Új privát üzeneted érkezett!

Tündi! Amit Móni linkelt be oldalt, ott van FÁNK!!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri,látod odáig még nem jutottam el,hogy megnézzem...de most megnéztem! :)
Ma biztos nem tudom megcsinálni,de sztem a héten nekilátok :)

Kép
Kép
tundi24

Tündi! Gratula Lucusnak! :mrgreen: Lesz ott még cifrább is.

Erika tutker bilit vett :wink:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Tündi: Hát mi is hasonlóképp jártunk tegnap. :lol:
Este fürcsi előtt ráültettem a bilire. Nyafog, hogy fel akar állni. Oké. Erre kiengedi a pipit a kád mellé, úgy álltában. Aztán még el is csúszott rajta. Jáááájjjj.... :lol: :lol:
Egyébként azt hiszem, hogy nem csak Réka nincs még kész a bilire szoktatához. Én sem. :lol:
Vettünk ahogy Bendegúz mondaná egy szíp sárga bilikét.
:lol:

Nóri: még nem kértem időpontot, kb. 2 hét múlva. Akkor szokott lenni leghamarabb időpont.
jaimee1

Köszi a ticker dicséreteket! :)

Tündi! Hát én is úgy csináltam, hogy közben Dév az ölemben (háttal a monitornak)és nagyban nyomattam neki a Badacsonyi szőlőhegyen-t... Kolompos után szabadon...

Most is csak azé tudok itt lenni, mert folyton Levente nyomában jár. L. visongásából meg mindig pontosan tudni milyen action van. :lol:

Andi! olvastam a másik topicban hogy mi volt.... hát nem irígyellek. Nem kéne egy teljes allerdzsi teszt neked? hogy vajon mire vagy mégg allergiás? (gyógyszerek közül) vagy ilyet nem csinálnak?

Erősödik a csatazaj.. léptem..
szilbee

Fogorvoshoz időpont: 03.02. :roll:

Móni: te hamarabb leszel okos folt ügyben. :wink:

Szilvi: Azért magadra is jut néhány perced per nap, ugyi???? Én bediliznék, ha nem lenne. :oops: :oops: És még én akarok 2-3 gyereket.... :roll: :roll:
jaimee1

Fánk reci ide repülhet,én már kétszer sütöttem de nem az igazi :twisted:

Ja-ja Robi nagy duma gép,nem áll be a szája csak ha alszik,habár éjjel nagyon tárgyalt valami bácsival :shock: :lol:
Csak az a baj hogy ha nem tud valamit kimondani önet-amitől a falra mászok-elmondom neki rámnéz és elhallagat :D

Orrfúlyás ment egy darabg gyönyörűen-de most nem fújja csak a szájával bohóckodik-így marad a porszívó
Robika is közli hogy muszáj-muszáj-hajat mosni,kukacot mosni,orrot szívni,ja és enni is muszáj lenne de ezt nem tartja be

Bili-nálunk napi szinten porondon van-mondja hogy bili kell pisilni de inkább elé pisil mint bele-rá sem ül csak pelusostól-nem tudom mikor történik meg a csoda,remélem nyáron már nem kell pelus

Kép

Kép
katlina

Erika, a fogas kérdés:
annyit tudok hozzászólni, hogy foltokat okozhat fogszuvasodás, ha sok a fluor, bizonyos gyógyszerek (a terhesség alatti gyógyszerszedés is), ... ööö.... vitaminhiány, C és D, ásványi anyag hiány, kalcium, foszfor... betegségek (fertőzőktől kezdve az öröklöttekig), anya betegségei is a terhesség alatt... szóval a sor szinte végtelen. Lehet válogatni. Lehet hogy a fogorvos sem tud konkrétat mondani.

Kép
pimelinda

Erika,megkuksiztam a biliteket! :) Hát én sem erőltetem,tulajdonképpen nem bánom,hogy nem ücsörög még rajta! :)
Fog dokihoz időpont még arébb van :(

Katlina,még mindig gondok vannak az evéssel vagy még mindig inkább? :roll:

Szilbee,lehet én is kirpóbálom a zenélős módszered! :)

Kép
Kép
tundi24

Katlina! A nyár az egy jó időpont a peluselhagyásra. Olyankor is szokták amúgy...Nincsen lemaradva a dologgal. Nagyon nincsen :wink:
Orrfújás az Lilinek is ment, mikor először-19hónaposan-volt megfázva. Aztán elmúlt. De ő mással is így csinált: megmutatott dolgokat, hogy "igen anya, tudom én azt", aztán ezzel a lendülettel abba is hagyta :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Szilbee! Nagyon szépen megcsináltad a táblit! De majd lehet, én is küldök aktuálisabb képeket! :)

Nóri! Szerintem Marciéknál nem sokan fognak beöltözni, olyan kicsik még.
Nálunk egyénként 23-án lesz a farsang, ma tudtam meg. Azt mondták, lesznek ott álarcok, kalapok, aki akar felveheti.
De azért megkérdezem Marcit, szeretne-e beöltözni... Bár nem biztos, hogy bármilyen jelmezt megtűrne magán :)

Hát nálunk a gondozónénik vetették fel, hogy Marci tulajdonképpen már akár átmehetne oviba is.
Ma megyünk megnézni az ovit, már izgulok :)
De csak egy dolgot fogunk szem előtt tartani, mégpedig hogy Marcinak mi lenne a legjobb.

Cleo! Köszi, megvagyunk, de elég ingatag lábakon áll a cég, sajnos... :(

Erika! Szerintem se vagytok elkésve semmivel. Se beszéddel, bilizéssel meg pláne :)
Jó sokára kaptatok időpontot a fogorvoshoz. :?

Katlina! Cuki lehet Robika, ahogy szövegel :)

Orrfújás: Nálunk 2 féle nátha van: amikor nem kell szívni az orrát, elég ha ő kifújja, meg amikor kell. Most pl szívjuk este-reggel, mert akkor picit besűrűsödik. Nem vészes, de inkább leszívjuk rendesen, mint hogy a kis torkára-fülére menjen.
judit_79

Sziasztok!

Ma voltam a védőnőknél. Sikerült nekik gyorsan felvinni a vérnyomásom, mert alig találták meg Babóca szívhangját. :( De végül megtalálták egy hatalmas kő gördült le amikor végre meghallottam a kis szivecskéjét. :) Az elmúlt egy hónapban 1 kg híztam így most 58kg vagyok a haskörfogatom 89 cm. A vérnyomásom 110/60 volt (utána nézztek Babócának szívhangot). Egyébként minden rendeben van velünk. Pénteken megyünk Jakab dokihoz.

Szombaton pedig nagybevásárlást tartunk Babócának. Már nagyon várom. :D

Most megyek vasalni.

Krisztina és Dávid
Kép
kriszti83

Jaimee: jól megvígasztalt fog ügyben Linda :roll: :? :lol:

Fánk: anyám azt mondja, hogy úgy lesz szalagos, ha a sütés első részében fedő alatt sül....
(na, jól beledumáltam megen... bocsi)

Kép

Kép
szolkata

De legalább hallok rólad...má-na :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Szilvi! Szoktad olvasni Vicát? Ez tényleg megcsinálja :shock:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nem! Miért mit csinál? :shock:

Holnap utánanézek majd...
szilbee

Nóri: Otthonszül? Dokija is tud róla?

Linda: Hinnye, Linda. :shock: :shock: :shock:

Kata: Anya jól mondja, tényleg. :wink:

Kriszta: Na, mifelénk ilyen nem fordulhat elő, védőnő még az életben nem nézett nálam szívhangot. :shock: Vérnyomid szuper! 8)
jaimee1

Erika: igen, nem :lol:

Kriszti! Én is ilyen nyomással nyomtam végig :wink: nem rossz az. Nyilván még mindig ekörül van :roll:
Nekem hasamat sem mérték soha :shock:

Csajszimat megcsíphette a cecelégy :? Már aludt fél9-kor. Tegnap meg ruhában, kakaó nélkül aludt el, 8-kor. Nem vagyok én ehhez, hozzászokva :lol:
Jó éjt!Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

sziasztok

A bili dolog nálunk is érdekes. Emma ugyanis itthon már szobatiszta, csak este van pelus , meg ha elmegyünk itthonról (nyáron kezdtük a dolgot de akkor nem érdekelte naná,hogy karácsonyra lett szobatiszta...). Kis Pisti pedig,hogy látja Emmát bilizni lépte nyomon vetkőzik és ül a bilire(általában a harisnya meg a gatya megy le , a body meg pelus marad úgy csücsül le). De ma amikor ugyanez előkerült Emma a nagytesó segített és kipatentolta a body-t valamint levette róla a pelust és így csücsült rá a fiú. A vége már az volt,hogy eldugtam a bilit , mert a fiú mást sem akart csak vetkőzni :lol: , úgyhogy ha ez így halad nyáron már csak a kis jövevény lesz pelusos (hát szép lenne..).
A beszédről csak annyit, hogy egy fél évvel ezelőttig Emma is csak a saját nyelvén beszélt, főleg ha valaki előtt kellett volna dumcsizni. Nekünk persze már mondott szavakat, meg mondatokat de egyébként 90 % halandzsa volt. Elegem is volt már abból , hogy mindig meg lett jegyezve családi bulin, hogy "Emma vajon milyen nyelven beszél". Most pedig egy olyan dumazsák,hogy le sem lehet lőni, és ráadásul tisztábban beszél mint pár korábban beszélő társa. Úgyhogy aggodalomra semmi ok megjön ott majd a beszéd is . A fiú egyébként még ennyit sem mond , úgy érteti meg magát,hogy mutat arra amit szeretne és egy nagy morgós csatakiáltást mellékel, ennek több fajtája van egész jól megértjük egymást.
Ez a fánk dolog jó ötlet, ma lángost sütöttem, de maradt egy fél élesztőm, jó lesz holnap fánknak (én anyukámtól szerzem a recepteket, úgyhogy majd holnap felhívom , és ha jól sikerült beírom nektek is-általában sikerülni szokott a karácsonyi bejgli is jól lett). Persze ez csak a régen csinált vagy még nem csinált dolgokra vonatkozik, a főzés 90%-át már a saját szájízünk szerint csinálom, aminek az a hátránya ,hogy amióta belejöttem a főzésbe nagy Pistinek már nem ízlik semmi csak az én főztöm , ami persze nem is biztos, hogy hátrány :lol: :oops:

Végül pedig pár kép a lángos evésről (nem bírtam ki,hogy ne fényképezzem le őket)
Kép a huncut fiú egy lángos begyűrése után
Kép így eszik a lány, miután kifejtette,hogy ő nem fog lángost enni

Mindkettőjüknek lement másfél-másfél lángos (jó ez ilyen kisebb méretűből , bár akkor is jó volt nézni ahogy tömik be).

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Jó reggelt!

Judit,hogy sikerült az ovi vizit?

Kriszti,én meg sem lepődök,hogy nem találták a szívhangot...sok jót nem hallottam még az itthoni rendszerről.Jövő héten én is tiszteletem teszem náluk.. :shock:

Lizocska,édesek a gyerkőcök :) Biztos ízlett nekik a lángoska :) Küldj ma a fánkocskából! :) :wink:

Nóri,jelmez kész? :)

Kisütött a napocska!:) :)

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Csak maradjon is a napsütés, délutánra is !!! Lécci.

Most hívott egyébként a védőnő, fél 10 utánra várható az érkezése :roll: "csak ránézek a gyerekre", mondta :lol:

Kriszti, ezen ne izgulj egy percre sem, ha mozgolódik, tuti, hogy dobog a szíve :wink: nekem meg folyton kibújt a tappancs alól, kb. percenként kellett megkeresni újra :D vérnyomás meg más egyéb rendben volt nálam is, csak a lábam dagadt, de az piszkosul.

na megyek is, összekapom kicsit a lakást.

ja, Lizocska, a képeket elnézve... megadnád a lángos recit? :wink:

Kép
pimelinda

Szép reggelt!

Tündi! Deeehogy van. Délután még felpróbáltam Lilire a rucit, pont jó :wink: és ezzel be is fejeztem. Nem lehet mellette varrni, mindig ugráltat.
A fejére való virággal kezdte ma reggel is, nagyon tetszik neki :lol:

Judit! Milyen volt az ovi? Meggondolod magad? :roll:

Lizocska! Aranyos a fiú is meg a lány is :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Linda,én is remélem,hogy marad délután is a jó idő!:) Kicsit kimennénk.
Amugy is feldobódtam egy teló hívástól.Remélem összejön a dolog.Lehet lesz egy magán gyerekem a Montágh suliból.Na majd elválik :) Kicsit kimozdulnék legalább :)

Nóri,mondtam én,hogy jó lesz rá a jelmez :) Profi vagy te! :) Majd ha Lucának lesz szüksége jelmezre,veled varratom meg,mert én nem tudok ugyebár :oops:

Kép
Kép
tundi24

Na beleolvastam az írásaiba. Azt már régóta tudom, hogy otthon fog szülni.
No Comment!
Azon pedig nem csodálkozom hogy nem mondta el a dokijának, hogy otthon akar. Nincs olyan szülész orvos szerintem aki ezt bevállalná. (Na meg a dokijának úgy vettem ki a szavaiból hogy mg. rendelője van.. vagy lehet.) Vagy van, de ahhoz meg én nem mernék...
szilbee

Sziasztok!

Tegnap voltunk bent az oviban érdeklődni, de csak annyit mondott az óvónő, akivel beszéltünk, hogy áprilisban lesz nyílt nap, és akkor lesz jelentkezési lap is. A vezető nem volt bent, azt, hogy átvennék-e évközben Marcit, csak ő tudja megmondani. De őt még nem sikerült elérnem telefonon.
Marci amúgy fel volt dobódva, mikor mondtuk, hogy megyünk megnézni az ovit. Be is szeretett volna menni a csoportszobába, kérdezte, hogy "levehetem a cipőmet?" De akkor már (1/4 5-kor) nem sok gyerek volt ott, és össze voltak pakolva a csoportok.

Nóri: Nem gondoltam meg magam, csak tájékozódom :) Ennyi információ alapján nem fogok dönteni.

Kriszti! Én sem hallottam még olyanról, hogy védőnő nézne szívhangot! :shock:

Lizocska! Megnyugodtam, hogy ezek szerint nálatok is van még éjszakára pelus. Marcinak is kell egyelőre. Amúgy nappalra nyár óta szobatiszta. Bízom benne, hogy idén nyárra már éjszakára sem kell a pelus. Gumilepedőt már vettünk :)
Talán Emma kisöccse még hamarabb is eltanulja a bilizést nővérétől.
Aranyosak, ahogy eszik a lángost. :)

Én is örülök, hogy süt a nap, csak rettentően fúj a szél.
judit_79

Sziasztok!!!
Kicsit bekukk én is :) 2 adóbevallás között :D
Nálunk is farsangi láz van már az oviban :) Szinte minden kislány hercegnő szeretne lenni :) Diusnak is lett már jelmeze Andi jóvoltából :)
Köszönjük szépen még egyszer!!!!
Lizócska!!!
Nagyon arik a gyerkők ahogy eszik a lángost :) úgy megkívántam én is ...de hát nem lehet ilyeneket enni most fogyókúra van nálunk megint...ugye Andi?? :wink:
Az oviba én is bevállaltam a fánk sütést igaz eddig még 1x sütöttem életemben nagyon remélem fog sikerülni pénteken :)

Egy kép a kisasszonyról :)
Kép

KépKép
diÁcska

Én is utána olvastam,háááááát...........bátor!(vagy nem is tudom mit írjak erre)

Liz!
Nagyon aranyosak a gyerekek!

Kata!
Ja fedő kell,de nekem így sem lett szalagja :oops:

Kriszti!
Nálunk a védőnő nem csinál ilyet,szerintem nincs is gépe!
Viszont Jászladányon csinálnak ilyet a védőnők,úgy tudom,biztos az én vérnyomásom is felszaladt volna!

Van egy barátnőm 16.hétig napi 6-7-szer hányt,10kilót fogyott,szegényt nagyon sajnálom,majd meginvitálom köreinkbe

Tündi!
Robika evése-hát kiborító szó szerint!
Van amikor 1-2napig eszik viszont utána csak vegetál,akkor csak max.gyümölcsöt hajlandó enni-de ha eszik sem eszik túl nagy mennyiséget,mármost mondtam neki hogy nem kell megenni azt amit kiszedtem,csak egyen belőle 3-4kanállal,hogy ne evés nélkül feküdjön le

Kép

Kép
katlina

Nem tudom, kiről van most szó, de ha jól értem, nagyon ellenzitek az otthonszülést!
judit_79

Nagyon szép királylányotok lesz!!!!!!!!!

Judit!
Én nem ellenzem,de én soha nem mernék otthon szülni,biztos van mellette és ellenne is,de biztonságban csak a kórházban érezném magam,nem hinném hogy ezzel sérülne a baba vagy az én lelkivillágom

Kép

Kép
katlina

[quote] írta:n nem ellenzem,de én soha nem mernék otthon szülni,biztos van mellette és ellenne is,de biztonságban csak a kórházban érezném magam,nem hinném hogy ezzel sérülne a baba vagy az én lelkivillágom

Katlina! Jobban nem is fogalmazhattad volna meg! Maradéktalanul egyetértek veled!
szilbee

Na, beszéltem a vezető óvónővel. Mondta, hogy fel vannak töltve a csoportok, de nagy szeretettel várnak minket szeptemberben. Úgyhogy téma lezárva :)

Katlina! Én is így vagyok vele. Én magam sem mernék otthon szülni. De nem ítélem el 100 %-ban azokat sem, akik nem hajlandóak kórházba menni. Viszont ilyenkor övék a felelősség, ha ne adj isten valami baj történik.
judit_79

Judit! Jól teszed..mármint akkor nincs is variáció, de jó ez így :lol:

Vica szerintem őrült, egyszersmind csodálom is ezért. Én sem merném, de akik megteszik, azoknak NAGY drukk!

Katlina! Hozzad csak a friss husit :wink: !
Tegnap meg azt mondták Lilire, hogy mindent megeszik, amit csak elétesznek. Kis konyhamalac. Csak nem az én konyhámé :roll: . Itthon nem eszik.

Valika! Hú, az a ruha! Nem semmi.

Én is örülök a napsütésnek...de azért ácsingózva nézem a Dunántúli havazást is. Annak lenne itt az ideje itt is :?
Tegnap meg is jegyezte Lili, hogy nem tudunk szánkózni. Teszem hozzá, még életében nem szánkózott, azt sem tudja, miből marad ki :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Villámkukuccs:

Petri Timcsijének nagyon boldog 3. szülinapot!

Kép
jaimee1

Judit,akkor így nem kellett gondolkoznotok az ovis témán :) Így hátha békén hagynak a dadusok is a bölcsiben!

Katlina,azt hittem már javult az étvágya Robikának.Az én kis unokaöcsém is alig eszik otthon vmit,de pl az oviban megeszi a kajcsit! :) Mondjuk nem látszódik rajta,hogy nem eszik.Erős csontozatú,starmp kiscsávó :)

Vali,nagyon kis csinos Dius. :) Díjazzák náltok az oviban azokat akik beöltöznek?Jöhetnél sűrűbben is,hogy már vége van a sulinak!!!

Nóri,igen most inkább havazni kellene,és szánkózni.De ide úgy látszik nem fog ideérni már idén ha így haladunk!

Linda,örültünk,hogy eljöttetek!Nagyon kis cuki Réka:) Elaludt hazafelé?

Otthon szülés:én sem merném bevállalni!Soha nem tudni milyen komplikáció léphet fel!

Kép
Kép
tundi24

Timikének mi is nagyon sok Boldog Szülinapot kívánunk! :)

Kép

Kép
Kép
tundi24

Timcsi!

Nagyon Boldog III. Születésnapot!!! :)

Kép

Remélem Petri legalább ilyenkor benéz és ír magukról vmit!
szilbee

TIMINEK MI IS BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!!
Kép

Az nekem is eszembe ötlött, hogy biztos nem olvas már minket, de ha most mégis, akkor írhatna....

Kész van a farsangi cucc!!!
Ebből (hű, de vékony voltam még ebben):
Kép
Ez lett:
Kép

Majd reggel lefényképezem Lilin is :wink:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri! Hát nagyon irigyellek, hogy így tudsz varrni! tényleg nagyon ügyes vagy! És ezt a ruhát még utána is hordhatja Lili.

Tündi! Így van, most már remélem leszállnak a témáról a bölcsiben! :) Nekem nem hiányzik most már a hó, inkább legyen tavasz!

Vali! Nagyon csinos a kis királylány! :)

Petri Timikéjének én is boldog születésnapot kívánok! Kíváncsi vagyok, mi lehet velük.
judit_79

Nóri,a hínnye mindenit!!!Ez igen!!!!Gratuálok!Nagyon ügyes vagy! :)

Judit,hát már én is várom a tavaszt!De azért jó lett volna egy kis hó is!:)

Kép
Kép
tundi24

Timikének!!!! Kép

KépKép
diÁcska

Sziasztok!

Vali, nagyon nagy lány lett Dius! És milyen jól áll neki a ruci :D

Nóri, gratula a jelmezhez, meg persze az ötlethez is! Fantasztikus jó lett!

Tündi, drukkolok, hogy összejöjjön a dolog! (miért nem mondtad, mikor ott voltunk?) Ha nem zavarunk, máskor is megyünk, sétának is jó, meg hát dumálni :P Luca olyan édes, kis huncut :D Réka már a 2. szomszédnál aludt :lol:

Timikének mi is boldog szülinapot kívánunk! Kép

Otthon szülni én sem mernék. Félteném a babát, és aztán magamat is.

Kép
pimelinda

Timike!
Boldog Szülinapot!!!!

Kép

Kép
katlina

sziasztok

Szerencsére ma a fánk is olyan jól sikerült , mint tegnap a lángos (ráadásnak kitaláltam,hogy csokipudinggal töltöm meg). Itt voltak nálunk egy kicsit nővérem gyerkőcei , úgy hogy örömmel vettem ,hogy az érkezésükkor teli tálon két fánk maradt hazaindulásukra, amit épp Emma és kis Pisti falatozott. Én általában ezt tartom a főzés legnagyobb sikerének(nem fontos dicsérgetni) ha elfogy az utolsó szemig akkor biztos jó lett.

Vali: nagyon csinos a kis hercegnőtök.
Nálunk egyébként Emma minden rózsaszín ruhadarab felvételekor közli,hogy ő most hercegnő.

Boldog 3. születésnapot kívánunk Timcsinek!!!

Nóri: nem semmi,hogy milyen szupi lett a jelmez.

Otthonszülés: osztom a többiek véleményét én is csak a kórházban érzem biztosnak a baba és az én életem.

A receptek:
Lángos: pici langyos tejben pici cukorral megfuttatok egy fél élesztőt. Tálba rakok fél kg lisztet, egy tojást, az élesztős tejet és annyi langyos vizet,hogy könnyű legyen a tészta. Fél órát meleg helyen kelesztem, ha megkelt visszaverem, utána kiszaggatom ízlés szerinti méretű gombócokra . Olajat hevítek, s amikor az olaj forró a lángost kihúzogatom és pár másodperc alatt kisül az olajban .

Fánk: (majdnem ugyanaz mint a lángos) Az eleje ugyanaz, különbség annyi ,hogy amikor a liszttel és tojással elkeverem az élesztős tejet, teszek bele másfél kanál cukrot, és nem langyos vízzel, hanem langyos tejjel gyúrom össze. Ugyanúgy fél óra kelesztés. Kis gombócokat szaggatni, majd közepükbe kis mélyedéssel kisütni. (bár én most csak a kis gombócokat lapigattam egy kicsit és úgy sütöttem ki (mivel a csokipuding a belsejébe került utólag).

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Jobb és szebb reggelt!

Micsoda idő...pfujj...Ráadásul az éjszakánk sem volt vmi kellemes.Luca fél éjfélkor mindent összehányt.Előtte itta meg a tejet :shock: Nem tudom miért van ez,hogy néha néha kihányja... :roll: Húzhattam le az egész ágyat,így a nappaliban aludtunk.fél1volt mire elaludtunk..Mondjuk 3/4 8kor ébredtünk :)
De én reggelre fejfájással,torokfájással és náthával ébredtem.Most tömöm magamba a citromos teát.

Linda,természetesen jöhettek bármikor!Ebben az időpontban szinte mindig itthon vagyunk,ha nem akkor meg a mamánál,de oda sem tart tovább elsétálni! :) Lucában huncutság van bőven! :) A melócskát meg azért nem mondtam,mert nem is jött fel :P

Lizocska,akkor a fánkocskád is szupi lett! :) Recepteket tárolom :)

Nóri,megcsodálták Lilcsit ma?Várjuk nagyon a képet!

Kép
Kép
tundi24

Szép napot!!

Tündi! Jobbulást nektek! Remélem, Lucában nem az buhjkál, mint benned, és azért hányt :cry: .

A képek:
KISANGYAL A VARÁZSPÁLCÁVAL :lol:
Kép
A SZÁRNYAIVAL:
Kép
ÉS AZ ÉN VIRÁGSZÁLAM:
Kép
Hajni látta, hogy minden gyerekről külön is csináltak képet, úgyhogy remélem lesz majd valamikor még :wink:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Tündi! Jobbulást Nektek! :(

Mi is beleestünk.. mind a négyen...

Nóri! Naggyon jó!!! :D

Hajni! Franci irtó édes! :lol:
szilbee

Szilvi! (((((jobbulást nektek hatványozottan)))))))
Zsú is megvígasztalt engem, hogy ha Lili oviba kerül, ott újra össze kell majd csiszolódnia a baciknak :? Ne máááár :roll:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri,köszi,hogy feltetted a csajszikról a képeket!Mind a 2en nagyon nagyon csinik!!!!! :) :) Remélem jól is érezték magukat a "buliban":)

Bízom benne,hogy Luca nem vmi vírust kapott el.azóta nem hányt,jókedvű,rosszalkodik,szóval hozza a szokásos formáját!:)

Szilbee,jobbulást nektek is!!!!

Kép
Kép
tundi24

Jónapot! :)

Húúúú, padlót fogtam Francitól, milyen édes angyalka! :P :P :P

Nóri: Tiéd virágszál is nagyon aranyos. Nagyon ügyi anyukája van. Nekünk is varrsz majd jelmezt, ugye?????

Tündi: Holnap már a 12. hetet töltöd. Pocak hogy áll?

Liz: Nagyon fincsi lehetett a lángos, a fánk receptet elmentem. :wink:

Jobbulást mindenkinek!!!!!!!! +++++++++++++++

Jujjj, de hideg van. :(
jaimee1

Sziasztok!

No, én sem hiába voltam nyűgös napok óta.... tegnap el kezdett fájni a torkom, és nagyon rossz a közérzetem. A fene enné meg, de utálok beteg lenni!

Mindenkinek jobbulást!

Nóri, anyám, hogy én hogy irigyellek ezért a varrásért! Valami fenomenális vagy :lol: Szuper lett a jelmez! Nagyon meg van tőle illetődve Lili :wink:
Franci nagyon édes kis angyal!

Bocs, most ennyire futja, várnak a bevallások...

Évi és
Kép
csongianya

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?