illetőleg főleg a nasira, mert még azért majd' három hónapom hátra van. Meséltem nektek, hogy engem eddig totál nem érdekelt, mennyit hízok, és zabolátlanul ettem az édességeket, de tényleg veszélyes mértékben! Most az a célom, hogy legalább a hétköznapok legyenek nasimentesek, így a hétvégi Daubnerek-Szamosok azért megengedhetőek lesznek.
Meg hát amint mondtam is, szíven ütött anyukám melltartó-mérete is. Januárban még simán elvoltam a 75B-s cuccaimmal.
Ez van. Büntetlenül nem lehet édességet falni!
( Nem is tudom, hányszor leírtam itt nektek, amikor a kilókról beszéltünk, hogy engem aztán nem érdekel mennyi ugrik rám, és hogy Danival is 20 kilónál több jött fel, aztán leszaladt, amikor eljött az ideje. De egyértelművé vált, hogy a testem most szinte mindent másképp csinál már, mint 6 évvel ezelőtt, és sajna nem a jó irányba változtak a dolgok. )

Most kipanaszkodtam magam alaposan, bocs.

Kinga,
Hármasban?! Kisbence, Kisbence, min mehetett keresztül...

Zsuzsa,
kislányos ismerősöktől hallottam, hogy a hajmosás elég rázós dolog! Nálunk a lábköröm-vágás volt régen ilyen, pedig becsszóra, soha nem vágtam meg a kis ujjacskáját.

Most megyek, eszem még egy piritóst, éhes vagyok...

Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Timi,
A lovaglásról ez jutott eszembe:
Kép
Dani itt 3 éves volt. Azóta is imádja.

Szia
Anitabori

Kinéztél már valami buszjáratot? Egcsi?
drbusborbala
Budapest, XX.

Sziasztok!

Ezen e héten itthon leszünk, mert nagyon sok a dokihoz járkálás. Cukor, belgyógyi, uh, nőgyógyi, körzeti. Szörnyű!

Tegnap kaptam egy csomó mindent igy tényleg elég jól állunk kelengyével. Délután megyek fodrászhoz is és nagyon szép leszek, mert sokat barnult a pofim a jó levegőn. Szerencsére itt most ramaty az idő így nem fáj a szívem, hogy nem tudunk kimenni. Meg a Tiszát is figyelni kell, mert nagyon jön az áradás. Jó volna ha az idén is megúsznánk és nem kellene festeni is kint. Szóval a héten bent leszek, így tudok jelentkezni gyakrabban.

Puszi Mindenkinek!
MucskaAndi

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Még nem olvastam vissza, még mindig le vagyok törve!Kép

Anita, Neked válaszolnék....ez a pacis kép teljesen feldobott. Megmutatom Ricsinek, szerintem már engem felültet egy lóra, hogy szokja a gyerek.Kép

Néztem buszt. Úgy lenne, hogy 11.00-re érnék a stadionhoz. A következővel már csak 12.05-re érnék oda, és az egyébként is Ózdról jön...szóval nem túl megbízható. Mit szólsz hozzá? Nem gond, hogy egy órával a tali előtt?
Még Egcsivel is konzultálok ezügyben, hátha már többet lesz a héten a neten...

Igyexem összekapni magam. Szerintem a nagy problémám az, hogy ma már van kollégám.Kép MÉg nem találkoztam vele, mert megbeszélésen van, de nagyon nem várom.Kép

Nemsokára jövök!

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Sziasztok!

Bori: nyugtasson, hogy az utcsó harmadban napi 200 KCal többletet fogyaszt már a baba is! Kép
És szerintem nem lehet az a mérleg annyira horror, mert akkor sokkal jobban kilennél! Bevallod majd a védőnéninek? Vagy most kerülöd?
Amúgy a baba is most kezd hízni, tuti azt mutatja a mérleg is! Kép
A körmökkel nálunk semmi gond, de a hajmosás az tabu!
Jó a pacis fotó! Nekem csak ilyen van:

KépKép

Mucska: jó azért, hogy most leszel Kép Itt is sz@r az idő ám! Kép

Zsuzsa
zerko

Hajmosás!

Szerintem elég terror lehet ez a gyerkőcöknek. Én már csak magamról tudom. Nekem sokáig úgy tudták megmosni a hajamat, hogy üvöltöttem közben. Kristálytisztán emléxem rá, nem csak elmondásból. És, ahogy Zsuzsa mondja, nekem is az volt a gond, hogy az arcomba, fülembe megy a víz. Elég sok idő telt el, amíg megtanultam bízni anyukámban, hogy tuti nem fogja az arcomba folyatni a vizet.
Azóta is utálom, ha az arcomba megy a víz, de már hajmosáskor nem esek pánikba.Kép Viszont strandon, itt-ott, ha fröcskölnek, akkor én távozom a vízből...

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Timi:
És úszni szoktál?
Nekem ennyire nincs víziszonyom.
Nálunk a bizalmatlanságot az apával fürdök oldotta fel. (jó, így nem játszhatunk prűdöt, de nem is akartunk soha!) Nálunk bevált! De egy anya is megteszi! Kép

Zsuzsa
zerko

Zsuzsa!

Szoktam úszni, de természetesen úgy, hogy a fejem nincs a vízben.Kép Persze annyira már tudom kontrollálni a dolgot, hogy ha beleesnék a vízbe, akkor nem fulladnék bele, viszont kerülök minden olyan helyzetet, hogy a fejem a vízben legyen.

Szerintetek remegés mitől jön az emberre? Remegek egész testemben.Kép

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Timi: fázol?
Amúgy kimerültség is lehet! Igyál egy meleg teát, vagy kakaót, és lazíts! Állj fel, és sétálj!

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

A hajmosás nálunk is nehézkes a lányomnál,ő is azt nem bírja,ha az arcába,fülébe megy a víz.Volt időszak,amikor óriási ordítás volt végig,pedig nagyon vigyáztam.Már akkor ordított,amikor még csak közelítettem hozzá a zuhannyal.Ráadásul derékig érő sűrű haja volt,úgyhogy nem volt semmi.Most már ennyire nem nagy tortúra,bár még mindig nehéz őt rábeszélni.Ja,és csak nekem engedi megmosni!

Timi:
Én sem bírom,ha vizes lesz az arcom,úgyhogy én is így úszom,mint Te.Kép
Viszont kisfiaméknál a suliban kötelezővé tették az úszást,és rögtön az első órán kényszerítették,hogy tegye a fejét a vízbe/Ő is olyan,mint én./Amikor nem volt hajlandó,azt mondta neki az úszásoktatónő,hogy "mindjárt hányok tőled!"A gyerek ettől teljesen kiborult,és persze,hogy többet nem akart a víz közelébe sem menni.Megbeszéltem a gyerekorvossal,hogy nem szeretném,ha egész életére megutálná a vizet,és azonnal felmentette az úszás alól.Azóta kiderült,hogy a "kitűnő" nevelési módszerek miatt szinte a fél osztály kért felmentést.
Remegni én is szoktam,látszólag minden ok nélkül.Ez szerintem belső feszültség,idegesség miatt lehet,ami Nálad mostanában elég sok volt.
Még mindig nem gondolkozol,hogy abbahagynád a munkát?Én nagyon megnyugodtam ettől legalábbis.

Puszi

Anikó
vakili

Zsuzsa!

Nem is kérdeztem,hogy hogy alakul a szépséges lányod homloka?
Te teljesen rendbejöttél?

Anikó
vakili

Anikó:
Honap lesz 2 hete a második balesetnek, de a heg még megvan, nem esett ki! A náthája sem rendeződött sajna. Kép
Én asszem jól vagyok Kép

Asszem én is kihagynám így az úszást! Ennek semmi értelme!

Zsuzsa
zerko

Sziasztok,

Anikó, Timi,
nem baj, ha egy kicsit vihogtam a vízhez való (v)iszonyotokon...? Mi Karcsival már nagyon korán hozzászoktattuk Danit a víz alatti élethez, nem kifejezetten a babaúszás keretében (akkor még nem szerette ő sem!), hanem amikor vízparton nyaraltunk. Dobáltuk egymásnak a Manót, engedtük, hogy elmerüljön, kikaptuk a vízből, stb. Az eredmény az lett, hogy míg a barátaink egy strandolás keretében "gutaütést kaptak" gyermekeik hisztijétől, Dani szinte csak víz alatt közlekedett, és szerintem ez segítette hozzá, hogy nagyon korán megtanult úszni is.

A hajmosást egy ideje mi úgy csináljuk, mint a pici bébiknek: egyszer megmutattam neki, hogy mostam a haját, amikor még parányi baba volt, és ez annyira tetszik neki, hogy mindig így kéri. Persze, nekem könnyű, tüskehajú kisfiúval...
A Chicco-nak van/volt egy hajmosáshoz való gumis karikája, az szerintem nagyon praktikus lehet, nem ismeritek?

Timi,
remélem, hamar jobb lesz a kedélyed, a kollégáddal meg próbálj nem foglalkozni. Bár ezt könnyű mondani...
Az érkezésetek tökéletes, ha korábban jönnétek, az sem lenne gond, mindent megoldunk!
Küldöm a telefonszámom az emiledre, jó?
Zsuzsa, neked is átnyomom. A lovas képek így is klasszak, hogy nem ültétek meg őket!

Andi,
jó sok orvosi látogatásnak nézel elébe! És gondolom, jó sok várakozási időnek.
Nekem is kellene mennem védőnőhöz, de lehet, hogy majd a 29-i orvosi vizit után látogatom meg.
Az árvíz beteríti az alsó szintet teljesen? Ez az utóbbi években akkor elég sok munkát adhat nektek...Puszi. Ja, és ne is írd, hogy milyen szép leszel a fodrász után - úgyse láthatunk!!!

Csók mindenkinek
Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Timi,
árulás történt, nincs emil-címed a profilodban...

Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Anikó!

Elég durva, hogy mit engedhet meg magának az a nő. Minket középiskolában tanítottak úszni, akkor már tudtam, előtte tudtam én szabályosan is, hogy a fejem a vízben..., de ugye nem szerettem, és a tesitanárom ötöst adott úszásból, mert nagyon jól tudta, hogy ha megfeszül, akkor sem fogom a fejem a vízbe rakni, és nem fogok fejesek ugrálni. Tehát hozzám képest a teljesítményem egy ötös szintű volt...
Én folyamatosan gondolkozom, hogy abbahagyom itt ezt az egész bohóckodást, mert reggel óta tiszta idegbeteg vagyok...ez senkinek sem jó. Még egyelőre nem tudtam rászánni magam, de minden percben azt várom, hogy mikor szólnak be nekem valamit, holott senkinek semmi köze hozzá, hogy mit csinálok, mert a munkám készen van...

Talán az abalakaink rendben lesznek két héten belül. Annyira örülök neki, hogy ezt sikerül elintézni...már csak egy fóliás ismerőst kell keresni, akinek van 32 nm-nyi fóliája.Kép Ugyanis a nagyszoba és a háló ilyen területő, és világos, majdnem krémszínű szőnyegpadló van benne. Nagyon féltem!Kép

A gyerekszobát lesz a legjobb rendberakni.Kép Ugyani abban semmi sincsen, mert szeptember környékén csináltuk, és nem vettünk bele semmi bútort, hogy egyszer úgyis jön a baba. És íme, mindjárt itt lesz!Kép

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Bori: hallottam erről a chicco dologról, de a probléma gyökere nálunk mélyebben van.

Timi: akkor én is a pihit javasolnám neked a baba és a saját érdekedben is! De akkor szerezz netet otthonra!
Lehet venni fóliát sok helyen! Obi, Praktiker,... Nézzetek utána!

Szép napot!

Zsuzsa
zerko

Anita!

timi@agriacomputer.hu a címem. Várom a számod!

Egyáltalán nem baj, hogy megmosolyogtad a dolgot. Így kívülről én is azt tenném. De mi is voltunk kiskoromban sokat vízparton, Balcsinál nyaralni. Három-négy éves lehettem, álltam és üvöltöttem a parton, hogy én nem megyek bele a vízbe. És még akkor is üvöltöttem, amikor apukám az ölébe fogott, és úgy ért neki térdig a víz, tehát hozzám sem ért. Könyörögtem, hogy vigyen onnan ki.Kép Neki nehéz lehetett, mert ő imádja a vizet, ha tehetné fürdene állandóan. (mármint nem a kádban, hanem nagyobb vízbenKép )A csillagjegye is hal. A férjem is hal, ő is imádja a vizet. Viszont anyukám még akkor is fél, ha egy hídon megyünk át autóval. Attól retteg, hogy beleesünk a vízbe, és belefullad.KépKép Remélem a kismanóm az apjára fog ütni ilyen téren!

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Csajok!

Meddig szok tartani egy ilyen tali? Én kinéztem magamnak egy szuper kis experess-járatot hazafelé, azzal kellene jönni...Szóval szerintetek hány óra hosszát boldogítjuk egymást?Kép

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

ZsuzsaKép
Köszönöm a versikét amit e-mail-en küldtél. Ha nem lettem volna nyílvános helyen, tuti, hogy bőgök a meghatódottságtól.Kép
A fogorvos talált egy lyukas fogat és kettőn zománckopást. Elég jó arány ahhoz képest, hogy jó régen nézettem meg a protkómat.Kép

AnitaboriKép
Kapsz képet a babaszobáról, majd a berendezéssel együtt, mert most még csak egy árva virágállvány tartózkodik benne.Kép
A melltartó miatt ne aggódj, lassan én is kinövöm a 85C-t, már azon gondolkodom melyik a gyártott legnagyobb méret.Kép
Busz ügyben Timivel egyeztetek, én még nem jártam utána, de elég gyakran van járat.Kép
Daniból akár huszár is lehetne!Kép

NandaKép
Hú, szuper lehetett nektek! Most irigykedem!Kép

LinoKép
Nem tudom mikor érkezik a kispapa, szerintem húsvétra őt hozza a nyuszi.Kép

TimiKép
Mikor mehetek be hozzád?Kép Ma gondolom inkább kíméljelek, ha már bolondokháza van. Az ablakokhoz gratulálok, de mozgósíts segítséget a takarításhoz, mert esssszméletlen mennyiségű port csinálnak! Legalábbis nálunk úgy volt.Kép

Ma nagyon ügyi voltam!(Most nem azért, hogy magamat dícsérjem!Kép) Reggel elspuriztam vérvételre, bevásároltam, végeztem a maradék takarítással és még ki is mostam! Nagyon elégedett vagyok a mai nappal, ráadásul felénk az idő sem rossz.Kép
Mindenkinek csók!Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi!

JÖHETSZ MOST IS! Sőt, jót is tenne nekem. Úgyis gondolkoztam, hogy ki kellene menni forrócsokizni, vagy ilyesmi!!!

GYEREEEEEE!Kép

Semmi dolgom nincsen!

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Timi: nincs szabvány! Akkor mész haza, amikor neked jó, és amikor akarsz!

Egcsi: és akkor most mit csinál a zománckopással? Mert a lyukkal sejtem!
A melltartó miatt ne aggódj, Triumph van asszem f, vagy G is, de van még nagyobb is, csak más márka!
Tényleg nagyon ügyi voltál. Most aztán pihizz!
Kispapa füleket is növeszt? De az még bő 3 hét! Kép

Szép délutánt!

Zsuzsa
zerko

Kép
panó

Melltartó!

Triumph, Felina van egészen E, F kosárig. És nem is csúnyák, csak győzze az ember megfizetni. De az egészségért mindent!Kép

t

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Sziasztok!

Úszás téma:
Peti is meg Rita is jár úszni pár hónapos kora óta, nagyon szeretik. Peti 4 éves kora óta úszik, Rita is már majdnem tud. Peti állandóan a víz alatt van, Rita viszont nem teszi bele az arcát a vízbe, de imádja a vizet.
Most nincs időm egyenként írni mindenkinek, mert a vasalós kosár már megint tele van, ki kéne üríteni!

Bellana!
Hol vagy?

Panó
panó

Lanyok!Kép
Hogy kell kicsinyiteni kepet???...tudom,hogy mar volt rola szo, de en meg most sem tudom.Nem birok a profilba felrakni kepet...meg ide sem.
szoszi
szoszi

szöszi, küld el nekem, megcsinálom!

Zsuzsa
zerko

persze 2 d-vel Kép
zerko

Asszem lépek mára lassan, kispapi telefonált, hogy ma jön az ablakos felmérni a terepet. Haza kell érnem!

Egcsi!

Nem jöttél. Jöhetsz holnap is, vagy akármikor. Megírom a telcsiszámom, és idecsörögsz, hogy bent vagyok e...Ok ? De ha csak benézel és nem csörögsz, annak is nagyon fogok örülni!Kép

Pussz Mindenkinek!

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Lanyok!Kép
23 hetes kep a profilomban.(zsuzsaKép,koszi a segitseget!)Bator voltam,fejet is hagytam magamnak.
szoszi
szoszi

Szöszi: hogy milyen jó ez a kép! Kép Amúgy szépen alakul ez a poci! És ezt megvonod tőlünk a talin? Pedig csináltam volna róla neked még egyet! Kép
Persze csak a pizza után!

Zsuzsa
zerko

Szöszi!
Nagyon aranyos kép!KépMi bajod a fejeddel?

Anikó
vakili

Sziasztok Csajok!

Szöszi!
Tök jo a kép, masmilyennek képezeltelek, de nem tudom milyennek! Nagyon örülök, hogy most mar a Te arcod is megvan!Kép Es a pocakod is nagyon szép!

Zsuzsa!
Csütörtökön estefelé érkezünk, és hétfön estefelé jövünk vissza. Rövid idö lesz, de az vigasztal, hogy jönnek a szüleim husvétkor.
Nekem nem is küldtél még viccet meg versikétKép Hüpp-hüpp.
En is csak az apukamnak engedtem, hogy mossa a hajam, és mindig azt kellett habozas közben mondania, hogy: "bari-bari"Kép Még mostanaban is rajtakapom magam, hogy samponozas közben mondogatom magamban, hogy bari-bari...Kép

Nagyon aranyosak a lovas képek!

AnitaBori!
Akartam poénkodni a mellméreteddel kapcsolatban, de latom, kicsit érzékenyen érint a dolog, igy inkabb visszafogom magam. Egyébként kicsit irigykedem, mert én még mindig 75B-nél vagy 80B-nél tartok, ilyen az alkatom, sosem voltam egy "bögyös maca"Kép, ugy latszik, terhesen sem leszek! Az anyukam alakjat örököltem teljesen, ö a mai napig akkora melltartot hord, mint én.
A sulyoddal biztos nem lesz gond, föleg ha a hétközbeni nasit kihagyod, én ugy érzem, hogy minden harapas csoki vagy édesség egy az egyben rajtam marad, de szerintem most raktarozoba ment at a testünk.
En meg vettem kismamabugyit, aminek ha késöbb a lab-részeit összevarrom, akkor jo lesz krumpliszsaknakKép

Nanda,
örülök, hogy jol sikerült a szabi és Maya is jol érezte magat! Csaladi ügyekben minden jot kivanok!

Kinga,
annyira sajnalom, hogy nem jösszKép A ZH-ra pedig kivanok egy kalappal! Remélem jol sikerül a megajanlott jegy és akkor eggyel kevesebb vizsgad lesz!

Timi!
Szerintem is pihentesd a melot, legalabb egy darabig, mig feltöltödsz egy kicsit. Biztos kiirna a dokid. Aranyos ez a viziszonyodKép

Egcsi!
Tényleg ügyi voltal és büszke lehetsz magadra! Akkor most jo pihizést.

Mucska!
A körülményekhez képest szép hetet kivanok! Akkor most mar 100%, hogy nem jössz? Mult héten nekem is volt egy kis pir az arcomon, de mar le is kopott sajnos.

Ma ideért a hüvös, max 8 fok volt, de legalabb a nap sütött. Egész hétre rossz idöt mondanak, otthon mi varhato a hétvégére? Vinnem kell a télikabatot, ugye?Kép

Ma elkeztdék a munkasok a festö és tapétazo munkat. A szekrényemböl ki kellett pakolni az összes ruhat, mert annyira nehéz, hogy nem birtak eltolni. De nem is baj, legalabb kénytelen vagyok csinalni egy jo kis selejtezést.

A férjem felöl jo hirek vannak.Kép Ez elött a partnerkodas elött (amit masfél éve kezdett) 13 évig egy jo hirü tanacsado cégnek dolgozott. Ma irt egy emilt a volt fönökének, aki mar fel is hivta és szivesen latjak viszont a férjem, jo lehetöségeket latnak a piacon azon a területen, amihez a férjem is ért.
Ez persze csak egy lehetöség, még gondolkozunk rajta, de én uuugy örültem, mert mar van egy biztos pont (nem is akarmilyen) és ugy vettem észre, hogy a férjem önbizalmanak is jot tett. Meg mas jo hirek is jöttek, most nem részletezem, a lényeg, hogy jol haladnak a dolgok, gondoltam megirom a pozitiv dolgokat is, ha mar itt panaszkodtam.

Most megyek, Tomi pizzat akar enni, van tölünk 5 percre egy pizzas, lehet, hogy elugrunk, de én most nem pizzazom, a pizzaevést inkabb szombatra halasztomKép
Mar én is varom a talit és izgulok miatta. Bevallom, mar nézegettem, hogy mit vegyek fel meg a férjemet is kérdezgettem, hogy melyik lenne a legjobb, mondjuk, nalam sincs nagy valaszték.

Tényleg, Bellana merre jar, remélem minden rendben vele és nem betegeskedik!

Sok puszi Mindenkinek
Süncsi
süncsi

Gondoljatok rám holnap,megyek az AFP eredményért,és UH-ra.Kicsit izgulok.
Ráadásul apa sem tud jönni velem,pedig nem szeretek egyedül menni.

Puszi:

Anikó
vakili

Aniko!

Szoritok! De ne izgulj, minden rendben lesz!
Aztan szamolj be nekünk hamar!

En megjöttem az evészetböl, ettem desszertet is, egy gomboc csokifagyit tejszinhabbal. Most ugy érzem, hogy mindjart kidurranok.

Hol vannak a többiek? Mar alszotok?

Puszi
Süncsi
süncsi

Sziasztok!
Kinga: hát akkor ha elméletileg minden okés nálunk egyidőben szülünk, te merre szeretnél szülni?
Látom te bízol, hogy be lehet fejezni a sulit. Ez az első diplomád? Én már csináltam pára vizsga időszakot, itt-ott, és attól tartok, hogy a nyári meleg, változtat a fizikai állapotomon, lesz egy vizsgám június 22, 27.-én.Hogy beérek-e azt nem tudom, mert Pestre kell felutazni. Te hol laksz egyébként?
Nálunk már nem kötelező a bejárás, csak elég a vizsgákra, de mivel majrés vagyok be-benézek a suliba, meg aznapokon van orvosom és előadás a kórházban Pesten így a kettőt együtt lazavarom.
Jelenleg én is a szigorlatra készülök, de éppen inkább irogatok, már mindent kitaláltam, hogy elkerüljem a tételeimet. Csalogat a szép idő kifelé, de hát…..
Krém: én is ma veszek Milupát, ha annyi embernek jó, nekem is jó lesz. Csíkoktól még mentesültem, nem örülnék nekik, ha bekopognának.
Elevit: erről megint hallottam jókat, persze olyan barátoktól, akik szedték és szültek már. Hogy mekkorára növeszti a babyt, meg majd nem tudom megszülni, stb. A dokibám nekem is azt mondta szedjem, mert ha ez igaz lenne, nem lennének ki súlyú babák. Bár sokan tényleg abbahagyatják a mamákkal, a 6. hónap után. Most még szedem, és majd a következő viziten megint megkérdem, mi az ábra ezzel és hogy nem kell-e külön vasat, stb szednem.
Hát kislányt várunk, és állítólag az is lesz. Dobler Aisa Zelina, a mostani favorit, remélem apuka nem felejti el az apasági nyilatkozatot…….Léna Lilient akartunk, de az mindkettő nyári név, és hát legyen neki több ünnepe az évben.
Nálatok mi a névválasztás?
Valahol olvastam egy listáról, hogy oda feliratkozhatnék. Hol, kinél, és milyen lista? Baba neve, várható születési időpont?
Zsuzsa: igyekszem úgy intézni magamat, hogy el tudjak menni, de értesítelek addig, és talán már kedden látom, hogy is állok a tanulással.
Hízás: hát pont az a probléma, hogy a babához képest sokat híztam, mert ő a cuccokkal együtt 1 kg, de akkor a többi 4-5 kg –ot ki szedte fel, mert az nem kell a babának, tehát azt én ettem meg. De jól eset. A szüléskor lemegy kb 7 kg, csak utána menjen le a többi is.
Védőnő: milyen gyakran szoktak menni? Mivel mi elköltöznénk addigra innen, vagy haza vagy máshová, ott kell majd bejelentkeznem, hogy legyen aki kijár és tanácsokat ad. Az itteninek már mondtam ezt, de nem értette meg, el akar jönni és meg akarja mutatni hová tegyük a kiságyat. Pedig az ő kiságya Esztergomban lesz….
Nixi
nixi
Irország

Sziasztok!

Süncsi: sajnos munkagazdaságtanból lesz szigorlatom, mikró-makró, eredetileg közgazdász vagyok, de ez most sok nekünk. A kicsi leszívja a figyelmemet, meg az eszemet is sajnos. Ma sem tanultam semmit.
A nap azzal telt, hogy meghozták az új szekrényeket, és a kicsinek a komódját, és ezeket takarítottam, rendezgettem, és bele pakoltam.
A kicsinek is lassan el kell kezdenünk a vásárolgatást, mivel eddig még semmit sem vettünk, babonából.
Azt sem tudom hogy és hol kezdjek neki. Van egy csomó baba listám, és mama listám, azt hiszem csinálok belőlük egy új fájt, és azt kezdem majd kihúzogatni. Vagy van valami jobb ötletetek?

Zsusza: a találkozó még mindig kérdésese, holnap megyek a suliba. Hátha akkor okosabb leszek és majd este írok, hogy is legyen. Hamit is rendeltek, azért kell a biztos hely? Mert mi van ha csak beesem, mert rájövök szombaton, hogy inkább ott leszek, mint itthon tanulva?

Panó: kérlek vegyél fel minket is a listába, ha lehetséges. Niki, Szent Imre kórház 2004.07.15., kislány, Aisa Zelina, 29 éves, első gyermek, még kell valami?
Köszi.

Linó, Babanyúl, Alice: Ki az orvosotok a Szent Imrében és a szülésznőtök? Jártok előadásra, klubba? Tudtok valami olyat írni nekem, ami fontos lenne, hogy tudjak a kórházról, vagy hogy melyik előadásra kellene elmennem, stb? Köszi bármyilen segítséget.

Más nincs mára.

Nanda neked irtam e-mailt, azt hiszem. Pussza

Pussz
MI
nixi
Irország

Sziasztok!

Hajmosásra visszatérve: nálunk Lili utálta mindig, ha vizes lett az arca, a babaúszást is utálta, vele mégsincs gond hajmosás terén. Nórát soha nem zavarta ha vizes lett az arca, az se ha a medencébe elmerült. A hajmosás említésére viszont sírógörcsöt kap. Úgyhogy passz, hogy miért csinálja. De képes a körömvágás után is fél órát üvölteni, hogy azonnal ragasszam vissza a körmeit. Mostanában meg ha meglát egy bogarat az utcán nem hajlandó tovább jönni.

Zsuzsa: nem tudom, hogy tud-e jönni anyu egyáltalán, de remélem egy kicsit igen. Ráadásul én olyan hülye vagyok, hogy félek éjjel egyedül aludni mióta kertesházba lakunk, mindig attól félek, hogy pont akkor fognak betörni Kép. Melltartó: nekem alapjáraton is nagy kell, így terhesen is max 1-2 számot változik. De jó neked, hogy Zsófi ilyen sokáig alszik! Az enyémek koránkelők sajna.

Bori: jó a lovaglós kép! Liliről is van, de én nem tudom bescannelni, majd inkább elviszem a talira. Kilók: nekem, vagyis a kilóimnak úgy látszik jót tesz, hogy még mindig hányok napi 1-2x. De már nem is bízom abban, hogy ez szülésig abbamarad Kép

Mucska: drukk az orvosjáráshoz + a cukros löttyhöz!

Anikó: elég szörnyű amit írtál az úszásról Kép Drukk az UH-hoz!

Szöszi: jó a kép a profilodban!

Süncsi: jó, hogy ilyen hamar rendeződnek a dolgok a férjednél!

Egcsi: nemsokára húsvét!

Nixi: próbálok még ma írni a Szt Imréről, de lehet hogy csak holnap megy majd!

Mindenkinek szép napot!

Szilvi
lino

Sziasztok!

Ma reggel korán keltem mert mennem kell cukor terheléses vizsgálatra. Szerencsére nekem nem kell olyan szirupos dolgot meginnom mint nektek, azt mondták vigyek magagammal 1 zsemlét és 2 dl tejet, csak ezt kell majd elfogyasztanom a vér levételele után és előtt 1 órával.

Most egy kicsit pananszkodom. Ugyanis nagyon fáj reggelenként a hátam, tegnap már annyira ki voltam bukva ébredéskor, hogy azt hittem sírva fakadok. Nincs olyan pozíció amelyikben kényelmesen tudnék aludni.
Most ott tartunk az ügyben, hogy volt egy kiselejtezett heverőnk a pincében, aminek a közepére a férjem vágott egy lyukat a hasamnak, hogy hason is tudjak aludni. A babáimnak igazán tettszett a dolog, mert egyáltalán nem reklamáltak, pedig az oldalt fekvésnél ezt mindig megteszik, azonban ma reggele ugyan úgy fáj a hátam mint eddig. Fogalmam sincs mit tegyek.
Nem tud valaki valamilyen jó kis homos megoldást ezekre az izom fájdalmakra? Valamilyen trükköt? Hisz még van 4 hónapom, mégis csak meg kelle ezt oldanom valahogy.

A múltkor láttam a szülőszobában, hogy a kismamák járnak kismama masszázsra. Erről ti tudtok valamit?

Bocsi, hogy korán reggel így rátok zúdítom panaszáradatomat, de már nagyon idegesít engem is az állandó jajongásom és szeretném megoldani ezt a problémámat, hátha tud valaki valamilyen jó ötletet ami segíthet.

Remélem mindenki jól van, most még nem olvastam vissza a hétvégi eseményeket.

Mi Egerben töltöttük a hétvégénket egy baráti társasággal (bortúrán voltunk). Természetesen a pincék között én voltam a söför, mondván a kismama úgysem iszik alkoholt. Jó mi? Persze ezzel együtt nagyon élveztem a kimozdulást és a jóidőt. Gyönyörű az a vidék.

Mindenkinek szép napot!

Vali
C.Vali

Sziasztok!

Szöszi!
Nagyon tetszik a kép a profilodban, én is egész másnak képzeltelek, nem tudom milyennek.

Bori!
Dani rendszeresen jár lovagolni? Hova?

Nanda!
Akkor ti nem síelni voltatok, hanem nyaralni. Szerintem pont kifogtátok a legjobb időt!

Süncsi!
Sajnos úgy néz ki, hogy télikabát kell hétvégére!Kép
Örülök, hogy a férjednek ilyen gyorsan rendeződnek a dolgai!

Anikó!
Szorítok, hogy minden rendeben legyen az UH-on és az Afp is jó legyen!

Nixi!
A következő táblázatban már benne leszel!

Vali!
Együttérzek a hátfájás miatt, nekem a fenekem felett szokott fájni, talán a farkcsontom vagy mi az. Már az előző terheségemnél is fájt. Én úgy vettem észre, hogy ha mozgok egy kicsit, akkor jobb. Ha egy helyben fekszem fél órát, utána alig tudok felkelni, de ha sétálok egy órát, akkor semmi bajom.

Ma megyünk Petivel oltásra, most lett hat éves.
Kíváncsi vagyok, hogy viselkedik majd!

Panó
panó

Sziasztok!

már csak 4-et kell aludni, és tali! Lehet készíteni a fényképeket, rucikat, történeteket! Ja, és a beleket! Kép

Süncsi: nagyon örülök, hogy a férjed helyzete ennyire nem kilátástalan. Talán ez erőt ad neki is!
Időjárás: ebben az időszakban nappal max 10 fok lesz, sokszor borús, felhős idő várható, talán a hétvégén lesz egy kis nap is! Így meleg ruha, és esernyő kell!
Pizza, fagyi? TE is tudsz élni! Amúgy olaszos a pizza felétek, vagy svájcias? Itt nálunk tuti más lesz! Kép

Panó: akkor most kapta Peti az utcsó DTP-t? Kezébe? Szegényke, az fáj utána is Kép
Érdekes, nekem a farokcsontom nem, de a forgóm az sokat fáj. Hát mindenki más!

CVali: akkor már le is csapoltak? Ügyi vagy!
Én csak egy tanáccsal próbálkoznék. Én is csak úgy tudok aludni, hogy egy kispárna a hasam alá oldalt fekvésben, és egy nagypárna a térdeim közé, mert így nem nyomom a babót, és a derekam sem húzódik. Mondjuk nehéz vele éjjel forogni, de így elvagyok. Egy próbát megér szerintem neked is!
És szerintem valamit tornásznod is kellene. Beszélj a dokiddal, mit javasol!
Én úgy tudom, a 5-6. hónap után minden masszázs dolog már nem kockázatmentes. Előtte lehet!
Zsófival a pocakomban én is voltam sofőr ilyen túrán, csak nem Egerben, hanem Villányban Kép

Linó: akkor nem lehet könnyű Nórával sem. És jön a 3.! Kép
Ha ovis lesz a lányom, vagy megérkezik a zavaró tényező a Kistesó személyében, lehet, hogy ő is korábban kel majd. Az utóbbi időben amúgy felébred minden reggel 1/2 5-kor, amikor kezdenek a madarak csiripelni. Bevallom, nem igazán élvezem. Én aludnék még! És este is általában kb 10, mire elalszik.Addig állandóan jön Kép
A félelmed érthető, de majd vigyáznak rád a gyerekek, meg a kutyus!
Ezt a hányás dolgot olvasni is rémes!

Nixi: Jöhetsz nyugodtan, több helyre foglaltam. Nem rendeltem kaját, de valahova le is kell ülni, tudod! És ott sokszor vannak sokan! Amúgy szerintem a szombat dél nem a tanulásnak való! Kép Mondom én, aki 8 évet járt egyetemre!

Anikó: te rutinos vagy, minden oké lesz! Várjuk a beszámolót!

Vajon mi lehet Bellanával? Hol vagy LINDA???? Aggódom...

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Hármas lett a nemtanulok Zh-m,tökjó Kép
Szerintetek az ABC Design Travel System babakocsi az jó?Van hozzá hordozó,amit rá lehet szerelni,és én sokat fogok mászkálni a Kisbencével együtt.

Vali,nagyon rossz lehet a hátfájás,de ez a lyukas heverő módszer nagyon tetszik.A Babamagazinban van cikk a masszázsról,talán a Kismamában benne van a címe,de nem találom a Kismama magazint,azért próbálom előkotorni.

Nixi,én Keszthelyen szülök,mert itt lakom.Ez az első diplomám,harmadéves vagyok,de egy évet jártam fent Pesten is,csak nem fejeztem be.Én olyan későre már nem akarok vizsgát tenni,bár ha minden jól megy,akkor már a vizsgaidőszak is befejeződik 2 hete,mire én szülök.Mindenképpen be akarom fejezni.Ha sikerül,lesz két megajánlott jegyem(bár akkor jó lenne tanulni...),és még talán engednek elővizsgázni is.Te mit tanulsz?
Én havonta járok védőnőhöz,pont tegnap voltam.
Elevitet meg szedem bőszen,mert nekem is jót tesz,egész télen nem voltam beteg,erősek a karmaim,a hajam.Valszeg úgyis nagy lesz a babó,mert apja családja hatalmas.Én nyeszlett voltam,mert korán jöttem,de rajtam kívül nálunk is 3,5 kg-s babók voltak,vagy nagyobbak.A sztár a dédim,egy ikerpárral,egyenként 4 kg-val.Én kibékülnék egy 3,20-as babóval.KépNálunk kisfiú lesz,Bence Bendegúz.A vali is tett fel ide listát,talán múlt héten a babaholmikról,szerintem korrekt.

Süncsi,jó,hogy már van egy kapaszkodó,így mindjárt nyugisabbak vagytok,gondolom.

Szöszi,jó a kép,Te is megelőztél hasmérettel.A legjobb tegnap a védőnőnél volt:kismama akkora hassal,mint a Zsuzsáé kb,nézegettem,egyszercsak meghallottam,hogy 18 hetes!!!!Nem túlzok kicsit sem!Majdnem sírtam.Kérdeztem is a védőnőt,de megnyugtatott,hogy ez a harmadik babája a csajnak,én meg ne ugráljak,ha nem sportoltam volna,az enyém is lehetne nagyobb.Rémisztő volt!

Zsuzsa,eddig az enyém sem mocorgott közben,talán kíváncsi lett,vagy megunta...KépHajat én is zuhi közben mosok,mert ilyenkor két csomó haj hullik ki és elég undi lenne,ha ott úszkálnának körülöttem.
Zsófi arca hogy van?

Anita,úgy értem a hármast,hogy Kisbence,Nagybence,meg én!Csak ennyit vállalok be,többet nem.Annyira azért csak nem gáz a mérleg!

Megyek,felöltözöm végre,olyan fáradt voltam a tegnapi sok futkosás után,hogy ihaj,még mindig fáj mindenem.Nagybence meg nem enged utazgatni,csak vele együtt.

Puszi,Kinga
nyinike

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?