Új privát üzeneted érkezett!

Hasli drága, nem nekem van szülinapom,hanem Tüncinek :)

Nagyon Boldog Szülinapot kívánok Tüncike :)
Vendég

Boboka ,selytettem ,hogy elirtam.... :D -valamièrt te jàrtàl az eszemben... :win
Tünci akkor mègegyszer:BOLDOG SZÜLETÈSNAPOT KIVÀNOK NEKED!!! :wink:
Vendég

Tüncike, ugye nem dolgozol ma? Szülinaphoz pihenés jár :)
Vendég

Kép

És a szülinapi tortád Tüncike, most sütöttem :)

Kép
Vendég

Drága Tünci!

Születésnapodon nem kívánunk egyebet,
csendes lépteidet kísérje szeretet.
Szívedben béke, lelkedben nyugalom,
légy nagyon boldog ezen a szép napon!

Kép

Kép

Kép

Kép
lyly

Sziasztok Lyányok!

micsoda szebbnél szebb köszöntések, nagyon kedvesek vagytok!!!

Ez az utolsó szülinap, amit nyilvánosan ünneplek ,a következő 10 évben maradok ennyi! :oops:

Már felavattuk az ajándékom, tekertem 16 kilométert,zenével, meg minden..alig tudtam leszállni remegett a lábam, de jó volt, beállítottam spinning bicónak és lezavartam egy rendes órát,repültem vissza az időben.

Voltunk kinnt Violánál, nagyon ideges voltam ,hogy a tegnapelőtti vihar megtépázta a dolgait, de a kis sírját megkímélte az idő, pedig a temetőben káosz van, koszorúk, letört ágak mindenhol.

Ma is nagyon fúj a szél, de legalább süt a nap, sétáltunk egy nagyot.

Ki hogy van?

KépKépKép
tünci28

Tünci

Neked még nem is lehet ruhaakasztó, mert még vadiúj, majd félév múlva. :lol:
Milyen volt a torta amit sütött Boboka. Biztos finom volt én küldtem neki a receptet. :wink:

Ugye Boboka?

Megyek dolgozni este 7-re. Most csak éjjelre megyek ma is meg holnap is. Megyek aztán próbálok kicsit alukálni is. Bár nem szokott sikerülni sosem.

Kép

Kép
melcsike70

Most mennem kell mert viszem a Barcit edzésre 6-ra és utána megyek dolgozni.

Jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép
melcsike70

Tünci, akkor jól telt ez a nap!

Nekem is van még 2 hónapom a huszonból.......

És ha jól emlékszem, egyszer írtad, hogy Viola fogantatásának napja is most közeledik majd ugye? Merthogy pontosan tudjátok az UH miatt.
Látod, milyen gyorsan telik el egy év!

Betti
Kép
betti0412

Tünci NAGYON BOLDOG ÖRÖMTELI SZÜLINAPOT kívánok!!!!

Kép
leda2002

Szia!

Jól telt a nap, tényleg.Az edzés meg a friss levegő miatt viszont olyan álmos vagyok, majd elalszom...

Igen,Viola február 26-án fogant...

Tényleg gyorsan elment ez az év, ez a fél év..bizonyos dolgok miatt viszont mégis olyan mintha vánszorogna minden nap, minden perc.

KépKépKép
tünci28

Szia Ledaaaaaaa!

Kszönöm, de jó, hogy jöttél már!!
Hogy vagytok?
tünci28

Igen, attól függ, milyen napja van az embernek.
Van mikor rohan az idő, van mikor vánszorog.
Most fordultam a 9. hétbe, lassan az első negyed letelik.

Betti
Kép
betti0412

És még mindig semmi tünet???
tünci28

Sziasztok!

Csak gyors bekukk. Elkezdünk lassan nézni valami filmet. Szerintem hamar alvás lesz a vége.

Tünci, nagyon ügyes vagy, hogy ilyen sokat tekertél ma :)

Itt is nagyon hülye szeles idő volt. Tegnap meg nagyon esett a hó :shock:

Szép napos időt szeretnék már, na nem azt a 40 fokot, olyan szép kabát nélküli pulóveres időt 8)

Puszi nektek, írjatok sokat ám
Vendég

Tünci, semmi Tünet sincs.
Ez van, vagyis jó, annál jobb, mintha mindig rosszul lennék.
Olyan furcsa, nem is érzem semmiből.
Az elmúlt egy hónapban leszaldt még 3 kiló, pedig eszek rendesen, azóta egy helyben áll, bár végül is még a babának sincs súlya.

Betti
Kép
betti0412

Betti, biztos a sok ideg a munkában..nem tusz lassan lelépni,Vagy azzal várni szeretnél még a 20.hét utánig?

Milyen furcsa ez..neked az a vízválasztó, nekem a 30 hét környéke,Bobokának ,ha a kezében van szülés után egészségesen..

Vigyázzatok magatokra!

elmegyek fürdeni, aztán fekvés nekem is.holnap melo.
tünci28

Csak gyors bekukkantás a munkából.

Látom nem volt nagy forgalom itt.

Várom már a hétvégét nagyon, csak hétvégére szombat vasárnap már tele vagyunk, szokás szerint, pihenés alapvetőn kilőve, pedig úgy vártam már.

Ki merre van?

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok.

Egy rohanás volt a mai napom és még süteményeket is kellett gyártanom, mert holnap vinni kell be reggel az iskolába.

Boboka

Holnap lesz a Barci mandarin. :lol: Végre eljött az idő. :?

Utána buli lesz az iskolában, és azért kell mindenkinek házi süteményt vinni. Szombaton meg farsangi bál. Gondolom arra is tesznek félre, azt meg el tudják adni.

Ma is megyek este. De már szerintem nem tudok feljönni ma. Legyetek jók. Puszi mindenkinek.

Kép

Kép
melcsike70

Mandarinról kérek képet majd!

Betti
Kép
betti0412

Sehol, senki?

Betti
Kép
betti0412

lányok mi van veletek?

Boboka, Lyly jól vagytok?

Boboka minden rendben, hogy nem nagyon írsz?Jól vagy?

Ma én egy csomót bénáztam a munkahelyen.Annyira kapkodtunk a munkával, hogy hibát hibára halmoztunk..jó vacak nap volt.

Más nincs.
tünci28

Tünci!

Végre valaki!

Betti
Kép
betti0412

Mindenki úgy elvolt, van ma, vagy már napok óta is.
Siet az élet mindenhol.

Betti
Kép
betti0412

Jó éjt Csajok!
Elköszönök magunktól.

Betti
Kép
betti0412

Sajnálom, ohgy egyedül vagyunk, ma képtelen voltam elszabadulni a munkából, ilyen még sosem volt,hogy a napival nem végeztünk, maradt holnapra is.Holnap megyek ismét, befejezem, emg próbálok a zagyvaságból rendet tenni.

Jó éjt Betti!
tünci28

Szerbusztok!

Tüncike,
viszonylag jól vagyok, még lélegzem... Bezártság-érzésem van, a rossz idő miatt ki sem tudok menni Bencussal...
Meg dolgozom, amikor csak tudok, a görög partnerem megküldte az apartman- és hotelárakat, kb. 50 szálláshelyet kalkulálok...+ megjött az olasz is, kb. 80 szálláshellyel... Próbálom kitalálni, mit fog csinálni a Ft nyáron... Ezzel is terelem az agyatlan gondolataimat. Pénzem csak akkor van, ha valaki foglal is majd ezekre...addig csak a meló.

Melcsike,
világosíts fel mandarin-ügyben. Mi az?

Betti,
próbálj meg pihizni. Minek ez a nagy pörgés? Muszáj mennetek?

Kép

Kép

Kép
lyly

Sziasztok!

Férjuram elvitt este vacsizni azért nem tudtam jönni.

Jól vagyunk, minden rendben van szerencsére. Egész nap tudnék aludni. Most még úgy gondolom tök jó, hogy eljöttem táppénzre, lehet majd nagyot nézek mikor megjön az első táppénz :shock: de valahogy majd csak elleszünk.

Melcsike, nagy drukk a nagylánynak holnapra, kérek én is majd képeket.

Nagy puszi mindenkinek, holnap gyertek többet :wink: Jó éjt
Vendég

Tünci!!!
Mit látok??? Szülinapod volt? Akkor én is csatlakozom a gratulálók seregéhez. Boldog születésnapot!!!

Nagyon édes a férjed!

Én nagyon szívesen lemondnám a dokinál az időpontom a javadra. De sajna azt mondtad, akkor meg te nem vagy szabad. :cry: Valóban nagyon sokan járnak ám hozzá. A múltkor mi voltunk az utolsók, de addigra már szerintem azt sem tudta hogy hívják. Nem is tudott figyelni arra mit mondok. Férjem bent volt velem és utána mondta, hogy minek kérdeztem bármit is, nem láttam milyen fáradt szegény, alig várta, hogy elhúzzunk. Így volt, de ennek ellenére végtelenül kedves volt, csak iszonyat fáradt...

Láttam nem túl virágos a kedvetek. Remélem a jó idő majd jó hangulatot is hoz. Csak jönne már!!! Túl jókat én sem tudok írni, úgyhogy inkább eldugulok és megyek aludni!
hettuli

Jo reggelt lànyok!

Itt szörnyü dolgok törtènnek mostanàban!Megölte 1 brazil 26 èves lànyt (iker terhesen) csupàn a börszine miatt.....-skinhead-ek termèszetesen! :evil: :( Aztàn mèg 1 külföldi ellenes (svp) pàrt röviditèsèt is a hasàra vésték késsel...!!! :cry:
Màr 1 hete hirzàrlat volt....,ugye ez az okos svàjc a negetivumokat mindig szereti eltitkolni amig lehet!
Neharagudjatok ,hogy ilyen hirekkel jövök ,de nagyon felkavart most ez a dolog! :cry: Ràadàsul engem is mindig le dèl amerikaiznak vagy olaszoznak....-bàr nem fèltem magam!Mindenesetre nagyon felhàborit ez az egèsz!
Az öregek mindig azzal jönnek ,hogy règen milyen szegénység stb...volt.Hàààt inkàbb èlnèk abban az idöben,mint ebben a degeneràltban..... :(

Hettuli!Nem jol aludtàl ,vagy mèg nem feküdtèl le koràn? :wink: :D

A jo idöben èn is bizom ,bàr itt esik a ho mèg mindig!

Bea,Leda,Boboka,Betti,Meli,Tünci,Jo tündèr! -ès mindenki màs! :wink: Veletek mi ujsàg????

Szèp napot nektek!!!

:wink:
Vendég

Jó reggelt!

Ma megint futhatok délelőtt postára, bankban. Mert csak most van kocsim. És ebbe a buta szélben nem bicajozok. Ebéd után jön haza a Barci. De nem lesznek beöltözve, csak sima narancssárga ruhába lesz a többiek meg amilyen gyümölcsöt játszanak olyan szinben lesznek, mert a szülők többsége nem akart maskarát. Igy maradt a sima ruha.

Lyly

Amugy ma valentinnapi party lesz a suliban, mert német nemzetiségi suliba járunk. És ott hagyomány. Ott fognak egy szindarabot előadni persze németül. Majd inkább a farsangi bálon csinálok képet amit küldök. Ott be lesz öltözve. Persze nem annak aminek terveztük, de majd megirom , mert most ez hosszu. Ja fél 3ra megyünk vissza a suliba este 6ig lesz. Aztán este 6kor kezdődik ma neki a talajtorna. Első nap megyünk. Még nem jár elég helyre a 7 éves. De oda is be akart iratkozni.

Kép

Kép
melcsike70

Azta mindenit!
Reggel feltettük a sítalpakat!
Úgy csúszott, hogy másfél óra kellett bejönni!
Bakker elegem van, süssön már a nap!

Betti
Kép
betti0412

Nálunk nincs fagy nincs eső, nincs hó, nincs nap :evil:, de erős , fagyos szél aaaaaaaazzzzzzzzzzzz van. :evil:

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!

Itt is nagyon sz@r idő van. Nagyon fúj a szél.
Délután meg megyünk anyuékhoz, ott meg állítólag jégpáncél az út. 8 előtt beszéltem anyuékkal, addigra már kétszer hányták el a havat az udvarról.

Péntek 13 örömére valaki elzárta a vizet a házban, biztos szerelnek valamit, persze előzetesen nem írnák ám ki :twisted:

Hasli, ez nagyon szörnyű amit írtál. Nem térek magamhoz.
Ennyivel felsőbbrendűnek érzik magukat azok a szemetek? A skinheadek-re gondolok. Hogy tehetnek ilyet?
A kormány a hírzárlaton kívül tesz valamit? Vagy inkább csak igyekszik a szőnyeg alá rejteni az ilyen dolgokat?
Vendég

Végre leültem! Eszek!
Férahajítottam mindent, mert már kopogtam a szemeim.

Boboka vigyázni az úton, tényleg csúszik!

Szombaton nem jönnek barátok, anyósom vasárnap igen, de megbeszéltem Férjemmel, hogy étterembe megyünk. Könnyebség.

Betti
Kép
betti0412

Jó étvágyat Betti!

Vigyázunk majd az úton.

Ügyesek voltatok az étteremmel vasárnapra, legalább nem kell hajnalban kelned, hogy be legyen vásárolva meg kész legyen pikk pakk az ebéd.

Már csak két óra és vége a melódnak. Te is óvatosan hazafelé, ok?
Vendég

Végre van vizünk :lol: :lol: :lol: :lol: Mielőtt elindulunk gyorsan nekiállok egy mosásnak meg mosogatásnak:)

Lehet, hogy hétvégén nem nagyon tudok jönni.

Mindenkinek szép hétvégét kívánok.

Melcsike, nagylányéknak sok sikert a fellépéshez :)

Legkésőbb vasárnap jövök.
Vendég

Sziasztok!

Most tudtuk befejezni a tegnapi melót,meg kikutyulni a tévedéseket.
Itt is szakad a hó, vízszintesen esik.

Mindenkinek jó pihenést a hétvégére,Melcsike ondd meg Barcinak, hogy ügyes legyen ám!

Hettuli, kedves Tőled, de azért nem túrnálak ám ki!Csak meglepetésként ért, hogy ennyi páciense van már, nem számítottam rá, jobban örülnék, ha nem így lenne.

Hasli, amit írtál arra megszólalni sem tudok, ez borzasztó!!!!

Boboka, nagyon szépek, meghatóak a vonalzók így egymás mellett!!!

Puszi

KépKépKép
tünci28

Sziasztok mindenki! :wink:

Boboka!Tudod itt mindig vigyàznak ,hogy Svàjc megmaradjon az anno tökèletesen müködö gyönyörü kis orszàgnak,de ez mostansàg egyre kevèsbè sikerül!Bär elöitèletek terèn mi magyarok mèg mindig jobban az èlen jàrunk.... :? Ez az eset hàl istennek elèg ritka,amihez ez a pàrt is hozzà jàrult (svp) az àllando idegen ellenes plakàtjaival....!

Na mind!

Voltam Einsidelben (hatalmas kolostor ès templom van ott,a fekete mària...stb....) A lènyeg ,hogy imàdkoztam ,pontosabban probàltam tàrgyalni az ègiekkel,ès ràtok is gondolva kèrtem a "dolgokat"! :wink:

Szèp hètvègèt nektet!!! :wink:
Vendég

Halló lányok hol vagytok?

Ma dög fáradt vagyok. Most értünk haza, ma voltunk először talajtornán. 7 éves elfáradt. :lol: Vagy mégsem? :shock:

Na negyed 6kor lett vége a valentinnapnak a suliban, 6ra meg mentünk talajtornára.

Holnap megyek dolgozni, 3kor hazajövök, mert farsangi bál lesz a suliban, meg fellépnek a kacsákkal. Majd este 8kor horgászbálban lesz fellépése megint a kacsákkal. Kész vagyok a sok fellépéstől. :evil:

Kép

Kép
melcsike70

Látom ma nem nagyon vagytok.

Holnap nem leszek. Legyetek jók.

Jó éjt lányok!

Kép

Kép
melcsike70

Én is beköszönök!
Most értem haza egy kis mozgásból.
Holnap megyünk lakásra alkudni, találtunk egyet, de nem biztos, hogy mi visszük még el. Új építés, júniusra tudunk beköltözni, még jó sok munka lenne előttünk. Itt van a szomszéd utcában, mondtam a páromnak, hogy majd nagy pocival kanalanként szépen átköltöztetem magunkat, ennyi séta nem árt.
De ez a legoptimista idő, remélem addigra kész leszünk, ha a miénk lesz, utolsó hetekben már nem szeretnék költözködni.

Betti
Kép
betti0412

Betti! Sok sikert holnap a lakàshoz! :wink:

Meli meg 7 éves pihenjen is!Azèrt tovàbbi sok sikert a kis csajszinak! :wink:

Jo èjt nektek!!! :wink:
Vendég

Jó reggelt!
Nagyon fontos dolgom van most......nézem a Hupikék Törpikéket a tv.-ben.
Hát igen, második gyermekkor.
Még nem akartam kezdeni porszívózni, mert a szomszédok megvernek, még kapnak egy fél órát...

Mindenkinek szép hétvégét!

Betti
Kép
betti0412

jó reggelt,én most ébredtem nemrég,ezer a dolgom,de napközben benézek.
tünci28

Látom mindenki nagyon elvan ma.
Én is pörögtem eddig, de mostmár megpróbálok kicsit pihenni.

Betti
Kép
betti0412

Szép napot!

Hasli,
a fekete madonnával vigyázni kell, én úgy hallottam... Montserrat-ban is van egy ilyen, de nem mertem a közelébe sem menni, tiszta hülye vagyok, ugye?
Szörnyű, amit írtál a gyilkosságról. Én is tapaztaltam, milyen nagy nálatok az idegengyűlölet. Amí turista voltam, mindenki a kedvemet kereste, de amikor megpedzettem, milyen jó lenne itt élni, megfagyott körülöttem a levegő...

Betti,
pihizz, aztán kérünk beszámolót a lakásról.

Tüncike,
hogy vagy ma? Nem feledkeztem meg arról, amiről levelet váltottunk, de most a kórház miatt kicsit kiestem mindenből. Remélem, tavaszra elkészülök vele.

Meli,
csuda ügyes lányod van!

Boboka,
örülök, hogy nálatok is minden rendben.

Tegnap a megyeszékhelyen voltunk, és mivel nincs most autónk, vonattal jöttünk haza este. Belebotlottunk anyámékba az állomáson. Várták az egyetlen gyermeküket, a húgomat Pestről. Megijedtek, amikor megláttak minket, így utánunk siettek, nehogy leszúrjuk a hugomat (vagy valami ilyesmire gondolhattak), mert ahogy leszállt a vonatról (a mi vonatunk mellé jött az övé, csak a miénk még nem érkezett meg), gyorsan hozzáugrottak, átkarolták, és már cipelték is, így a húgom szerintem nem is látott minket. Futottak előlünk... :roll: Bence a gyerekkocsiban, mi pedig gyalog a szakadó, kavargó hóesésben... Nem tudom, azt hitték, utánuk futunk????
Nem tudom leírni, mit éreztem. Az apám és az anyám a tesómmal elfutottak, az apám még visszanézett gyűlölködve, aztán ő is inalt... Olyan voltam, mit akit fejbevertek. Eddig is így kezeltek, de most tudatosult bennem igazán, hogy végleg elmondhatom: nincsenek szüleim és testvérem.

Kép

Kép

Kép
lyly

Lyly!

Tudom, hogy nem felejtetted el, de Te csak most magatokkal törődj!!!
Borzasztó, ahogy a szüleid viselkedtek!Az én családom sem piskóta, de ez minősíthetetlen..sosem értettem, hogy mi juttathat ide egy családot..de aztán most elgondolkodom azon ami a bátyám és köztem történt és őszintén szólva én sem tudom, hogyan viselkednék, ha találkoznánk.El nem menekülnék, de az t hiszem igyekezném kikerülni..De a szüleidet nem értem.Az amit egyszer leyrtál, az nem lehet oka a viselkedésüknek..Én a lányt i hibáztatnám, mert Ő is tehetne valamit, illetve rennie kellene valamit..szerintem.

Bencus jobban van már ugye?Remélem nem marad semmi nyoma a betegségnek.

Betti Nektek nagyon szurkolok lakás ügyben, hogy ne az utolsó pillanatban kelljen költözködni, felújítani..Talán nálunk is másképp alakul a terhesség, ha nem akkor csináljuk.

Melcsike, Barcinak hihetetlen sok energiája lehet..én olyan szégyenlős gyerek voltam, ha lehetett elkerültem a szereplést.

Hasli, nézegettem a neten, itt nem olvasni semmit arról.Hihetelen, ohgy néha mikkel tömik meg a híradót, erről meg semmi.

Lányok, vasárnap, hétfő, kedd dolgozom, nem sok erőm lesz bármihez..
tünci28

Sziasztok!

Hazajöttünk valamiért, holnap megyünk majd vissza, úgyhogy vagyok este :lol:

Betti, mi volt a lakással? Remélem megvan :wink:
Vendég

Nooo, sehol senki????

Akkor elmegyek hajat mosni, addigra kerüljetek ám elő :roll: :wink:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?