Era
A fűtés árát ne is emlegesd. Max 4-5 nap és elkér érte 220000Ft-ot. Ja ha számlát nem kérünk róla akkor olcsóbb, de akkor meg nem tudjuk engedélyeztetni... De arra már rájöttem, hogy kinézett nekünk velemi hipiszupi új kazánt potom 300000 pénzért, meg a radiátorokat is feltornázta 100000 felé, így ez kapásból 400000, meg az ő munkadíja, a maradék a szerelvény. Ha az én számításaim lesznek, akkor max 180000 a kazán és 70000 a radiátor, így ez 250000 plusz szerelvény és munkadíj. Már olcsóbb nála, főleg ha keresek egy másik gázszerelőt, aki hajlandó nem horribilis összegért beszerelni, főleg hogy tök üres lakásba ő kezdi a szerelést. Úgymond azt csinál amit akar. GRRRRRRRRR
Rabló banda. Azt hiszi lopom én a pénzt???
A másik a rovarírtó b*tt jönni. Zsani elaludt, én takarítottam, felmostam, portöröltem a csendes házban, tehát ha csenget meghallom, de semmi. Alig voltam ám ideges.
A harmadik Józsi hazajött, vett magának egy ventillátort a gépébe. Beszerelte, majd nem indult el a gép.
Az alaplapján ment tönkre valami ettől függetlenül, 4 óráig küzdött vele. Most megy, de ha garanciális még megy vissza a boltba. Csak azt nem tudjuk 1 év garancia van rajta vagy 1+2 év.
A negyedik, hogy egész nap meg se állt szinte a mosógép, tavaszi nagytakarítást rendeztem, függönyök, sötételők, télikabátok, Zsani vastag takarója, meg a heti szennyes. És még 3 adag holnapra maradt. Most teregettem ki az uccsót.
Alkohol??? Most tényleg az hiányzik már nekem....
Hangulatomat tükrözi a fenti smilek. És most volt józsi szülinapja és lényegében alig voltunk együtt. Dolgozott 5-ig, majd küzdött a gépével és mire végeztem ő alszik. Majd a hétvégén....
Tényleg akciósak a Mildi bébikajcsik a Plusban (ahol van az építettő cég) 89Ft Hétfőn arra kéne sétálni, mert nagyon megéri szerintem.
Manóka
Tündéri a kisfiad, kinéz egy 6 hónapos gyerkőcnek
Ildikó
Hát Anita csudaszép szájacskát csinált magának. Szerncsére nekem nics ilyen rúzsom, se sminkészletem, de van a sogórnőmnek, majd az övét keni magára
Na lefekszem
Nadine