Sziasztok
)
Csak egy gyors beqkk, már ha megy...
Először is Buksika, BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!
Vic, örülök, hogy túl vagytok az oltáson. Nagyon nehéz végigcsinálni, én sose nézek oda. Haminak beszélek, vigyorgunk: a 2 és 43 hósnál sírt, szinte azonnal megnyugodott, ahogy fölvettem, a 3 hósnál meg vigyorgott meg dumált a világba, szt se vette észre, hogy megszúrták. Érdekes, h Dorka belázasodott, elég ritka. De ugye ma már nem volt semi gond!
Lábmegtalálás nagyon édes!!!
Épp ma néztük vissza videon, amikor Haminak sikerült
Nekünk nem ajánlották az oltást, én 1 éves kor után szeretném beadatni, amikor már csak egy szuri. 1 év alatt 2 - régebben meg 3 volt.
Rágókát megmutizom holnap v vasárnap jó, mostmár nyügi vagyok a fotózáshoz
Nembaj???
Táblázatkibővítés tőlem mehet
Bár olyan is lehet, hogy van egy táblázat a manókról, ami mindig itt megjelenik és készítünk egy összesítőt, amiben anyuka nevet, esetleg, címet, telcsit, szülinapot amit akarunk megadhatunk és akkor mindenkinek meglenne a többiek adata. De azt nem kellene folyton feltenni . meg ugye ezek egy része nem publikus. Nem muszáj, csak 1 5let.
Szia Rebi
Jó, hogy itt vagy!
Súly: csak a legelején 15 a minimum, ez lemegy 12, 10 majd 8, meg ahogy veszed
Én úgy tudom, 3 hó után már hülyeség hetente méni (mi még mérünk persze), mert nagyon ingadozik a súly, jobb 2 hetente v havonta.
Csenge akkor olyan lehet, mint az én Hamim. Róla lehet írni
Én is örvendek, hogy még nem szakadok meg, ha emelgetni kell.
Tigri, fotelbapisi
Nekünk még semmi különleges helyre nem pisilt, sőt, még le se kakilt nem értem, hogy hogy van ez
Köszi az infot a játékboltról.
Detti, van 1 5letem, bejelentkezem hozzátok vendégségbe, aztán jól nem megyek el, így lelkiismeretfurdalás nélkül süthetsz muffint és be is zabbanthatod az egészet
Ági, egy kis kilot küldhetnél akkor Haminak fény post
Egyébként sztem mindegyikünk babája tök egészséges, csak a hülyébb dokik és védőnénik paráztatják agyon az anyukákat
Na és akkor holnap Bp, addig nem jövök haza, amíg hintát nem kapok! Ha láttok egy őrült nőszemélyt rohangálni Pesten, aki vmi hintát keres, az tutira én vagyok
Szép 7végét nektek, használjátok ki, ha esetleg még jobb idő lesz, mert jövő 7 elején már csak 10-14 fok lesz + eső. Sztem hó már nem lesz
Cupp
Ann
Ui.: ja és má nem azé, de egy halom eber elveszőfélben van: Fru, Timi, Fiona, Zsazsa, Andi, Judit, Ribizli meg még nem is jött és még sorolhatnám. Persze 2 gyerekesek és friss babások kis felmentést kapnak. De nemám örökre!!!