Új privát üzeneted érkezett!

Zita! KépÁÁÁÁÁÁ! KépNem úgy gondoltam. KépGondoltad?Kép
Detti

SziasztokKép

Itt vagyunk, itt vagyunk, csak már reggel utrakeltünk és csavargyár volt a városban.

Zita,
jelentem túléltem az éjszakát, bár öszintén mondom nem volt jó, sőt Dani is érezte, hgoy nincs itthon apája, mert fél hetes kelés elött beiktatott magának egy negyednégyes szopit, kb fél egykor feküdtem és jó óra volt mire elaludtam igy eléggé mellbevágott a korai kelése, szopi közben majdnem rábuktam az álmosságtólKépKép

KisBuksi:

Kép

Akkor nem is voltatok tőlünk nagyon messze, ha lent voltál RózsavölgybenKép Mosóteknős akcióról csináltál képet?

Vic,
Huhh akkor a szuri mindkettőtöket rendesen megviseltKépKép Én rákérdeztem a plusz szurira, de a dokinénink szerint nincs kitéve veszélynek, és igy fölöslegesnek tartja még beadni, igy majd talán csak egy éves kora környékén fogom, bár akkor tudom, hogy már drágább a szérum, de az ára érdekel a legkevésbé.
Képet most nem tok feltenni egy darabig, mert kölcsön gépünk volt és visszakellett adniKép De a jövőhétre bejelentkezett egy barátunk babalátógatóba, és neki van gépe, igérte hozza akkor lesz kép majdKép
A tábla kibővités szerintem jó dolog, támogatomKép

Detti,
vald be öszintén, hány darab muffint hagytál meg?Kép szerintem csak jó leleplező duma a vendégekKépKép

Rebi,
üdv a pöttömök közöttKép A lucernát én nem méregettem, a könyvem szerint 5 naposan érdemes elkezdeni enni, nekem vajas zsemlével és a lucernára csorgatott majonézzel jött be, mekk mekk meeeeeeekkkkKépKép
A körömvirág tényleg nagyon jó mert gyulladásgátló hatása van, nagyon jót mondott a dokinénidKép

Ma manó édi volt, kocsival voltunk a városban, hát közlekedni krimi volt, Budafokról a Béke térre másfél óra alatt értem be, pedig csak 18 km, szörnyű hogy milyen dugok vannakKépKép Viszon olyan meleg volt a kocsiban, hogy Dani egy hosszuújú polóban volt már a végére , mert kezdett folyni a viz szegényről, élvezte a napocskát és egy jót aludt a kocsiban.

Menek mert áááááuuuuuuuuuöööööögögögö meg kéz és lábkalimpa van, éhes a szentemKép

puszi
Ági aki már nem árvaKép

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok anyucik Kép!

A Délinél a "diszkont" játékbolt a 139-es busz megállójával pont szemben van. Pizza Hut mellett ha jól emlékszem.

AnnAnn, te meg akarsz ölni engem ezekkel a guszta muffinokkal?! Éhes vagyok!
Detti ide nekem a te muffinjaidat is!

Apa azt mondta, hogy hiába jön be marketing szempontjából a 2. számú kép a gyerkőc nem eladó! Kép

Ágiboszi, helyesek a cicusok! Te merre felé laksz? Mi a XV. Kerületben. Apropó szomszédasszony Betty! Mizujs nálatok?

Noémi, szerintem sincs gáz Liliána fejlődési ütemével! Ő sem született hatalmas méretekkel és gondolom te sem vagy egy nagy egyéniség. Alexa 2730g-al született, pont elég volt a mamijának aki 152 cm és 56,5 kg volt 13kg súlytöbblettel terhesség alatt. Kép
Azért kíváncsi vagyok mit mondott a doki, de szerintem ne aggódj!
Az én lányomat is "lepicizték" ma is, pedig a születési súlyához képest már a szememben "hatalmas"! De rettentően tetszik ha elámulnak az emberek. Valahogy tényleg olyan helyes kis csomag aluszikál a babakocsiban.

Vic, az oltást remélem már elfelejtettétek. Nekem is remegett a kezem, pláne, hogy nekem kellett lefogni. Belegondoltam mi lesz egy vérvételnél a későbbiekben... ÁÁÁÁ!
Ja a fotókészítés közben, miután ráadtam a baba ruháját, a fotelban bepisilt. Ugyanis le kellett venni a pelust, mert csak úgy ment rá a ruci. Borzasztó elégedett fejet vágott közben Kép
Mi meg dőltünk a röhögéstől! Kép

Kisbuksi Isten éltessen sokáig!

Rebi, üdv! Én is akaroook egy Leventét!

Puszi
Tigri
tigribigri

Sziasztok!

Annyira édesek ezek a babócák! Mindegyik gyönyörű! Kép Kép Kép

Noémi, ne aggódj, ha Liliána ilyen jól van, életvidám, jól érzi magát, nem számít, hogy mennyit hízik. Kitti is csak 10 dekát hízott egy hét alatt. Bár neked meséltem, hogy miket bénázunk a mérlegeléssel. Kép De ő is jól van, így inkább nem foglalkozom vele, hogy mennyi a súlya. Egyébként tegnap a védőnő azt mondta, hogy elég a 10 deka. Pedig azt hittem, hogy majd fogja mondani, hogy az milyen kevés, meg a "nagykönyvekben" is általában 15-20 deka van egy hétre. Na mindegy, majd jövő héten viszem tanácsadásra, ott is lemérik, kiváncsi leszek az a mérleg mennyit mutat.

Kisbuksi, elképzeltem Vencelt a mosóteknőben, biztos édi lehetett. Kép Neked pedig nagyon boldog szülinapot! Kép Kép

Rebi, üdv itt közöttünk! Nektek összejött a péntek 13? Én nagyon akkor akartam szülni, de még ki kellett bírnom egy kicsit. Kép

Vic, igen, nagyon gyorsan szalad az idő. Kitti annyira jó baba. Egy szavam sem lehet. Esténként nagyokat alszik. Napközben néha egy kicsit nyűgősebb. De most, hogy itt a jó idő, nagy séták vagy ki az erkélyre és elnyomja a friss levegő. És néha már mondogat ilyeneket, hogy: "öööö" Kép És ahogy tud nézni! Hát mindig elájulok tőle! Kép

Jó hétvégét mindenkinek!

Pusza,
Tünde
rtünde

Ági! Vendégek ma sem jöttek, de ma nem is telefonáltak. Muffin még van 5 db. Olyan ideg voltam, hogy mondtam az Uramnak: most leülünk, és megzabájjuk, mégha egész iccakát a wcn töltjük is a gyomorrontástól. Ennyit sikerült.Kép
Puszka: DettiKép
Detti

SziasztokKép

Hajrá Detti, nehagyd magad, legyőzitek a muffinokatKépKépKép A vendégekre mert rá se ránts, nem tudják mit hagytak kiKépKép

Tigri,
Mi a XXII. kerben lakunk, szal pont a város ellentétes külterületénKép Édi lehetett lányod, miközben elégedetetten bebisiltKépKép

Tünde,
én az ellentéte vagyok legtöbbeteknek, ti azért izgultok, hogy keveset hizik, én meg azon, hogy sokat, mi két hét múlva megyünk majd 4 hós szurira és akkor hivatalosan lemázsálják és lemérik végre a hosszát, mert azt még egyszer sem sikerült itthon, mert amikor meglátja a mérőszalagot, akkor több keze meg lába lesz, mint füleKépKép

Valamelyikőtök mondott még valami kelt tésztás hagymás sütikét ha jól emlékszem, annak meg lehetne kapni a receptjét?

Manókám úgy alszik mint a bunda, imádom a kis elégedett vigyort a pofiján ilyenkor álmábanKép

nah megyek mert smst küldött a sütő, hogy elkészült a csirke, nekem meg beindult a gyomornedvemKép ejj ezt a pavlovot miket ki nem találtKép

puszmák
Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok :o)
Csak egy gyors beqkk, már ha megy...

Először is Buksika, BOLDOG SZÜLINAPOT!!!! KépKépKép
Kép

Vic, örülök, hogy túl vagytok az oltáson. Nagyon nehéz végigcsinálni, én sose nézek oda. Haminak beszélek, vigyorgunk: a 2 és 43 hósnál sírt, szinte azonnal megnyugodott, ahogy fölvettem, a 3 hósnál meg vigyorgott meg dumált a világba, szt se vette észre, hogy megszúrták. Érdekes, h Dorka belázasodott, elég ritka. De ugye ma már nem volt semi gond!
Lábmegtalálás nagyon édes!!! Kép Épp ma néztük vissza videon, amikor Haminak sikerült KépKépKép
Nekünk nem ajánlották az oltást, én 1 éves kor után szeretném beadatni, amikor már csak egy szuri. 1 év alatt 2 - régebben meg 3 volt.
Rágókát megmutizom holnap v vasárnap jó, mostmár nyügi vagyok a fotózáshoz Kép Nembaj???
Táblázatkibővítés tőlem mehet KépKépKép Bár olyan is lehet, hogy van egy táblázat a manókról, ami mindig itt megjelenik és készítünk egy összesítőt, amiben anyuka nevet, esetleg, címet, telcsit, szülinapot amit akarunk megadhatunk és akkor mindenkinek meglenne a többiek adata. De azt nem kellene folyton feltenni . meg ugye ezek egy része nem publikus. Nem muszáj, csak 1 5let.

Szia Rebi Kép Jó, hogy itt vagy!
Súly: csak a legelején 15 a minimum, ez lemegy 12, 10 majd 8, meg ahogy veszed KépKépKép Én úgy tudom, 3 hó után már hülyeség hetente méni (mi még mérünk persze), mert nagyon ingadozik a súly, jobb 2 hetente v havonta.
Csenge akkor olyan lehet, mint az én Hamim. Róla lehet írni KépKépKép Én is örvendek, hogy még nem szakadok meg, ha emelgetni kell.

Tigri, fotelbapisi KépKépKép Nekünk még semmi különleges helyre nem pisilt, sőt, még le se kakilt nem értem, hogy hogy van ez KépKépKép
Köszi az infot a játékboltról.

Detti, van 1 5letem, bejelentkezem hozzátok vendégségbe, aztán jól nem megyek el, így lelkiismeretfurdalás nélkül süthetsz muffint és be is zabbanthatod az egészet KépKépKép

Ági, egy kis kilot küldhetnél akkor Haminak fény post KépKép Egyébként sztem mindegyikünk babája tök egészséges, csak a hülyébb dokik és védőnénik paráztatják agyon az anyukákat Kép

Na és akkor holnap Bp, addig nem jövök haza, amíg hintát nem kapok! Ha láttok egy őrült nőszemélyt rohangálni Pesten, aki vmi hintát keres, az tutira én vagyok KépKépKép

Szép 7végét nektek, használjátok ki, ha esetleg még jobb idő lesz, mert jövő 7 elején már csak 10-14 fok lesz + eső. Sztem hó már nem lesz Kép
Cupp
Ann

Ui.: ja és má nem azé, de egy halom eber elveszőfélben van: Fru, Timi, Fiona, Zsazsa, Andi, Judit, Ribizli meg még nem is jött és még sorolhatnám. Persze 2 gyerekesek és friss babások kis felmentést kapnak. De nemám örökre!!!
annann

Sziasztok!

Már nem is tudom az idejét mikor jelentkeztem utoljára de elég zűrzavaros időszakon vagyunktúl.Szeptembertől a férjemet Németországba szólítja a munkája így a kis család költözik Hannover mellé.
A Gergő nagyon nagy fiú több mint 9 kg.Képzeljétek a kórházban az egyik doktornéni ültetni akarta a mérlegre.Szóval herkules a drágám.
Sétálni csak rövid ideig szeret mert ha megunja ,olyan bömbibe kezd,hogy muszály haza jönni mert tényleg mindenki minket néz.Ez nem is lenne baj,ha nem kommentálnák..."Biztos éhes"Persze csak éhes lehet egy gyermek.
Kellemes tavaszt mindenkinek,és hosszabb sétákat mint ami nekünk egyenlőre dukál!Kép
streitkriszti

Sziasztok Lányok!
Olyan sokat írtatok, hogy alig bírtam elolvasni.

Buksi,
boldog szülinapot! (Én legalább olyan ügyi vagyok, mint te, úgyhogy nem tudok semmiféle kis mozgó mütyit idetenni)

Detti,
az én uram csak a sóst szereti, így kéri a receptet.

Minden baba nagyon aranyos, Imikének is nagyon tetszenek.
Az oltásokon meglepődtem, mi egyáltalán meg sem éreztük, nem is volt semmi baj. A következőtől már jobban félek, mondta is a dokinő, hogy akkor inkább fog belázasodni.
Már be is szereztem a patikus javasletára Rubophen kúpot, azt a germiciddel felváltva 2-3 óránént lehet adni, és Ann javaslatára a Belledonnát.
Holnap megnézzük a Kalonits féle babaúszást, nagyon szeretném vinni a fiút, mert imád fürdeni.
Mi mostanság maratonisétákat teszünk, mert a fiacskám délelőtt nem hajlandó aludni, csak ha lemegyünk. Hogy mit adjak rá, azzal én is gondban vagyok, ma már nem adtam rá a manóruhát,csak jól bebugyoláltam.
Na, ennyi, már így is sok lettem.
Azért dobok egy képet a fiúról, lányok,higyeljetek!!KépKépKép

Kép

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Noémi: csatlakozom az előttem szólókhoz, szerintem se parázz, mert hid el,nem lehet minden baba dundi és különben is, minden babi édi, akár dundi akár nem. Zsófi lánykám is "nyeszlett fajta", mint anya meg apa is (na jó, anya már kevésbé nyeszlett...Kép A lényeg, hogy jól van, vidám, mosolygós. Én is úgy jártam, mint Rebi, mikor Zsófi nem hízott, akkor nőtt. Szóval csak semmi pánik.

Kisbuksi: BOLDOG SZÜLINAPOT!

Vic: örülök, hogy túl vagytok a szurin. Meg tudlak érteni, hogy megkönnyezted...nálunk apa közdött a könnyeivel, mikor kilövettük Zsófi fülét, oltásra meg el sem hajlandó vinni, mert tuti nem engedné megszúrni "apa pici lányát"!Kép)Én úgy tudom, hogy az oltás helyére nem szabad dunsztkötést tenni, mert fertőződhet...

Tigri: annyira el tudom képzelni, mikor a babid odapisil az ágyra és közben elégedett pofit vág! Zsófi is akkor volt a legjokedvűbb, mikor sikerült odapisilnie a helyemre, mostanában meg akkor, ha teli van barnával a pelusaKép)!

képzeljétek, járunk baba-mama tornára, de valami szupijó! Zsófi is teljesen magán kívül van a sok gyerek látványától és a tornát is nagyon élvezi. Kár, hogy egy héten csak egyszer van. Van valakinek az a nagyméretű labdája? ha jól tudom úgy hívják, hogy gimnasztiklabda. mindenképpen szeretnék venni, mert nagyon hasznos.

Detti: teljesen igazad van, hogy becsápoltad a muffinokat! Egy az, hogy nagyon jól néztek ki képen is, másik az, hogy most vesszen kárba a sok munka amit beleöltél? Kár lett volna értük.

Zita:te már elkezdted valószínűleg a hozzátáplálást ugye? tudnál nekem picit segíteni? Zsófi 6 hónapos lesz lehet e már paradicsomot és rizst próbálni? babarizst kerestem, de itt az isten háta mögött nem ismernek ilyesmit a boltokban. előre is köszike!

Mára ennyit, mert elfáradtam, Zsófi már alszik mint a bunda én is követem a példáját. Mindenkinek kellemes és élményekben gazdag hétvégét kívánok. Ha hétvégén nem is jutnék ide, hétfőn mindenképpen jövök.

Puszi: Zsófi és Brigi
hálósipka

SziasztokKép

Egy gyors bekukk, mielött manó felébredKép

Ann,
Ablak kinyit, fénypost küldt kilóKép

Magamról is szivesen küldök kilót ha esetleg valakinek kevés vanKépKépKép

Manóka,
Annyira cuki kis manód, szerintem a jányok szive most tuti megdobbantKép

Brigi,
nézd meg ezt az odalt, sok segitség van rajta hozzátápi ügyben.
Hova jártok és mit csináltok egy foglalkozás alatt? Hu a labdát valahol láttam a neten, most nem találom de majd hétfőn megkeresem neked, mert hétvégén nagyizunk és nem leszek nagyon gép közelben.

Kisbuksi,
mit kaptál szülinapodra, tessék dicsekedni egy kicsit, hogy mi meg hadd irigykedhessünkKép

Kriszta
Nagyon aranyos Gergő, és amint látom itt még jó kedvű, séta elött vagy után készült?Kép
Valahogy pavlovi reflex ugy látszik mindenkinél, ha egy gyerek sir akkor tuti éhes, pedig az esetek felénél biztosan nem az, lehet ezer más nyügje.

nah megyek alukálni, ugy látszik ma is majd csak fél hétkor kell manóKép

puszi
Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Ági és Manóka Kedveskéim! Gyorsan a jecept:
Kelt tészta 24 muffira:
- 1 kocka margarin
- 1/2 kg finomliszt
- 1/2 kg teljes kiőrlésű búzaliszt
- 1 kocka élesztő
- 3 dl tej, cukor, só
persze lehet sima finomlisztből is, de így egészségesebb a kinézete, bár ugyanúgy hízlal Kép
1. liszt, margarin, só összekutyul
2. tej, cukor, élesztő felfuttat
3. a kettőt összedagaszt robotgéppel, vagy kézzel, kinek hogy kívánja úri kedve. kelesztés.

Töltelék: én 1 kg makóit megpárolok olajon, kis bors, só, fehérbor - mint a hagymaleves alapja

Muffinsütő, kis gombócok bele, kanállal lyuk egyengetés, bele a hagyma, kis kelés, a tetejük összecsippentése. kb. 15 perc sütés.Kép

A hagymalepény uez, csak tepsibe a tészta peremmel, kis paradicsomszósz az aljára, aztán a kg hagymaréteg, sajt. Isteni. Az anyósomtól tanultam.

Ann! Gyertek!!!! Sütök sütit, de jól kiszellőztetek, és azt mondom, hogy nincs semmi.... ÁÁÁ nem is.

Brumm: Detti
Detti

Sziasztok Kép

Kriszti, Gergő tényleg szupernagy, 9 kg??? Eszméletlen! De egyáltalán nem kövér, nagyon édes kis pofija van! KépKép)

Manóka, akkora nagyfiad van!!!! Kép Nagyon naffiús abban a kockás ingben!

Brigi, paradicsommal sztem várj, mert allergizálhat, rizs mehet.

Ági, franca, betört az ablka, összetörtek a kilók, alig tudom rápaszírozni HamiraKépKép

Detti, naon jól hangzik ez a hagymás cucc, kár, h me nem leszünk ithon, kirpóbálnám Kép Vigyázz, mert megyünk!!!!

Látjátok hány óra van? És mi már egy ÓRŰJA ébren vagyunk, mert úgy döntött, h reggel van. Há' besz@rok, ha így folytatja, és milyenkor még az eszemet nem tudom...

Pusszancs
Ann
annann

Sziasztok,

Kaja, kaja, kaja, kajaaaaa! Ti meg akartok engem ölni???!!! Én is küldök fölös kilókat annak, akinek szüksége van rá.

Ann, én pedig az előbb már szóltam Kispapinak, hogy valahogy tegyük már rá a cicire Kismanót, mert már tejben fürödtünk; este 10- kor evett utoljára és 3/4 8- kor már azt mondtam, hogy szétrobbanok:-)))

Zita,
Ha be tudod akkor illeszteni a táblába (amit megbeszéltünk), akkor mondom az adatokat:
Dorka névnapja: II.6.; én szül.napom:X.10.

Puszi!

Vic
Victoria

Sziasztok!

Ágiboszi:Hát valóban séta előtt vagyunk.Ha elfogy a türelem az nem fénykép téma már....
azért nem adom ám fel,próbáljuk megszeretni.
AnnAnn:A Gergő feje tök pici a testéhez képest a teste olyan mint egy sharpei kutyáé,fürdike után a törlés nem semmi.De sztem se kövér,formás.És azt mint anyatejből szedte össze.-))
Küldök még egy mosolyt neketk mára:KrisztiKép
streitkriszti

Sziasztok!

Ann által fel lettem szólítva, hogy jelentkezzek Kép, igyekszem eleget tenni.
Szoktalak benneteket olvasgatni,csak írni nincs időm túl sok, hiába, három gyerek mellett már nagyon zajlik az élet.

Kristóf jól van, hízással ő is hadilábon áll, de úgy döntöttem, amíg jókedvű, én sem izgatom magam nagyon. A férjem szerint egyébként sem vagyok normális, hogy harmadik gyereknél is képes vagyok izgulni Kép. Szerintem haja is neki van a legkevesebb a gyerkőcök közül (jóformán semmi Kép ), de néhány év múlva olyan szőke királyfi lesz, hogy még Kép.

Megnéztem a képeket, nagyon aranyosak a bébik, az újaknak külön üdvözlet.
Muffinsütésbe én is belekeztem néhány héttel ezelőtt, és jövő héten is meg kell sütnöm vagy 30 darabot, mert a lányomnak névnapja lesz és az iskolába muffint akar vinni a többieknek.

Táblázat kiegészítésbe benne vagyok (már ha szegény Zitát még lehet ezzel terhelni), de szerintem a címmel és telefonszámmal vigyázzunk, mert én részemről nem örülnék igazán, ha kéretlen reklámokkal bombáznának, meg ügynökök hívogatnának. Találkozót is jó ötletnek tartom, mi is szívesen csatlakoznánk.

Most megyek, mert hosszú napunk volt, házakat nézegettünk, mert költöznünk kellene.
Jó éjt mindenkinek!
johitimi

Csajok! Levente ma reggel 3* átfordult hasról hátra!!!!! KépTi tudjátok ezt meg először, mert az Uram mán megin úszni van.

Detti
Detti

Sziasztok!

Csak a mami-táblázattal kapcsolatosan írok, mert aztán rohanunk, a nővéremék jönnek ebédre és még sehogyse állok!!!

Az adataitokat,név, szülinap,névnap, telefonszám, lakcím,(ha még más is szóljatok!!!) küldjétek el a profilomban lévő címre, megcsinálom a táblázatot és elküldöm mindenkinek a címére. Ott meglesz, ide tényleg nem tenném fel, de akkor meg tudnánk találni egymást bármikor!

Ha megfelel várom az emileket, pusz Zita

Ui: ja a szülinapokat és babák névnapját azért ide is beszorítom majd!!!
zitus

Detti! LEVENTE!
GRATULAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!! Zita
zitus

Detti, Levente,

Kép

Kép

Vic
Victoria

Fiona, Zsazsa,

Még nagyon sok Boldog Névnapot kívánok a Kismanóitoknak!!!!

Éljenek a Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép-ek

Puszi,

Vic
Victoria

SziasztokKép

Nem valami nagy forgalom...

Kriszti, a mosoly nagyon édi Kép Köszönjük!

Timi, akkor majd minden nap felszólítalak, ha így írsz KépKépKép Címet telcsit max priviben gondoltam, nem ám kitenni!!! KépKépKép
Jobban hízik Kristóf mióta nem tejtermékezel?

Detti gratulaaaa a kiskrapeknek, nagyon ügyi!!! Kép Kép
Akkor má' én is dicsexem: Hami ma rájött, hogy gurulva simán lehet haladni, így hátról hasra-ról hátra-ról hasra.. című mutatvány zajlik Kép

Tegnap volt egy jó 10 órás körutunk Bp-n: vettünk egy csomó mindent - ami e lényeg: hintapalintát + kinéztük az etetőszéket, amit még ráérünk megvenni, a jövő hónapra halasztottuk. Hami úgy elfáradt, h elfejeltett hajnalban ébredni Kép Vagy lehet, h én fáradtam úgy el, h nem hallottam meg? Kép
Hoppá, nyügik lettünk, mert anya nem velünk foglalkozik, holott játékidő van...
Cupp
Ann
annann

Sziasztok!

KISBUKSI!
Utólag is nagyon boldog szülinapot!!!!

Ann!
Gratulálok! Nagyon ügyes Hamika!Kép

Detti!
Nektek is!!!Kép

Kriszti!
Gergő gyönyörű és hatalmas!!
A lányos mamiknak azért jelzem, hogy mivel együtt szültünk, Édua vőlegényének számítKépKépKépKép

Gyönyörű és egyáltalán nem kövér!Kép

Ennyire jutott időm (csak az utolsókat olvastam el:S:S:S), ugyanis még mindig itt van nálunk az angol vendégünk és rohanunk vele várostnézniKép

MILLIÓ PUSZII!
Emő

hicudzsi

Sziasztok!

Kriszti, Manóka nagyon édesek a babócák! Kép

Detti, Ann gratula Leventének és Haminak a fordulásokhoz! Nagyon ügyik! Kép

Zita a táblázathoz: Kitti névnapja április 30; az én szülinapom november 15. A többi adat majd megy emailben. Köszike!

Tegnap bementem suliba órára. Jött anyukám, gondoltam ketten a párommal majd csak el lesznek. Meg hát amúgy is fél 9-kor mentem el, és fél 1-re haza is értem volna. Szerencsére a tanár egy órával hamarabb befejezte, és így korán visszaértem. Hazajövök, erre a párom is és anyám is azt mondták, hogy minek jöttem haza, menjek vissza nyugodtan. De mondom úgyis ebéd szünet van, hova menjek. Erre mindketten elkezdtek győzködni, hogy de menjek csak vissza. Csak néztem egy nagyot, hogy mi van, ennyire jól megvannak nélkülem??? Kép Aztán végül a délutáni órára mégis visszamentem. De Kitti olyan jól viselkedett, hogy addig végig aludt. Még jó, hogy ilyen közel van a suli.

Tömegközlekedés: ma is jött anyukám, elé mentünk, sétáltunk egy nagyot. Visszafelé felszálltunk a buszra, csak két megállót jöttünk. Amikor szálltunk le, akkor viszont a söfőr majdnem odacsukott minket. Kép Ez volt az első és utolsó buszozásunk. Én egyedül biztos nem fogok tömegközlekedni babakocsival. Elég, ha csak itthon sétálunk vele. Ha meg el kell menni, ott a hordozókendő.

Képzeljétek végre túl vagyunk az első körömvágáson! Kép Eddig még nem mertem levágni, meg olyan picike volt, inkább lecsipegettem, de most már muszáj volt, mert magát és engem is nagyon karmolgatott. Nem is volt olyan vészes, alvás közben csináltam, így Kitti észre se vette. Kép

Pusza,
Tünde
rtünde

Sziasztok Mamik!

Remélem mindenki jól van. Timihez hasonlóan én is leginkább csak olvasok.
A képen Andris olyan nyeglén ül mint a Havas szokott. Remélem ez is csak véletlen.
Puszi: Emese+nyegleBömbi
Kép
semese

Sziasztok!

Ágiboszi: köszönöm hozzátápi ügyben a segítséget, nem egyszerű ez az egész. Itt ezt írják, ott azt, mindenki mmást mond és a tapasztalatlan anya döntse el, hogy mi is lenne a legjobb. Mégegyszer köszi a segítséget.

Nem vagyok Pesti, úgyhogy nem hiszem, hogy sokat mondd neked, ha azt mondom, hogy a Zöld Házba járunk tornászniKép)
Egy foglalkozás alatt először a mamik mozognak, különböző izomgyakorlatok főleg popsira és hasra "gyúrunk", mert a gyógytornász csajszi azt mondta, hogy a popsi meg a hasizom állítja be a medencét, meg tartja meg a derekat. Elég sok a csoportban a derékfájós és ehhez tanulunk gyakorlatokat...szóval nagyon jó! Anita ( gyógytornász) megtanítja, hogy milyen gyakszikat érdemes otthon végezni, hogy a terhesség+ szülés alatti izületi deformitásokat helyre lehessen rakni. Az ember észre sem veszi, hogy ez meg az nincs a helyén, csak mikor a gyakorlatokat végezzük jövünk rá, hogy húú ez sem hajlik, meg az sem megy...
Addig a babik középen plédeken mocorognak, kúsznak-másznak, aztán elővesszük a labdát és azon végzünk különböző "mutatványokat", a babikat kézben tartjuk közben. Aztán a babikat ültetjük a labdára...szóval változatos és nagyon hasznos.
Előre is köszönöm, hogy utána nézel a labdának!

Ann, Detti, gratula a csemetéknek!

Tünde: Jó neked, hogy alvás közben le tudod vágni Kitti körmét, ez nálunk sajna nem működik. A körömvágás nálunk kész művészet, hogy a motollaként járó kezekről és lábakról sikerüljön levágni a körmöt.

Emese: nagyon tündéri Andris, a profilban lévő kép en meg egyszerűen zabálnivaló!!

Vic: megnéztem Dorka fényképalbumát! Valami gyönyőrű, tündéri csajszi! Én is csináltam már Zsófiról albumot,tegnap kerestem, hogy teszek még bele képeket,de sehol sem találomKép)) valahol csak meglesz!

Most megyek lefeküdni, mindenkinek jó éjszakát!
Zsófi+ Brigi
hálósipka

Sziasztok!

Sajna az idő elromlottKép, nálunk még esik is!

Brigi: kérdeztél a hozzátápiról, úgy tudom én is, hogy paradicsomot csak később 8-9 hónaposan lehet megpróbálni. Egyik barátnőm adott az 5 hónapos kisfiának és hasfájással szaladgáltak a dokihoz, mert még a láza is felszökött a babónak. Persze minden baba másképp reagálhat, de én nem kísérletezem. Rizst lehet adni, a védőnéni szerint gluténmentes ezért mehet, de próbáljam ki, azaz én megfőztem vízben és tettem hozzá anyatejcit is. Leturmixoltam, de nemigen tetszett neki, majd még próbálkozom. De a bébiételt, amiben volt rizs simán megette!
HOL az az album Zsófiról???

Ann: gratula Haminak a hempergéshez! Tuti ügyes csajszi!!!Kép

Manóka: milyen nagyfiús Imike! Ez a szerkó teljesen megbolondítja az embert, nagyon jól áll neki!

Emese: Havas Kép

Tünde: én még nem próbáltam egyedül a buszt, de ezek után 100x is meggondolom, hogy megtegyem-e?

Küldjétek az adatokat!!! Zita
zitus

Brigi,
De aranyos vagy, köszi!!!
Cserébe megtaláltam a fényképalbumotokat:
http://babanet.hu/album/main.php?album=1905

Most, hogy írtad jutott eszembe, hogy tök régen jártam Kismanó fotóalbumában, így ihletet adtál, és rögvest feltettem új képeket is.

Majd még jövök, most mennem kell, mert Kismanó ágyából nyekergést hallok:-(

Ja, a mi fotóalbumunk címe:
http://babanet.hu/album/main.php?album=1508&page=3

Puszi:

Vic
Victoria

Helóka!

Zita: köszönöm az infót, nagyon megoszlanak a vélemények, de a paradicsommal úgy döntöttem, hogy mégiscsak várok. Olvastam egy újságban, hogy létezik babarizs, de minden boltban úgy néznek rám mikor erről kérdezek, mintha kínaiul kérdeznékKép)
Akkor síma rizzsel próbálkozom, de nem sokat jósolok neki. A krumpli ellen is kézzel lábbal hadakozik Zsófi lányom. Többször megpróbáltam ebbe-abba krumplit csempészni, hasztalan. Ezzel természetesen eljátszottam Zsófi bizalmát és mikor kajcsira kerül a sor, csak icipici résre nyitja a száját, kidugja a nyelvecskéjét és megízleli a "főztömet". Ha bejön, akkor aztán adhatom neki nagykanállal...Nagyon makacs!!Kép)) mint apaKép)
Végre megvan az album, a profilba tettem a linket (már ez is sikerült!!!!)
Ezek olyan 1 hónapos képek, de mensokára megint kölcsönbe kapunk egy digit fényképezőt és készítünk egy halom újat.

MIndenkinek kellemes hetet és bab-ázást vagyis babázástKép)!

Zsófi+Brigi
hálósipka

Sziasztok Lili vagyok! Üdv minden réginek és újnak! Egy hétig élveztem a vidékiek gondtalan életét 2 nagymama 2 nagypapa 2 dédmama 1 ükmama és rengeteg látogató társaságában. A végeredmény 4270 g 5 hetesen :-)
Sajna anyát nem hagytam, hogy az elmúlt napok levelezését elolvassa, talán majd kicsit később...
Alexa, már akartam kérdezni, hogy neked mikor és hol lövették ki a füledet?
betty77

Sziasztok!

Jelentem hazaértünk épségben, kifáradva de feltöltődve! Kép Eddig tartott, míg visszaolvastam, részletesen később, mert Kincsem elaludt, s nem szeretném felébreszteni a pötyögéssel. Kép

Pussz addig is Boróéktól.
femõke

Vic
Köszi szépen a névnapi köszöntést!!!

Még nem tudtam visszaolvasni titeket, mert ezerrel tanulom a valoszinüségszámitást. Kép.
Egyébként jól vagyunk. Benedek hasfájása elmult teljesen. Kép
fiona
fiona

Sziasztok!

Új vagyok itt ebbe a topikba, de sokan már ismertek a "2004 első babáiból". Mível az a topik már eléggé lelassult, gondoltam átnézek ide is.
A kis családomról röviden annyit, hogy Hanna lányom januárban volt 2 éves és Olivér pedig január 16-án született az István kórházban.
Képeket a profilban linken találtok.

Detti!
Honnan szedegeted le ezeket a jópofa smile-kat?

Ines
ini

Sziasztok!

Igaz csak ritkán irogatok ide, de azért olvasgatlak benneteket!Kép

Kisbuksi!
Boldog szülinapot!

Annann!
Mekkora már ez a jány!Kép Gratulálok a guruláshoz!

Detti Exem!Kép
Már ilyen nagy fiad van, hogy már fordul...Nagyon ügyi!Kép

Lányok!
Szerintetek tényleg van hasfájós gyerek, annak ellenére, hogy az Anyuka nem eszik semmi olyat, amitől fájhat a kismanó pocakja? Csak azért kérdezem, mert a nővérem kisfiának még mindig sokat fájdogál a pocija, pedig már nagyon odafigyel mit eszik. Nálunk Nikinek is görcsösen fájdogált időnként a hasa, de akkor utólag mégiscsak kiderült, hogy én voltam a ludas.Kép Azóta irogatom, hogy mit nem ehetek...

Szilvi + Niki
sztigris

Sziasztok!

Sajnos most is csak kis időre jutottam géphez, de remélem, nemsokára lesz otthon is.
Gergő adatai: született 2004.01.24-én, 3900 grammal és 57 cm-rel. Hivatalosan Gergelynek hívják. Puszi mindenkinek, gyönyörűek a babáitok:

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Szia Szilvi!
Én ha valami durvát eszem, akkor szopi előtt adok a bébinek infacol-t.
betty77

Sziasztok!

Üdv Ines itt is!

Betty végre előkerültetek! A fülbevalót még az István kórházban csinálták meg Alexának aznap, amikor hazajöttünk.

Hasfájást okozhat a Laktoherb tea is, én azt már nem is iszom! Nekünk az Infacol nem sokat segített, viszont az 1 hónapos kortól adható Gripe Water bejött. Gondolom ez "babafüggő".
Kép
Tigri
tigribigri

Sziasztok!
Az Infacol nekünk sem vált be, nekünk az Espumisan elég jó, de most megyek patikába és veszek Gripe Watert. Most már lassan talán túl juttunk a hasfájós korszakon. Azt vettem észre, hogy a virslire elég éerzékeny. Vajon mi mindent darálhatnak bele?

Ines
ini

Sziasztok Kép

Tünde, nagyon ügyi Kitti, hogy így hagy tanulni! Kép Buszos ember KépKépKép körömvágás Kép Nekünk régebben simán ment, mostmár nem hagyja a kis csibész. Így munkamegosztással csináljuk: apa bolondítja, én meg vágom Kép

Emese: Havas KépKép

Brigi, ha van kedved, leírnál 1-2 gyakszit, ami neked teszik és úgy látod, jót tesz?

Zita, eseeeett??? Itt még elviselhető idő volt kb 15 fok. Ja, egyébként a múl 7en vetünk hőmérőt is, úgyhogy olllyan profi lettem hirelen időjárásból. Pedig nálunk dívik, hogy: milyen idő van? nézzük meg az interneten.... KépKép De komolyan.. volt olyan, h télen előbb tudtam a netről, h esett a hó, minthogy kinéztam volna az ablakon... ez azért már ciki KépKép

Vic, szerintem sok van Dorkában apából, olyan arik együtt KépKép Miket csinál(tok) mostanában?

Brigi, csicsókát próbáltad már? igaz nem könnyű beszerezni, de krumpli nem evő gyerekeknél van hogy bejön - mivel édesebb Kép

Hűha, Lili, nagyon megnőttél!!!! Nagyon ügyi vagy! Kép

Boró, üdv újra itthon! Mesélj, mikek történtek? Kép

Fiona, jó, hogy elgalább bekukucskálsz. örülök, h Benedek jól van + tanulj ügyesen! Vizsgázol - mikor?

Szia Ines, üdv nálunk! Kép Mindkét gyermeked csodaari Kép Hanna külön a szívem csücske, mivel drusza Kép Kivi vagyok, az én Hamimnak milyen haja lesz: még az is lehe,t h ilyen csodaszőke lesz, mint a te lányod, ui. jelenleg minimális haja van, az is inkább régi. Látom, nálatok ennyi idősen azért már volt új is bőven!!!

Szilviiiii!!! Ezer éve nem írtál Kép Képek? Hogy vagytok, mi újság? Tessék írni!!!!
Szerintem van olyan, h csak úgy fáj a poci, de majd elmúlik. Addig is sztem pl. Gripe Water, az jön be a legtöbb embernek.

Zsóf, gyere gyakrabban, jóóó?? Képek?

Hoppá - fürcsi, pedig még van írnivalóm...
Pussz
Ann
annann

Sziasztok Anyucik! Kép

Köszönöm a bíztatást.

Pénteken itt volt dokinéni és azt mondta, ha nem tudná, hogy milyen lassan gyarapszik a pici és keveset eszik, ránézésre kicsattan (és amúgyis) az egészségtől. Kap egy másik tápszert, ami kicsit táplálóbb. És képzeljétek tegnap éjjel döbbentem rá, hogy eddig rosszul készítettük el neki. A kiadagolt porra öntöttem a vizet és nem fordítva. Pl. a 3 kanálhoz adtam 90 ml vizet úgy, hogy a folyadék szintje a 90-ig érjen, és ugyebár így nem annyi benne a folyadék, mintha 90 ml vízbe teszed a 3 kanál tápot. Na ezért nem ette eddig!!!!

Ja és a szopit azért hanyagolta, mert megint megjött...

Szerintetek jó lesz neki egyszerre 2 OLTÁS???? (2 hónapos és a 3 hónapos együtt)

Nagyon szerencsésnek mondhatom magunkat, mert egyáltalán nem pocakfájós a bébink. Kép Együttérzek a pocakfájós mamákkal.

Gratula a forgós babáknak, az én manökenem Kép még nem forog, de nem is "kell" még nekik, ilyen korban amúgy. Úgyhogy ráérünk vele. Kép Csak a tietek ilyen kis ügyi. Kép

Vic
Megnéztem az albomotokat. KépKépKép Édi! Hihetetlen nagy haja van!
Ugyanilyen kádunk van, csak mi állványra tettük, de ilyen kádra tehető fehér tartónk is van. Mi hetente 2x betesszük a nagykádba is Liliánát, imádja nagyon. Rúgdossa el magát a kád falától. Ti próbáltátok már?

ADSL-t akaroooook. Már lassan 2 hónapja tojnak ránk... Kép Akkor jövök majd gyakrabban.

Sok pusz
Noémi
noémi

Ismét egy deszantos a szomszéd topikból. Én "levelezőre" szeretnék ide beiratkozni, mert olyan gyorsak és pörgősek vagytok, hogy ember legyen a talpán, aki követni tudja. Nekem ez immáron négy gyermek mellett kissé nehézkes. Az apropó, aki miatt itt vagyok, Veronika névre hallgat és karácsonykor (dec. 25.) született.

Brigi! Megütötte a szemem a Zöld Ház. Tudnál egy kicsit bővebbet írni a tornáról?

Ildikó
b_ildikó

b_ildikó

sziasztok!
mi holnap kapjuk meg a 2 hónapos oltást egy hetes késéssel, mert Olivér egy picit náthás volt. Valahogy majd meg kell oldanom, hogy a Hanna ne lássa a szurit, nehogy féljen majd tőle, mikor kapja majd 3 évesen. Majd megkérem a védőnénit, hogy játszon vele addig.

Noémi!
Milyen tápszert használtok? Nálunk itthon vészhelyzetre van Humana HA. Még nem kellett használni, de az érzés, hogy van itthon az megnyugtat.

Ann!
Ti mikor tartjátok a Hami névnapját? Mert mi eddig márc.28-án tartottuk, de a férjem szerint májusban van. De a naptárba csak Johanna nap van.

Ines
ini

Sziasztok Kép

Noi, az én szerény véleményem az, h jobb lene külön a 2 oltás, legfeljebb csúsztok. Bár azt is hozzáteszem, hogy a 4, ill. 5 hós ez a 2 együtt, úgyhogy lesz még ilyen élményekben részetek.

Ines, mi most tartjuk vasárnap. Méghozzá azért, mert nekem május végén van a szülinapom és nem akarom halmozni az élvezeteket. Május végén van 2 Hanna nap is (20 és 30). Olyan mindegy, mert egyik sincs a naptárban. Kép Így legalább lehet mondani, h akkor van, amikor Johanna Kép
Holnapra megy a drukk a szurihoz.

pussz
Ann
annann

Ann!
Maradunk márciusnál mi is. Hami mit kap névnapra?

Elkezdtem az elejétől olvasni a topikot, sokat nem tudtam olvasni belőle, de Fiona altatási szokásai nagyon tetszettekKép
ini

SziasztokKép

Nah megkerültünk a hosszú hétvégérőlKép egy időre elég is volt a nagyizásból. A fél lakás fel kell ilyenkor pakolni, hogy nagyjából nyugodt legyek, hogy minden ott van ami kellhet a gyereknek, és még ekkor is van, hogy valami otthon maradKép

Brigi
nagyon szivesen a linket, ezeket a tapasztalatokat, az itteni babanetesek gyüjtötték össze, ezért szerintem jobb mint a sok áltudományos leirás.

Ann
Mikor mászkáltam szombaton az Auchanban eszembejutottál, hegyekben álltak a hintákKép Pelust sikerült beszerezni? vagy azt hagyod a börzére?

Vic
egyre szebbek lesztekKépKép Dani üzeni: öööááágööööKép

DZita,
táblicsku kiegészítés: Dani névnap július 21, az én szülinapom december 16., a többit emailban küldömKép

Emese
Ezt a találó hasonlatotKépKép HavasKépKép

Noi
rágd a fülüket adsl ügyben, mert hajlamosak elfelejteni az embert, többször telcsizz rájuk, nekem ez jött be, és amikor már tele lett a hócipőjük vele, akkor két nap alatt kijöttek szerelniKép És mit mondott a dokinéni még? nem nézeti meg hogy nem e vérszegény a picur?
De legalább rájöttetek, hogy rosszul kevertétek be
a tápit, és igy már megeszi?

Tigri,
a laktoherb tuti hogy nálunk is okozott hasfájást, mióta nem iszom, azóta sokkal kevesebbet tekereg Dani és nem szenved annyit a pukimanókkal sem.

Kitti
hu a bkv elég egy fránya szerzemény, én is attól félek, hogy odacsuk, bár eddig nálunk még csak jó tapasztalataim voltak a soförökkel, de sajnos nem mindegyik normálisKép Tegnap én is kiprobáltam a babakocsis akciót, még jó, hogy az alacsonypadlós, széles ajtós buszok közlekednek nálunk, a régi buszra nem tudnék ezzel a böhöm kocsival felszállni.

Fiona,
boldog névnapot Benedeknek, neked meg elég türelmet a valszámhoz, mikor vizsgázol?

Az újaknak üdv a fedélzeten, meglestem a képeket és nagyon szépek a babócák.

Elsőre csak ennyi, mert már zeng a kiságy, kajááááááát kajááááááátKépKép oáááááoááááKép

puszi
Ági és Dani

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok!

Üdv az újaknak, Tigrit és Inest már ismerem az Istvános topicból, nekik külön üdvözlet Kép.

Ann, Ines!
Vasárnap látom mindhárman csemetéket ünnepelünk, nekem Johannám van és már nagyon izgul, hogy mit fog kapni Kép. Mondjuk ő már nagylány, ha sikerül vennünk jegyet, akkor névnapja alkalmából elviszi apa a cirkuszba Ghymes gyerekkoncertre.

Nagyon sajnálom, hogy kezd elromlani az idő, olyan jó volt már ez a kis tavasz, vasárnap egy nagyot sétáltunk a Margitszigeten, lurkók nagyon élvezték.

Na megyek, megpróbálom összedobni a lakást és főznöm is kéne (utálok főzni).
Szép napot mindenkinek, sziasztok
johitimi

Sziasztok!

Boró, Hicu,
Még nagyon sok Boldog Névnapot kívánok!!!!!

Üdv az újaknak, kitartást a rengeteg hozzászólásaink visszaolvasásához:-)

Ann,
Mit csinálunk mostanában? Csak dióhéjban írom le. Kismanó folyamatosan forog, imád hasról átfordulni a hátára; Pelenkázás közben pedig hasról szeretne hátra fordulni, de ez még nem sikerül Neki. Megállás nélkül jár a szája (gugúúú, búúúú, abúúú, agúúú, agoaaa stb.); továbbra is hatalmasakat vigyorog, s valami kacajféle is kicsusszan néha a torkán. Nézegeti kezét, lábát. A lába különösen nagyon tetszik Neki, főleg a lábujjai. Ezeket úgy szétfeszíti néha, hogy átlátni a lábujjak között. Mindegyik lábujjat egyenként megszemléli. Esti torna közben a kis kezével belecsimpaszkodik a kezembe, és felhúzza magát ülő helyzetbe, s nagyon fixen tartja a fejét, még gőgicsél is hozzá. Persze az ülést még nem szabad gyakizni, mert a babák gerince nem bírja mlég a terhelést, de mit csináljak, ha Ő húzza föl magát?! Egyébként imádja az esti tornákat, mert akkor még többet énekelünk, s legjobban a Csip-Csip csókát szereti (a Hess, hess, hess, hess részt) :-)
A többi fejleményt majd legközelebb írom le. Nálatok mi újság?

Noi,
Komolyan nagylány lettél ismét? El tudom képzelni, mit szóltál hozzá:-( Már kezdek izgulni, hogy akkor nemsokára rajtam a sor?! Ne mááá! Olyan jól megvoltam nélküle! Már lassan 1 éve...
Dorka mostanában nem úszkált a nagykádban, de jó, hogy kérdezted, mert akkor ezen a héten ismét beiktatunk egy nagy kádas úszkálást. Te is Vele együtt szoktál "úszkálni", vagy csak Liliána van akkor a kádban.
Mi amúgy kezdettől fogva mondogatjuk, hogy hatalmas segítség ez a kád nekünk, mert sokkal biztonságosabban fekszik benne Kismanó, legalábbis számunkra, mert én nagyon féltem a legelső fürdetéstől, de most már egyáltalán nem félek.
ADSL- el kapcsolatban: nekünk is folyton telefonálgatni kellett, hogy jöjjenek már ki!!!!

Szia Ildikó!
Megnéztem az albumodat. Gyönyörűek a gyermekeid! Gondolom, hogy sokat segítenek Neked a Kismanód körüli teendőkben is, ugye?! És egyébként hogy vagytok?

Ines,
Drukkolunk a szurihoz!!!!!!

Ági,
Wowww, milyen aranyos Dani üzenete, át is adom Kismanónak, mihelyt felébred! Mit is jelent pontosan?! Csak mert néha tudósítom Kispapinak, tudod, mennyire féltékeny már most a pici lányára!!! :-)))
Látom, Nálatok is pukimanók vannak... Sajna Dorka mostanában (kb. 1 hónapja) eléggé pocakfájós lett, és menetrendszerűen este 8 körül szokott emiatt nagyon sírdogálni, de akkor együtt nyomjuk a puki- és kakimanókat. Pedig már annyira odafigyelek, mit eszem, hogy alig eszem valamit. Remélem, hogy 3 hónapos korban tényleg elmúlik.

Emese,
Naggyon találó a Bömbi képének címe! El kéne küldeni a Havasnak is! Kíváncsi lennék az arcára...

Tünde,
Kitti ilyen kis ügyes, hogy hagyja a mamáját menni és okosodni?! Szerintem sokan irigyelnek (na nem itt a Pöttömökben), hogy ilyen okos és szép Kismanód van!

Újabb körkérdés:
Ti mivel lepitek meg Kismanóitokat Húsvétra???!!! Mert csokinyuszit mégsem adhatunk. Na jó, tejcin keresztül talán igen, de én fogyózom, így önző módon megvonom Tőle most a csokinyuszkókat is.

Na, megyek,

Pussz:

Vic

Ui.: a fotóalbumunkba feltettem képeket.
Victoria

Sziasztok!

Na megpróbálkozom az írással, de előre is bocsi, ha valami kimarad. Kép

Régiek, akik végre jelentkeztetek, és újak is, akik csatlakoztok: ÜDV ITT! Kép

Névnapos anyukák (Hicu) és babák (az összes Hanna Kép): még nagyon sok Boldog Névnapot! Kép

Gratulálok az ügyesen, láz nélkül átvészelt oltásokhoz! Kép

Kisbuksi: utólag is Boldog Szülinapot Kívánok! Kép

Detti, gratulálok a forgolódáshoz! Kép Mi még mindig csak a popsiemelgetésnél tartunk. Viszont hangosan is tudunk kacagni. Kép

Ann, gratu Haminak. Hogy csináljátok? Látod, mégiscsak van előnye annak, hogy nem olyan beles a kiscsaj, mint az én fiam. Kép Sajna nem tudtam válaszolnio a játékdiszkontos kérdésedre, de látom mások segítettek.

Noi,
fel a főkkel! Lényeg, hogy a kis menyasszony életvidám. Kép Zoltánom kivárja, míg meghízik. Kép ADSL: én már a sok balhé után a végére (2 hó teljes elszigeteltség után) sírtam a telcsibe, s ennek hatására másnap már ott volt a Matáv. Csak 1 telefonba került, hogy aktivizálja az egész rendszert (mert ugye nálunk megvolt a ketyere). Kép

Zitus, adatok a táblába: Zoltán nap 03.08. és István 08.20. Az én névnapom: 03.23., szüli: 07.03. Ami kell, azt használd. Kép

Ágiboszi, mi a XI-ben fogunk lakni, ha végre ki tudjuk fizetni a lakást, amit még tavaly szeptemberben vettünk. De amíg nekünk nem fizetnek, addig mi se tudunk. Kép Az idő telik, a kamat meg csak nő, én meg egyre depisebb és elkeseredettebb leszek miatta.

Na és akkor rólunk:
Péntek szombatra remek napsütéses időt fogtunk ki, vasárnap már jó kis szélfújás volt, ami szörfözéshez isteni lett volna. A szőlő megmetszve, felkötözve, ha bort terem berugunk. Kép Kép Kincsem 2 napig kint aludt a kocsijában, de még ébren is simán elvolt hosszabb ideig, mint itthon. Kép Nekem nagyon jól esett a "kis" egésznapos testmozgás-lótásfutás, csak a derekam kellene lecserélni. Kép

Szerintetek hol lehet venni hálót a babakocsira? Na és mennyibe kerül? Mert letakartam én 1 pelussal a kupolát, de a Kölök folyton lehúzta. Biztos azt hitte játék. Kép Kép Kép Na és ugyebár jön a szúnyogos-bogaras idő is lassan, s jó lenne felkészülni rá, illetve védekezni a csípések ellen.
Képzeljétek, Kincsem megtanult gargrizálni a nyálával. Kép Így aztán bővül a repertoár. Tényleg, a Ti gyerekeitek a göööö, giiiii, gééééé-n kívül mond mást? Csak azért, mert Kincsem 6 hetes kora óta mondja, hogy annnnnnnya. Kép Az apát most tanulgatjuk suttyomban. Kép

Na dugulok. Kép

Boróék
femõke

Vic, aranyos vagy, köszi. Kép

Megpróbálok néhány képet feltenni az albumunkba. Kép

Boró
femõke

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?