Sziasztok
Bar mindenkit nem ismerek itt, de igyekszem kovetni a tarsasagot
Tucsi, nagyon sajnallak a sok csalodas miatt
A panikbetegseg egy rohadt dolog, nekem is volt, de lekuzdottem. Rajottem arra, hogy testileg nem vagyok beteg, es egyszeruen uraltam a rosszulleteket. Aztan el is multak. Sok erot kivanok az ujrakezdeshez
Nyulasz, hogy erzed magad igy 3 nyulbogyoval a hasadban
Ez valami hihetetlen, miken keresztulmentel, aztan hopp, 3 babo egyszerre
En nem hiszek a pozitiv hozzaallasban ebben az esetben, meg csodaban, meg ilyenek. Egyeszeruen csak a szervezeted, meg apa sejtjei most olyan osszahngban voltak, ki tudja milyen molekularis hatterrel, hogy most mind megtapadt.
Kerdezted, Oliver mennyi idos. Most 10 honapos. En mar szerettem volna hamarabb a masodik lombikot, de nem tanacsoltak, mondvan a szervezetnek regeneralodnia kell.
Krisz, mikor jon a kovi lombik
Te most az 5.-re keszulsz
Hihetetlen, mennyi kitartas van bennetek, de biztosan en is nekivagnek, ahanyszor csak tudnek. Rengeteg szurit kaptal mar. En most 75 Gonallal lovom magam, az elso lombiknal (ami szerencsere sikeres is volt) 125-ot kaptam, de majdnem hiperstimulaltak (16 petem lett). Holnap megyek petenezobe, kiderul, mit csinal ennyi nalam.
Hajnoca, vicceid szuperek
Foleg a trabis
Kishajnoca mekkora baba mar
Masodikat nem terveztek
Volt pasid, akit kihajintottal, megnosult, van-e mar csaladja?
Dezsi, drukkok
Te is kezdesz.
Petne, Hanna, kisbabak gyonyoruek
Emlekszem, Hanna is miken ment keresztul, aztan itt van csodalatos >Oliver
Sok regi arc eltunt. Persze, mert megszuletett a babajuk, vagy mert mar nem volt kedvuk irni. Tud valamelyikotok Kiscsillagrol, Apacsrol, Julikarol, Katica30-rol