sziasztok
A bili dolog nálunk is érdekes. Emma ugyanis itthon már szobatiszta, csak este van pelus , meg ha elmegyünk itthonról (nyáron kezdtük a dolgot de akkor nem érdekelte naná,hogy karácsonyra lett szobatiszta...). Kis Pisti pedig,hogy látja Emmát bilizni lépte nyomon vetkőzik és ül a bilire(általában a harisnya meg a gatya megy le , a body meg pelus marad úgy csücsül le). De ma amikor ugyanez előkerült Emma a nagytesó segített és kipatentolta a body-t valamint levette róla a pelust és így csücsült rá a fiú. A vége már az volt,hogy eldugtam a bilit , mert a fiú mást sem akart csak vetkőzni
, úgyhogy ha ez így halad nyáron már csak a kis jövevény lesz pelusos (hát szép lenne..).
A beszédről csak annyit, hogy egy fél évvel ezelőttig Emma is csak a saját nyelvén beszélt, főleg ha valaki előtt kellett volna dumcsizni. Nekünk persze már mondott szavakat, meg mondatokat de egyébként 90 % halandzsa volt. Elegem is volt már abból , hogy mindig meg lett jegyezve családi bulin, hogy "Emma vajon milyen nyelven beszél". Most pedig egy olyan dumazsák,hogy le sem lehet lőni, és ráadásul tisztábban beszél mint pár korábban beszélő társa. Úgyhogy aggodalomra semmi ok megjön ott majd a beszéd is . A fiú egyébként még ennyit sem mond , úgy érteti meg magát,hogy mutat arra amit szeretne és egy nagy morgós csatakiáltást mellékel, ennek több fajtája van egész jól megértjük egymást.
Ez a fánk dolog jó ötlet, ma lángost sütöttem, de maradt egy fél élesztőm, jó lesz holnap fánknak (én anyukámtól szerzem a recepteket, úgyhogy majd holnap felhívom , és ha jól sikerült beírom nektek is-általában sikerülni szokott a karácsonyi bejgli is jól lett). Persze ez csak a régen csinált vagy még nem csinált dolgokra vonatkozik, a főzés 90%-át már a saját szájízünk szerint csinálom, aminek az a hátránya ,hogy amióta belejöttem a főzésbe nagy Pistinek már nem ízlik semmi csak az én főztöm , ami persze nem is biztos, hogy hátrány
Végül pedig pár kép a lángos evésről (nem bírtam ki,hogy ne fényképezzem le őket)
a huncut fiú egy lángos begyűrése után
így eszik a lány, miután kifejtette,hogy ő nem fog lángost enni
Mindkettőjüknek lement másfél-másfél lángos (jó ez ilyen kisebb méretűből , bár akkor is jó volt nézni ahogy tömik be).