Új privát üzeneted érkezett!

Dezsi, ez tényleg izgi! Drukkolok nagyon-nagyon!!!!

Rana, ez a beszéd! Hajrá ikrek!

Kép
petne

egy kép Julcsiról

Kép

Kép
petne

most látom, sikerült elvennem a laptetőt valakitől...
... aki utánam jön, annak adom :D

Kép
petne

Kérem szépen! :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Szezso, részvétem nagymamád miatt :( Picurkádhoz meg gratulálok, szépen növöget!

Petne, Julcsinak boldog hófordulót :)

Dezsi, hajrá stimu :)

Tücsök, a blogodon is olvastam az elhatározásotokat, csak nem bírtam kommentelni :evil: Nagyon megértem az indokaitokat és bízom abban, hogy az élet titeket igazol majd, és visszaadja mindazt, amit az elmúlt években elvett. Ölellek.

Akciózó lányoknak drukkolok!

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Ja és lemaradt: Puszedli, jó utat nektek!

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Szezso, részvét mami miatt. De tudod mit mondanak .... egy élet távozik, de jön helyette másik ... 2! :D

Rana,
szerintem ez természetes, hogy a soronkövetkezőé a laptető!!! :wink: :lol:
Sebaj, hogy csak 2, de több hely marad annak a kettőnek!!! a pocakodban. :D :D :D

Puszi,
érezzétek magatokat nagyon jól és tessék kikapcsolódni. :wink: :D

Petne,
Julcsi olyan okosan nézelődik a képen. :D Annyira kis okosak már a mostani kis prüntyik.
Bó is ha dvdzni akar hozza nekem a dvdt és szalad a lejátszóhoz és már nyomná a gombokat ..... :shock: :D

Tücsi,
tessék azért hírt adni magadról 'hogy smint vagytok pajtikám"!! Okés???
Hiányozni fogsz, már most tudom. :cry:
Tessék boldognak és felszabadultnak lenni és a csoda akkor érkezik amikor egyáltalán nem is számítasz rá. :wink: :D :D

Alle, blog hogy áll? :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Még egy kis poén.:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Na, ebből mi lesz?:roll: ... és hogy fogják hívni?:roll:

Kép

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tilka? Mibi? ..... :?: :?: :?:

hajnoca
Dunakeszi

Dezsinám,mit olvasok :D végre,végre,és most aztán hajrá! :wink:
Rana,ikreknek drukk!!! :wink:
Zsu,te is gyere beülti után!
Hanna,jobbulást!Remélem semmi komoly!Köszönjük a képet Olivérről,micsoda pasi :D
Petne,Julcsi baba is szépséges :D
Kukacka,Egerecske a jövőhéten megyek uhura.
Alle,szép az idézeted :D remélem magadra vetted :wink:
Vendég

Bogyimami :lol:
Vendég

Nyuszka,
hogy vagytok?
Vuk elkerül még mindig?
Én pont ma néztem meg Bogyival? Átküldjem? ..... DVDn!!! :lol:

hajnoca
Dunakeszi

Drága Lányok! Nagyon köszönöm a kedves szavaitokat! Ígérem, ha történik velem valami megírom majd (egyébként a blog írást nem hagyom abba)! Ti is hiányozni fogtok nekem, őszintén szólva azon gondolkozom, hogy a nyáron csinálhatnánk egy topic talit, mert nagyon szeretnélek megismerni benneteket, még így is hogy már nem tartozom ide!
Mindenkit puszilok, Tücsi
Vendég

Bocs, még egy vicc:

Sylvester Stallone és Michael Jackson bemennek egy templomba.

Fogadnak, hogy aki előtt hamarabb keresztet vet a pap, az nyer.

Belépnek, Jacko odamegy az orgonához, elkezd gyönyörűen játszani, erre Sly beül a padokba, felrakja a lábát és elkezd szotyit köpködni a földre.

Jacko látja, ahogy a pap odamegy Slyhoz, és keresztet vet.

Mennek ki a templomból, Jacko megkérdi:

- Hogy a fenébe csináltad ezt? Én gyönyörűen játszom az orgonán, te meg köpködöd a szotyid és mégis előtted vetett keresztet a pap?

- Hát az úgy volt, hogy odajött a fazon és azt mondta:

(felmutat) "felállsz"

(lemutat) "összeszeded a szemetet"

(balra mutat) "szólsz a cigány haverodnak, hogy ne baszogassa az orgonát"

(jobbra mutat) "és kitakarodtok a templomból." :lol: :lol: :lol: :lol:

hajnoca
Dunakeszi

Rana!
Nálunk a Forgácsba csak két blasztót tesznek vissza, akárhány éves vagy!
Ne keseregj :wink: Gyönyörű két babád lesz!!! :D (és laptető is a tied)

Skrisz!
köszi! már kezdek bezsongani!!! :P

Petne!
:) Csodaképet tettél már fel újra!!! nagyon szép Julcsi baba!!!! :)

Tücsi!
gyere mielőbb és gyógyulj meg!!!!

Nyulaszom!
elérkezik lassan az én időm is. Igyekszem belehúzni!!! :? Pont akkor leszel 12 hetes, amikor kezdek stimuzni.!

Alle!
köszi! :) Viszont a legjobbakat :D
dezsina

Hol vannak már a frissen "beültetett" kismamik?? :wink:

skrisz72

Lányok,tudtok nekem segíteni?
éjjel felébredtem,és a bal oldali petefészkemnél nagyon furcsa szúrást éreztem,kimentem pisilni,és akkor még jobban szúrt,olyan volt mikor a petesejtleszívások után.annyira fura volt,elkezdtem jajgatni,nem tudtam kiegyenesedni.
nagy nehezen elaludtam.de ma is érzem.lehet ez egy hirtelen mozdulattól?vagy hogy meg vagyok fázva?mivel egész nap fekszem,nem tudom mi lenne ha járkálnék,de mikor állok,nem túl jó érzés.
babácska biztos jól érzi magát,mert mozog jobbról balra,itt ott dudorodik ki a hasam.
amúgy se az én napom,mert nagyon mérges vagyok magamra mert hétfő este az én hibámból fáztam meg,fürdés után kimentem,és nem öltöztem fel rendesen.
brrrrrrrrr.hogy lehettem ilyen felelőtlen????? :oops:
most meg végem van mint a botnak,erőm nulla. a mézes,citrosmos tea a fülemen folyik ki :(

Kép

Lola, nekem pl. köhögéskor szúr bele nagyot. Csak akkor nem fáj, ha köhögés közben nyomom a hasam ott, ahol szúr. Nem tudom mi ez... :roll: De volt már olyan is, hogy nyújtózkodni akartam, és akkor szúrt bele egy baromi nagyot.

skrisz72

Sziasztok!

Újra itthon. :D Két bébit kaptunk vissza, akik most itt csücsülnek a pocimba, s ágyaznak szépen maguknak legalább 8 hónapra. :lol:
6 blasztocitánk lett, ebből 2-t kaptunk vissza, de még a fagyóba csatlakozott a 4hez még 4 kis picur,igaz ezek kevésbé szépek. De nem baj, belőlük lesznek a tesók. :wink: Két hét múlva vérvétel.
Minket is lebeszéltek a 3-ról az életkorom miatt. De nem bántam meg.Most nagyon örülünk ennek a kettőnek, nagyon készülünk az ikrekre. :wink:
Kérdés: kb. mikor ágyazódnak be?

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Zsu, gratula a kis pocaklakókhoz! Babaragik mennek. Szerintem kb. a 6. nap körül kezdenek megágyazni. De lehet, hogy Mabe jobban tudna ebben segíteni. :wink:

skrisz72

Hali!

Zsu, Rana
Babatapik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Itt a lombikösszefoglalóm: :D
0. lombik:deca plusz gonal (még enyhe adagok)volt, 6.cn eredmény kaki, 8. cn eredméyn ugyanaz, leállítottuk...de akkor a 6.7. napon kaptam tovább a decát és 225, 225 gonalt
1.lombik:gonal, menopur...lassan inult, leszívás a 16. cn-en:3 embri
2. lombik:closty, nagy adag gonal12.nap leszívás (beteg voltam akkor eléggé)1 embri
3. lommbik:long protokoll, szóval rengeteg deca...bár végig felesével, gonal 1. naptól, menopur a 6.tól...leszívás 12.cn 2 embri
4.lombik:1-2cn:1-1 deca, 3-4-5 fél deca, 3-4-5 cn 225, 150, 225 gonal:eredméyn E2:12, ezért deca elhagyva, jön a sok gonal meg menopur.

Kövezzetek meg, de reggel a 2 régi gonalos előretöltött tolból is kiszívtam a maradék anyagot, tudjátok ami sose jön ki, így még benyomtunk plusszba vagy 75 egységet ma. Sose csináltam ilyet, de reggel valahogy rájöttem, hogy ki lehet onnan szedni...tudjátok mindig rengeteg cucc marad benne...és mivel visszanézvén a régi stimuimat, kaptam én már ekkora adagot, inkább biztosra mennék. :? (Mire jó ha van otthon fecsid meg tűid?)Amúgy a fonalból én amúgy is rendre többet adok ha tudok mert tudjátok van benne plusz adag, amit elvileg ha ügyetlen vagy vagy sok benne a bubi (ált. nem) kispriccolsz...na mi arra is nagyon vigyázunk...de ezt mindenki így teszi aki űgyes...a doki is mindig úgy írja, az utasítást, hogy a 450-esből egyik nap 225, másik nap 225+.Vga ynálatok nem? :shock: :D

Alaudtam 2 órát, most tanítok fél 8-ig...este fitt leszek apához! :oops: :lol:

pusszzzzzzzzzzz, majd visszaolvasok
vizkriszisback

Itt vagyok én is, létszámellenőrzésre jelentkezem: Cicamama, Cicapapa és két cicababa jelen, utóbbiak jó meleg, pihe-puha ágyikóban. De nemsokára én is! :wink:
Apa szigorúan ágyba parancsolt, úgyhogy nem tudom, mikor jövök legközelebb. Talán majd vérvétel után.... :roll: :lol:
Puszi mindenkinek!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

sziasztok!

Rana, Zsu, millió drukk!!!!!!!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nekem meg volt az első UH, hát elég lehangoló a helyzet szerintem :cry:

Megnézte az orvos, talált 1 db egészen picike kis fehér foltot, kb olyan félhold alakú kis petezsák-kezdeményt.
Kérdezte mikor volt a beültetés, mondom 01.22.
Szerinte akkor itt már egy egész szépen látszódó nagy petezsáknak kellene lennie...
Elküldött vérvételre. Mondhatom, ott bőgtem a folyosón. Teljesen
elkeseredve.
HCG-m:1405

Erre azt mondta, hogy ehez a HCG-hez ez a méret teljesen jó,
1020 HCG-től lehet már egyáltalán valamit látni, és nekem van már egy kezdetleges petezsákom. Nekem 55 volt a HCGm ET+11 napon,
ha 2 naponta duplázódik, akkor ez jónak mondható, nem?

Pénteken kell viszzamenni, akkor megint vérvétel,+ ultrahang.

Én úgy be vagyok ijedve...
Hallottatok már ilyenről, vagy van valakinek személyes tapasztalata, hogy ilyen pici a petezsák?

Üdv: Bea
bea1979

Dezsinám :D
Rana,Zsu jó beágyazódást :D :D :D
Bogyimami,mit néztek dvd-n?Vukkot?Köszönöm,jól megvagyok nélküle,még csak be sem köszönt :lol:
Tücsikém,puszillak :wink:
Vkrisz,neked is mindig kevés petikéd lett...mint nekem.Remélem most minden jól alakul!
Lola,én nem tudom mit érzel...sajnálom,hogy megfáztál.jobbulást!!!...és pocaksimi :D
Vendég

Nyulaszom,
azt. :D
Most épp Csingilinget. :D :D :D :D

hajnoca
Dunakeszi

Zsu, Rana, mennek a babatapik +++++++++++++++++++++++

Bea, tudom, könnyű ilyet mondani, de bízz benne, az sokat számít. Drukkolok, hogy péntekig szépen nőjön és fejlődjön az a petezsák.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Köszi Julcsi nevében is a dícséreteket.

Kép
petne

Dezsina és Vkrisz, őrülten szurkolok nektek!!!!

Mamba, nagyon nagyon nagyon.... :cry:

Bea, neked is őrültem szurkolok!!!!

Tücsi, értem az érveidet. Én is látom, meg láttam már akkor is, mielőtt sikerült a lombikunk, hogy nagyon maga alá temetett lelkileg sok kudarc és gyász, amin átestem, és bizony erősnek kell lenni ahhoz, hogy valaki visszatérjen a "normális életbe" azok után, amin te is átmentél eddig. Drukkolok neked, hogy még sokkal erősebb legyél, mint hinnéd magadról, és a blogod a kedvenceim közt van, fogom olvasni a sorsodat!
Nagy puszit küldök!!!

Kismamiknak pocaksimi!

Lányok,
én minden nap olvaslak titeket, és kezem-lábam keresztben értetek, hiszen már kis se bírnám, hogy ne informálódjak, mi van kivel. Viszont keveset tudok jönni. Az van, hogy sikerült megtartani a korábbi állásomat is, jól jön a pénz az építkezéshez. De ez nem csak dupla fizu, hanem ez dupla munka is, melette még háziasszony is lennék, így nem nagyon tudok majd írni, de olvasok és küldöm a szurkokat. Igyekszem a régi melómat besűríteni, hogy március végére befejezzem, de ez azért igényli a tempót rendesen... Ne hari...

Pusszancs

Kép
kisbuta

Bea,nem is láttam,hogy írtál :shock: nagyon drukkolok picurkának,ízz benne,picit lassabban alakul,de biztos nem lesz semmi baj.A Kaáliban ezért nincs is uhu,csak két héttel a pozitív teszt után,hogy már tutira jól láttszódjon.
Kisbuta,azért meg ne szakadj :wink:
Bogyimami,mi az a Csingilling?
Rana,be a pihe-puha ágyba,és babaragacsok mennek,meg a zebracsorda is :D Zsu,neked is!
Vendég

Rana!

Babaragacsok mennek!+++++++++++++++++++++++++

vigyázz magadra és pihenj sokat!
Vendég

Nyulasz
Tényleg nem lett sok petikém, ált 4-6...és abból lett ennyi emri beültetve. Zsu 22-je csak vágyálom nekem! :)

Rana
Jó pihizést!!!

Bea
Lehet csak későn ágyazódtak be!Drukkok!!!
vizkriszisback

Nyuszkó,
az Tinker Bell WD mese. :D

Kép

hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok!

Van 100 db. progiszurim bontatlan csomagolásban. Teljesen friss, hétfőn hozta a postás, de úgy adódott, hogy mégse kell. Ha valakit érdekel, akkor írjon. 18000+postaköltség.
Vendég

Bea,
csak 17én kellett volna menned, akkor nem hozzák Rád a frász! :evil: :oops: Kitartás, tényleg bízz a Picikédben, simogasd, beszélj hozzá!!! Drukkkkk!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++

Estike,
annyira örülök, hogy túlvagy!!!!! Mikor lesz eredmény?

Rana, Zsu,
kellemes beágyazódást a Picuroknak! :wink: +++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

(a beültit követő 3-4. napon kezdenek fészkelni és a 6. napra ágyazódnak be :P - de lehet, a blasztók hamarabb! :wink: )

Lola,
gyógyulgass!!!

Petne, Hanna,
gyönyörűek a Babák!!!

Dezsina,
szuper, Start!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Vkrisz,
mennek a drukkjaim Neked is!!!++++++++++++++++++++++++

Petne, Hanna,
gyönyörűek a Babák!!! :D :D :D

Nyulaszkám,
puszillak! :P Róka nyista? :P

tillidian

Babám, Drága,
jobban vagy??? :oops:

tillidian

Sziasztok :!:

Bar mindenkit nem ismerek itt, de igyekszem kovetni a tarsasagot :wink:

Tucsi, nagyon sajnallak a sok csalodas miatt :!: A panikbetegseg egy rohadt dolog, nekem is volt, de lekuzdottem. Rajottem arra, hogy testileg nem vagyok beteg, es egyszeruen uraltam a rosszulleteket. Aztan el is multak. Sok erot kivanok az ujrakezdeshez :!:

Nyulasz, hogy erzed magad igy 3 nyulbogyoval a hasadban :?: Ez valami hihetetlen, miken keresztulmentel, aztan hopp, 3 babo egyszerre :shock: En nem hiszek a pozitiv hozzaallasban ebben az esetben, meg csodaban, meg ilyenek. Egyeszeruen csak a szervezeted, meg apa sejtjei most olyan osszahngban voltak, ki tudja milyen molekularis hatterrel, hogy most mind megtapadt.
Kerdezted, Oliver mennyi idos. Most 10 honapos. En mar szerettem volna hamarabb a masodik lombikot, de nem tanacsoltak, mondvan a szervezetnek regeneralodnia kell.

Krisz, mikor jon a kovi lombik :?: Te most az 5.-re keszulsz :?: Hihetetlen, mennyi kitartas van bennetek, de biztosan en is nekivagnek, ahanyszor csak tudnek. Rengeteg szurit kaptal mar. En most 75 Gonallal lovom magam, az elso lombiknal (ami szerencsere sikeres is volt) 125-ot kaptam, de majdnem hiperstimulaltak (16 petem lett). Holnap megyek petenezobe, kiderul, mit csinal ennyi nalam.

Hajnoca, vicceid szuperek :!: Foleg a trabis :wink: Kishajnoca mekkora baba mar :!: Masodikat nem terveztek :?: Volt pasid, akit kihajintottal, megnosult, van-e mar csaladja?

Dezsi, drukkok :!: :!: :!: Te is kezdesz.

Petne, Hanna, kisbabak gyonyoruek :!: Emlekszem, Hanna is miken ment keresztul, aztan itt van csodalatos >Oliver :wink:

Sok regi arc eltunt. Persze, mert megszuletett a babajuk, vagy mert mar nem volt kedvuk irni. Tud valamelyikotok Kiscsillagrol, Apacsrol, Julikarol, Katica30-rol :?: :?:
katavirag

Sziasztok!
Kicsit későn, de végre hazaértünk Bp.ről. :lol:
Szűcs doki azt mondta: "Minden erőfeszítésünk ellenére sajnos nem sikerült most teherbe esnie" Gondolom, ez a sztenderd szöveg ilyenkor...
Ha fizetek 100rugót, akár 6 hét múlva nálam lehetnek a fagyibabák. (hogy ne a tb támogatást lőjük el) Persze csak akkor, ha a petefészkek újra nyugalomban lesznek. Most még bőven termelik a tüszőket és ez el is tart egy jó ideig. Hárman vannak: 3, 6, 8 sejtesek!

Rana, Zsu, babaragacsok+++++++

Többieknek kitartás, türelem és a kismamiknak no para!

:lol: :lol: :lol:
mamba

Sziasztok!
Mamba,jó,hogy már előre néztek...és mit döntöttél?
Katavirág,biztos nem a pozitív hozzáállás segített,mert pihenni semmit nem tudtam,sőt a témával foglalkozni sem,mert beülti másnapján tragédia történt a családban...és ennek ellenére,hogy már akkor leírtuk az egész lombikot,telitalálat lett :lol: Jó petenézegetést,Olivérről meg képet kérünk!
Rana,Zsu zebracsorda megy!!!
Till,ugye rossz a vonalzód,és holnap lesz kukucs?Megadrukk,nagyon kiváncsivagyok,hányan vannak :D Ja,róka nyista :D rendes gyerekek,mindenevők,semmit nem küldenek vissza :D
Bómami,ezt nem ismerem...még :lol:
Vkrisz,kevés petikéből is lehet sok gyerek :lol: Bár én is mindig többről álmodoztam...mármint több petikéről,nem gyerekről :roll: :lol:
Dezsinám,már most,nagyon-nagyon drukkolok!!!
Vendég

Vkrisz!

Úgy látom te is nehezen vagy stimulálható mint én!
Neked is magas az FSH-d?

Na de nyulasz és Till jó példa előttünk és most már nekünk is sikerülnie kell!!!!!!! :D :D :D :D
Vendég

Bea, ne aggódj, Kisbutát is jól megijesztették az első UH-on, aztán a másodikon már minden rendben volt.

Rana, Zsu babaragik mennek!!!!

Többieket puszilom!

skrisz72

Bea, emlékszem, csodálkortunk, hogy neked milyen korán kel Uh-ra menned.Nos, én azt mondom, hogy nem lesz semmi baj. A hcg-d nőtt (nem tudom, mennyinek kell mos lennie), van petezsák is. A dokid azt mondja, megfelelő a mérete a hcg-hez, úgyhogy nyugi. Nagyon drukkolok.

babaimádó
Kép
babaimado

Annmari,
szó szerint így igaz: ha nekünk lett, Nektek is lesz!!! :D
Hol tartasz?

Nyulaszka,
igen, bekrepált a vonalzó, ki is dobtam :) holnap 10re megyünk baba-kukucsra (6+1en leszek, tudom, még nem feltétlenül van ilyenkor szívhang, de izgulok :oops: )

Mamba,
akkor mihamarabbi erőgyűjtést Nektek! :wink:

Katavirág,
megadrukk Nektek is! :D ++++++++++++++++++++++++++++++

(én más véleményen vagyok: meggyőződésem, hogy azért sikerült most, 6 év után, mert megváltozott a hozzáállásom :) egy fantasztikus kineziológus segített át a nyáron egy nehéz időszakon, és megtanultam bízni és jól érezni magam - ismét :wink: )

Rana, Zsu,
zebracsorda vonul! :P +++++++++++++++++++++++++++++++

Dezsi, Vkrisz,
hajráááá!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szép napot, Lányok! :)

tillidian

Szia Baba! :P

Bea,
Babával értek egyet: 4+5-ön nem szoktak még UH-zni! :shock: (nem is tudom, mit várt a doki... :roll: ) Mert ugye 22-én volt a beülti?

tillidian

Rana, Zsu! Kellemes ágyazást nektek! :D +++++++++++++++

Bea! Csatlakozom az előttem szólókhoz! Legfontosabb, hogy ne stresszelj, minden rendben lesz!

Mamba!
Szűcs jó doki, bízz benne! :D

Tegnap nem mondtam, hogy kisfiúnk lesz :D Apácska jobban kóválygott a hírtől, mint én a hasbaakasztástól. A bébike DVD-jére már ráirta, hogy Anna Liza :shock: Most másolhatja, ha nem akar végletes törést okozni a kisfiában :D

Három nap fekvést ígértem, tehát megyek.

Mindenkinek szorítok!

Kép
estike66

Till kérdésére válaszolva: eredmény négy hét múlva levélben. Ha közben telefonon hívnának, akkor baj van. Szorítsatok néma telhoz.

Kép
estike66

Sziasztok!

Először is köszönöm Mindenkinek az együttérzést!

Rana: hogy vagy, blasztoCICÁkkal a pocidban? :-)

Zsu: húú, nagyon ügyesek voltatok, még fagyiba is maradt blaszto :-)

Ha a 3 napos embriók ET+3-tól ágyazódnak, akkor a blasztók szerintem már ET+1-től. Vagy rosszul gondolom :roll:

Skrisz: már Te is jó régen voltál UH-n, ugye? Gondolom alig várod a hétfőt...

Zsófi: mi volt tegnap? (ha jól emlékszem, dokinál, védőnőnél voltál).

Nyulasz: azt hittem a héten lesz UH :roll:

Till: drukk holnapra, szerintem lesz szívhang :wink:

Katavirág: hajrá második! :-)

Mamba: 6 hét az már nem olyan nagy idő...így talán könnyebb, mint hosszú hónapokat várni.

Petne: milyen szépen kikerekedett Julcsi :wink:

Hanna: jobbulást és ÉÉÉDEEES!!! :-)

Hajnoca: Tilka lesz, mert az Apuka Tibi :wink: (különben meg fúúújj :-)

Vkrisz: mikor lesz Uh legközelebb?

Bea: jónak tűnik ez a HCG emelkedés. Nekem Et+18-on (4+6 hetes babás voltam akkor) látszott petezsák (4,3 mm). Szerintem rendben lesz a dolog, drukkolok. Tapolcán is nagyon korán van UH.

Estike: Te kis titkolózó!!! Gratulálok! :-) Remélem jól vagy!

Szép napot!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Estike :D :D :D gratulálok a kis pöcsöshöz :lol: :lol: :lol:
...és mire írjátok át a nevet?Drukk a néma telefonhoz.
Szezsó,voltam ezen a héten is,de mennem kell a jövőhéten is.
Vendég

sziasztok!

Köszi csajok a biztatást, de nagyon meg vagyok ijedve.
Remélem holnapra növeszik a kis foltocskám is....És a hcg-m is dupla lesz.
kiszémoltam, ha mindennap kétszereződött, tegnap az 55-höz képest 1320nak kellett volna lennie. ahhoz jó ez az 1400.
Lehet csak később ágyazódott be? Láttam hogy Nektek az enyémnél aki terhes lett mindenkinek legalább 2* több volt a hcg-je.
Végül is másodjára már azt mondta a doki, hogy van amikor később nyilik ki(ez nem tudom mit jelent), különösen fagyasztottnál.

Remélem holnap minden rendben lesz.

Estike: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Till: drukk holnapra! biztosan lesz szivhang is!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Vkrisz, Dezsina: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Jó szurizást!
bea1979

Till!

Ma megyek 21.napi uh-ra és eldől hogy kezdek e!

Most fogigátlót szedek de sajnos folyamatosan barnázok mellette úgyhogy szerintem valami gond van és nem fogok tudni kezdeni!
Vendég

Annmari, fogi melletti barnázás nem gond.

babaimádó
Kép
babaimado

Bea!
Első uhun nekünk se látszott semmi a képen, nyugi! Aztán egy hét múlva ott virított a két szép petezacsi! :lol: Drukkolok!!! :lol:

Baba!
Hogy vagy?

Zsu! :lol:
Drukk az ikreknek!!!! :lol: +++++++++++

Ranamami!
Neked is drukk, Babák kapaszkodjatok!!!!

Dezsi!
Nagyon-nagyon +++++++++++++!!!!!!!!!!!!!

Mamba!
Érdekes Tapolcán ingyen van a fagyi és az 5 támogatottba se számít bele. :roll:

Szezso!
Te hogy vagy?

Voltam tegnap védőnéninél, egy órán keresztül töltötte ki a kiskönyvem. Hát nem egy tempón pörgünk, olyan, mint a hátramenés. :evil:

És voltunk az új drbácsinál és nagyon kedves, szimaptikus volt és minden rendben a Babákkal, megcsinálta a 12. heti genetikai uhut.
Kaptunk most olyan képet, amin együtt vannak. Ja és azt játszották, hogy lecsúsztak a zsákban, majd lábbal visszarúgták magukat és újra... írtó édesek voltak.

Adatok:
A Baba:
CRL: 50,9 mm
BPD: 18,3 mm
NT: 1mm

B Baba:
CRL:49,7 mm
BPD: 17,8 mm
NT: 1,1 mm

Két hét múlva van újra jelenésünk és továbbra sem kekszelhetünk. :cry: Ez egy kicsit érzékenyen érintett. Na de majd bepótoljuk. :lol:

KépKép
zsófikukac

Ja és képzeljétek a gép 12+2 naposnak mérte őket tegnap. :lol:

KépKép
zsófikukac

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?