Új privát üzeneted érkezett!

betika koszi,akkor a cukor a lenyeg.
mondjuk ugysem megyek soha tobbet erre a helyre mert nekik koszonhetem eletem egyik legrosszabb elmenyet :twisted:

babszi,ahogy erzed.azert en drukkolok tovabbra is.

ranita nem 72ora a sperma eresi ideje?valahonan ez remlik :roll:

Kép
monyo83

jaj :oops: atadom valakinek :!:

Kép
monyo83

Ranita! Én is kutattam már ilyen ügyben a neten, és rengeteg verziót találtam, 1 nap, 2-3 nap, volt ahol 5 nappal számoltak. Ki tudja mi az igaz?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Na most magamról:
Megint barnázok, sőt délután már inkább véres!!!! :cry: :evil: :evil: Én ezt már nem bírom. Orvoshoz akarok menni, de az eredményeim nincsenek meg. Holnap hívom a labort, hátha.
Mensi előtt vagy 10 napig barnáztam, aztán mensi, azóta meg egy-két nap kihagyással folyton barnázok. Ez már kóros. :cry: Nagyon le vagyok törve. Úgy érzem visszafelé haladok.
És persze nagyon félek, hogy ebből műtét lesz. Nem is tudom milyen beavatkozást szoktak ilyenkor csinálni, úgyhogy mondjátok, ha ti sejtitek, mert nem akarok megint tudatlanul menni az orvoshoz. Nem akarom, hogy a fejem fölött döntsön, aztán meg megbánjam, hogy belementem. Túl sokszor jártam már így.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs,
szerintem neked a hormonjaiddal is gond lehet :cry: . Ez tényleg nem normális :cry: .
Milyen műtétre gondolsz???
Esetleg csinálnak egy lapart és körbenéznek, hogy mi a helyzet.
De nem fognak szerintem mindjárt ennek nekiugorni. Jó lenne tényleg tudni az eredményeket.

Kép

Kép
ranita1979

Monyo,
Mókica is a 72 órát mondta valahol, itt meg ezt írják. Nem tudom akkor hogy van. Na ezért vagyunk mi mindennap együtt :oops: :D

Kép

Kép
ranita1979

lucus ez tenyleg nem normalis :cry: ki kellene deriteni mi a baj.

ranita.a sperma 72 ora alatt erik meg(en igy tudom),az lehet hogy a herebol kikerulve csak 24oraig el. :roll:

Kép
monyo83

http://www.babanet.hu//tarsalgo/viewtop ... start=2650

Remélem sikerült.Tökjó, részletes, igaz, hogy terhességi cukor, de sok hasznos infó van benne! :wink:

Ja!Rambóka bazi hosszú hsz-ét keressétek az oldalon belül.

Kép
Kép
zazzy

Ranita, igazad van Hobea LH/FSH arányával kapcsolatban. 1:2-höz neki az 1:1 helyett. Valamit elnéztem... :oops:
mókica

Sziasztok! Már csak egy nap...... Nagyon izgulok!

Kép
timcsi82

Timcsi! Mennek a drukkok! Jelenttkezz minél előbb! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Mókica! Hőjelentés?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Most nézem, Aisha holnap neked is ultrahang! Gyanús volt...megnéztem a táblit, jól emlékeztem. :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztok,

Bekukkantok, mi hír, bár most nincs túl sok időm visszaolvasni az elmúlt kb. 1 hét eseményeit.
Oóóóó, Aisha, gratulálok, de jó hogy vannak jó hírek! :D
Lucuzs,
köszi az érdeklődést, hát képzeld megköttetett az adásvételi, úgyhogy most már "csak" a fizetnünk kell, mint a katonatiszt, és miénk a házikó... :D Megmondom őszintén, ezért nem néztem be mostanában, mert férjemmel együtt non-stop tervezgetünk, meg álmodozunk, hogy mit hogy kéne csinálni rajta, március-áprilisra tervezzük az átalakítgatást, májusban költözni szeretnénk, h. a jó időben élvezzük a kertet.
A mostani kecónkat a napokban meghirdetjük, persze a mostani piaci körülmények között nem tudom hogy mennyi idő alatt tudjuk eladni, nyilván nem akarjuk ár alatt elkótyavetyélni, tök jó "kis"lakás.

Csatolok egy hőgörbét is: hát nincs nagy hőugrás, de ma behúzta az ovu-vonalat, végre. Ebben a hónapban no stimu, csak ittam cickafarkot, félidőtől palástfüvet.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/5 ... 10400_.png

Lucuzs,
ne haragudj nem emlékszem h. írtad-e, neked néztek már progit? Nekem amikor alacsony volt, akkor jött mindig a barnázás, amit követett egy néha idő előtti mensi (elsorvad a sárgatest, nem vastagszik tovább, ill. leválik a megvastagodott méhnyálkahártya).

Most hova jársz dokihoz? Kéne egy teljes hormonkép és ciklusmonitor (UH), h. mi történik veled. Azért ne ess kétségbe, idővel szépen beállhat, csak tudni kéne most hogy áll a szervezeted.
nocciola
Budapest II. kerület

Syl,

én úgy tudom, h. attól függ, h. mikor érdemes UH-t nézni, h. mikor van pé-d. A domináns tüsző napi 1-3 mm-t nő, ovukor kb.18-24 mm, tehát egy 14.napi ovulációjú ciklusban 8-9. napnál talán már lehet látni, h. van-e domináns, de még nem lehet az ovut ill. a teljes érettséget megállapítani. Ahhoz még 1x meg kéne nézni pár nappal később.
Amúgy én egyszer egy abnormális "ciklus" 80+. napján lettem terhes, csak sajna elhalt. Nekem akkor nyilván a 80. napon látták volna a domináns tüszőt, előtte semmit.
nocciola
Budapest II. kerület

Szia Nocciola!

Nem is reméltem, hogy válaszolsz mostanában. Nagyon örülök, hogy itt vagy! :lol:
De szuper, hogy ilyen jól alakulnak a dolgok a házzal! :lol: Májusi költözés nincs is olyan messze! Aztán meg jöhet a baba... :wink:

Nálam épp egy hete csináltak terheléses cukor és inzluin vv-t, meg hormonprofil is készül. Már alig várom az eredményét.

Gyere ha vannak hírek, meg ha ráérsz! Minden kis történés érdekel!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs,
1/2 nap késéssel megéreztem, h. "hívtál". :D
UH is lesz? Csak azért kérdezem, mert nekem a 3.napi hormonok jók voltak, a cukrom szupi, inzulin nem túl magas, "csak" az ugrása elég nagy (kb.1,7--->17), és mégis ritkán van-volt pé-m, és ez az UH-ból derült ki egészen pontosan, a hő azért nem 100% (bekavarhat ez-az). Mondjuk azért lelkesen hőmérőzöm több, mint 1 éve kisebb megszakításokkal, h. akkor is legyen vmi. infóm, amikor nincs UH.
Na, ha majd lesz eredmény írd meg, nagyon kíváncsi vagyok mik derülnek ki.
nocciola
Budapest II. kerület

Olyan jót derülök itt magamban, megosztom veletek:
Uh értékekre kerestem, rátaláltam a Timmermann-féle oldalra, ahol van szüléskalkulátor is(tudni kell, hogy az esetek 99%-ában a szüléskalkulátorokat nem érdekli a ciklus hossza, csak az utolsó vérzés első napja, ezért én is mindig a pé szerint manipuláltam, hogy kijöjjön a megfelelő dátum)Namármost ezen az oldalon nemcsak a vérzés időpontját kéri, hanem a ciklushosszt is.Örültem, hogy végre egy értelmes ember, beírom, hogy 42 nap, erre mit ír ki?: "Ilyen ciklushossznál nincs peteérés, keresse fel nőgyógyászát!" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Annyira jót röhögtem.Meg kéne osztani velük néhány sikersztorit!Volt itt olyan is, akinek 100.napi pé-ből lett babája! :D :wink:

Kép
Kép
zazzy

Ha meglesz a vv-eredmény, megyek is vissza az orvoshoz, és mindenképpen kérem, hogy kukkantson is be. :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Timcsi, Aisha ++++++++++++++++++holnapra!
Babszika, jó hogy adtál hírt magadról!

Lucuzs, 36,9 a hőm ma...
mókica

Zazzy! Ez marha jó! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Zazzy,

már egy pár napja írtam ugyan,de biztos nem bírtál a gép előtt ülni.
Írnál egy kicsit a filmről?
Vendég

Mókica! Akkor most már jó ideje fent van! :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs, szerintem még kb.3 napig ennyit fogok mérni...

Zazzy, ez jó :lol: :lol: :lol:
mókica

Zazzy,
ez nagyon jó! :lol:
Vendég

Hát én még ilyet nem éreztem! 10 perce elmentem vacsit csinálni magamnak és a konyhában majd összecsuklottam, hirtelen úgy belenyilalt a jobb oldalamba, a petefészkemnél. Hát az fix, hogy most valami kippukkant bennem. Bár pé lenne!!!!!!!!!!!!! Mindenesetre ma sem hagyom békén apát! :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztok!

hat igen holnap nagy nap lesz :) de nagyon elfaradtam ma, igy mar az agyban vagyok a parom laptopjat hasznalom!
szerintem alvas lesz, holnap meg probalok minel elobb jelentkezni hirrel!
akinek kell mennek a drukkok!!!!

Üdv.
Aisha
aisha

Loviné!
Bocsi, sajna nem tudok rendszeresen jönni hozzátok, most megyek, de este visszajövök, írok a filmről!

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok!
Miért van az,hogy már 2 napja mensizek és még mindig magas a hőm???(36,8)

Mókica:Ez szép! :)

Nekem hátrahajló a méhem és én utána párnát rakok a fenekem alá és egy darabig úgy fekszem.Utána meg hasra megyek...

Nekem még nincs meg a terheléses inzulin eredményem. :?

Kép

Kép
syl100

36,8 a hő csak jelet szúrt be :?

Kép

Kép
syl100

Timcsi, Aisha,
holnapra mennek a drukkok :!: :!: :!:

Zazzy,
:D :D :D :D

Nocciola,
gratula a házhoz és drukk, hogy a lakást meg minél előbb el tudjátok adni. Olyan jó is az, amikor az ember tervezgethet, álmodozhat :D . Én is úgy szerettem :D .
Micsoda egy görbéd van :shock: :D .

Lucuzs,
akkor kapd el ma is apát :D :D :D , hátha :D

Én még mindig fájok, de már picit enyhült. Délután volt a csúcspont :shock: . Iszonyúan fájt, ilyenkor jobb lenne, ha meg se érezném :? Olyan jó lenne ilyenkor egy UH itthonra, megnézném, mi történik bennt.
Talán ma is lesz egy kis hancúr :P :P :P

Ma jött haza apa és mondta, hogy a főnök odament ahhoz az 5 emberhez, akinek tegnapelőtt elhangzott a neve (akkor nem is rúgták ki őket, csak azt mondták, ha gáz lesz, ők lesznek a következők)és mondta nekik, hogy úgy néz ki minden ok lesu, fellendülőben az üzlet :D Ennél jobb hír nem is kellett nekem mára :D

Kép

Kép
ranita1979

Syl,

mutasd meg a görbuszt!

Zazzy,

Köszi.

Móki,

hátha nem megy le.

Lucuzs,

apára fel.

Noiccoia,

gyere gyakrabban.

Babszika,
vigyázz magadra.Jó hogy jöttél.

Napvirág?

Aisha,

Dukk++++++++++++++++++

Timcsi,

holnap tali?
Vendég

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/1 ... 10400_.png
mai görbe...

Syl, nem tudom mitől lehet. Nekem most volt hőemelkedésem a ciklus első napján attól volt 36,8...
mókica

Anita,
de jó! :lol:
Vendég

Syl! Nekem is hátrahajló a méhem, de nem tudok róla sok mindent. Tudsz írni róla valamit? Mit befolyásol? Az orvosomat hiába kérdeztem, azt mondta nem jelent semmit. :evil:
Hasra is kell fordulni, ezt nem feljetem el!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Aisha, hozol képet is a bébiről?????
mókica

Mindenki eltünt???
mókica

azt hiszem mindenki híradót néz :)

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Vacsi volt! :oops:
Vendég

Na megvacsiztam, visszatértem.
Szóval az úgy volt, hogy még nyáron egy lány(aki a színház-és filmművészeti főiskola/vagy egyetem? :oops: re jár, most államvizsgázott, és pcos, forgatott a pcos találkozón is)keresett 3 főt egy pcos-filmhez(egy már babázót, egy terhest meg egyet, aki viszonylag a kezelés elején jár, még nem babás-ez voltam én :lol: csak épp forgatásra már én is babás voltam :wink: )Nem nagyon akart jelentkezni senki, így 3 viszonylag "régi motoros" vállalta.Augusztusban volt a forgatás(még 12 hetes sem voltam, nem akartam, hogy benne legyen, hogy terhes vagyok, ezt utólag rakták bele, én is kíváncsi vagyok, hogy hogy :D Küldtem pocakos képet meg 4d-set Laráról)
Nem vagyok ám valami szereplő típus, a családban mindenki csodálkozott, hogy vállaltam, de annyira nem akart senki jelentkezni, a cél érdekében meg mégis kötélnek álltam.Nem volt vészes, beszélgettünk egy tökjót, csak közben ott volt egy kamera.Ami érdekes, hogy kb.70 percet forgattunk(de volt, akivel még többet, és mégis csak 20 perc jut hármunkra a filmben.Szóval 6-7 perc/fő.Kíváncsi vagyok mi lesz benne meg mi nem, sokmindenről beszéltünk(elmeséltem a történetem, én hogy látom a pcos-ok helyzetét, ilyenek)
A film kb egy órás, ebből mi hárman ugye 20 perc, orvosi rész(belgyógyász az tuti, nőgyógyász nem tudom, de gondolom van benne az is)Tehát a nagyobb része "tudományos", mi az "emberközelibb, közérthetőbb" oldalát festettük le a pcos-nak szerintem.Meg ugye hiteles alanyok, konkrét történetek jól jönnek minden tudományos témába. :wink:
És tök jól jött ki, hogy én, mint a nem-babás alany is bebabásodott a forgatásra :D :wink:
A film elkészült(úgy volt, hogy a filmszemlén is szerepelni fog, de aztán mégsem :evil: ), a national geographic már megvette(de időpontot még nem tudunk)próbálják dvd-n kiadni, meg a pcos honlapon is lesz talán előzetes.A produceren múlik szinte minden, de reméljük, hogy minél több emberhez eljut, mert ti is látjátok/tapasztaljátok :evil: mi a helyzet MÉG MINDIG pcos-ügyben Magyarországon :evil: :evil: :evil:
Én úgy vagyok vele, ha csak egy pár embernek sikerül felnyitni a szemét, és nem kell azt az utat bejárnia, mint nekem(pedig az én történetem nem is olyan durva, én hálistennek műtve nem voltam, túlstimulálva sem, csak az a 7 év diane ne lett volna! :evil: )akkor már megérte!
Nagyjából ennyit tudok én is, és bár ígérték, hogy kapunk saját példányt belőle, még én sem láttam, és kilyukad az oldalam! :lol:

Kép
Kép
zazzy

Zazzy! Nagyon várom már a filmet, most meg aztán még jobban, hogy írtál is róla. :lol:
Ezúton is köszi neked és a másik két lánynak, hogy az ügy érdekében vállaltátok az arcotokat, az életeteket! :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Zazzy,

örök hála.Nem csak a te oldalad lyukad,hanem a miénk is.Amióta Norka bedobta a témát alig várom ,h.lássam. :wink:
Vendég

Már én is várom a filmet. Remélem minnél előbb látható lesz.
mókica

Sly! Ha tudsz valami fontosat a hátrafelé hajló méhemmel kapcsolatban mondani, az jó lenne, már ma este is fel akarom használni. :oops: :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Melinda, ma még nem is voltál? Dolgozol?
mókica

Loviné hol tudunk talizni??? Én este megyek magánba nőgyógyhoz!

Kép
timcsi82

Megyek 13:44-re uh-ra a korházba.Te hányra mész G-hez?
Vendég

Lucuzs:Hát nem sok mindent.Póznak talán a hátulról a kutyapóz a legjobb!Az aktus után pedig ,van aki azt mondja,hogy hason fekve,mert nekünk úgy hajlik a méh,de van aki azt,hogy hanyatt felpárnázva a jó!
Így én ezt is meg azt is csinálom.
De amúgy nekem is azt mondta a dokim,hogy nem okozz különösebb gondot a teherbeesésnél!
Hanem majd a terhesség első 12 hetében veszélyesebb,mert a méhünknek akkor ki kellesz majd emelkednie a medencéből a rendes helyére.És akkor lehet vetélés is.De akkor azzal segítünk neki a legtöbbet,ha minél többet fekszünk hason.

Loviné itt a görbém:
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/0 ... 10400_.png

Kép

Kép
syl100

Hát,nem tudom.Nem lappang benned valami nyavaja? :roll:
Vendég

Syl, másfél órával később keltél ma. Befolyásolja a hőt! Nekem is magasabb 1-2 tizeddel, ha ennyivel később kelek!
mókica

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?