Na megvacsiztam, visszatértem.
Szóval az úgy volt, hogy még nyáron egy lány(aki a színház-és filmművészeti főiskola/vagy egyetem?
re jár, most államvizsgázott, és pcos, forgatott a pcos találkozón is)keresett 3 főt egy pcos-filmhez(egy már babázót, egy terhest meg egyet, aki viszonylag a kezelés elején jár, még nem babás-ez voltam én
csak épp forgatásra már én is babás voltam
)Nem nagyon akart jelentkezni senki, így 3 viszonylag "régi motoros" vállalta.Augusztusban volt a forgatás(még 12 hetes sem voltam, nem akartam, hogy benne legyen, hogy terhes vagyok, ezt utólag rakták bele, én is kíváncsi vagyok, hogy hogy
Küldtem pocakos képet meg 4d-set Laráról)
Nem vagyok ám valami szereplő típus, a családban mindenki csodálkozott, hogy vállaltam, de annyira nem akart senki jelentkezni, a cél érdekében meg mégis kötélnek álltam.Nem volt vészes, beszélgettünk egy tökjót, csak közben ott volt egy kamera.Ami érdekes, hogy kb.70 percet forgattunk(de volt, akivel még többet, és mégis csak 20 perc jut hármunkra a filmben.Szóval 6-7 perc/fő.Kíváncsi vagyok mi lesz benne meg mi nem, sokmindenről beszéltünk(elmeséltem a történetem, én hogy látom a pcos-ok helyzetét, ilyenek)
A film kb egy órás, ebből mi hárman ugye 20 perc, orvosi rész(belgyógyász az tuti, nőgyógyász nem tudom, de gondolom van benne az is)Tehát a nagyobb része "tudományos", mi az "emberközelibb, közérthetőbb" oldalát festettük le a pcos-nak szerintem.Meg ugye hiteles alanyok, konkrét történetek jól jönnek minden tudományos témába.
És tök jól jött ki, hogy én, mint a nem-babás alany is bebabásodott a forgatásra
A film elkészült(úgy volt, hogy a filmszemlén is szerepelni fog, de aztán mégsem
), a national geographic már megvette(de időpontot még nem tudunk)próbálják dvd-n kiadni, meg a pcos honlapon is lesz talán előzetes.A produceren múlik szinte minden, de reméljük, hogy minél több emberhez eljut, mert ti is látjátok/tapasztaljátok
mi a helyzet MÉG MINDIG pcos-ügyben Magyarországon
Én úgy vagyok vele, ha csak egy pár embernek sikerül felnyitni a szemét, és nem kell azt az utat bejárnia, mint nekem(pedig az én történetem nem is olyan durva, én hálistennek műtve nem voltam, túlstimulálva sem, csak az a 7 év diane ne lett volna!
)akkor már megérte!
Nagyjából ennyit tudok én is, és bár ígérték, hogy kapunk saját példányt belőle, még én sem láttam, és kilyukad az oldalam!