Új privát üzeneted érkezett!

Hi,
Era,
anyukámmal elmegyek a klinikára látogatni, aztán már sztem nem jövünk fel. Elküldöm a számomat, ha lent lesztek, szóltok majd?

manóka

manóka
manóka

Hívunk majd!!!Remélem találkozunk!
Ma is olyan jó idő van.

Nálunk egész nap nyitva van az ablak, igaz nem ott ahol Anna játszik. Teljesen más a kedvem isKépKépKépKép

Ildikó
Lányod már nagyon kis huncutKép

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Itt vagyok a fősulin és van egy kis időm.
Mindig olvasgatlag benneteket csak nem mindig van időm írni is.

Mi nagyon jól vagyunk, Gergő is túl van a betegségen, Máté is jár az ovodába.
Örülünk a jó időnek, persze mi is bírtokba vettük a játszóterünket. Szerencsére nekünk is nagyon jó társaságunk van lent, úgy hogy most már mi is egyre kevesebbet vagyunk fent.

Manóka!
Mi most csináltattunk a gyerköcöknek útlevelet.
A gyerekeknek 2 évre csinálják meg és 1000 ft-os illetékbélyeg kell rá. Végül is nem olyan drága.
Végül is attól függ hogy hova akarsz menni, mert májustól már a környékre nem fog kelleni.
azt mondta az ügyintéző, hogy 1 hét és kész is van. biztos, hogy így van mert a páromnak gyorsított eljárásban készítettük, csütörtökön csináltatta meg és kedden meg is kapta, úgy hogy közbe esett márc 15.is.

Most csak ennyit, mert mennen kell4

sziasztok!

Krisztaa
krisztaa

Sziasztok!

Krisztaa,
végre hallani rólatokKép
Örülök, hogy jól vagytok, legyetek sokat a játszin.
Szakdogailag hogy állsz?

Manóka,
hova mentek?

Séta: Még nem tudom, hogy mikor megyünk le, de biztos összefutunkKép

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Tudtam ma nem szabad felkellni..... Megkaptam az árajánlatot, hát több mint 750000Ft csak a kazán, boiler, radiátor és annak kiépítése (már ahogy a fickó számolt. Én átszámoltam a kapott adatok alapján és 550000Ft-ra jött ki. Na most vagy ő nem tud számolni, vagy én és a gépem, mert én lusta vagyok és géppel, pontosabban excellel számolok. Most várom hogy beesik az eső vagy sem. Mert a kevesebb összeg is rohadt sok, hát még a több. Kép

Era
Mikor mentek sétálni??? Zsanka most alszik nekem még takarítanom kéne, meg mosást indítani, de nem tudok, mert amit mosnék azon fekszik a lány Kép De amint felkel beindul a nagyüzem és hajrá. Hisz ma van Józsi névnapja, nem jöhet haza rumlis lakásba. Majd a lányra is adok valami csinit had örüljön az apja Kép józsi 4 után ér majd haza, mi 2 fele lemegyünk, muszáj mert a lánnyal nem lehet bírni egyébként, amúgy se Kép

Tengap elfelejtettem írni, hogy Zani önállóan ment 5 lépést!!! És egyre jobban próbálgatja mit tud. AJAJ 2 hét és szaladhatok utána Kép

Ablak: Nálunk folyamatosan nyitva van. Most is úgy alszik Zsani, hogy nyitva van, de nincs huzat.

Na megyek rendbe teszem az ebédlőt meg a konyhát, ott tudok pakolászni.

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Manóka

Már annyiszor akartam írni, hog mi azt az állványos csörgöt a Metroban vettük, mert akkor nem volt sehol sem. 3500 pénzbe került, nem egy erős szerkezet, de célnak megfelel.
Ennyi.
Era

Era
Kép
era75

Era!

jó megyünk.felöltözök mire jön a kaja és utána át megyünk.az a kérdésem, hogy most hogy csinálod Anna séta előtt alszik,vagy elöször megyünk sétálni és utána 2 körül elaltatod? csak azért kérdezem, hogy mikor menjünk, mert ha mi ott leszünk biztos nem fogod tudni elaltatni.

Krisz !

örülök, hogy nem volt gond a suli miatt.Az anya ügyet teljesen megértemanyukám is mindig azzal példálózik, hogy a tesóm fél évesen már töltött káposztát evett. de én elmondtam neki, hogy mi ma az álláspont és én aszerint akarom etetni Florát és szerencsére néhaugyan van egy két megjegyzés meg szájuhzogatás de elfogadja.

Manóka!

az utlevelet én is alátámaszthatom, hogy nagyon rövid idő alatt megcsinálják.nekem is szük egy héten belül megcsinálták nyáron.

Enci
renci

Enci

Szerintem Anna most hamarabb el fog aludni, mert már nyűgösködik. Megpróbálom séta előtt altatni. Gyertek nyugodtan, szerintem el fog tudni aludni, remélem!

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Vettem tegnap Nyíregyen egy tündéri szandit Dorkának. Igaz még nagyon nagy rá (17-es).
Kép

Így néz ki benne:
Kép

Krisz
krisszie

SziasztokKép
Hát sajnálom hogy megint nem taliztunkKép de most jöttem haza a melobolKéphétfőn már megy a csaj bölcsibe ugy hogy lehet hogy talizunk mert mindig 2 fele megyek érteKép

KriszitaKép
Örülök hogy jólvagytok és ha ráérsz irj többetKépKép

KrisszeKépKép
Nagyon édi a csaj és jól áll a lábán a cipöcskeKépKépdrága volt?

NadineKépKép
Gratula az 5 lépéshez meglátod mire észre veszed adig már bejárja az egész szobátKépKépKépés pakolhatsz az utjábolKép

Hirtelen ennyi rakok fel képetKépKép

Igy rúzsoznak a nagy lányokKépháta mögött a dédivelKép

Kép

Na és ez milyen amikor megláttamKépKépKép
Kép

Pusszika IldikóKépKép
ildikó_4

Era!

képzeld mikor visszajöttünk a lakásba Flora(szerintem a kulcscsörgéstre felkelt.addig mig ott beszéltünk ,ugye megse moccant)utánna füri és már fél 7 óta alszik.Anna csicsikál már?

Krisz!

cuki a lábbeli!Ti már itt tartotok? Flora még éppen csak az oldalára fordul:-)

Nadine!

gratula a lépésekhez és jó ünneplést nektek.

mindenkinek jó éjszakát és hétvégét

Ildi!

jó a sminkje a csajnak :-)

Manóka veled mi van????

sziasztok
Enci
renci

Sziasztok!

Flóra eszméletlenKép Villany, tv, duma, fel sem kel, de ha megcsörren a kulcs igenKépKép
De legalább így nem kellett felkelteni! Direkt aludt, hogy ne tudjam megdurcogtatniKépKép
Nem mutattam meg neked Anna ruháit, amit a neten turiztam!!
Anna is már 1/2 8-tól alszik.

Nadine
Nagyon ügyi Zsani, hogy már így megyegetKép
Mikor ment a rovarírtó?
Boldog névnapot Józsinak, és jó bulizász nektek!!!A sok alkohol meg ne ártson!KépKépKépKépKép
A két antialkoholistánakKép
A fűtés ára brutálisKép

Ildikó
Látom te sem unatkozol a lányod mellettKép
Huncut egy csajszi.

Krisz
Aranyos a cipőcskeKép Anna is kapott egyet Nagyijáéktól, de mire hordhatná már kicsi lett...
Szakdogádhoz a neten nincsenek cuccok? Én is onnan szedtem le anno egy csomó dolgot.

Krisztaa
Örülök, hogy jól vagytok!

Manóka
Nem kaptam meg a számodatKép Lent sétáltunk, de nem láttalak ma sem.
Milyen bútort vesztek?

Megyek lustálkodni.
Óhh még egy dolog. Van egy majdnem vadi új Sholl elől zárt papucsom(persze visszaadtam a gépet, így nem tudom lefotózni...)38-as. Eladó!!!Nem szeretem a papucsokat, de akkor teljesen belezúgtam, kb 5x volt rajtamKép 15 ezer volt, a feléért viheti, aki szeretné!!

Húúú mennyit írtam!
Szép álmokat!

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok,

Era,
visszajött, hogy nem kaptad megKép Megpróbálom újra, vagy majd személyesen. Jó lenne a papucs, ha 38-as lenne a lábam,de megkérdezem a lányokat a klinikán. Fehér?

Krisz,
ügyes voltál, gyorsan megjártad. A cipő, és Dorka is tetszik.

Nadine,
Zasni nagyon ügyes, de, hogy veled mi leszKépKép

Ildikó,
igazi lány, már itt is van a sminkelés idejeKép

Enci,
a kaját honnan szoktátok rendelni, és lehet úgy, hogy nem minden nap? Flóra? fotó?

Nem bútort akarok, hanem könyvespolcot a szobába, de mivel már a földre nem fér falraszerelhető fenyőt akarok az ágyunk felé. ill. néztem kis sarikrészt is az ablakhoz virágnak, és a fiú ágyához is kellene akkor egy, ha elalvás előtt akar olvasniKépKépKépKép

Mi ma maratont futottunk már megint. Anyukámat elkísértem a klinikára, egy barátnőjét látogatta, mi addig bementünk a másik nagyihoz a klinikai óvodába. Persze, mindenki megcsodálta a fiút. Aztán haza kellett jönnünk, mert a férjem a munkahelyén hagyta a kulcsát, és be kellett engedni. Aztán a barátnőmmel elszaladtunk a Mandulába, ettem egy 4 gombócos fagyit. Fél 6-ra érkeztünk haza, de a fiú végigaludta a maratont.
Nem nagyon tudtam, hogy mit adjak rá, ez lett belőle:
Kép

manóka

manóka
manóka

Manóka

Hát ez a legény....csodaszép!!!!
Nagyon csiniKép
A papucs (tudod olyan klumpa szerű, amit reklámoztak is) szürke.

Ma nem ment egy darabig a levelező progi, lehet azért ment visszaKép
Végre ettél fagyit!!!!KépKépKépKép

Era

Era
Kép
era75

Era
A fűtés árát ne is emlegesd. Max 4-5 nap és elkér érte 220000Ft-ot. Ja ha számlát nem kérünk róla akkor olcsóbb, de akkor meg nem tudjuk engedélyeztetni... De arra már rájöttem, hogy kinézett nekünk velemi hipiszupi új kazánt potom 300000 pénzért, meg a radiátorokat is feltornázta 100000 felé, így ez kapásból 400000, meg az ő munkadíja, a maradék a szerelvény. Ha az én számításaim lesznek, akkor max 180000 a kazán és 70000 a radiátor, így ez 250000 plusz szerelvény és munkadíj. Már olcsóbb nála, főleg ha keresek egy másik gázszerelőt, aki hajlandó nem horribilis összegért beszerelni, főleg hogy tök üres lakásba ő kezdi a szerelést. Úgymond azt csinál amit akar. GRRRRRRRRR KépKépKépKépKépKépRabló banda. Azt hiszi lopom én a pénzt???
A másik a rovarírtó b*tt jönni. Zsani elaludt, én takarítottam, felmostam, portöröltem a csendes házban, tehát ha csenget meghallom, de semmi. Alig voltam ám ideges.KépKépKépKépKépKép
A harmadik Józsi hazajött, vett magának egy ventillátort a gépébe. Beszerelte, majd nem indult el a gép.KépKépKépKép Az alaplapján ment tönkre valami ettől függetlenül, 4 óráig küzdött vele. Most megy, de ha garanciális még megy vissza a boltba. Csak azt nem tudjuk 1 év garancia van rajta vagy 1+2 év.
A negyedik, hogy egész nap meg se állt szinte a mosógép, tavaszi nagytakarítást rendeztem, függönyök, sötételők, télikabátok, Zsani vastag takarója, meg a heti szennyes. És még 3 adag holnapra maradt. Most teregettem ki az uccsót.
Alkohol??? Most tényleg az hiányzik már nekem.... KépKépKép Hangulatomat tükrözi a fenti smilek. És most volt józsi szülinapja és lényegében alig voltunk együtt. Dolgozott 5-ig, majd küzdött a gépével és mire végeztem ő alszik. Majd a hétvégén....
Tényleg akciósak a Mildi bébikajcsik a Plusban (ahol van az építettő cég) 89Ft Hétfőn arra kéne sétálni, mert nagyon megéri szerintem.

Manóka
Tündéri a kisfiad, kinéz egy 6 hónapos gyerkőcnek Kép

Ildikó
Hát Anita csudaszép szájacskát csinált magának. Szerncsére nekem nics ilyen rúzsom, se sminkészletem, de van a sogórnőmnek, majd az övét keni magára Kép

Na lefekszem

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Manóka!

én egy házias kifőzdéből szoktam rendelni.de őszinten szólva én lassan le akarom állitani.nem olyan nagy az adag és nem olyan finom.de eddig jobb volt minthogy én főzzek.lehet ugy hogy nem minden np.ált.ban én is 3,vagy 4napra szoktam rendelni.Mi Eraval korábban az agráról hoztuk a kaját.szerintem az finomabb .és ott azt veszel amit akarsz.lehet,hogy mstmár onnanfogom hozni.De Era most kipróál egy uj helyről.lehet,hogy az jobb lesz.

Enci
renci

Jó reggelt!

Nadine
Hát jól összejött neked ez a nap!!
Majd a mai szebb leszKép Mentek uszizni?

Ági volt a Plusban és azt mondta, hogy jó nagy átverés az egész, mert csupán két bébikaja akciós, az egyik sütőtök + valami (elfeljtettem) a másik kukoricás, zöldséges.
A húsosok nincsenek leárazva ám!!!!

Megyek, mert még pakolgatok egy kicsit. Jön a hugicám és egy kicsit majd Apával megyünk csavarogni, holnap pedig MOZIBAKépKép

Szép napot mindenkinek!!!Kép
Pussszz

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Most jöttünk meg a délelötti csavargásból.
Dorka beájult végreKép
Nem csodálom, folyamatosan szórakoztatták, szinte semmit nem aludt délelött.
Tegnap este 9-töl reggel 1/2 8-ig aludt ez rekord, persze mi meg felkeltünk a forma 1-re.

Era,
pénteken a sétára vittem neked a pelust de nem találkoztunk.
Hétfön mehetnénk szoliba és akkor odaadom.
Mit néztek a moziban?

Manóka,
Nagyon vagány a srác! A csajoknak annyi lesz, ha így meglátjákKép
Koszmóra próbáltad azt a szert, amit mondtál?
Dorkán is még van egy kicsi.

Nadine,
ez jól összejött neked, remélem tudtok azért egy jót névnapozni.
Zsaninak meg gratula az egyedüli lépésekhezKép
Innen már nincs megállásKép

Enci,
mentek holnap úszni ti isKép
Kíváncsi vagyok Flórának, hogy fog tetszeni.
Dorka is vajon, hogy viseli a 2. alkalmat.
Most már elég nyügös a fogacska miattKép

Ildikó,
nem lehet elég korán elkezdeni ezeket a nöcis fortélyokatKép
Van már pasija a bölcsiben?

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Voltunk ma böszibe, megnéztem az úszást, de szerintetek holnap megnézhetlek titeket is? Be kell ahoz előre jelentkezni?

A fiam, teljes kétségekbe kerget. Ma még csak annyit aludt, amíg elmentünk, visszajöttünk, meg délbe a boltig. Eddig sírt, ha letettem, ha felvettem, most letettem, hát játszik magának.De a szemét, azt nem hunyná be semmi pénzért. Már a cumit is bedugtam a szájába, de kb 1 percig tartott. Most akkor én nem jó anya vagyok, vagy mi?????:KépKépKépKép

Erika,
mi lesz a mozi, én pont most olvastam, hogy Coppola lányának is van egy filmje Elveszett jelentés, vagy vmi, vágyódok én is már. IrigyellekKépKépKép JÓ SZÓRAKOZÁT!!!

Enci,
én is csak 1-1 alkalommal szeretném a kaját, mert nem mindig tudom kitalálniKép A malomba is van egy étterem, ott is jó a kaja, van menü is, csak kéne előre kérni menüajánlatot. De, ha azt mondjátok, hogy az Agráros kaja jó, akkor oda is mehetünk akár.

Ma oly nagyon fújt már a szél, hogy majdnem elvitte a kocsit is. Remélem, azért jövőhéten újra hétágra süt majd a nap.

Krisz,
menjünk szoliba, sztem is.

manóka

manóka
manóka

Sziasztok lányokKépKép
Nemrégg jöttünk haza az anyukáméktol egésznap kint volt a csaj az udvaronKépKépvégre kitombolta magát ugy fog aludni mint a bundaKépKép
KrisszieKépKép
Pasi?nem is 1 hanem 5 udvarol nekki elhieted hogy mi is levagyunk döbbenve az apjával mi lesz vele ha nagyobb leszKépKépKépKép
NadineKépKép
Egyébként én sem használok ilyeneket hanem kaptunk valami termék mintát és abban volt benne elvolt téve csak ugye it a tavaszi nagytakaritás és megtalálta és ugy volt vele hogy azt nekki ki kel probálniKépés láttni az eredménytKépKépKép
ErikaKép
Milyen oldalon szoktál turizni?
És tényleg jó álapotban vannak a ruhák,meg ha megrendeled akkor hánynapra rá kapod meg a cuccot?
Csak azért kérdem mert én is akkarok rendelni és igy jobb ha már valaki feltud világositani hogy megériKépKép

Jó hétvégét mindenkinek sziasztok és pusszikaKépKépKép
IldikóKépKép
ildikó_4

Krisz!

nem tudom, hogy titeket tudott e értsíteni a ficko,de mi voltunk reggel és azzal fogadot, hogy nem lesz ma uszás Az ÁNTSZ kicseréli a vizet, mert már nem bír több vegyszert.minket nem értesített loholtunk, hogy oadaérjünk.remélem olvasod és igy nem mentek feleslegesen.Annyira sajnálatam a dolgot már úgy beizgultem, hogy uszunk.

Manóka!

A srác nagyon vagi! jól áll neki a kék szín.meg az az ing.hol vettétek ezeket a vagi cuccokat?

Nadine!

remélemazért bepótoltátok az ünneplést.

Era!

tényleg hol turizol?

Manóka!

nem lehet, hogy Imike nagyon fáradt és azért ilyen nyűgös?Flora ilyen.ha vmi miatt nem tud elaludni pl mentünk vhova vagy jöttek hozzánk vendégek , akkor nem lehetett vele birni.és ha megyünk vele vhova nem a séta időbe az megviselinem tud ugy aludni. nekik még kell (főleg ez az első 3 hónapban van), a nyugalom az otthon . ott tudnak a legjobban elaludni.Flora ha nem otthon volt hiaba elaludt nem volt olyan kipihent.megérzik hogy nem otthon vannakés ha nem tudott akkor aludni amikor szokott és eleget akkor utána nem leheteett vele birni mindenhol sírt. én ilyenkor azt szoktam amikor már ki van , hogy cicin elaltatom. aludja ki magát.
És jó anya vagy ezt soha ne feledd!!!Mindent megteszel, hogy Imikének jó legyen.
Remélem tudtam vmit segíteni

sziasztok
remélem ez az idő nem tart sokáig. hihetetlenül fúj a szél majd elfújta a kezemből a kocsit
renci

Sziasztok!

Köszi Enci, hogy szóltál, de elmentünk potyára.
Nem tudott értesíteni senkit.
Végülis jól alakult mert elmentünk csavarogniKép
Sajnálom az úszást mert rá voltam pörögveKép
Dorka jól kifáradt és most ájultan alszik már 2 órája.

Manóka,
ne ess kétségbe! Biztos nincs baj Imikével. Dorka is akkor csinálja ezt, ha fáradt, túlpörgött. Nálunk is a szopival nyugtatás vált be végső esetben.

Ebben a nagy melegben azt se tudom, mit adjak a csajra. A nagy szél miatt nem merem nagyon lengén, de amúgy elég meleg van ezért nem adhatok rá téli cuccot.
A rugi+pulcsi összeállítás meg kevés még nem?

Ildikó,
gondoltam én, hogy vannak pasik a láthatáron nade 5, az nem semmiKép

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Vége a hétvégénekKép
Olyan jó volt megintKép
Voltunk moziban, a Magyar Vándort néztük meg.Jó kis kikapcsoló film, van benne egy pár poénKépKép
Nem volt sok választás, mert a legtöbb filmet csak este vetítik.
Aztán még kávéztunk, mászkáltunk a PlazabanKép

Anna a hétvégén megtett két lépéstKép, és kibújt a 3. fogacskája. Nagyon ordított szegénykémKépKépa tesóm volt vele, még fel is hívott a moziban, hogy mit csináljon.

A turi címét majd később megírom, mert most az András oldaláról írok, és az enyémen van elmentve a cím.
Én pénteken este rendeltem meg, és szerdán kaptam meg, mert közben volt 15-e. Azt írták, hogy 1-2 nap alatt megküldik. Ha nem tetszik vissza lehet küldeni. Ezért mertem belevágni.KépKép
A ruhák nagyon szépek, az egyik új(címke is van benne), kettő használt, de az egyikben még benne volt a műanyag címketartó, tehát nem sokat hordhatták.
Manóka is látta őket, szerintem nagyon jó állapotban vannak. Igaz nem voltak olyan nagyon olcsók. Átlag 1500 Ft.

Képzejétek a moziban összesen 4-en voltunk, még két idősebb hölgyKépKépKépTiszta családias hangulat volt.
Megyek mert lánykám kissé nyűgösKép

Era

Era
Kép
era75

A webturi címe:
http://www.gyerekruha.hu/

Jó éjt!
Era

Era
Kép
era75

Szia Mindenki!

Megyünk ma szoliba???????

Tegnap már nem volt erőm írni, tízkor legeküdtem, mert nagyon fáradt voltam. Vasárnap a fiú úgy döntött, hogy 5kor kel, és csak sírni fog. Úgy bírtam ki, hogy fél óráig nem vesszük fel, hogy ült mellettünk a hordozóban. Aztán csak felvettem, szopi, és elaludt. Óriásit aludt, egész délelőtt már egy hangja sem volt.
Köszönöm a biztatásokat, remélem, hogy csak rendeződnek a dolgok.

Ha vki rendelne ruhácskát az Erika által megadott címről, én is szeretnék, néztem egy kis bodyt, de azért nem akarok rendelni.

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Szoli OK, remélem nem fog esni az eső.
A szokásos 2 körül jó?

Manóka akkor kooperálhatunkKép, én is kinéztem egy pulcsit Dorkának.

Era,
Gratula Annának a fogacskához, és az önálló lépésekhezKép

Én is azért szeretem a plázában a matinét, alig lézengünk bent. Utoljára pocisan voltam moziban, de akkor is aggódtam, hogy nem lesz-e túl hangos Dorkának, mondjuk mocorgott is rendesenKép

Krisz

Krisz
krisszie

2 OK, most a férjem játszik, úgyhogy csak 1 után tudok visszanézni.

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

örülök, hogy újra esik az eső és front van.Flóraval ne lehet bírni.hajnal 2.30-tól 5 óráig fesztiválozott. szopi után nem akart visszaaludni, unatkozott.Eddig meg egyszer nevet a másik pillanatban meg ugy ordít.ilyet már régen csinált egyszerűen nem volt neki jó semmi még a cicit sem akarta elfogadni.toporzékolt.már géen voltam ilyen tanácstalan.most meg alig lát az álmoságtól de semmi pénzért nem aludna.aludt ugyan egty bő fél orácskát de közben vagy 3szor ordítva ébredt alig birtam megnyugtatni. remélem nem tart sokáig.
Képzeljétek, eddig alig alig beszélt ritkán adott hangot.hétvége óta meg annyit dumál beszél a játékoknak.de mint vmi öregasszony sopánkodik(milyen rosszul bánnakl vele)

benne vagyok a sétába,remélem addig aéakul a nyügi, mert ha nem lehet,hogy nem kockáztatom meg a sétát.

Era!

gratula Annának.hihetetlen, hogy hip-hop milyen nagylány lett belőle.még most látogattunk meg a korházban és már jár. Uristen de rohan az idő!
Flora is pedzegeti a forgást már nagyon tekeri magát amikor oldalra fordul.
irigyellek a mozi miatt.már én is ugy kimozdulnék Zsoltival igy kettesben. de egy moziba még nem merek beülni.De a hétvégén szerintem mi is csapunkegy görbe napot.

Manóka!

a te férjed is ha belekezd nem tudja abbahagyni a játékot? mert az enyém ilyen.Zsolti már letörölte az összes játékot, mert képes volt egésznap a gép előtt ülni ha belekezdett egybe.

Krisz!

én is annyira beindultam az uszásra . de legalább csavarogtatok. mi is ezt terveztük utána de sajna nem tudtunk, mert babkocsival mentünk és mivel nagyon fujt aszél meg Flora is sirdolgált hazajöttünk.

sziasztok
remélem találkozunk délután .megyek mert most egy ujabb sirdogálos 10 perc következik ahogy hallom

Enci
renci

Sziasztok!

találkozhatnánk iinkább 14.15-kor? még megkéne etetnem a csajt.

Enci
renci

Sziasztok!

Tök jó volt a séta!!!!!!
Mindig olyan jó kedvem lesz, egy ilyen nagy séta után, mert szeretek veletek beszélgetniKépKép
Milyen jó, hogy ilyen közel lakunk egy máshozKép
Megyek, mert a csajomnak nem jó az Apja, ilyenkor már csak engem akar!!!!KépKép

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Segítségeteket kérem!

Nagy elhatározásunkban elkezdtünk kidolgozni egy országos adatbázis, mely tartalmazza minden hazánkban dolgozó orvos és gyógyító tevékenységet végző személy közérdekű adatait (név, szakterület, rendelés helye, elérhetőség), illetve az orvos kérése alapján további kiegészítő adatokat.

Az adatbázis még közel sem teljes. A teljesebbé tétel érdekében kérlek Titeket, hogy segítsetek nekünk, milyen orvosokat ismertek Hajdú megyében, akit szívesen ajánlanátok másoknak is.

Köszönettel:

dr. Babai László
drbabai

sziasztok !

én is jól éreztem magam.szeretek veletek dumálni.sajna holnap nem tudok, mert jönnek hozzám délután(tanulunk)

jó éjt mindenkinek

Enci
renci

Sziasztok lányokKépKép
Örülök hogy végre taliztunk holnap már remélem hogy élőben is megismeritek a kislányomatKépKép
Nagyon édik voltak a picikKépKép
Láttalak titteket 3 és negyed 4 körül a Dozsa Györgyön a buszmegáloba ott beszélgetetekKépKép
Gondolom adigra már szépen barnultatokKépKép

Holnap talizunk ha nem esik az eső Kép
Sziasztok és jó éjszakát IldikóKépKépKépKépKép
ildikó_4

Erika,
osztom a véleményedet, én is úgy szeretem ezeket a sétákat.
Gyermek alszik, pár szalvéta már kivágva, csak ragasztásra vár, fasírthusi elkészítve sütésre, krumplit is kell még csinálnom, és az új keretbe is kell öntenem képet.
Ja, még beszaladtunk a postára, vettünk fornettit, és a fiú csak aztán kelt fel, miztán hazajöttünk, én levetkőztem, kipakoltam. Szóval egy kis angyal lettKépKépKépKépKépKép

Enci,
te is erre számíthatsz holnaptólKép A hímzést kezdeni!!

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Klassz volt a sétaKép,
bár nem tudom mit csináljak Dorkával, hogy Ő is élvezze a hosszabb utakat?

Manóka,
tényleg angyalka az apja ölébenKép

Enci,
Flóra hogy viselte a sétát, nem nyafizott a végén?
Ja és hogy rendeljünk a webturiból?

Krisz

Krisz
krisszie

Csak nem alszotok még mindig???
Hasatokra süt a napKépKépKépKépKép

manóka

manóka
manóka

Jó reggelt!

Manóka

Csodálom esti aktivitásodat!Kép
Mi már 8 óta fent vagyunk, egy elég rossz éjszaka utánKép, most még persze mindig nem akar aludni a csajom, pedig már dörzsölgeti a szemét.
Most Mozartot hallgatunk, hátha az hatKépKépKép

Lenne egy kérdésem ( a csaj most mászik bele a videóba...KépKép), nektek nem büdös a mosógépetek amikor mos? Nekünk előltöltős van, és olyan fura a szaga, valahol penészes lenne?

Hát készüljetek fel, a lánykám már egyre profibban pakolKépKép, szemetes, videó, órák, virágokKépKép
Na megyek is.
Era

Era
Kép
era75

Erika,
nem penészes a mosóportartónál? Nekem szokott az lenni, gyakran tisztogatom. Meg, ahogy azt kiveszem, ott bent a gépben is. Amúgy, én is érzek néha szagokatKépKép

Séta?
Az uram játszik, így csak cigi és csataszünetben tudok bekukkantani.
Megcsináltam a képet
Kép

manóka

manóka
manóka

Én is szoktam ott tisztítani, de most majd megint áttörlömKép
Most már nyissál egy boltot és áruld ezeket a csodaszép képeketKép
Olyan ügyes vagy!!!!
Ki kéri a lányom? Engem ugyanis a sírba kergetKépKép

Séta mehet.

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Manóka,
nagyon klassz a képKép
Tényleg simán árulhatnád őket.
Lassan itt a Mihály-napi vásár....Kép

Az én mosógépem is produkál néha szagokat, arra fogom, hogy régi.

Era,
biztos nem adnád Annát semmiértKép
Dorka nyüffögés beindult, kajaidőKép

Krisz

Krisz
krisszie

Elaludt végre kicsi lányom!!!

Igazad van, Krisz, nem adnám semmiért, csak néha kikészít, de IMÁDOMKépKép

Megyek rendet rakok...

Era

Era
Kép
era75

Era
Látom Anna alszik, szerinted az én lányom akkor most mit csinál? Nyertél! Pakol Kép beraktam a kiságyba és megkapta az elem nélküli távirányítót. De most a fő sláger egy kis vödör amibe bele lehet pakolni, meg kiborítani. Meg engem kiborítani Kép Ja tegnap sikerült azt a öld fogót kivenni a zenélő maciból, de szétszedni nem lehet, csak törni Kép Mindent megpróbáltam, nem megy.... Így ha kimerül mi is vehetünk egy újat, ami hónap elején esedékes lesz, de legalább akkor ezt szétszedem és megnézem mi van benne.

Krisz
Nem lehet az a baja Dorkának, hogy nem lát ki a kocsiból, ha fent van??? Mert Zsani ennyi idősen már nézegetni szeretett, igaz akkor nem volt rajta ennyi ruha és könnyebben mozgott.

Mosógép: a miénk igaz felültöltős, de szét lehet szedni a betöltő nyílásait és hát szokott penészedni. De nagyon jót tesz neki a TRISÓ (vajon így kell írni???) Mi azt szoktunk bele tölteni és egy 90 fokos mosást elindítani (persze előtte lesúroljuk a penészt) Vízköre is jó ám. Meg ecettel is szoktuk minden hónapban egyszer járatni (mosógépszerelő mondta, hogy jó a Calgon de pénzpocséklás, jobb 2-3 liter ecet és egy forró mosás, utána hagyni kiszáradni, tuti szag és vízkőmentes)

Manóka
Tényleg szép képeket és kézimunkákat csinálsz, bár nekem lenne ennyi felesleges energiám, de inkább netezek, vagy alszom Kép

Séta mehet, mikor, holtalálkozzunk?

Na megyek, a lány úgy gondolja velem érdekesebb a játék.

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok!

most jöttem haza a suliból meg lent átvettem Florát a nagyitól és még tettünk egy kis kört.hagytunk délutánra ia a sétából ugyhogy mi is megyunk.képzeljétek annyira dbedagadt a lábam a bokámnál. uigyhogy ezért is jöttünk fel olyan hamar.nem tudom mirt lehet ez de nagyon csunya .
soha nem dagadt a lábam csak a 9.hónapban két hétig.

Manóka!
csodaszép lett a dolog majd én is kiprobálom. nmagyon beizgultam a dologra. a képet még nem tudtam elkezdeni, mert tegnap egy kicsit tanulnom kellett sajna

megyek etetni.majd még irok
Enci
renci

Kinek mikor jó a séta?
Úgy nézem jó idő van!
Enci
Milyen az idő? Te már voltál lent.

Era

Era
Kép
era75

Era!
Amikor elindultam akkor még rámfért a vékony barna kabátom, de visszafele már nagyon jó idő voltde most igy kinézve nem tudom akkor sütött a nap.én azt hittem Florát nagyion felöltöztattam de nem melegedett be.
renci

Én itt ülők a nyitott erkélyajtónál vizes hajjal, a "szabo-mazo" melltartómban ( a szoptatóst nevezzi így az uram)KépKép, de nincs hideg. Szóval, egy kicsit itt vese tájon hűs, de az nem lehet zavaró, ha takarjuk az adott részt vmi ruhadarabbal.

manóka

manóka
manóka

Sziasztok lányokKépKép
Kb 2 körül megyek a kicsiért és negyed3 mire kijövünk majd csak össze futunkKépKép
ManokaKépKép
Nagyon jó a kép ügyi vagy nem gondoltál már rá hogy esteleg eladól bellöleKépKépKép

Mindenkinek szép napot sziasztokKépKép

Még egy kérdés valakinek van kenyérsütő gépe?
Ha igen akkor mondja már meg hogy milyen liszt kell bele meg a többi hozá valot.Kösszike

Pusszi IldikóKépKép
ildikó_4

Ja, amunkák azért nem annyira jók, hogy árulni lehessen, de azért megjárja így szórakozásnak.

14.kor lent?? Bár, engem csalnak a klinikára is.:9

manóka

manóka
manóka

Kb mi is 2-re érünk le most eszik a lány utána indulunk

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Öltözünk mi is és megyünk leKép
Era

Era