Új privát üzeneted érkezett!

[quote]D írta:e szerintem hisztizésben verhetetlen!

Ebben ne legyél olyan biztos Pati!!! Nóri azonnal földhöz vágja magát ahogy hátat fordítok neki! :shock: :oops: Mindig azt hiszem h ezt már nem lehet fokozni, de neki újra és újra sikerül :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

Egyre förmedvényesek a napjaim a nemalvásos hisztik miatt. És éjszaka is óránként riaszt ez a büdös kölök! Elpatkolok hamar ha így folytatja :roll: Tényleg el kéne olvasnom az elaltatós könyvet, DE MIKOOOOR?????? :evil: Valahogy nem lehetne visszaforgatni az időt és gyorsan elolvasnám amíg még a pocakomban van?!?! 8)
Vendég
 


Sziasztok!

Ti aztán termeltek rendesen, alig bitram végigolvasni!

Köszönjük a köszöntéseket! 1 óra múlva születik...

Gyönyörűek ezek a gyerkőcök!!!

Nekünk a szokásos sz@r éjszakánk volt és még meg is kellett etetni. Reggel viszont nem evett csak kanállal keveset....

Anyós jön ma.

Timi nem semmi a tiéd...
Nálunk pont fordítva van, ő hagyná sírni altatás címén...

Orsi, hát Olivérnél ez az elv nem működik hogy anyósnál ez a szokás itthon meg más....
Elég sok idő, mire visszaáll az itthoni dolgokra...

Na leblokkoltam...
Majd még jövök...

Kép
Kép
Kép
titanilla78
 
 


Mary!
Ha Anna kicsike, akkor Lizy tényleg Mini! :lol:

Nagyon édes minden gyerek!

d.dodó
 
 

 
 

Titi
Isten éltesse Levimanót!
Kép
Vendég
 


Titi! Levinek boldog hófordulót!

Akata! Adél nagyon szép kislány!

Tami! Hát Jázmin azért elég nagy, szóval jól látod. Nem mértük mostanság, de olyan 8 és fél és 9 kg között mozoghat valahol.

Kép
szly27
 
 


a lanyom mar fel is ebredt
imadnivalo hogy igy szeret aludni
Vendég
 


Na, kaptunk a kórházból papírt! Azt hittem a véreredmény van benne. Erre az, hogy 19-én reggel 8-ra mehetünk ujra! Azt se tudom, hogy ujabb vizsgálat lesz e vagy csak az eddigi vérteszt eredményeinek megbeszélése, semmit nem tudok! :?

d.dodó
 
 


Mary!
Lizy ma délelőtt el sem aludt! :( Ebéd után kénytelen leszek vele egy jó nagyot sétálni, és akkor talán nem csak 20 percet alszik! :?

d.dodó
 
 


Tami!

Emma is éppen 33 percet aludt!!!
Ez borzalom.
Vannak, akik meg másfél órákat alszanak. :)
Mondtam is neki. :P

Próbáltam takarítani is, de végignyöszögi az egészet.
Wera!
Megértelek.

Én nem bírok úgy semmit csinálni, hogy közben nonstop nyíg.

és nem azért mert olyan hajdejó anya lennék, hanem mert az idegeim nekem sosem voltak túl erősek. főleg a hangra.
utálom azt is, ha megy atv vagy rádió ha pl. beszélek, stb.

Szóval ezért aztán pattogok neki folyton.

De mikor lesz itt egyszer tisztaság???

Anyukám, mostohaanyám, anyósom meg soha sehol, na de ezt már írtam.

Most futok is, azért haladok vmennyit.

Még jó, hogy főzni nem szoktam, Apa elég megértő :P
Vendég
 


jó "reggelt"!

Viki! annyira jó képeket tudsz feltenni, komolyan mondom, hogy érzem a kávé illatát, meg a napfényt az arcomon a bazi nagy tulipánmező közepén...
ábrándozásról ennyit :wink:
A kisfiad meg egy igazi zsiványnak néz ki :D


Babuli, sztem se izgulj a kaja miatt, ha nincs más probléma.

Kike, Vercsivel kapcsolatban: a Vekerdi írta egyszer asszem a nők lapja-ban, hogy akár egy hétig sem mennek wc-re stressz hatására :shock: vigyázz, mert ha ez van, nem mondja meg. érdemes puhatolózni nála. de úgy tudom van olyan is, hogy azt mondja fáj a fejem/hasam stb. de igazából csak vmi bántja...
net: én egy stratégiai játékot játszom travian a neve :)

Timi, gyönyörű KisBencéd van, olyan kis angyalpofa fajta :D
egyébként én komolyan összesz@rnám magam, ha a gyerekem elvinné anyós. érte tudtok menni, ha mégsem marad meg vele?
a "jelenség" amit leírtál tök normális, csak akkor nem, ha nem múlik el sztem.

Titi, minden jót Levidnek!
Vendég
 


Sziasztok!

Látom többeteket foglalkoztat a gyed , gyes téma(köztük engem is). Ezért gondoltam megosztom veletek a amit ma találtam.

Az elképzelések szerint idén szigorodnak a gyed szabályai: fél év helyett egyéves munkaviszonyra lesz szükség a jogosultsághoz - tudta meg szocialista forrásból az MTI.
Továbbra is maximum két évig járna a gyed, de azzal a megkötéssel, hogy aki ennél kevesebb időt tölt munkaviszonyban, annak csak annyi ideig jár ez a juttatás, amennyi időt előtte munkában töltött.
csipcsab
 
 


Helló drágáim!

Ma ALUDTUNK!!!!!
Wera, Titi, ajánlom a Sedatifet - amióta eszem, csuda klassz a világ, még a nemalvás sem aggaszt :D

viszont sajna Otinak rettenet magas láza volt, így ma megint volt nálunk a doktornéni. Lassan már veszek neki egy saját papucsot :? Tüszős mandulagyulladás... :(
Katák, milyen immunerősítőt javasoltok?

Nattancs drága, örökmozgó, jót tett neki is az átaludt éjszaka (Panadollal segítettük meg). És kint van a másodig fogacskája mámikának.

Timi, anyósügyeket sajnálom. Nekem nincs, és ahogy telik az idő és egyre többet mesélnek róla Tomiék, örülök is neki, mert biztosan sok vitánk lett volna. És mivel Tomi kedvenc gyerek volt, nehéz lenne lavíroznom közöttük.
Jut eszembe:
Védám: Apusod épp azért ragaszkodik ennyire az apukájához, mert annyira kellett harcolnia a figyelemért és mert nem szerették. Kognitív disszonanciának hívják (igaz, Ági?) Nagyon sajnálom, nehéz lehet neki, és biztosan neked is, na de már mondtam, hogy ezért téged rendelt mellé az élet.

Örömhír a családunkban: tegnap megszületett Apa unokahúgocskája, akit sajna még csak képről láttunk, de gyönyörű!

Próbálok majd még jönni, most csak egy kicsit kimentettem magam nálatok!
Szép napot!

Kép
Kép
bondi
 
 


szegeny Oti, mintha nem lett volna neki eleg a betegsegekbol :cry:
gyors gyogyulast neki!


Dori: latom akkor nem csak itthon nem divat a tajekoztatas...
Vendég
 


Szép napot mindenkinek! Megyek takarítok egy kicsit.

Kép
dittke
 
 


Itten vagyoooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!

Adél egyszerűen Kép

Mi az a bigyó, amiben ül?

Werus!
Bugri bébinek: Kép

Asszem Aranyom felkötheted majd a bugyeszt, ha lesz tesóbaba. Tuti féltékeny lesz.

Titi!
Gyógypuszi neked!

Dodó!
Mit mond a kórházi papír?

Orsi!
[quote]E írta:mma is éppen 33 percet aludt!!!
Ez borzalom.
Vannak, akik meg másfél órákat alszanak. Smile
Mondtam is neki.


Muszáj lesz h Lackó elbeszélgessen a drága kis Kócikáddal!

Bogolya!
Lacus nem csak zsiványnak látszik, az is. Kép

Bondikám!
Otinak Kép
Örülök h aludtatok.

Nekem meg már megint új védőnőm van. 1 éven belül a 4. Szerencsére ez is jónak látszik. Éppen porszívóztam, amikor jött bemtatkozni. Oda volt h Lacus mennyire nyugisan néz engem munkaköözben a kiságyból. Kivettem, akkor is csak nagy szemekkel nézte. Mondta h látszik rajta h kiegyensúlyozott és nyugis baba. Még beszélt is hozzá a kis betyárom.
20150601134430
 
 


VKatus!
Merre jártok? Mág bankoztok? Apa hogy van?
20150601134430
 
 


Akkor ugy latszik csak en vagy ilyen szivtelen anya, en biza befejezem amit elkezdtem meg ha nyig is Anna. Nem mondom hogy szeretem hallgatni, de en nem szoktam hagyni hogy minidg ervenyesuljon az akarat, most is sutottem a sutit o megunta az etetoszekben az ucsorgest, hatn em hagytam ott csapot papott, szorakozgattam, majd latva ez sem segit, hagytam ha nyuzog hat nyuzog, akkor vettem ki mikor vegeztem.
Lehet ez tul szigoru egy ilyen kis gyereknek, stb...de mivel mar most latszik nem egy nyugodt ulos tipusu lanyom van/lesz, igy szeretnem jo idoben "megfogni" kulonben megzakkanak es nem fogok velel birni.
Tudom ez a mai nevelesi elvekkel kicsit sem egyezik korlatozom, tiltok, a szabadsagat veszem el tole, nem hagyom ervenyesulni, stb...de valahogy ebbol nem tudok kilepni, ez a sracokkal akikre vigyaztam is ilyen "szigoru " voltam, es mukodott, sot imadtak, es nekem semmi gondom nem volt a gyerekkel mig az anyja megorult mert hisztizett, feleselt.....
szoval valahol en ugy erzem hosszu tavon nem szabad ezen lelkizni hogy ne mondja neme, hogy ne hagyjam sirni.....kulonben keso lesz.
de ez magan velemeny!
Mindenki ugy csinalja ahogy szive lelke diktalja, ahogy tudja, ahogy a kicsinek is jo.....sokmindentol fugg szerintem hogy hogy neveljunk egy gyereket. Hiaba a sok jo elmelet, egyiknel mukodik, masik temperamentum anem viseli, akar anyara akar gyerekre gondolva.
Vendég
 


Anyjuk! Én sem veszem fel rögtön.

Ki is írta a Traviant? Olvastam, de nem írtam rá választ rögtön, most meg nem találom. :shock: :oops:
Azt én is nyomom, amikor éppen nem felejtem el. :oops: :lol:

Még képeket! Annyira édes mind!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya
 
 


viki!
Ez az, hogy a kórházi papír az uj időpontot írja, meg azt, hogy ha nem jó nekünk az időpont, akkor időben szoljunk, mert oké, hogy ingyenes, de hogy be tudjanak rakni a helyünkre mást ha nem tudunk menni! És még egy mondat: "Besöket gäller provtagning."
És ezt nem tudtam pontosan értelmezni, mert ez a szavaknak már a ragozott alakja, és így szótárban sincs benne. Dokinőmet felhívtam, mondom majd tőle megkérdezem. Mert nem mindegy hogy még vizsgálat (prov=teszt blodpov=vérteszt) lesz, vagy a hétfői véreredmények kiértékelése. Erre a dokinő csak annyit mondott, hogy az ilyen időpontokra kötelező elmenni, mert lehet a doki még akar valamit vizsgálni, vagy talált valamit, és a továbbiakról akar elbeszélgetni! Szóval a mondatot ő sem fordította le! :? És van egy olyan sejtésem, hogy esetleg találtak valamit. Mert szerintem ha nem lenne semmi, akkor szimplán kiküldték volna papíron a vérvétel adatait!

d.dodó
 
 


Timi, Bencéről az az objektíves bandzsítós kép hihetetlen jó!!! a többi is, de az csúcs. :)

Tegnap voltunk bhrg-ben, megnézték hogy csináljuk a gyakorlatokat, és kb. ennyiből állt, és ezért kellett fizetnem. De igyekeztem úgy felfogni, hogy kifizettem 4200-at azért, hogy itthon este ne kelljen megcsinálni... Na mindegy. Viszont találkoztunk azzal, akihez fogunk járni vizes gyakorlatokra.

Kata, nem járunk úszni. . Majd márciustól fogok, de a bhrg-be. Ott kimondottam terápiás úszás van, nem ilyen vegyes csoport. Ja, és 'csak' 1600 Ft.

AMúgy megvagyunk. Tegnap este is még sikerült visszaolvasni, de reagálni már nem. Ma meg őrültek házának indult. Aztán eddig nem is volt olyan vészes. A legelső két órát áttették holnapra. A következő kettőt meg úgy volt, hogy 10-kor kezdem, de csak háromnegyed 11 körül ért ide a tanítványom... Így viszont csak délben ment el. A gyerek meg itt volt a kezemben, és ilyet még sosem csinált, de azt hittem megzabálom, ülve elaludt a kezemben. :shock: :shock: :shock: :shock: Aztán gyorsan letettem aludni. :)

Most meg már mindjárt indulnom kell a többi órára, csak gyorsan benéztem még, mert nem tudom, hogy este lesz-e energiám.

Amúgy a tanítványom, aki most ment el, most rá akar turbózni, mert mennek ki usa-ba. És kivel??? Norbival meg Rékával. :) A felesége ügyvéd (ő is mondjuk) és ők intézik a jogi dolgaikat... :) Úgyhogy most a feleséget is készítenem kell, mert előadást kell majd tartaniuk kinn a cukorbetegségről meg ilyenekről. :) :) :)

Na most húzok, összeszedem a gyereket is meg magamat is. Mindenkinek szép napot!

KépKép
muffin
 
 


már többedszerre olvasom, hogy megjelent a védőnő :shock: :shock:
a 4.-ik :?: :?:
engem felhív előtte, de én el is várom! csak úgy beállítani! micsoda fasiszta módszer, az ilyenektől úgy kivagyok!
meg egy csomó mindentől, én ilyen hőbörgős tipus vagyok, de akkor is!

Anyjuk, én tökre egyetértek veled, ez nálunk is így van. tudom, sokan kockafejűnek tartanak (a családomból is páran), de vannak bizonyos alapszabályok, amik mindenkörülményekközött.
Vendég
 


Én se veszem fel rögtön Lizyt! Mikor már párszor beütötte a fejét (nem vészesen) a szék lábába, mert természetesen abba kell kapaszkodni, és a legszűkebb helyeken átfurakodni, fogtam, betettem a pihenőszékbe, mert épp főztem, és sütöttem a kenyeret. Adtam a kezébe játékot, azzal elvolt egy darabig. Mikor azt is megunta, akkor sem vettem ki rögtön. Kicsit nyuzogott, próbáltam mondókázni, énekelni. És mikor kész lettem, csak akkor vettem ki onnan. Mert a játszószőnyegére hiába raktam, perceken belül kint volt nálam a konyhában, és a lábamba kapaszkodva visított!

d.dodó
 
 


Timi, Bencéről az az objektíves bandzsítós kép hihetetlen jó!!! a többi is, de az csúcs. :)

Tegnap voltunk bhrg-ben, megnézték hogy csináljuk a gyakorlatokat, és kb. ennyiből állt, és ezért kellett fizetnem. De igyekeztem úgy felfogni, hogy kifizettem 4200-at azért, hogy itthon este ne kelljen megcsinálni... Na mindegy. Viszont találkoztunk azzal, akihez fogunk járni vizes gyakorlatokra.

Kata, nem járunk úszni. . Majd márciustól fogok, de a bhrg-be. Ott kimondottam terápiás úszás van, nem ilyen vegyes csoport. Ja, és 'csak' 1600 Ft.

AMúgy megvagyunk. Tegnap este is még sikerült visszaolvasni, de reagálni már nem. Ma meg őrültek házának indult. Aztán eddig nem is volt olyan vészes. A legelső két órát áttették holnapra. A következő kettőt meg úgy volt, hogy 10-kor kezdem, de csak háromnegyed 11 körül ért ide a tanítványom... Így viszont csak délben ment el. A gyerek meg itt volt a kezemben, és ilyet még sosem csinált, de azt hittem megzabálom, ülve elaludt a kezemben. :shock: :shock: :shock: :shock: Aztán gyorsan letettem aludni. :)

Most meg már mindjárt indulnom kell a többi órára, csak gyorsan benéztem még, mert nem tudom, hogy este lesz-e energiám.

Amúgy a tanítványom, aki most ment el, most rá akar turbózni, mert mennek ki usa-ba. És kivel??? Norbival meg Rékával. :) A felesége ügyvéd (ő is mondjuk) és ők intézik a jogi dolgaikat... :) Úgyhogy most a feleséget is készítenem kell, mert előadást kell majd tartaniuk kinn a cukorbetegségről meg ilyenekről. :) :) :)

Na most húzok, összeszedem a gyereket is meg magamat is. Mindenkinek szép napot!

KépKép
muffin
 
 


Bogolya!
Igen, a 4. Engem nem zavar ha véletlenül beállít. Rend van, kávéval is meg tudom kínálni.

Tami!
Én egyetértek veled. Van egy barátnőm, olyan iszonyat hisztis 13 hónaposa van, h félelmetes. Ők elcseszték az elején, mindent ráhagytak.

Én is csinálom a dolgomat akkor ha nyűgi. De sztem látszik rajtuk mikor csinálnak műbalhét.

Evelyn!
Szép napot Neked! ;)
20150601134430
 
 


én sem veszem fel rögtön. Sőt. Sokat foglalkozom vele, de ha dolgom van, akkor én is megcsinálom. Néha furdal is emiatt a lelkiismeret, de ilyenkor mindig arra gondolok, hogy különben megőrül az ember...

Amúgy nem tudom miért kétszer ment el az előző.

Tegnap megtudtam megint valamit. Van egy műtét, amire valószínű szüksége lesz Eliotnak, és eddig midnenhonnan azt az infót kaptam, hogy itthon nem végzik. Amcsiban meg 18 milla. Ezen agyaltam már egy ideje, hogy hogy lesz, erre tegnap tök véletlen megtudtam, hogy Magyarországon is van egy doki aki csinál ilyen műtétet, Debrecenben. Tegnap írtam neki, remélem válaszol majd. Kíváncsi vagyok. Na most tényleg húzok. :)

KépKép
muffin
 
 


Evelin!

Remélem a doki válaszol és itthon azért olcsóbb a műtét!

Csajok!
Én egyetértek azzal, hogy nem veszitek fel a babát egyből.
Épp azt írtam, hogy én ezt csak az idegeim gyengesége miatt nem bírom megtenni, mert robbanok különben, meg úgy elkezdek kapkodni, hogy amit olynkor csinálok, abban nincs köszönet.

És sajnos sejtem, hogy elég hisztipanka lesz, már most is az, úgyhogy majd egy kicsit én is megpróbálok odafigyelni erre.

Én ismerem Annát és irtó kedves lány, meg Lackó is igazi nyugodt baba meg kiegyensúlyozott, úgyhogy egyáltalán nem gondolom, hogy ti rosszul csinálnátok, amit csináltok, sőt!!!

Csak nekem sosem volt sok kitartásom, sajna.
Emma meg naná, hogy kihasználja.

Na, mindegy, azért jó gyerek ő is és szerintem nem bánja, hogy én vagyok az anyája :wink:

Mosogattam, felmostam, porzsívóztam!!!
Vendég
 


én vagyok a travianos :wink: melyik szerveren játszol, Kriszti?

Dodó, ne hagyd magad bepánikoltatni, magyarul is nehéz az ilyesmit végigjárni, hát még külföldön! Csak nem hagynak kétségbeesni, nem? Én legalább is azt gondolom, hogy fordított esetben én sem hagynám szerencsétlen külföldit vergődni. sztem indulj ki abból, hogy a dokinő mondta volna, ha vmit tudnod kéne :roll:

Evelin, te olyan vagy, mint régen a Takarékszövetkezet reklám: "nálunk mindig történik valami." :)
amúgy szeretnék tudni vkit felkészíteni arra, hogy angolul előadást tartson a cukorbetegségről... ezt csak úgy mellékesen mondom :roll:
Vendég
 


Orsi!
[quote]N írta:a, mindegy, azért jó gyerek ő is és szerintem nem bánja, hogy én vagyok az anyája


Kép

Kis frissítő:
Kép
20150601134430
 
 


sziasztok!

Atya isten ennyit írni, hát csak nagyon felületesen olvastam vissza.

Kriszta örülök hogy tetszik az új lakás, idővel biztos nagyon szép lesz ha megcsináljátok,vagyis végleg berendezkedtek.

Wera sajnálom hogy nem tudod magad kipihenni. Esetleg valamelyik nagymami nem vállalná el Nórit egy napra?

Evelin uristen hogy ezek a műtétek milyen drágák. Ez olyan szomorú! Ilyenkor olyan pipa tudok lenni, mert akinek nincs ilyenekre pénze annak a gyereke maradjon úgy ahogy van? Én ilyen műtéteket ingyenessé tennék.

Nálunk Vivien nem egy hisztériás, de valamikor rá jön az öt perc, és akkor én is hagyom kicsit hisztizni, meg üvölteni, mert mindig nem lehet velem. Valamikor a házimunkát is meg kell csinálni, meg főzni, és amikor apa nincs itthon, akkor sajnos muszáj magára hagynom néha. Igaz sajnálom, de hát ez van.

Hoztam két mai képet Vivócámról!
Kép
Kép

Kép
linda24
 
 


Viki hú ez a kávé jól jött!! :)

Kép
linda24
 
 


Vivvancs Kép

Nem látok róla egy hétig képet, és csak lesek h mennyit nőtt.
20150601134430
 
 


halihó!

Bence alszik :D (gondolom kipiheni a nagyanyját) :D :D :D 8) 8) 8)
nah jó hozzáteszem, hogy felkelt, evett, lementünk sétálni. akkor kicsit nézelődött (kb25-30 percet) aztán elaludt. már feljöttünk, de még alszik :)
leveskét odatettem főni (borsóleves).
lehet csinálok valami másodikat is... csak még ki kellene találni hogy micsodát :D

tegnapról maradt 1 adag barackos husi, ahhoz szerintem csinálok rizst. én meg még nem tudom mit fogok enni... valamit főzni kell....


köszönjük a dícséreteket.

muffin!
eliot szépen halad. de az hogy ilyenekért pénzt kérni... mármint ugy értem, hogy megnézik hogyan fejlődött és ennyi... no comment.
tanítványokhoz kitartást!! jó hogy tudsz eliot mellett ilyeneket csinálni. rendes gyerek :D

kata!
gyönyörűek a pancsi képek. de ezt tudod.... :)

viki!
elég szépen fogyasztjátok a védőnőket :D

ha nyűg bence, én se veszem fel egyből. de nálunk szerencsére keveset nyíg.

Kép

Kép
timi1982
 
 


Viki hát nő mint a gomba. De Lacusod is napról napra szebb, és ő is olyan sokat nőtt. Nagyon édike!

Kép
linda24
 
 


Evelyn: uzenjuk Norbinak hogy itten most sok anyuka orul az o nem is tul hulye otleteinek:)


mi indulunk setara bar akkor sem alszik, de legalab en nem zakkanok meg attol hogy masodpercenkent all fel.

Vivi is nagyon megnott!
Vendég
 


én is nagy travifüggő voltam még a terhességem alatt :D :D
bence keresztapja meg még mindig :D :D

nah tőle mentesen meg titeket az ég!!!! szörnyű amit csinál... majdnem minden szerveren játszik. és általában nagy támadó! és építik a csodát vagy mi a szöszt... mindig erős klánban van.

meg szörnyű ahogy kicsinálja a körülötte lévőket, és nem csak a közvetlen közelében... ááá ahogy az játszik!!!!

Kép

Kép
timi1982
 
 


amugy minek mennek Norbiek? ott is ugralnak kicsit?
lefogyasztjak a gyorsbufen nevelkedett embereket?
Vendég
 


Timi!
Nem mi fogyasztjuk, egymás közt amortizálódnak le! :lol:

Linda!
Köfi!
20150601134430
 
 


vivi milyen nagylány! atyagatya :D :D nagyon huncutka. és mekkorát nőtt!!!

Kép

Kép
timi1982
 
 


viki!
nem bánnám ha a miénk is leamortizálódna ;)

Kép

Kép
timi1982
 
 


Köszönjük! De tényleg ilyen sokat nőtt volna? :shock: :shock: Vagy csak ritkán rakok fel képet? :roll:

Kép
linda24
 
 


Linda!
Sztem mindkettő ;)
20150601134430
 
 


bogolya!
A dokinő nem tud semmit, ezért nem mondott semmit. Mert most a saját gyerekdokinkkal beszéltem, aki itt van a belvárosban. És vérvétel a kórházban volt, és a levél is a kórházból jött!

Lizy a huslevesből kivett zöldségekből kapott főtt pipihusival együtt. És elég jól ette!


Megyünk sétálni! Majd jövök!

Vivi nagyon szép csajszi!

d.dodó
 
 


Lacus aludt kemény fél órát. Térdelve és rütyőzve találtam rá az ágyába és még röhögött is nekem. :lol:
20150601134430
 
 


Csajok!!!
Fontos kerdesem lenne.

A GLS elvileg kihozott nekem egy csomagot. En vettem at mert a bescannelt reszt a csomagra vonatkozoag elkuldtek. Az alairasom oda van hamisitva. De en TUTI nem vehettem at mert aznap a fiukkal bent voltam a korhazban. A futar esetleg lathatta valahol bent naluk az alairasom ahonnan lemasolhatta? Szerintetek ilyenkor mit lehet tenni???? fontos csomag volt :cry:
Vendég
 


Mav! Ez durva! Be kell szólni nekik! Ugye kéne valami papír neked is, hogy átvetted, de az nincs!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya
 
 


Anita!
Ez tényleg durva! hogy jöttél rá? Bence jobban van?

Kérdés
Én télen szoktam sokat illóolajat párologtatni. Most mióta meg van Ubul nem tettem, de most ebben a trutyi időben szeretném feldobni a lakást egy kis narancs / mandarin illattal. Ezt lehet baba mellett?
20150601134430
 
 


viki!
lehet. észreveszed ha zavarja. tüsszög tőle, vagy folyik a nózija, esetleg a szeme könnyes(csillogósabb) lesz.
nóziját dörzsölgeti.
mi már csináltuk. bence birja. nah jó nem ugy töményen és nem olyan sokáig mint amikor még nem volt.
pl. ugy csinálhatod hogy 15-20 percig illóolajazol, és addig másik helyiségben vagytok.

mav!
ez nem semmi. milyen emberek vannak... szerintem utána tudsz járni. és ha még kórházi papirod is van róla hogy nem voltatok otthon, akkor tuti intézhetsz valamit...

dodó!
remélem nem komoly dolog miatt kell visszamennetek a vérvételre.

Kép

Kép
timi1982
 
 


Hát sziasztok!
Azt hiszem kijelenthetem hogy Vercsi utálja a sulit már most,és tuti biztos hogy a miatt fáj a hasa.Szegényem!!! :cry: Mit csináljak vele?

Benn voltunk egy tanítási órán is,nagyon aranyosak a tanító nénik,meg a gyerekek,de Vercsi sírva jött már hozzám,mikor a végefe volt az óra...hosszú még neki,és ,nem tudom,azt hittem örülni fog hogy megy a suliba,de nem :cry:

Meg egy táncórán is benn voltunk,először ott is még feszengett,aztán meg már unta a dolgot és-ez balett óra,amit tanítanak...és már ott a falra szerelt kapaszkodón bohóckodott,de a tánc legalább tetszett neki!!
De ez így nem lesz jó,hogy mindig fáj a hasa,és srdogál már...én nem tudom,nem erre a reakcióra számítottam :cry:

Reggel meg a Kristi is nyekergett,hogy egyedül megy oviba :cry:

Kép
Kép
Kép
kike
 
 


És ma még az oviban lesz szülői is :?

Kép
Kép
Kép
kike
 
 


Kike!

Nem tarthatod vissza még 1 évet az oviban?
Szoktak ilyet csinálni a szülők.
Pl: apósom lánya tanárnő és az ő kisfiának is most kéne suliba mennie. De az anyja úgy döntött hogy inkább maradjon még 1 évet az oviba és utána suli.

Bocsi hogy belekotty! :oops: :D
csipcsab
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?