Timi, Bencéről az az objektíves bandzsítós kép hihetetlen jó!!! a többi is, de az csúcs.
Tegnap voltunk bhrg-ben, megnézték hogy csináljuk a gyakorlatokat, és kb. ennyiből állt, és ezért kellett fizetnem. De igyekeztem úgy felfogni, hogy kifizettem 4200-at azért, hogy itthon este ne kelljen megcsinálni... Na mindegy. Viszont találkoztunk azzal, akihez fogunk járni vizes gyakorlatokra.
Kata, nem járunk úszni. . Majd márciustól fogok, de a bhrg-be. Ott kimondottam terápiás úszás van, nem ilyen vegyes csoport. Ja, és 'csak' 1600 Ft.
AMúgy megvagyunk. Tegnap este is még sikerült visszaolvasni, de reagálni már nem. Ma meg őrültek házának indult. Aztán eddig nem is volt olyan vészes. A legelső két órát áttették holnapra. A következő kettőt meg úgy volt, hogy 10-kor kezdem, de csak háromnegyed 11 körül ért ide a tanítványom... Így viszont csak délben ment el. A gyerek meg itt volt a kezemben, és ilyet még sosem csinált, de azt hittem megzabálom, ülve elaludt a kezemben.
Aztán gyorsan letettem aludni.
Most meg már mindjárt indulnom kell a többi órára, csak gyorsan benéztem még, mert nem tudom, hogy este lesz-e energiám.
Amúgy a tanítványom, aki most ment el, most rá akar turbózni, mert mennek ki usa-ba. És kivel??? Norbival meg Rékával.
A felesége ügyvéd (ő is mondjuk) és ők intézik a jogi dolgaikat...
Úgyhogy most a feleséget is készítenem kell, mert előadást kell majd tartaniuk kinn a cukorbetegségről meg ilyenekről.
Na most húzok, összeszedem a gyereket is meg magamat is. Mindenkinek szép napot!