Új privát üzeneted érkezett!

Cat,

Elvileg nekem is jó a 27-e.

most ennyi, mert ki vagyok borulva :cry:

Detti

KépKép
kiliman

[quote]
írta:
most ennyi, mert ki vagyok borulva :cry:

Detti

Mi történt Detti?

Cat
Kép
cateye

Mi van veled, Detti?

Nekem teljesen jó más nap is, amúgy, nemcsak a 27.-e. Jó volna Vikótól is elköszönni. :(

Edit

Továbbra is áll az ajánlat at ittalvásról ha el tudsz szabadulni a pasiktól. 8)

Vikó

Remélem csak vmi vírust szereztél és hamar átmegy rajtad. :( És drukkolok, h a gyerekek ne kapják el.

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Sziasztok :D

Gondoltam megírom, hogy ma délután megszülettek szobatársam lánykái nagyon szép méretekkel. :)

Ráhel Emese: 42 cm, 2010 gr
Rebeka Tündér: 44 cm, 2200 gr
Sára Izabella: 42 cm, 2100 gr

Minden baba jól van és nem is kellett PIC re menniük :)
Kíváncsi voltam, hogy milyen neveket találnak ki végül, de szerintem nagyon szépeket ahhoz képest, hogy most döntötték el! :D
Vendég

Nóri,
Hogy vagy? Várhatóan meddig tart a látogatási tilalom?
Nagy gratula a szobatársadnak!!!

Detti,
Mi történt?

Cat,
Szívesen mennék 27-én :)

Vikó,
Jobbulást!

Kép
pramprampram

Detti,
??? Mi történt???

Nóri,
ragyogó, nagy gratula a szobatársnak! Szép munka volt!

Pram,
de jó!!!! :lol:

Kép
nettke

Detti: Én is aggódom. :?

Pram: Nagyon aranyos vagy, hogy érdeklődsz, jól vagyok, csak nagyon rossz, hogy nem jöhet a párom és egyedül is vagyok mostmár kituggya meddig. :roll: :( Tilalom nemtudom meddig tart, remélem már nem sokáig. :(

Csajok: gyerekek hogy vannak? :) remélem nem betegek! :?
Vendég

Találtam egy tök jó oldalt "névanalízis" és le van írva szinte minden névhez, hogy milyen tulajdonságú a viselője, mire öszetönzi ez a név a viselőjét stb. pl.:

"A névanalízis szerint a Nóra név olyan személyiség kialakulását támogatja, aki akkor igazán boldog, amikor alkotókészségét kibontakoztathatja. A név viselői nagyobb társaságban inkább szégyenlősek és csendesek, nem igazán képesek kifejezni magukat, és megpróbálják elkerülni a beszélgetéseket. Barátok között, amikor biztonságban érzik magukat, kedvesek és felszabadultak. Ez a kettősség magánéletükben néha bonyodalmakhoz vezet. Sokat gondolkodó, mélyérzésű emberek, de gyakran túlérzékenységük miatt fájdalmat, lelki gyötrelmet tapasztalnak meg."

Ha valakit érdekel valamilyen név (sajátja,párjáé, gyerkőcé stb) szóljon és leírom! :wink:
Vendég

Itt vagyok...nagyon gyengén....kösz Cat, hogy kerestél...

Ami a talit illeti, nekem a 27 nem jó, de mivel Judytnak meg csak a péntek jó, ezért mondtam Cat-nek, hogy legyen a tali, majd megyek a következőre. Mondjuk a Wasabiért fáj a szívem...

Még mindig küzdök, de majd lesz jobb is...

Viki

KépKép
vikóka

Sziasztok :)

Ezt el kell mesélnem!!! :) Hogy mit hogyan értelmeznek a gyerekek a mesékből. :wink:

Vuk
Nagymadár (talán varjú??) kergeti a cinkét ...

Borka szokásos meséinek egyikébe belefűzte a "Állj meg picinke cinke! Nem fog fájni! Nem szabad elszaladni!" dialógust. Valahogy a szövegkörnyezet és az utolsó mondat miatt gyanús lett és Artúr rákérdezett, hogy hogy is van ez???? Ki is a nagy madár?

Na, tippeket kérek!!!

HÁT AZ APUKÁJA!!! :lol: :lol: :lol:

Régen röhögtem ekkorát. Nekik teljesen egyértelmű volt. Nem is nagyon értették, hogy miért kérdezzük.

Szép estét!!!

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Csajok egy gyors kérdés és nagyon kéne rá a válasz! :oops:

Ikreknél hogy van az őssejt levétel nem tudjátok véletlenül?

Előre is köszi :)
Vendég

Sziasztok!

Most találtalak meg titeket és annyira megörültem, hogy úgy döntöttem én is írok és bemutatkozom.

Szóval nekünk 5 év várakozás és sok beavatkozás után sikerült , jelenleg 19 hetes kismama vagyok két babóval. (Egy kisfiú egy kislány) Eleinte 3 babával indultunk mi is, csak a legkisebb a 9. hét tájékán elhalt, valószínűleg beágyazódási "hiba" miatt. A két szépségünk viszont gyönyörűen fejlődik:) Mivel a fővároshoz közel lakunk és a Budai Meddőségi Centrumba jártunk, maradt a János Kórház. Hát röviden ennyi:)
nellike

Sziasztok!

Lilla!
Köszi!Mennék,de még apa nem tud róla!

Cat!
Meddig kell szólnom a talival kapcsolatban?Mikor foglalsz asztalt?(vagy oda nem kell?)

Nory!
Tényleg szép neveket választott a szobatársad.Sára és Rebeka nálunk is benne volt a pakliban.
Kitartás!Csak vége lesz már a látogatási tilalomnak!!!

Vikóka!
Jobbulást! Jól összejött! :shock: :(

Detti!
Mi a baj?

Nellike!
Üdv itt közöttünk!!!mesélj kicsit magatokról!Mivel foglalkoztál?Most otthon vagy?Hogy vagytok?Hogy tervezitek ajövőt?Nevek vannak már?Párod mit szólt a dupla örömhöz?

Mi ma lakberendezősdit játszottunk!!!! :cry: Na ha ettől se oldódnak meg a problémáink,feldobom a bakancsom és nem megyek 27-én! :roll: :oops:
Olivér 1hete alig eszik és szinte semmit nem alszik.Nem beteg(kicsit köhög,kicsit náthás,de semmi komoly),semmit nem mond(fél-e valamitől,álmodott-e,látott-e valamit,történt-e valami).Elvittem végre homeos dokihoz (ettől függetlenül is kellett már mennünk) Kaptunk bogyókat,3egymást követő nap kell bevenni.Ez állítólag kicsit "gatyába rázza",elmúlik az orrfolyás,köhögés.Aztán következik egy 1hónapos kúra,amikor kitisztul a szervezetéből minden káros dolog,amit a rengeteg antibiotikum okozott.Ezzel együtt helyre kell rázódnia az emésztésének és rendeződnie kell az alvásának.
Csak én még 1hónapot nem bírok ki!!!!Így Oli ágyát odatettük a mienk mellé,hogy csak át kelljen hozzá nyúlnom.Így talán akkor is tudok aludni,amikor ő ébren van és nem akar bebújni a mi ágyunkba.Meg hátha a helyváltoztatás is segít neki!
Az oviban meg egyfolytában panaszkodnak rá.Fekszik egész délelőtt a szőnyegen és ott sem eszik.Na ja!!!Délre már olyan fáradt,hogy nem lát ki a fejéből.Szerintem ezért sem eszik.Ma is lefeküdt,amint hazajöttünk az oviból,pedig kínáltam itthon is kajával.
Igaz délután jobban evett,mint az elmúlt napokban.De a homeos dokinő is azt mondta,ha segít valamit a bogyó,azt 24órával az eslő adag bevétele után látnom kell.Így ezt a délutáni evést már ennek tudom be.
Kíváncsi leszek az éjszakánkra!!! :shock: Ma egész délelőtt aludtam,annyira ki voltam már merülve.

Nyugodalmas éjszakát nektek!
Edit

Kép

Kép
edit73

Edit

Nem irigyellek!!! Én 2 hétig nem térek magamhoz ha 1 hétig járkálni kell hozzájuk éjjel. :( Nálunk is vannak alvásgondok: Niki az ügyeletes persze megint. :twisted: Éjfélkor felébred és van, h 2-kor alszik el újra. Állítólag a hasa fáj-végül aztán a nurofenre elalszik, tegnap rögtön kapott ahogy mondta és utána nem is jött többet. Szóval lehet, h tényleg.De napközben már nem mondja, csak ha valamit nem akar megcsinálni, pl pakolás.

Azért remélem használni fognak a bogyók és valahogy elkúszol a talira. :wink:

Vikó

jobbulást!!!

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Edit :)

Hogy telt az ejszaka???
Kb. 3 het mulva lesz a kovetkezo UH, mi nagyon szeretnenk megtudni hogy fiu lesz-e vagy lany, remeljuk o is igy akarja majd. Nevek vannak mar, de meg nincs meg a vegleges.
Rekaval voltak 'gondok' az oviban, a megbeszeles csak jovo heten lesz.

Detti :)

Vonaton olvasni nagyon jo, en Godollore jartam ki dolgozni, akkoriban nalam is gyorsan fogytak a konyvek!
Mi baj? Gyere, ontsd ki a lelked ha publikus a dolog!

Vikoka :)

Edesek a torpjeid! Nagyon gyors gyogyulast neked!!!

Nory :)

Sajnalom a latogatasi tilalmat... kitartas, ez a influs idoszak se tarthat orokke!
Gratula a szobatarsadnak, nagyon szep meretekkel szulettek a lanyai!
Ossejt levetelben sajna nem tudok segiteni, hatha a csajok tobbet tudnak... de igazabol miert lenne mas mint az egykeknel??? Az egypetejueknel csak 1 koldokzsinorbol vesznek le gondolom, de hogy 1 adagot vagy 2-t, arra nincs tippem...

Nellike :)

Gratula a babakhoz! Gyere surun es irj magatokrol!

A vegere egy kis Reka-szaj... Szinte minden nap nezi Reka hogy nott-e mar a pocakom es ilyenkor fel kell huzni a polot a hasamon es megmutatni hogy mekkora is. EGyik reggel kozolte, hogy szerinte picit nott mar a pocakom de meg nem eleg gombolyu, a baba valoszinuleg inkabb a fenekemben van... :oops: :lol: :wink:

Es akkor egy kep az en zsivanyaimrol is
Kép

Gyöngyi

Kép Kép
gyerc

Sziasztok!

Vikó!
Sajnálom, hogy így ledöntött ez az újabb vírus. Gyors gyógyulást kívánok! Remélem, a családban más nem kapja el!

Detti!
Mi a baj? :(

Edit!
Milyen volt az éjszakátok? Olivér jobban aludt melletted? Mi óta tart ez az állapot Olinál? Én teljesen megértelek, nálunk a fiúk (főleg Attila) nagyon rosszul alszanak éjjel. Tegnap teljesen kivoltam én is, mert ha az átlagosnál is rosszabb az éjszaka, akkor nappal szinte elviselhetetlenek: folyton visítanak valamiért, veszekszenek, verekszenek.... :( :(
Azt írtad, hogy amúgy is kellett már menni a homeós dokihoz. Mióta jártok egyébként?

Nelli, gratulálok a babákhoz! Egy újabb vegyes páros. :wink: Hogy bírod a terhességet?

Nóri!
Megértem, hogy nehezen bírod az egyedüllétet. Nem semmi, milyen méretekkel született meg a szobatársad 3 babója! :o
Az őssejttel kapcsolatban nem tudok segíteni.

Brigi!
Ez a történet nagyon kedves volt! :) :D
Hogy megy a kendőzés? A picilány élvezi, hogy viszed mindenhova magaddal?

Tali: Nem tudom, hogy rám is vonatkozik-e a dolog... :roll: Ez az időpont most nem is jó nekem, de legközelebb szívesen csatlakoznék, ha megengeditek!

Képzeldjétek beadattam a fiúknak a Prevanar oltást, és Andris másnap nem tudott lábra állni. Biztos rossz helyre ment az oltás. De már teljesen elszoktam attól, hogy egy gyereket egész nap cipeljek... :shock: Szerencsére következő nap már semmi baja nem volt.

Szép napot mindenkinek!
Anikó

KépKép
paniko

Gyöngyi!

Csodaszépek a lányok! És Réka szellemes megállapítása... :D :D :wink:

KépKép
paniko

Sziasztok!

ALUDTUNK! :lol: Oli 11től reggel 7-ig aludt.2szer ébredt fel,kicsit megsimiztem a fejét,mondtam,hogy éjszaka van,aludjon és 1perc múlva már aludt is.Hogy ez a bogyóknak vagy a helyváltoztatásnak köszönhető,nem tudom.Nem is fontos!A lényeg,hogy ki tudta aludni magát. :D

Lilla!
Megyek a talira :lol: !Apa is beleegyezését adta :wink: !A részleteket majd megdumáljuk.Ti hogy vagytok?Bírod az ottohlétet?Meddig nem mehetnek a lurkók oviba?Haladsz valamit a pakolással?

Cat!
Akkor beveszel engem is a 27-ei csapatba?

Györgyi!
Lényeglátóak ezek a gyerekek! :wink: Gyönyörűek a lányok!!!Szégyen,de én nem ismerem meg,melyik melyik.Jobb oldali (ő Réka?) kiscsaj nézése!!!Hű!Férfifaló lesz a kiscsaj!Nagyon vamp!

Anikó!
Nálunk Beni rosszalvó,de alapból.Azt már megszoktam.Ő pl csak sírva tud kelni.Sokszor nagyon rossz,mert míg magához nem tér,nem lehet vele mit kezdeni.De közben meg felsírja a többieket.Most meg 2napja görcsöl éjszakánként a bal lába (többet mozognak,mióta ilyen száraz idő van) és rengetegszer ébredünk.
Na ehhez jött Oli nem-alvása és már együtt nekem is sok volt.Bár az éjszaka azért tudtam aludni (Beni is csak 1/2 1- 1/2 2-ig nyöszörgött)
Ez a veszekedés-nyígás nagyon ismerős!Életkori sajátosság is,de bizti szerepet játszik benne a kialvatlanság is.
Olival még nem voltam homeós dokinál,csak terveztem.Karácsony előtt volt nagyon beteg és akkor döntöttem el,hogy muszály vele valamit lépnem.4hónap alatt 7üveg antibiotikuomt evett meg,pedig szedtünk multivitamint+Broncho-vaxomot.
Prevenar: most kérdeztem a hoeos dokit ezekről az oltásokról.A Prevenart és az influ ellenit nagyon leszólta.No meg a bárányhimlő ellenit.Érdekes volt hallani egy másfajta szemléletet,de elgondolkodtatott.

Lassan mennem kell a fiúkért oviba.Ma apánk nincs,így buszozunk!
Edit

Kép

Kép
edit73

Sziasztok!

Köszönöm az érdeklődést, jól vagyunk, leszámítva a derekamat, ami néha nagyon fáj. Erre van valami jó ötletetek? Mert mindenki azzal vígasztal, hogy még úgyis sokkal rosszabb lesz.

Az elején a 10. hétig volt émelygés, hányinger, rosszullétek, aztán szépen elmúltak. Panaszra tényleg nincs okom (kiv. ha a hátam fáj):)

Nevek közül nekünk a Zsófia/Zsombor tetszik, a férjem favoritja a lánynevek közül még a Jázmin. :) Egy ismerősöm viszont azt tanácsolta, hogy ne legyen hasonló hangzású nevük, mert az ikreknél nem jó és nem fejlődik úgy a személyiségük. Szerintem ez badarság, mert nem egypetéjű ikrek lesznek, tehát különálló egyéniségekről beszélünk, akik annyira hasonlítanak csak egymásra, mint két testvér. Nektek erről mi a véleményetek?

Mindketten nyomozók vagyunk, úgyhogy én már a petesejt leszívás napjától betegállományban vagyok. Persze nem panaszkodom, mert nem unatkozom itthon és nem kismamának való a mi szakmánk:)

Gyöngyi! Nagyon szépek a kislányaid és édes Réka "meglátása":)
nellike

Sziasztok!
Miattam nem kell ragaszkodni a 27-ei talihoz, csak a péntekhez. Nem tudom, hogy Lillának meddig jó?????
De Én már nagyon mennék!!!!

Sajnos tegnap délutánra Ákos belázasodott (39.6), így a hűtőfürdő+algopirin injekció után amikor már lement a láza elvittem az ügyeletre, vírusos fertőzés (torok gyulladás). :(
Szegénykém este kihányta a gyógyszerét. :(
De a rosszban az a jó, hogy legalább nem jövőhéten a farsang előtt betegedett le.

Gyöngyi!
Édesek a csajok. :)

Judyt
KépKép
judyt

Nelli!

A Zsombor-Zsófi témához: nem lesz személyiség fejlődési problémájuk attól, hogy nevük összecseng. Ez tuti !!!

Vikó !

Jobbulást.

Edit!

Mi amióta homeo -unk , nem kellett antibigyó, sőt a náthán, kisebb köhögésen kivül nagyobb gondunk nem volt.
Remélem nektek is segít. Bár, nálatok Dávidnál már bizonyított, ugye?

Átutaltuk az előleget A.páhokra.

Gyöngyi!

A csajok kicsinek sokkal jobban hasonlítottak egymásra. De, egyszerűen GYÖNYÖRŰEK!!!

Judyt!

Jobbulást Ákosnak!

Mennem kell, bocsi többiek!

Meme
szinta

Hogyne vennélek be a 27-i csoportba? Söt nagyon örülök neki. Délután le is foglalom a helyet. Hátha Vikó is meg tudja oldani, én még reménykedem!

Pram :)
Neked is örülök ám! :D

Panikó :)
Bárki jöhet a talira! Örülnék ha most nem is, de legközelebb jönnél.

Judyt :)
Jobbulást Ákosnak. Jó magas láza szokott lenni. Én egyszer láttam a fiúknál 39,7-et, és már pánikoltam. De biztos ezt is meg lehet szokni.

Nellike :)
Üdv. közöttünk. Gratulálok a vegyes pároshoz. Szerintem sem gáz az összecsengö név, föleg kétnemüeknél. Egypetéjü ikreknél én sem pártolnám, a keverhetöség miatt.

Sajnos a hát és derékfájás sokáig fog tartani, nekem a szoptatás alatt már majdnem elviselhetetlen volt. Jó lenne valami hátizomerösitö torna, amit óvatosan tudnál végezni, mert az izmosodás segíthet.

Húú szörnyü volt olvasni ezeket az alvás gondokat. Lekopogom nekem 2 és 3/4 éves korukig nem volt egy éjszaka sem amikor ne kellett volna kellni, de azóta nyikk nélkül alszanak. Csak akkor kell kelni, ha betegek, de azt ritkán van. Én ha csak egy éjszaka is kelni kell, másnap hulla vagyok. :evil: :twisted:

Oliban nem lappang valami betegség? Ez a nem evés is aggasztó.

Mi is átutaltuk Páhokot, ha még nem írtam volna.

Cat
Kép
cateye

Szinta!

Nahát! Ti aztán tudjátok! :wink: :) Nekünk is ezek a nevek tetszenek :oops:
nellike

Minden betegeskedőnek jobbulást kívánok!!!

Gyöngyi,
Nagyon szépek a lányaid :)

Cat, Nettke,
Köszi

Én a farsangi előkészület lázában élek.
Bence oroszlán jelmezének a fejét levágtam és így lett, egy univerzális ruha, amihez vettem varázsló sapkát, varrtam nyúlfüles sapkát, de még lehet szakács, vagy maci. Ha holnap mégsem akar ezek közül lenni valamelyik, akkor csak a ruha és valamit ráfestek az arcára és ráfogom, hogy ő most az.
A lányoknak a nyuszi/maci ruha mellé lesznek még szárnyak +arcfestés.

Lányok, az arcfestéssel annyi gondom van, hogyha a többi gyerek is kéri a csoportból, hogyan fogom sterilen tartani? Baba, van erre van valami jó tipped?

Kép
pramprampram

Cat!
Sosem volt még Ákosnak ilyen magas láza, inkább Atikára jellemző.

Nelli!
Üdv köztünk! Jó pocakosodást!
Szerencsére nekem semmim se fájt, így ebben a derékfájás ügyben nem tudok neked segíteni.

Judyt
KépKép
judyt

Nellike!
Hátfájásra nekem a meleg fürdő és apa masszírozása jött be.Illetve volt rá valami kenőcsöm,de most hirtelen nem jut eszembe a neve.
Megkérdezhetem hol dolgoztál?Mármint helyileg!
Neveke: nekem nem tetszenek a hasonló (alliteráló) nevek,de sok ilyen párost (vagy testvért) láttam már.Semmilyen személyiségfejlődési problémát nem okoz. Bár én inkább abban hiszek,hogy a név kötelez!!!A neved meghatározza az életed irányát!

Judyt!
Jobbulást nektek!

Meme!
Okés!
Én is ebben reménykedem!Igazából már nincs vesztenivalóm,mert vannak antibigyók,amire Oli szervezete egyáltalán nem reagál.
:cry: Most a másik kettőnél is áttértem homeos köptető,orrspray-re.Hátha ezek hatékonyabbak lesznek. :wink:

Cat!
Azt hiszem írtad!Csak Nettkéékről és Katáékról nem tudom,hogy átutalták-e.Mi is rendeztük.
Nem látott Olin a doki semmit,pedig megvizsgálta.Szerinte majd egy hétig nem lappanghat benne betegség.Annak már ki kellett volna jönnie rajta. Inkább a sok antibiotikumnak tudja be. Mindenesetre nyugtalanít,mert rettentő sovány,nagyon fehér bőrű is.(bár az anyukám szerint én dettó ilyen voltam,főleg így telente)
Magas láz: meg lehet szokni.Nálunk Oli ilyen!39-40fokos láz nála tök magától értetődő.Persze a para mindig bennem van!

Pram!
Majd dobj fel róluk képet!Annyira kíváncsi vagyok rájuk,hogy mik lesznek végül.

Edit

Kép

Kép
edit73

Csajok,

mivel "vidék" ( bocsi, remélem nem sértettem meg senkit) is képviselteti magát a talin, nagyon elgondolkodtam, de nem megy, sajnos program van. :cry:

Cat,

azért, nem rossz, hogy alszanak rendesen, nem? :wink: Nálunk is ez van. Bár, én az első év gyötrelmes éjszakák ajándékának tudhatom be. ( Na, ez csak egy jó poén volt)

Detti,

mi van veled???

Anikó,

kérni fogják a többiek is tuti, de a sterilitás ???

Nelli,

nálunk nem ezek a nevek voltak első körben, de ezt ha visszaolvasol régebbre biztos majd elolvasod.
Hátfájás nálam volt, de csak a pihenés segített. Főleg akkor volt nagyon, mikor nőttek a picurok bent. Nekem nagyon hátra fele álló a petefészkem, s az is oda hatott. Kitartás.

Meme
szinta

Sziasztok :)

Mai méreteink:
Roxi: 39 cm, kb.1100 gr
Levi: 37 cm, kb.1050 gr
Doroti: 26 cm, kb.520 gr

Amúgy minden rendben van, leszámítva ugye Dorotimat. :(

Nelli: Üdv nálunk és gart a babákhoz! Én 27 hetes terhes vagyok 3 babóval de gondolom tudod. :wink:

Judyt: Ákos láza nem semmi :shock: Remélem már jobban van! :roll:

Csajok: Akkor őssejttal kapcs. senki semmit? :( Pedig Edit benned reménykedtem,hogy tudsz róla vmit! :wink:
Vendég

ja és Gyöngyi tündériek a lánykáid! :wink:
Vendég

Nory :)
Mi sem vetettük le a köldökzsinór vért, így nem tudok segíteni. :(
Kérdezd meg a dokidat, ő meg tudja mondani, hogy kihez tudtok fordulni.

Nagyon szép súlyu gyerkőcöket szült Bella, és a neveik is szépek. Már ki is költözött a szobádból? Együtt van a kicsikkel?

Sajnálom, hogy Doroti nem fejlődik. Él még szegény, mit mondtak? Minden nap UH-znak, vagy csak hetente egyszer?

Gyöngyi :)
Gyönyörüek a csajok! Én is a vamp szót találom a legtalálóbbnak rájuk. :D

Pram :)
Én a helyedben nem vinnék festéket, mert úgyis kérni fogják a gyerekek a festést.

Csajok! Lefoglaltam a helyet 27-re. 8-9 főt mondtam foglalásra, így kapunk külön termet. A Szépvölgyi úti Wasabiba megyünk, www.wasabi.hu oldalon tudtok nézelődni. Nem kell rendelni, ki fognak nagy tálakat hozni, abból falatozunk majd. Már nagyon várom!

Cat
Kép
cateye

Wasabi: szuper, és az is, hogy ennyien ott leszünk!!! :lol: Vikó, remélem még változik a helyzet..
És jobbulást, mihamarabb!!!!!

Kolping: Tamás réges rég utalta, bocs, hogy nem szóltam.. :oops:

Pram,
szerintem fesd ki a gyerekeid arcát, és nem akarok nagyon undi lenni, de kit érdekel a többi gyerek..??? Azok után, amit az oviba Ti kaptok és kaptatok, nehogy már bárki elvárja, hogy a más gyerekét festegesd.. :evil:

Kép
nettke

Cat,
27-én hányra megyünk??

Meme, Anikó,
sajnálom, hogy Ti nem jöttök! :cry: :cry:

Kép
nettke

Gyors kérdés:
Kata az ajtónyílásba -nem a kilincs felöli- tette az ujjait. A másik gyereknek sikerült rácsukni az ajtót. Mozgatni tudja, borogatom.
Mit nézzek még rajta?

Kép
pramprampram

Pram,
szerintem semmit. Ha mozog, nagy baj nem lehet. Borogatod, és lemegy a duzzanat, aztán kész. Volt már ilyenünk, nem lett semmi belőle. gumicsontjaik vannak :lol:

Kép
nettke

Nettke,
Köszi

Kép
pramprampram

Sziasztok,

Edit,

Tök jó, hogy te is el tudsz jönni 27-én!

Cat,

Akkor nem futószalagon érkeznek majd a kaják?? Ennek mondjuk örülök :lol: Még nem voltam a wasabiban, és egy kicsit tartok is a japán kajáktól, de hát csak jó lesz. A húgom két évig élt Japánban, majd kifaggatom a konyháról.

Katát beleszámoltad? Írta, hogy most nincs net közelben, de neki bármi jó, mert jön.

Nóri,

Tök jó, hogy ilyen szépen fejlődnek a babák. Dorotit sajnálom, de hát ebben a helyzetben nem igazán tudsz mit csinálni. A császár időpontja már biztos?
Nem írigyellek a kórház miatt, de hát ott vagytok a legnagyobb biztonságban. Ott tuti, hogy pihensz, és nem takarítasz, pakolsz, vásárolsz, stb. Bár tudom, hogy már nagyon hiányzik ilyen tevékenység :wink:

Meme, Anikó

Kár, hogy nem tudtok eljönni, de hátha legközelebb!

Gyöngyi,

Nagyon szépek a lányok, látszik rajtuk, hogy jókislányok :) Azt írtad már, hogy hol fogsz szülni?

Judyt,

Remélem már jobban van Ákos! És tök jó, hogy te is tudsz jönni a vacsira.

Edit,

Borzasztó lehet az éjszakázás, igazán átérze ma helyzetedet. Nálunk is voltak alvás problémák (gondolom, ez alól nagyon kevés család kivétel), de az utóbbi jó egy évben már alszunk rendesen éjszaka.

Az utóbbi két napban nagyon szar hangulatban vagyok, de ezzel most nem terhellek benneteket. Fáradt vagyok, a munkahelyem is kikészít időnként, és akkor nem beszélek a két rosszcsontról, akiket megpróbálok nevelni.

Detti

KépKép
kiliman

Edit! Köszi az ötletet a hátfájásra. Én eddig nem mertem meleg vízben (kádban) fürödni. Ezek szerint lehet? idáig tusoltam :? Kérdésedre a válasz: Érden.

Szinta! Na , majd akkor visszaolvasok. :)

Nory! Igen láttam:) Te most a Szt. Jánosban vagy? Én is oda járok nekem a Szuromi András a dokim. Én bírom. Amúgy nagyjából minden orvost ismerek ott, mert volt ott egy éve egy méhen kívüli terhesség miatti laparom. Neked ki a dokid? Drukkolok Dorináért. :?
nellike

Nelli

üdv itt és gratula! Én azért megkérdezném a dokit a meleg fürdőről. Sztem nem mindenkinek ajánlott terhesen, a fertőzésveszély v egyebek miatt. Nekem pl direkt mondták, h zuhanyozzak-bár én amúgy is zuhanyzós vagyok. Sőt, még azt is, h ne legyen túl meleg a víz. :?

Cat

Te jó ég, mi a csoda jár a Szépvölgyi út felé?! Én oda tuti nem megyek kocsival! :oops:

Nóri

Tök jók a méretek, Nikit már le is hagytátok, ő kisebb volt amikor megszülettek a 30. héten. Kitartás!!!

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Nory!

Valamit tudok róla,de az már nem biztos,hogy a valóság.Mi sem vetettük le.Szerintem ahhoz képest drága,hogy ma mire lehet felhasználni.Biztosabb,ha utánna nézel a neten!
Roxy,Levi nagyon szépen fejlődik!!!!Doroti meg egy hős!!!!Hidd el,tudj ő,hogy most ezzel segít a legtöbbet!!!

Pram!
Ha tudja mozgatni,semmi gond!Mi is jártunk már így kétszer is!
Arcfestés: fesd ki a gyerekeidet!A többiekkel meg ne foglalkozz!

Nettke!
Nem gond,hogy nem szóltál!Csak azért szoktam megemlíteni,nehogy valaki elfelejtse és aztán abból legyen a gond!

Edit

Kép

Kép
edit73

Sziasztok!
Sajnos Atika is belázasodott délutánra (a digilázmérő már nem tudta megmérni: 40,3). :shock:
Gyorsan algopyrin injekció+hűtőfürdő, szerencsére már lement a láza.
Gondoltam, hogy el fogja kapni Ákostól, de legalább így egyszerre letudjuk, nem 1 héttel később.

Cat!
Itt voltunk együtt igaz??A bécsi útból nyílik.
Tényleg hány órára kell mennünk?
Azt tudod melyik külön terem lesz?

Nory!
Tényleg nagyon szép méretei vannak a kis babóidnak. :)
Sajnálom, hogy Dorotid nem növekszik. :(

Detti!
Sajnálom, hogy ki vagy. :(
Nálunk is bolondok háza van a munkahelyen, így most holnap egy kicsit kikapcsolok itthon a fiúkkal.
Én elég válogatós vagyok, de hidd el nem maradtam éhen a wasabiban. :)

Judyt
KépKép
judyt

Judyt
KépKép
judyt

Nelli!
Ha nem nyitott a méhszáj,otthon és természetesen higénikus körülmények között szabad fürödni.(ezt amúgy sem kell mondanom) Nekem mindig azt mondta a dokim,hogy enyhén meleg vízben ameddig jól esik.Persze nem minden nap!!!De a nagyon rossz napokon segít ellazítani!És ha más akadálya nincs,akkor az isnagyon fontos szempont,hogy tudj aludni.
De persze a legtutibb,ha megkérdezed a dokidat!

Lilla!
Majd én viszlek a Szépvölgyi útig a hátamon! :wink: Okés? :twisted:

Detti!
Kösz!Aranyos vagy!
Már csak azt nem értem,hogy én mivel érdemeltem ki ilyen "hibás" gyerekeket????A Dávid se aludt 2,5éves koráig.De ahogy szobatiszta lett éjszakára,onnantól kezdve aludt.A Marcival nincs is gond,mert ő 1,5éves korától alszik.Na de a másik kettő??? :roll: :evil:

Edit

Kép

Kép
edit73

Sziasztok!

Talira én is nagyon szeretnék menni, de még nem biztos, hogy összejön. Piszkos anyagiak... De szerintem a jövő hétvégéig szólok.
Japán kaját még nem ettem. Igaz, még kínait is csak egyszer, de már arra sem nagyon emlékszem. Majd a jártasabbak megmondják, hogy mi micsoda, hogy kell enni stb.:)

Nellike!
Üdv köztünk! Gratulálok a picurokhoz. De jó, hogy vannak friss kismamik köztünk!
Nekem szülés után fájt igazán a hátam. Akkor fél évig a földön aludtam, mert úgy nem fájt annyira.

Nóri!
Nagyon sajnálom a kis Dorotit! Semmi változást nem láttak az állapotában? Úgy értem, egyáltalán nem fejlődött, vagy csak a súlya áll?

Lilla!
Sajnálom, hogy elmarad a műtét, meg az alvásgondokat is. A szakdolidat, tudod, szívesen olvasnám.

Gyöngyi!
Akkorát nevettem! :) Tündériek amúgy a csajok.

Edit!
Nagyon jó, hogy aludt Oli az éjjel, legalább tudtatok pihenni. Meddig szertéd magatok mellett tartani? Mert könnyű ám megszokni. Persze, tudom, van úgy, hogy az embernek nincs más választása.
Én egy szobában alszom a fiúkkal, és hát tuti hamarabb elaludnának külön szobában. Meg senkire nézve nem tartom egészségesnek, hogy egy szobában aludjunk, de most kénytelenek vagyunk. Valami csoda folytán most már alszik mindkettő. Nem tudom, minek köszönhető.

Detti!
Sajnálom, hogy rossz a kedved.

Most én is eléggé magam alatt vagyok. Nekem ugye nincsenek munkahelyi terheim, csak a szakdolgozatom nyomaszt. No meg a gyerekek. De most totál kivagyok tőlük. Nem tudom mitől van, de vagy két hete szinte olyan, mintha a falnak beszélnék. Semmit nem csinálnak amit kérek. Se szép szóval, se kiabálással nem hatok rájuk. Ádámra a beszédjavítóban is panaszkodtak, hogy nem működik együtt. Ma az oviban is mondták, hogy szándékosan piszkálja Gergőt, és arra játszik, hogy Gergőt szidják meg.
Már nem tudom mit csináljak velük. Ma is szóltam az oviban, hogy várjanak meg, míg beszélek az óvónénivel, erre kirohantak az udvarra. Ami nem volna akkora gáz, ha nem szóltam volna, és nem hagyná néha nyitva hagyja egy-két szülő a kaput. Dühömben megettem a nekik vitt cukorkát, és nem volt ma egy mese sem a tévében. Persze ezt a tegnap is eljátszottam, h nem volt mese, de ezidáig nem hatotta meg őket.
Valahogy meg kéne tudnom, hogy oldjam fel őket, valahogy szép szóval tettekre bírni, mert kezdek kikészülni. Tudom, hogy ha kiabálok, nem segít, de... olyan tehetetlen vagyok! Hátha most a panaszáradatom segít:)

Ja, ma üvöltök a két gyereknek, erre Gergő megkérdi azon a finom kis lágy hangján, hogy anya, mijabaj? Majdnem szemberöhögtem.

Jut eszembe: ti milyen típusú, milyen hosszú meséket olvastok a gyerekeknek? Én lefekvéskor mindig egy hosszabbat (5-7 perc alatt felolvasom), az alatt legalább elcsendesednek. Napközben még csak rövidebbeket. Leporellóból, Anna és Petiből. A tegnap közölték, hogy a mesének nem úgy van vége, hogy itt a vége, fuss el véle, hanem úgy, hogy kössél masnit a végére! Meg sosem hallottam, de aranyos Az óvónénik szolták ezt mondani.

Pram!
Sajnálom az ujjacskát. Nagyon tud ám fájni:) Képzeld, egyszer Gergőnek a kezére nyitottam rá (ÉN!) a kocsiajtót. Ott volt a keze a két ajtó közt és nem vettem észre. Fene tudja meddig lelkiismeretfurdalásom volt, ő meg elmondta mindenkinek, hogy én vagyok a sérülés oka. Még a körme is véraláfutásos lett, aztán ahogy nőtt, az eredetit ledobta.

Betegeknek jobbulást!

Annamari

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Csak gyors üzemmódban. 27-én este 1/2 8-ra megyünk a Szépvölgyi úti wasabiba, óbudán a Bécsi út mellett.

Nyugodtan gyertek autóval oda, mert mindig van parkoló a környéken. Az Árpád hídon kell átjönni, majd balra a híd után, a Bécsi út felé.

Sok a munkám így pá!

Cat
Kép
cateye

Még mindig pihizve, az ágyban netezek (legalább már van egy kis erőm): szóval a szívem fáj, de 27-én tuti nem tudok menni. Mindenki miatt, de legfőképp Edit miatt, mert nagyon szeretném végre személyesen is megismerni. Nem is beszélve a Wasabiról...

Viki

KépKép
vikóka

Nekem a talival kapcsolatban az egyik szemem
:cry: egyrészt Vikó miatt, mivel megismertem és megkedveltem, a másik akiket még nem ismerhettem meg személyesen
a másik szemem :) hogy személyesen is megismerhetem Edittet

Kata ujjai varázsütésre meggyógyultak, hogy itt a farsang. (Nettke, tényleg gumi ujjaik vannak)
(((Bence tegnap rózsaszín tündérszárnyban ugrált és tündér akar lenni :oops: )))

Kép
pramprampram

Vikóka :)
Hát ezt jól kikaptad! Lehet, hogy ez intő jel, hogy ne menj dolgozni?? :) :) :) Jobbulást!!!

Anikó :)
Eddig nem volt panasza. Nagyon odavan azért, hogy vki, vagy vmi ringassa a fenekét, úgyhogy tök mindegy, hogy kicsikázunk, babakocsizunk, vagy rajtam lóg, csak haladjon. :) Amúgy imádom, ha elalszik a hátamon. Esténként szoktunk így leledzeni, amikor ő már fáradt, a lányok meg igénylik a figyelmemet, mert vacsi, fürdés, stb. Csak sajnálni tudom, hogy a lányokkal még nem volt meg ez a tudományom. Sokat könnyített volna az életemen.

Szép estét! Most vár a kötelesség. :wink:

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Sziasztok :D

Tegnap óta itthon vagyok, hazaengedtek egy hétre. :)

Detti: Igen biztos, márc.11.
Nelli: Az orvos téma nálunk elég bonyolult. Igaz csajok? :wink:
Bannamari: Sajnos, eddig úgy néz ki, hogy teljesen megállt a fejlődésben, illetve növekszik, de nagyon csekélynyit. :(
Judyt: Nagyonnagyon köszi a linket :) :) Úgy döntöttünk, hogy levetetjük a köldökzsinórvért. :)
Vendég

Nóri,
de jó, akkor most feltöltődsz egy kicsit szeretettel :D De ugyanúgy ágynyugalom, és pihi, ugye???? Tényleg tartsd be!! :!:

Kép
nettke

Sziasztok!

Néha olvasgatlak Titeket és csak Nóri miatt írok.

Persze gratulálok minden anyukának a csodaszép gyerekekhez és a pocakos ikreseknek is.Amúgy nekem is ikreim vannak,6 és fél hónaposak.Panni és Ábel. :D Ha estleg valaki kiváncsi Rájuk,a www alatt vannak a képeik. :D

Nóri!
Úgy láttam nem kaptál infót a köldökzsinór vérről.Mi is levetettük és 2 tasakba vették le a vért.Külön-külön a saját köldökvérülből.Mi a Crio intézettel kötöttünk szerződést.Létezik ikres kedvezmény is!
Remélem segítettem valamennyit!

Szép méretei vannak a babáidnak!Sajnálom a kis Dorotit,hogy Ő nem fejlődik! :cry:
Kitartás!

Mindenkinek szép napot kívánok!

Ági
pálgi

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?