Sziasztok lanyok!
Hat ezt a meleget en is szornyen nehezen viselem. AMikor meg babuci fuggolegesen helyezkedik, es nyomja a tudomet, levegot alig kapok. Allitolag nagyon nagy baba lesz...
Csak hogy en is panaszkodjam
Juci2
Ne izgulj az utazas miatt, nem tudom, a dokid mert ijjesztett rad. Az teny, hogy a kosarlabda, es intenziv ugralas nem tul jo, de en pl.meg az 5. honapban is fociztam, meg soportolgattam, es istenien ereztem magam tole. Igaz, a dokimnak nem mondtam, mert rosszul lett volna tole, marmint a focit, de pl. a kocogast engedelyezte, es a szabadidos teniszt is a 6. honapig. Egy utazas alatt a kocsiban azert annyira nem tudsz razkodni, hacsak nem terepes rallyra keszultok
Marina
Nalunk is a terhesseg alatti 3-4 ultrahang a hasznalatos, hacsak nincs valami gondja a kismamanak. Nekem azt mondtak, es a legtobb magyar honlapon es ujsagban is ezt olvasni, hogy a 12., 20., 32., es szules elott csinalnak altalaban.
Szerintem azert nem jellemzo, hogy minden honapban csinaljanak UH-t, legalabbis a Mavban.
Lanyok, ejjel nagy elmenyem volt: arra ebredek, hogy a parom ( legalabbis elsore azt hittem, hogy o) egyfolytaban loki el e kezemet a hasamrol.En visszateszem, erre o leloki. Persze felalomban nem igazan ertettem a dolgot, mert zavarja, ha a karom a pocakomon van:-) AZtan mikor mar vagy 5-szore loktek le, vegleg magamhoz tertem, es raeszmeltem, hogy a babuci volt! Odanyultam, es most eloszor ereztem, hogy ugy istenigazabol kidudorodott a laba vagy keze, nem tudom, de szerintem csak rugni lehet ilyen erosen
Es olyan labfej formaja lehetett a dudornak
Szoval latszik, hoyg egyre kevesebb helye van szegenynek...
En egyebkent a fejet mar meg szoktam tudni kulonboztetni, mert ilyenkor csampas lesz a hasam, es az egyik oldalaon sokkal kemenyebb a hasam egy resze.
Babacuccokat meg mi sem vettunk, de szerintem nem is nagyon fogunk, mert rengeteg gyerek volt a csaladban, es annyi jo ruhat orokoltunk, hogy az elso par evben nem lesz gond. Anyukam annak idejen olaszorszagbol hozott 100% pamut bebiruhakat, amit en kb. 1-2 hetig viseltem, aztan kinottem. Meg van egy ocsem is, ugyhogy fiu ruha is lesz. Fura, mert meg mindig nem tudjuk, lany lesz vagy fiu. De lassan mar nem is akarom tudni, legyen meglepetes.
pussz
Vikoca